شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    پیش‌بینی افزایش ۸ درصدی تولید میوه‌های سردسیری و خشک

    پیش بینی می شود تولید میوه‌های سردسیری و خشک با ۸ درصد رشد نسبت به سال گذشته به بیش از ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال جاری برسد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۱۸, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پیش‌بینی افزایش ۸ درصدی تولید میوه‌های سردسیری و خشک

    داریوش سالم‌پور، مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی سطح باغات میوه‌های سردسیری و خشک را یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار عنوان کرد، گفت: پیش بینی می‌شود تولید میوه‌های سردسیری و خشک با ۸ درصد رشد نسبت به سال گذشته به بیش از ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال جاری برسد.

    وی اظهار کرد: از این میزان، سطح باغات میوه‌های خشک حدود ۹۳۰ هزار هکتار است که سالانه بیش از ۶۵۰ هزار تن انواع میوه‌های مغز و خشکبار همچون پسته، گردو، بادام، فندق و سنجد تولید می‌شود.

    وی ادامه داد: سطح باغات میوه‌های خشک معادل ۳۱ درصد سطح کل باغات کشور و بیش از ۵۲ درصد سطح باغات سردسیری و خشک کشور است که نشان از اهمیت و مزیت تولید میوه‌های با ارزش افزوده بالا و مقاوم به شرایط اقلیمی کشور را دارد.

    مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی تصریح کرد: میوه‌های خشک به دلیل تطابق با شرایط اقلیمی مناطق مختلف کشور، مقاومت به خشکی و شوری، قابلیت نگهداری و ماندگاری بالای محصول، ارزش افزوده زیاد و ارزش اقتصادی جز اولویت‌های حمایتی معاونت امور باغبانی هستند.

    وی درباره برنامه اصلاح و احیای باغات سردسیری و خشک کشور گفت: در برنامه هفتم توسعه، پروژه اصلاح و احیای سالانه ۷۰ هزار تا ۸۰ هزار هکتار از باغات سردسیری و خشک هدف‌گذاری شده است.

    سالم‌پور، مدیریت بهینه کاشت و داشت، بهینه‌سازی آبیاری و تغذیه، مدیریت تلفیقی آفات و بیماری‌ها، سرشاخه‌کاری و استفاده از ارقام جدید، مقام و پربازده و عملیات کف باغ را از جمله اقدامات پیش‌بینی شده برای پروژه اصلاح و احیای باغات درجه دو عنوان و اظهار کرد: این اقدامات برای افزایش تولید و بهره‌وری انجام می‌شود.

    وی با بیان این که در برنامه هفتم توسعه، توسعه باغات مدرن و مکانیزه نیز هدف‌گذاری شده است، ابراز کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع آب و خاک و تغییرات اقلیمی و همچنین تاکید مقام عالی وزارت، اولویت اصلی حفظ و رشد تولید محصولات باغبانی با تمرکز بر افزایش عملکرد در واحد سطح با استفاده از ارقام گواهی شده و سالم، ایجاد باغات نیمه‌متراکم و متراکم، بکارگیری فناوری‌های نوین و هوشمندسازی باغات، استفاده از سامانه‌های جدید و بهره‌ور آبیاری سطحی و زیرسطحی، توسعه ضریب مکانیزاسیون در باغات و استفاده از سیستم‌های حفاظتی و محیط‌های کنترل شده مانند سایبان‌ها برای جلوگیری از خسارت و تنش‌های محیطی و افزایش کارایی مصرف آب با کاهش تبخیر و تعرق است.

    مدیرکل دفتر امور میوه‌های سردسیری و خشک معاونت امور باغبانی در همین حال کاهش ضایعات محصولات باغی، جلوگیری از خام‌فروشی، توسعه کشاورزی قراردادی و تکمیل زنجیره ارزش با تقویت صنایع فرآوری و تکمیلی و مراکز لجستیک و پایانه‌های محصولات باغبانی برای افزایش ارزش افزوده را از اهداف مهم معاونت امور باغبانی در قالب برنامه‌های میان‌مدت برشمرد.

    سالم‌پور بر مشارکت سرمایه‌گذاران و کارآفرینان در حوزه فرآوری و مراحل پس از برداشت محصولات باغی تاکید کرد و گفت: حمایت‌های لازم در قالب تسهیلات بانکی برای افزایش سرمایه‌گذاری در بخش فرآوری محصولات باغی توسط وزارت جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد.

    وی اظهار کرد: همچنین تسهیلات و حمایت‌های لازم برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های به‌باغی از محل کمک‌های فنی و اعتباری وزارت جهاد کشاورزی بر اساس برنامه اصلاح و احیای باغات درجه دو، اعتبارات توسعه باغات دیم در اراضی شیب‌دار، اعتبارات بند الف ماده (۵۲) قانون اصلاح بخشی از مقررات مالی دولت و بند الف تبصره (۱۸) قانون بودجه کشور از صندوق توسعه ملی به صورت تسهیلات بانکی تأمین و در اختیار باغداران و متقاضیان ذی‌صلاح قرار می‌گیرد.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: مهر
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانیمحصولات کشاورزیمیوه خشکمیوه سردسیری
    پست قبلی

    معرفی ۶۵ هزار واحد متخلف عرضه کالای اساسی به تعزیرات حکومتی/ کمبود شکر نداریم

    پست بعدی

    ۲۳ خاصیت باورنکردنی هویج که تا به حال نمی‌دانستید

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۹ مزیت شگفت انگیز برای مصرف روزانه هویج

    ۲۳ خاصیت باورنکردنی هویج که تا به حال نمی‌دانستید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    ارزش خرید تضمینی گندم به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم با قیمت مصوب ۲۰۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در سمنان

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.