سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    پاکسازی ریه ها با این مواد غذایی

    برای پاکسازی ریه شما می توانید از رژیم غذایی سالم و خاصی استفاده کنید موادی همچون کلم و انگور،پسته وغیره که می توند برای شما در این رژیم بسیار مفید باشد.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۳, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پاکسازی ریه ها با این مواد غذایی

    ریه ها یک اندام بسیار مهم هستند که در معرض عوامل مضر خارجی قرار می گیرند. بنابراین، حائز اهمیت است غذاهایی را انتخاب کنیم که به پاکسازی ریه ها کمک کرده و خطرات توسعه بیماری های ریه را کاهش دهیم. بیماری های ریه برخی از بیماری های شایع در سراسر جهان هستند و برخی مشکلات تنفسی از خفیف تا جدی، از جمله برونشیت، آسم، فیبروز کیستی و ذات الریه را ایجاد می کنند که باید از آن جلوگیری کنیم. با انجام تمرینات منظم، دوری از آلودگی و سیگار کشیدن، افراد زیادی این بیماری را مدیریت می کنند.

    به منظور بهبود و پاکسازی ریه، داشتن یک رژیم غذایی سالم مهم است. در این بخش ، ما برخی از بهترین غذاها را برای پاکسازی و سلامت ریه ها معرفی می کنیم.

    غذاهایی برای پاکسازی ریه و تقویت سیستم تنفسی

     

    کلم ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، کلروفیل و ایزوتیوسیانات به از بین بردن سموم از بدن کمک می کنند و خون را تصفیه می کنند. بهترین انتخاب برای پاکسازی ریه ها گل کلم، کلم، کلم بروکسل، بروکلی هستند.

    در حقیقت سبزیجات برای سلامتی بسیار خوب است بنابراین آن ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

     

    امگا۳:

     

    اسید های چرب برای سلامت کلی بدن اهمیت دارد. مطالعات نشان می دهد غذاهایی که حاوی اسیدهای چرب بالایی هستند اثرات مثبتی بر آسم دارند در صورتی که نمی توانید اسیدهای چرب امگا را به مقدار کافی از طریق آجیل، بذر کتان و ماهی به دست آورید، بنابراین مکمل های موجود آن را مصرف کنید.

     

    ویتامین ث:

     

    غذاهای حاوی ویتامین ث می توانند به پاکسازی ریه ها کمک کنند تا اکسیژن را به طور موثر در بدن حمل کنند. برخی از غذاهای حاوی ویتامین ث عبارتند از فلفل دلمه ای قرمز و سبز، مرکبات، لیمو، پرتقال، گریپ فورت ،گوجه فرنگی و سبزیجات، بروکلی، انبه، توت فرنگی، آناناس و هندوانه.

     

    اسید فولیک:

     

    غذاهای حاوی اسید فولیک برای جلوگیری از انواع سرطان و مبارزه با فرآیند سرطان ریه مناسب هستند. دانشمندان دریافتند که تنفس های کوتاه با مصرف کم اسید فولیک در ارتباط است. آن ها نتیجه گرفتند که افزایش مصرف اسید فولیک می تواند به پاکسازی ریه ها کمک کند. غذا های حاوی اسید فولیک مارچوبه، لوبیای سیاه، اسفناج، عدس، و چغندر هستند.

     

    منیزیم:

     

    منیزیم یک ماده معدنی است و برای کسانی که مبتلا به آسم هستند توصیه می شود. منیزیم به افزایش ظرفیت ریه های شما کمک کرده و در فرآیند تنفسی موثر است و راه مناسب برای دریافت مواد معدنی از طریق مصرف آجیل، دانه ها و یا لوبیا است.

    در واقع، غذاهای حاوی منیزیم یکی از بهترین غذاها برای پاکسازی ریه ها هستند که باید بدانید و هرچه زودتر به رژیم غذایی اضافه کنید.

     

    کاروتنوئید:

     

    کارتنوئید یک آنتی اکسیدان است و برای کاهش خطرات سرطان ریه مفید است و به طور طبیعی در سبزیجات و میوه های رنگ های قرمز و نارنجی یافت می شوند. هویج به دلیل داشتن بتاکاروتون انتخاب خوبی است. کدوتنبل، پاپایا، اسفناج و کلم پیچ حاوی بتاکاروتون هستند. این آنتی اکسیدان ها به ویتامین آ تبدیل می شود و ممکن است به شما در کاهش خطر آسم کمک کند.

     

    غذاهای تازه:

     

    غذاهای پردازش شده و کنسروی ممکن است ارزان و مناسب باشند، اما این غذاها قطعا هیچ فایده ای برای بدن ندارند. در عوض، آن ها فقط بدن شما را از هسته نابود کرده و تضعیف می کنند. به این دلیل که حاوی مواد شیمیایی مضر هستند و بر عملکرد متابولیک بدن و همچنین سطح قند خون تاثیر می گذارند. بنابراین توصیه می شود غذاهای تازه بخورید تا بدن تمیز شود. در عین حال، می توانید تفاوت در سلامت را نیز مشاهده کنید.

    سیب:

     

    سیب به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها ، پلی فنول ، فلانوئید ، ویتامین ث و فیبر به مبارزه با سرطان ، جلوگیری از افزایش سطح قند ، دستگاه تنفسی سالم کمک می کند .علاوه براین مطالعات نشان داده سیب می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه و آسم کمک کند. خوردن ۵ سیب در هفته به عملکرد بهتر ریه به دلیل مقدار بالای آنتی اکسیدان ها مرتبط است. به خاطر داشته باشید سیب ارگانیک را با پوست بخورید چون پوست آن ۶ برابر آنتی اکسیدان دارد.

     

    بروکلی :

     

    وقتی نوبت به مصرف غذاها برای سلامت ریه می رسد، از خوردن بروکلی غافل نشوید زیرا برای سلامت و پاکسازی ریه ها بسیار مفید است. بروکلی به دلیل داشتن ویتامین ث، اسید فولیک و منبع خوب از مواد فیتوکمیکال ها خاصیت ضد سرطانی دارد .مطالعه ای نشان می دهد که بروکلی می تواند به کاهش خطر سرطان ریه در سیگاری ها کمک کند.

     

    طالبی:

     

    طالبی غنی از ویتامین آ و ث است .همانطور که می دانید مصرف بالای سبزیجات و میوه های حاوی کارتنوئید با کاهش خطر آسم و سرطان ریه ارتباط دارد به همین دلیل توصیه می شود طالبی رسیده که شیرین و قلیایی است بخورید. در نتیجه به متعادل کردن pH کمک می کند.

     

    کرفس:

     

    متعادل نگه داشتن الکترولیت و تعادل شیمیایی یکی از بهترین عوامل پاک سازی بدن است. کرفس به عنوان منبع خوبی از سدیم طبیعی به ازبین بردن دی اکسید کربن بدن کمک می کند. افراد مبتلا به آسم می توانند کرفس تازه و آب آن را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنند زیرا حاوی مقدار بالای ویتامین ث هستند و به تسکین التهاب ریه ها کمک می کند.

     

    قاصدک:

     

    یکی دیگر از بهترین غذاها برای پاکسازی و سلامت ریه ها قاصدک است زیرا آب قاصدک حاوی پتاسیم، منیزیم، آهن، کلسیم و سدیم بالایی است که همه آن ها برای سلامت ریه ها مفید هستند. برای مثال، منیزیم به ساخت سلول های بدن، به ویژه بافت های ریه ها کمک می کند. اگر قاصدک تازه ندارید، می توانید کاهو را جایگزین کنید.

     

    زردک:

     

    زردک به دلیل داشتن فسفر و کلر برای دستگاه تنفسی و ریه ها مفید است .زردک به بهبود عملکرد برونشیت و به کاهش شدت آسم و افزایش گردش خون به ریه ها کمک می کند.

     

    گشنیز:

     

    گشنیز به دفع و کم کردن فلزات سنگین که موجب بیماری های ریوی و دیگر بیماری ها می شود کمک می کند. در واقع، یکی از سبزیجات توصیه شده برای پاکسازی و سلامت ریه ها است بنابراین آن را در رژیم غذایی بگنجانید.

     

    کولارد سبز:

     

    کولارد سبز به دلیل داشتن خاصیت سم زدایی احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. این سبزی حاوی مواد شیمیایی هستند که می تواند به شما در فعال کردن آنزیم های سم زدایی و مبارزه با سرطان ها کمک کند.

    علاوه بر این، کولارد سبز نیز دارای آنتی اکسیدان قوی، فرولیک اسید، کورستین، کافئیک اسید است که به کاهش خطر استرس اکسیداتیو در سلول های بدن کمک می کند و در نتیجه از سرطان ها جلوگیری می کند.

     

    کلم پیچ:

     

    کلم به دلیل خاصیت ضد سرطانی که دارد یکی از بهترین غذاها برای پاکسازی ریه ها است بنابراین آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، به خصوص اگر سیگاری هستید.

     

     اسفناج:

     

    اسفناج به دلیل داشتن ویتامین ب برای سلامت بدن مفید است. مصرف منظم اسفناج می تواند خطر سرطان ریه را کاهش دهد. می توانید اسفناج را بصورت خام و یا سوپ اسفناج بخورید.

     

    بذرکتان:

     

    مطالعه انجام شده در مورد فواید بذر کتان نشان داد رژیم حاوی بذر کتان نه تنها از بافت های ریه قبل از قرار گرفتن در معرض تشعشع محافظت می کند، بلکه همچنین می تواند پس از قرار گرفتن در معرض تشعشع، آسیب را کاهش دهد. بذرکتان ممکن است به کاهش خطرات سرطان ریه، محاظت از بافت های ریه و کمک به ترمیم آسیب های ریه کمک کند.

     

     کدو تنبل:

     

    کدو تنبل به دلیل داشتن محتوای بالای اسید پانتوتنیک، پتاسیم، منیزیم و ویتامین ث و ایی و مقدار زیادی کاروتنوئید به کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه کمک می کنند. علاوه بر این، مصرف کدو تنبل برای بماران سرطانی مفید و علاوه براین مواد مغذی موجود در کدوتنبل برای کمک به مبارزه با اثرات جانبی ناخواسته داروهای قوی شیمی درمانی موثر است.

     

    زنجبیل:

     

    زنجبیل یکی از قوی ترین گیاهان درمانی است و سلامت کل بدن را بهبود می بخشد . این ادویه به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی و سم زدایی به ازبین بردن آلودگی های ریه ها کمک می کند. علاوه بر این، مولکول های زنجبیل آلاینده های هوا را از راه هوایی پاک می کند ، اخلاط را کاهش می دهند و گردش خون را به ریه ها افزایش و در نتیجه سلامت ریه را بهبود می بخشند.

    بهترین راه این است که زنجبیل را به وعده های غذایی روزانه خود اضافه کنید. هرگاه غذا می خورید یک تکه زنجبیل کوچک بجوید زیرا به هضم غذا و ازبین بردن سموم بدن کمک می کند.

     

    سیر:

     

    سیر یکی از درمان های موثر برای فشار خون، کلسترول بالا، بیماری های تنفسی و دیابت است. طبق مطالعات انجام شده مصرف هفتگی سیر خام ممکن است خطر سرطان ریه را تا ۴۴ درصد کاهش دهد. ترکیبات سولفوریک موجود در سیر هنگامی که خام مصرف می شود، به طور مستقیم به ریه ها وارد می شوند.علاوه بر این سیر حاوی فلانوئید است که تولید گلوتاتیون را تحریک می کند، و باعث کاهش مواد سرطان زا و سموم می شود.

     

    هویج:

     

    هویج به دلیل داشتن ویتامین آ، ث و آنتی اکسیدان ها مثل لیکوپن به بهبود سلامت ریه کمک می کند و خطرات بیماری های ریوی را کاهش می دهد. متخصصان همچنین بر این باورند که افزودن چند هویج به رژیم غذایی به طور منظم می تواند خطرات ابتلا به سرطان ریه را تا ۵۰ % کاهش دهد. نشان داده شده است که هویج می تواند به کاهش اثر آمفیزم وکاهش التهاب در ریه ها کمک کند.

     

    زردآلو:

     

    زردآلو به دلیل داشتن ویتامین آ برای سلامت دستگاه تنفسی مفید است، از استر ریه ها محافظت و در نتیجه خطر ابتلا به عفونت ریوی را کاهش می دهند.

     

     گردو:

     

    گردو منبع خوبی از امگا ۳ است و خوردن مداوم آن به شما در بهبود آسم و دیگر بیماری های تنفسی کمک می کند . هر روز مقداری گردو بخورید تا از اختلالات ریه جلوگیری کرده و آن ها را درمان کنید.

     

    حبوبات:

     

    همه انواع لوبیا منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها ،منیزیم و اسیدهای چرب هستند که با رادیکال های آزاد که برای سلول های ریه مضر هستند مبارزه و سیستم قلبی عروقی را تقویت می کند.

     

     پسته:

     

    پسته برای سلامت ریه ها مفید است و در برابر سرطان ریه، از بدن دفاع می کند . علاوه بر این ویتامین ایی بدن را تامین می کند و برای کاهش سطح کلسترول خوب است.

     

    فلفل قرمز:

     

    فلفل قرمز به صورت چاشنی به مواد غذایی اضافه می شود و در مبارزه با سرفه و گلو درد مفید است و از بدن در برابر آنفلوآنزا و سرماخوردگی محافظت می کند. علاوه بر این، فلفل قرمز برای کسانی که مبتلا به بیماری های تنفسی هستند، مفید است.

     

     بنشن، دانه و آجیل:

     

    بنشن ، دانه ها و آجیل ها منابع غذایی غنی از منیزیم هستند که برای سلامت ریه ها بسیار مفید است. علاوه بر این، به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری ،ویتامین ایی برای سلامت قلبی و عروقی مناسب هستند و التهاب را کاهش می دهند و سیستم ایمنی را بهبود می بخشند . سلول های خون قرمز را تولید می کند تا اکسیژن بیشتری به بدن انتقال دهد.

     

     سویا:

     

    غذاهای حاوی سویا به دلیل داشتن ایزو فلاونها می تواند در کاهش ۶۰% ریسک ابتلا به سرطان ریه و محافظت از بدن در برابر رشد سرطان کمک کند.

     

     توت:

     

    گنجاندن انواع توت ها در رژیم غذایی می تواند در محافظت از ریه ها موثر باشد ، بلوبری ، توت فرنگی برخی از منابع غذایی عالی و مفید برای ریه ها مفید هستند،

     

     مرغ خانگی:

     

    مرغ، بوقلمون و دیگر پرندگان کوچک با افزایش ویتامین آ ریه ها را پاکسازی و برای سلامت آن مفید است.

     

     پیاز:

     

    پیاز به دلیل داشتن ماده ای به نام کورستین که یک آنتی اکسیدان طبیعی است ، به پیش گیری از سرطان ریه و دیگر بیماری های ریوی کمک می کند. علاوه بر این، پیاز همچنین دارای ویتامین ب۶ ، ث و دیگر مواد مغذی ضروری است که قدرت درمانی بدن را بالا می برد.

     

    ماهی:

    یکی از بهترین غذاها برای پاکسازی و سلامت ریه ها ماهی است به خصوص افرادی که اغلب در معرض مواد شیمیایی قرار دارند یا سیگار می کشند و به دنبال راهی برای محافظت از ریه های خود در برابر سرطان ریه هستند. کمبود ویتامین د منجر به از دست رفتن عملکرد ریه ها می شود و ماهی به دلیل داشتن مقدار فراوانی ویتامین د و امگا ۳ سلامت کل بدن را بهبود می بخشد. علاوه بر این، این اسیدهای چرب نیز به عنوان یک سپر برای محافظت از بدن در برابر سرطان ریه هستند.

     

     پرتقال:

     

    پرتقال به دلیل داشتن ویتامین ث، ب۶ و آهن به ریه ها برای انتقال اکسیژن به سلول های بدن کمک می کند. این میوه همچنین یک آنتی اکسیدان طبیعی دارد که برای سلامت ریه مناسب است.

     

    انار:

     

    انار حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان ها است که رشد و گسترش سلول های سرطانی ریه را کاهش می دهد و از آن جلوگیری می کند.

     

     انگور:

     

    انگور فواید زیادی از جمله کاهش خطر امفیزم و سرطان ریه را دارد و شدت آسم را به دلیل ماده شیمیایی به نام پروآنتوسیانیدین که توسط آلرژی ایجاد می شود، تسکین می دهند.

     

     آناناس:

     

    ریه ها با سیگار کشیدن و یا قرار گرفتن در معرض آلاینده ها آسیب می بینند، بنابراین تجمع آلودگی ها در طول زمان باعث کاهش الاستیک خواهد شد. ثابت شده است که آنزیم بروملین به طور طبیعی با از بین بردن و سم زدایی به سلامتی ریه کمک می کند. یک لیوان آب آناناس به شما کمک می کند تا از تجمع خلط داخل ریه ها و گلو جلوگیری کنید در حالی که به ریه ها کمک می کند تمیز و تازه شود.

     

     آب:

     

    آب درتمام طول زندگی اهمیت دارد . نوشیدن مقدار زیادی آب می تواند فواید زیادی برای کل بدن از جمله ریه های داشته باشد بنابراین باید روزانه با نوشیدن حداقل ۴ لیوان بزرگ آب خود را هیدراته کنید. علاوه بر کمک به هضم و دیگر عملکردهای بدنی، به شل شدن مخاط که ممکن است ریه ها را مسدود کنند کمک می کند. طبق مطالعه ای دی هیدراته شدن می تواند باعث سفتی مخاط شده و در نتیجه منجر به مشکلات ریوی، دشواری در تنفس و ریسک بالاتر عفونت شود.

     

    چای گیاهی:

     

    انواع مختلف چای گیاهی در بازار وجود دارد و ممکن است برای خرید بهترین آن گیج شوید. برخی از آن ها می توانند به شما در پاکسازی و شل شدن خلط ریه ها کمک می کنند و بلغم آور هستند . علاوه بر این، گیاهان ضد میکروبی وجود دارند که به درمان عفونت که ممکن است موجب مشکلات ریوی شود کمک می کنند. برخی ازچای ها مثل زنجبیل، ریشه شیرین بیان و دارچین همگی می توانند موثر باشند.

     

     روغن زیتون:

     

    چربی های اشباع شده در روغن زیتون برای پوست، مو، قلب و ریه ها مناسب هستند. در حقیقت، روغن زیتون ممکن است با خطرات افزایش فشار خون و آسیب رگ های خونی که می تواند میزان اکسیژن را کاهش دهد، مبارزه می کند و باعث تند شدن ضربان قلب و تنفس سخت تر می شود.

     

     قهوه:

     

    قهوه می تواند علائم آسم را کاهش دهد. به این دلیل است که کافئین یافت شده در قهوه ممکن است به عنوان متسع کننده مجاری هوایی عمل کند و خستگی عضلات تنفسی را کاهش دهد. کافئین می تواند به بهبود سلامت ریه به مدت ۴ ساعت کمک کند.

     

    چای سبز:

     

    این آخرین مورد و اما بسیار مهم در فهرست غذاهایی است که باید آن را هرچه سریع تر به رژیم غذایی خود اضافه کنید اگر می خواهید ریه های سالم و تمیز داشته باشید. چای سبز مملو از آنتی اکسیدان ها است که التهاب را کاهش می دهند، بدن را آرام و درمان را بهبود می بخشد. علاوه بر این، آب داغ برای تسکین گلو نیز مفید است و سپس با از بین بردن غشاهای مخاط به ریه ها کمک می کند. برای سالم نگه داشتن ریه ها و یا بهبود بخشیدن آن داشتن یک رژیم غذایی سالم بسیار مهم است. با این حال، برای به حداکثر رساندن سلامت ریه خود، رژیم غذایی به تنهایی کافی نیست و باید ورزش کنید و از برخی مواد در طول پاکسازی ریه ها اجتناب کنید.

    از شکر، محصولات لبنی و آرد سفید اجتناب کنید چون ترشح خلط را تحریک می کنند.
    اجتناب از استرس
    ورزش منظم

    نوشیدنی گیاهی برای پاکسازی ریه ها با نسخه طب سنتی

     

    دمنوش های بسیاری را برای پاکسازی دستگاه تنفسی معرفی کرده ایم که اینجا نیز یکی از پرطرفدارترین آنها را با هدف پاکسازی ریه خواهیم گفت.

     

    مواد لازم:

     

    ریشه زنجبیل تازه چند سانت
    زردچوبه ۲ قاشق سوپ خوری
    عسل ۴۰۰ گرم
    پیاز۴۰۰ گرم
    آب یک لیتر

     

    دستور تهیه:

     

    آب را کامل جوشانده و عسل را به آن اضافه کنید.

    سپس ریشه های زنجبیل را رنده کرده و همراه پیازهای خرد شده به آب جوش بیافزایید.

    حین جوش خوردن مواد داخل آب زردچوبه را اضافه کرده و اجازه دهید نصف بیشتر آب آن تبخیر شود.

    دمنوش شما آماده است و میتوانید بعد از خنک شدن آن را داخل شیشه ریخته و داخل یخچال قرار دهید و هر روز دو مرتبه دو قاشق از آن را با شکم خالی میل کنید.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پاکسازی ریهریهصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی ، تغدیه و سلامتفناوری غذا
    پست قبلی

    عسگری: دولت نسبت به تقویت تولید داخلی گندم به ویژه کشت پاییزه اقدام کند

    پست بعدی

    سیر چگونه به درمان سرطان کمک می کند؟

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    این بررسی علمی در مورد رژیم غذایی و بیماری کبد نشان می‌دهد که حبوباتی مانند عدس، نخود، سویا و نخود...

    بیشتر بخوانید
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر چگونه به درمان سرطان کمک می کند؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    قیمت‌منطقی هرکیلو گوشت گوساله ۶۰۰ هزارتومان

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین  دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم  تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.