سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    پشت پرده گرانی میوه و تره‌بار/ سبد میوه شب عید خانوار پر می‌شود؟

    قیمت انواع میوه و تره‌بار طی هفته‌های اخیر نوساناتی داشته است با این وجود مسئولان از تنظیم بازار میوه شب عید و تعادل قیمت‌ها خبر می‌دهند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اسفند ۶, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استقبال مردم برای خرید میوه‌های دست‌دوم در بازار/ دور‌‌‌ریزهایی که لاکچری شدند

    در طول سال هر از گاهی بازار میوه به بهانه های مختلف ملتهب می شود که هر یک از مسئولان دلایلی برای این گرانی ها مطرح می کنند، اما آنچه حائز اهمیت است ایران به سبب دارابودن اقلیم ۴ فصل و پتانسیل بالای تولید محصولات کشاورزی، امکان تولید محصولات مختلف به منظور کاهش وابستگی به کشورهای بیگانه و خروج ارز را داراست.

    بسیاری از مسئولان بر این‌باورند که امسال افزایش چندبرابری هزینه های تولید در کنار موضوعات دیگر همچون سرمازدگی و کاهش تولید، قیمت برخی اقلام‌ محصولات باغی را نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان قابل توجهی بالا برده است که ضعف در نظارت ها هم مزید بر علت شده تا سودجویان بتوانند سودهای غیرقابل قبولی را به جیب بزنند.

    بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که قیمت‌پرتقال، نارنگی، خیار، موز و سیب نسبت به هفته های اخیر دچار نوساناتی شده است، درحالیکه مسئولان خبر از ذخیره سازی مناسب سیب و پرتقال به عنوان ۲ قلم اصلی تنظیم بازار شب عید می دهند و همواره اذعان می کنند که نه تنها کمبودی در سطح عرضه وجود ندارد، بلکه تولید این‌محصولات مازاد بر نیاز کشور است.

    حال به سراغ مسئولان ذی ربط می‌رویم تا از علل گرانی‌میوه طی روزهای اخیر و پیش بینی بازار میوه شب عید و میزان ذخیره سازی در سردخانه ها با خبر شویم:

    سود منطقی عمده فروشی میوه تا خرده فروشی ۱۰ درصد است

    محمد علی مصطفی لو مدیر عامل اتحادیه تعاونی باغبانی کشاورزی ،  با اشاره به اینکه تنظیم بازار میوه شب عید بر عهده وزارت صمت است، اظهار کرد: در امر تنظیم بازار شب عید وزارت جهاد کشاورزی و تعاون روستایی دخیل نیستند.

    وی تولید سیب درختی را ۴ میلیون تن اعلام کرد و افزود: بنابر آمار ۱.۵ میلیون تن تولید سیب درختی مازاد بر نیاز کشور است که با تلاش های فراوان قرار شد در قبال واردات موز، سیب مازاد صادر شود چرا که سیب تولیدی تا ۱۵ فروردین مصرف شود، در غیر این صورت تولیدکنندگان با مشکلات عدیده ای روبرو می شوند.

    مصطفی لو ادامه داد: اگر وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت، قبل از برداشت محصول از باغداران اقدام به خرید پرتقال می کردند، شاهد قیمت های بالا در بازار نبودیم.

    مدیر عامل اتحادیه تعاونی های باغبانی با بیان اینکه تولید مرکبات با میزان سال قبل تفاوتی نداشته است، گفت: علی رغم‌ شرایط مساعد تولید مرکبات، اما قیمت به علت نابه سامانی بازار همچنان بالاست که مسئولان ذی ربط باید به این موضوع ورود کنند که پرتقال از مبادی شمال و جنوب با چه نرخی خریداری شده و چه دست هایی پشت پرده است که این‌ مشکلات در بازار را ایجاد کرده اند.

    این مقام مسئول سود منطقی عمده فروشی تا خرده فروشی را ۱۰ درصد اعلام کرد و گفت: هم اکنون میوه با سودهای بالا از عمده فروشی تا خرده فروشی بدست مصرف کننده می رسد.

    وی با اشاره به اینکه عرضه نارنگی با نرخ ۵۵ هزار تومان توجیه ندارد، بیان کرد: گرچه یکی از فاکتورهای مهم قیمت را مکانیزم ‌عرضه و تقاضا مطرح می کنند، اما این گرانی هیچ ارتباطی به شرایط عرضه ندارد چرا که افرادی که از قبل اقدام به خرید نارنگی‌ کرده اند، هم اکنون با نرخ های بالا بازارگری می کنند که دولت باید مدیریت کند چرا که به رغم‌کاهش تقاضا در ایام کرونا، اما نگران نوسان بازار میوه هستیم.

    دلایل گرانی میوه در بازار/کمبودی در عرضه پرتقال شب عید نداریم

    مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران ، با اشاره به دلایل گرانی قیمت میوه در بازار اظهار کرد: با توجه به هزینه های حمل و نقل و ارسال به سردخانه، قیمت میوه با نوساناتی در بازار روبروست.

    وی با اشاره به اینکه محصول بر مبنای کیفیت و شرایط بازار قیمت گذاری می شود، افزود: گرچه قیمت گذاری در میادین بر مبنای شرایط بازار انجام می شود، اما اختلاف قیمت گاها به چندبرابر می رسد که دستگاه های مسئول با اعمال نظارت بیشتر باید از گرانفروشی جلوگیری کنند چرا که طبق فاکتور تنها ۳۰ درصد سود باید لحاظ شود.

    شادلو با بیان اینکه عمده پرتقال تولیدی برداشت شده و در سردخانه‌ها ذخیره سازی شده است، گفت: گرچه برخی انواع پرتقال همچون والنسیا در زمان فروردین و بعد از آن برداشت می‌شوند، اما میزان آن محدود است.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه عمده پرتقال تا آذر برداشت می‌شود، بیان کرد: پرتقال‌های تولیدی به مرور تا خرداد آتی عرضه می‌شوند و گرانی‌های اخیر پرتقال هیچ ارتباطی به کمبود ندارد.

    نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با اشاره به اینکه میزان عرضه پرتقال بیش از تقاضا است،افزود: افزایش جزئی قیمت پرتقال طبیعی است، چرا که این میوه درصدی افت و ضایعات دارد که با احتساب هزینه انبارداری و سردخانه تا حدودی افزایش یافته است که هیچ ارتباطی به کمبود ندارد.

    به گفته وی،با توجه به هزینه‌های نگه داری محصول در سردخانه و افت و ضایعات، تاحدی افزایش قیمت طبیعی است، اما برخی مغازه‌ها سود‌های غیرقانونی لحاظ می‌کنند که دستگاه‌های مسئول باید بر این موضوع نظارت کنند.

    شادلو با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه پرتقال شب عید نداریم، گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی، تولید مرکبات مازاد بر نیاز کشور است که بخشی از آن باید از طریق صادرات خارج شود.

    توزیع قطره چکانی نهاده دامی علت اصلی گرانی میوه/۷۰۰ هزار تن پرتقال در انبارهاست

    اکبر یاوری عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان‌میدان مرکزی میوه و تره بار،  توزیع قطره چکانی پرتقال را علت اصلی گرانی های اخیر در بازار اعلام کرد و گفت: طی هفته های اخیر، سورتینگ داران پرتقال را قطره چکانی وارد بازار کردند که با رایزنی های مختلف با اتحادیه باغداران بازار مجدد به حالت عادی بازگشت.

    وی افزود: قیمت هر کیلو پرتقال تامسون شمال در میدان مرکزی ۱۰ هزار تا ۱۲ هزار تومان، پرتقال ناول جنوب ۲۰ هزار تا ۲۴ هزار تومان، سیب درختی ۷ هزار تا ۱۵ هزار تومان و کیوی ۱۰ هزار تا ۱۵ هزار تومان است.

    یاوری با اشاره به دلایل گرانی نارنگی در بازار بیان کرد: با توجه به اتمام نارنگی انشو شمال و عرضه نارنگی کازرون و تخم پاکستانی در بازار قیمت با نوساناتی در بازار روبرو شده است به طوریکه قیمت هر کیلو نارنگی کازرون ۱۵ هزار تا ۱۸ هزار تومان و نارنگی بندری ۱۸ هزار تا ۳۰ هزار تومان در میدان مرکزی عرضه می شود.

    وی در واکنش به عرضه نارنگی با نرخ های نجومی در بازار افزود : در حال حاضر هر کیلو نارنگی درجه یک در داخل میدان با نرخ ۳۰ هزار تومان عرضه می شود که با احتساب سود منطقی و قانونی، توزیع با نرخ ۵۰ و ۵۵ هزار تومان در بازار تخلف است و دستگاه های نظارتی باید با متخلفان برخورد کنند.

    به گفته یاوری، با توجه به ذخیره ۷۰۰ هزار تن پرتقال در انباری های شمال، پیش بینی می شود که التهاب خاصی در بازار صادرات رخ ندهد.

    عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار  در پایان قیمت کنونی هر کیلو موز هندی در میدان مرکزی را ۳۰ هزار تومان و موز اکوادور را ۴۰ هزار تومان اعلام کرد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاگرانی
    پست قبلی

    گرده افشانی نخیلات سیستان و بلوچستان آغاز شد

    پست بعدی

    وعده‌های بی سرانجام و تداوم نابسامانی در بازار روغن!

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اعلام جرم سازمان ملی استاندارد علیه شرکت تبلیغ‌کننده روغن سه‌کاره

    وعده‌های بی سرانجام و تداوم نابسامانی در بازار روغن!

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج به تعادل نزدیک می‌شود/واردکنندگان پای کار تأمین ماندند

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.