شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    پیوند کشاورزی یزد کم آب با توسعه کشت زیتون

    توسعه کشت‌های کم آبخواه مانند زیتون می‌تواند اقتصاد و معیشت کشاورزان یزدی را که سال‌هاست با تبعات سخت و طولانی خشکسالی در کم بارش‌ و کویری‌ترین اقلیم ایران دست به گریبان هستند، متحول سازد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    دی ۱۵, ۱۳۹۹
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید زیتون ۵۰ درصد کاهش یافت

    زیتون درختی همیشه سبز و از قدیمی‌ترین گیاهان منطقه مدیترانه و بویژه خاورمیانه است اما در اقلیم های خشک و نیمه خشک که آب، خاک و نوری مناسب وجود داشته و دارای زمستان‌های معتدل و تابستان‌های گرم و خشک و طولانی باشد، قابلیت کاشت دارد.
    در ایران نیز بیش از هزاران سال است که این درخت وجود دارد و هم اکنون سطح زیرکشت این درخت در ایران افزون بر یکصد هزار هکتار است.
    گلهای زیتون دیرتر از گلهای سایر درختان شکوفا می شود، گل‌ها آن خوشه ای و هر خوشه دارای ۸ تا ۲۵ گل است، زیتون ۲ نوع گل دارد که گل های کامل دارای اندام های نر و ماده هستند و گل های ناقص که فقط اندام نر دارند، در صورتی که بین یک تا سه درصد گل‌ها به میوه تبدیل شود، باردهی زیتون مناسب و اقتصادی خواهد بود.
    زیتون را به عنوان گیاهی کم توقع و مقاوم به خشکی می شناسند اما محصول مطمئن و اقتصادی است در صورتی حاصل می شود که برای هر هکتار زیتون بطور خالص حدود ۴ هزار متر مکعب آب تأمین شود این میزان در مناطقی که میزان تبخیر زیاد است بین پنج تا ۶ هزار متر مکعب است.
    زیتون با گذشت زمان با پیشرفت فن و تکنولوژی از لحاظ غذایی و دارویی مورد استفاده قرار گرفت و هم اکنون در سطح دنیا تهیه، خرید و فروش روغن زیتون و دیگر فرآورده های آن در اقتصاد کشورهای تولیدکننده از جمله اسپانیا، ایتالیا، فرانسه، یونان، تونس و ترکیه نقش مهمی دارد.
    هم اکنون درخت زیتون در بیشتر استان های کشور از جمله یزد کاشته می شود که باتوجه به ویژگی های این درخت و شرایط مناسب برای باردهی اقتصادی آن، این استان مزیت نسبی لازم برای کاشت و سرمایه گذاری در کشت این محصول را دارد.
    با افزایش تولید در واحد کاشت، تاسیس کارخانه های روغن کشی و کارخانه های تولید فرآورده های جانبی این محصول، همچنین با توجه به مرکزیت استان یزد در کشور و قابلیت انتقال محصول زیتون و فرآورده های جانبی آن به دیگر نقاط ، می توان صرفه اقتصادی سرمایه گذاری و روی آوردن به کاشت این گیاه در بخش کشاورزی قابل توجه باشد.
    کشت آزمایشی درختان زیتون در دهه ۷۰ به صورت آزمایشی در یزد آغاز شد و برخلاف تصور اولیه، این گیاه با خاک و آب و هوای منطقه سازگاری خوبی دارد و کشت آن با توجه به فقر پوشش گیاهی در شهرها و روستاهای استان به عنوان فضای سبز و استفاده از محصول آن رو به افزایش است.

    بیشتر بدانید:نقش کمرنگ روغن زیتون در سبد خانوار/ وضعیت تولید زیتون در ایران چگونه است؟
    با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود منابع آبی، سیاست کلی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از لحاظ اقتصادی ترویج و حمایت از کشست محصولات و گیاهان کم آبخواه و پربازده از جمله زیتون است.
    یزد در تولید محصولات باغی با ۲ هزار و ۴۶۳ هکتار باغات زیتون از ۷۹ هزار هکتار محصول باغی این استان، از نظر سطح زیرکشت و تولید این محصول، نهمین استان تولید کننده زیتون کشور محسوب می شود.
    تولید سالانه ۲ هزار و ۳۳۹ تن زیتون در یزد
    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد  سطح زیرکشت زیتون در استان را ۲ هزار و ۳۴۰ هکتار اعلام کرد و گفت: یکهزار و ۷۴۰ هکتار آن بارور و مابقی غیربارور است.
    سیدجمال سجادی پور با بیان اینکه در هر هکتار یکهزار و ۳۴۶ کیلوگرم زیتون در استان برداشت می شود افزود: سالانه افزون بر ۲ هزار ۳۳۹ تن محصول زیتون در استان تولید می شود.

    وی خاطرنشان کرد: در سال جاری با توجه به نوسانات دما در فصل بهار میزان محصول و باردهی درختان زیتون حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد معادل یکهزار تن کاهش یافت.
    سجادی پور سالمترین روغن گیاهی عرضه شده در بازار را روغن زیتون دانست و اضافه کرد: از این میزان برداشت محصول حدود ۶۰ درصد برای روغن گیری استفاده و حدود ۶۰ تن روغن در استان تولید می شود.
    وی میزان تولید کنسرو زیتون در استان در سالجاری را ۴۰۰ تن بیان کرد و گفت: بیشتر مصرف این محصول به صورت خانگی بوده و جنبه خود مصرفی دارد.
    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: درخت زیتون به دلیل مقاوم بودن نسبت به کم آبی، شوری خاک و همچنین شرایط مطلوب خاک استان، چند سالی است که توسعه کشت آن مورد توجه شهروندان، اداره‌ها و نهادهای استان برای توسعه فضای سبز قرار گرفته است.
    سجادی‌پور با بیان اینکه برداشت این دانه روغنی و خوراکی از مهرماه آغاز و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد ، تصریح کرد: با توسعه طرح درختکاری زیتون علاوه بر ۶۵۰ فرصت شغلی مستقیم، ۲ برابر همین تعداد فرصت شغلی غیرمستقیم در استان فراهم شده است.
    میزان فرآوری زیتون در یزد پنج برابر برداشت آن
    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: میزان فرآوری محصول زیتون در این استان، پنج برابر میزان برداشت آن که بخش قابل توجهی از محصولات فراوری شده ، در سایر مناطق کشور تولید می شود.

    علیرضا طاقه‌باف با بیان اینکه تاکنون پنج فقره جواز تاسیس فرآوری زیتون در استان شده، افزود: این مجوزها در زمینه تولید روغن زیتون، زیتون شور غیرکنسروی، کنسرو زیتون، زیتون پرورده، کنجاله زیتون و تولید انواع ترشیجات و شوریجات است.
    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد خاطرنشان کرد: این مجوزها ظرفیت جذب و فراوری بیش از ۱۵ هزار تن محصول زیتون را در استان فراهم می کند.
    وی یاد آور شد: یکی از این مجوزها مربوط به واحد تولیدی در شهرستان مهریز با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد است که در حال تکمیل نهایی است که هم اکنون نیز در حال فرآوری زیتون است و ظرفیت فرآوری آن تا پایان سالجاری به ۱۰ هزار تن افزایش می یابد.
    طاقه‌باف ادامه داد: در آذرماه سال ۹۶ یک واحد تولیدی دیگر در شهرستان مهریز با ظرفیت جذب روزانه بیش از ۳۵ تن زیتون و ظرفیت تولید ۱۷۰۰ تن در سال با تولید محصولاتی از جمله روغن خام زیتون، روغن مایع زیتون، زیتون شور غیرکنسروی، کنسرو زیتون، زیتون پرورده و کنجاله زیتون و همچنین تولید انواع شوریجات و ترشیجات به بهره برداری رسید که هم اکنون با خرید زیتون از کشاورزان استان و سایر استانه ای شمالی و همچنین جیرفت و جنوب کرمان با نیمی از توان و ظرفیت خود فعالیت می کند.
    وی خاطرنشان کرد: این واحد فراوری زیتون کشاورزان را با توجه به گونه، رقم و کیفیت آن بین ۴۰ تا ۷۰ هزار ریال خریداری و از آن روغن، کنسرو و دیگر فرآوردها را فراوری می کند.
    طاقه‌باف تصریح کرد: در خصوص خرده فروشی زیتون و فرآوری آن با ظرفیت‌های کم، واحدهای متعدد فرآوری مشاغل خانگی و همچنین واحدهای صنفی در سطح استان فعال هستند.
    وی میزان تولید زیتون از درختان بارور استان را حدود یکهزار تن بیان کرد و گفت: تولید کم محصول زیتون در استان باعث شده تا واحدهای فراوری برای تامین زیتون مورد نیاز اقدام به خرید زیتون از استان های دیگر و یا اجاره باغات زیتون در نقاط مختلف کشور کنند.
    توسعه باغات زیتون در استان یزد
    مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد هم با تبیین تغییر رویکرد کشاورزی استان در زمینه توسعه کشت محصولات کم آبخواه گفت: با توزیع ۳۶ هزار نهال یارانه‌ای در سال زراعی ۹۹-۹۸ سطح زیر کشت باغ های زیتون استان ۹۰ هکتار توسعه یافته است.
    اکبر شیخ علیشاهی با بیان اینکه شهرستان‌های یزد با ۹۳۷ هکتار و اردکان با ۴۲۹ هکتار بیشترین سطح زیرکشت درختان زیتون استان را دارند، افزود: توسعه سطح زیرکشت باغ‌های جدید زیتون در مناطق مستعد استان در دستور کار است.
    وی برگزاری دوره‌های تخصصی، ارائه مشاوره‌های فنی و کارشناسی به باغداران، توزیع نهال‌ یارانه‌ای و اصلاح و توسعه باغ‌های زیتون را از برنامه‌های جهاد کشاورزی برای بهبود شرایط کمی و کیفی تولید این محصول بیان کرد.
    شیخ علیشاهی یادآور شد: سازمان جهاد کشاورزی علاوه بر پرداخت ۲۳۰ میلیون ریال تسهیلات برای هرس باغات زیتون، برنامه‌های آموزشی در زمینه پیوند و تغذیه خاک برای باغداران را برگزار کرده است.
    وی با تشریح ضرورت جایگزینی این محصول با کشت‌های پرآبخواه و دارای بازدهی کم گفت: با توجه به شرایط اقلیمی و کمبود منابع آبی، سیاست جهاد کشاورزی از لحاظ اقتصادی ترویج و حمایت از محصول گیاهان کم آبخواه و پربازده از جمله زیتون است که در این راستا برای رفع مشکلات کشاورزان تسهیلات کم بهره به صورت پنج ساله برای خرید دستگاه فرآوری اختصاص یافته است.
    یکی از کشاورزان یزدی  گفت: چهار هکتار از اراضی خود را به کشت درختان زیتون اختصاص داده ان و سالانه ۶ تن محصول برداشت می کنم.
    حسین دهقانی افزود: درخت زیتون نسبت به سایر درختان میوه، بسیار کم توقع است و فقط در پنج سال اول، نیاز به مراقبت دارد و در بقیه عمر، هزینه چندانی برای نگهداری جز آبیاری ندارد.
    وی اظهار داشت: کشت زیتون با توجه به اینکه استان یزد یک استان کویری و کم آب است نسبت به دیگر محصولات پربازده و مقرون به صرفه باشد.
    یزد به عنوان یکی از استان‌های کویری کشور، از نظر بهره وری مناسب از منابع آب در کشت محصولات باغی و زراعی، عملکرد مناسبی داشته و کشاورزان این استان که همواره با محدودیت آب مواجه بوده‌اند، شیوه‌های مناسبی را در طول تاریخ برای استفاده از مایع حیات به کار بسته‌اند.
    سطح کل اراضی زیرکشت استان یزد معادل ۱۱۳ هزار و ۷۷۰هکتار است که از این مقدار ۲۹ درصد را محصولات زراعــی و ۷۱ درصد مابقی را محصولات باغـی تشکیل داده و در مجموع حدود یک درصد از کل سطح زیرکشت آبی کشور در این استان واقع شده است.
    استان یزد در تولید روناس رتبه نخست، محصولات گلخانه‌ای رتبه دوم، پسته رتبه سوم، زردآلو رتبه چهارم، انار رتبه پنجم، زعفران رتبه ششم، خرما رتبه هشتم و زیتون رتبه نهم کشور را داراست که کسب این جایگاه برای استانی که در کانون کویر مرکزی ایران قرار دارد و از نظر میزان بارش در رتبه آخر یا یکی مانده به آخر کشور قرار می‌گیرد، مبین بهره‌وری قابل توجه فعالان حوزه کشاورزی استان از منابع آب است.

    سرویس های خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی
    پست قبلی

    مشکلات بازار در تأمین روغن و تخم‌مرغ / برخورد با واحدهای خرد فایده ندارد

    پست بعدی

    قول هایی که تو زرد از آب درآمد/تخم مرغ به شانه ای ۴۸ هزار تومان پرکشید!

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    فواید خوردن توت فرنگی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    مهندس ولید اتحادی، از فعالان حوزه کشاورزی گلخانه‌ای، در شهرک گلخانه‌ای مهستان واقع در شهر جدید هشتگرد از سال ۱۴۰۰...

    بیشتر بخوانید
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بهبود نسبی قیمت تخم مرغ در بازار؛ نرخ هر شانه تخم مرغ به ۱۸ هزار تومان رسید

    قول هایی که تو زرد از آب درآمد/تخم مرغ به شانه ای ۴۸ هزار تومان پرکشید!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.