چهارشنبه, خرداد ۱۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    پسته و زعفران خراسان شمالی نیازمند ایجاد زنجیره ارزش

    معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: پسته و زعفران دو محصول استراتژیک این استان هستند که نیاز به ایجاد زنجیره ارزش دارند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۵, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پسته و زعفران خراسان شمالی نیازمند ایجاد زنجیره ارزش

    علی بهنام فر اظهارکرد: این دو محصول در این استان رو به رشد هستند و باید مطالعات لازم در ارتباط با ایجاد صنایع پیشین و پسین آن انجام شود.

     

    وی با اشاره به اینکه اولویت این سازمان برای ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی، شناسایی اولویت ها، تامین منابع برای اجرای کار و مهیا کردن بازار فروش محصولات است، افزود: خراسان شمالی از لحاظ صنایع تبدیلی و تکمیلی ایجاد شده نسبت به کشور خیلی عقب نیست اما باید به نیاز و مزیت های استان نیز توجه ویژه شود.

    بهنام فر ادامه داد: به عنوان مثال در سال های گذشته در حوزه دام به راه اندازی واحدهای تولیدی خوراک دام توجه ویژه ای شده و تعداد زیادی واحد از این نوع نیز راه اندازی شد که از آن ها استقبال خوبی نیز به عمل آمده است اما باید حوزه دام را به عنوان یک زنجیره کامل از راه اندازی کارخانجات خوراک دام تا پرورش و کشتار دام و همچنین ایجاد ارزش افزوده دید.

    وی با اشاره به اینکه در بجنورد کشتارگاه صنعتی دام وجود دارد اما فقط کشتار دام با ظرفیت کمی صورت می گیرد در خصوص علت این امر توضیح داد: در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد واحد بسته بندی و ذخیره سازی گوشت وجود دارد اما به علت اینکه تاکنون به متولی قوی واگذار نشده فعالیت فقط در فاز کشتار و در اندازه ای است که بتوان اجاره کشتارگاه را درآورد.

    این مقام مسئول بیان کرد: در حال حاضر یک کشتارگاه دام در اسفراین و یک کشتارگاه دیگر در شیروان با واحدهای تکمیلی تر در حال ساخت است و علاوه بر آن چندین کشتارگاه طیور نیز در استان راه اندازی شده است.

    وی با بیان اینکه در حال حاضر یکی از مزیت های استان در حوزه کشاورزی، محصولات باغی است، گفت: اما تاکنون در این حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی پویایی ایجاد نشده و نیاز به سرمایه گذاری در این حوزه است.

     

    نیاز محصولات باغی خراسان شمالی به صنایع تبدیلی و تکمیلی

    سید عباس آقامیری مدیر امور صنایع سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی نیز چندی پیش اظهار کرده بود: در حال حاضر محصولات باغی در این استان بیش از سایر محصولات تولیدی کشاورزی در استان به صنایع تبدیلی و تکمیلی نیاز دارند.

     

    وی اظهار کرد: انگور یکی از محصولات باغی مهم در این استان است که بیش از سایر محصولات باغی نیاز به صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد.

     

    وی با اشاره به اینکه در گذشته ۲۵ درصد از محصولات کشاورزی در این استان نیاز به ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی داشت، افزود: تعدادی از صنایع تبدیلی و تکمیلی طی یکی دو سال گذشته ساخته شده اما در کنار آن میزان تولیدات محصولات کشاورزی نیز افزایش یافته است که با بررسی های صورت گرفته هنوز ۲۵ درصد از صنایع کشاورزی نیاز به ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد.

    آقامیری ادامه داد: در این استان ۱۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی وجود دارد که از این تعداد ۲۲ واحد غیرفعال و مابقی با ظرفیت های مختلف در حال فعالیت هستند.

    وی بیان کرد: بیشترین مشکل واحدهای غیرفعال و یا واحدهایی که با ظرفیت کم در حال کار کردن هستند نبود و یا کمبود نقدینگی است.

    وی تصریح کرد: البته برخی از صنایع کشاورزی نیز با ضعف مدیریتی مواجه هستند به عنوان مثال کشتارگاه صنعتی بجنورد ظرفیت تولید سالانه ۱۳ هزار تن گوشت قرمز را دارد اما در حال حاضر فقط با ۱۰ درصد ظرفیت در حال کار کردن است.

    این مقام مسئول بیان کرد: نتیجه ضعف مدیریتی در این واحد تولیدی سبب شده تا سالانه مقدار قابل توجهی دام زنده برای کشتار و تامین گوشت قرمز سایر استان ها به صورت زنده از استان خارج شود که هیچ مزیت اقتصادی برای استان نخواهد داشت.

     

    وی با بیان اینکه یکی از مشکلات این واحدهای تولیدی نبود سرمایه در گردش است، تصریح کرد: در این استان واحدهای لبنی وجود دارند که تعدادی از آن ها غیر فعال هستند.

    این مقام مسئول گفت: بیشتر این واحدهای تولیدی در زمانی در این استان راه اندازی شده اند که شیر یارانه ای در مدارس و فروشگاه ها توزیع می شد و برای تولید این محصولات راه اندازی شده اند اما در حال حاضر این واحدهای تولیدی قادر به تولید شیرهای استرلیزه و یا سایر محصولات لبنی نیستند در نتیجه توان رقابت را با دیگر صنایع لبنی نیز ندارند.

    وی با اشاره به اینکه در این استان بیش از میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول کشاورزی تولید می شود، گفت: بخشی از محصولات کشاورزی به صورت تازه خوری استفاده می شود و بخشی نیز نیاز به صنایع تبدیلی، تکمیلی، انبار و سردخانه دارند که تاکنون برای ۵۰ درصد ظرفیت صنایع کشاورزی ایجاد شده و هنوز برای ۲۵ درصد نیز باقی مانده که باید صنایع کشاورزی ایجاد شود.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: ارزش غذاییبازارپستهزعفرانصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    هشدار سازمان ملل؛ سوء تغذیه تهدیدی برای جهان

    پست بعدی

    ممنوعیت فصلی واردات برنج برای حمایت از تولید داخل پابرجاست

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برنج حداقل ۳ دست بین دلالان می چرخد

    ممنوعیت فصلی واردات برنج برای حمایت از تولید داخل پابرجاست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ضرورت حذف ارزش افزوده روغن خام

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    جای نگرانی درباره واردات نهاده‌های دامی وجود ندارد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.