یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    وقتی چای سبز می‌نوشید چه اتفاقی برای بدنتان می‌افتد؟

    تحقیقات نشان می‌دهد که چای سبز یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌هایی است که می‌توانید بنوشید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۲۹, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چای سبز را چه زمان بنوشیم؟

    چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که مردم در سراسر جهان از آن لذت می برند. برای هزاران سال، طب شرقی چای سبز را برای فواید سلامتی آن توصیه کرده است. اکنون، تحقیقات امروزی دلایل بی‌شماری را که چای سبز باعث بهبود سلامت و تندرستی می‌شود – از کاهش چربی بدن و سطح قند خون گرفته تا تقویت سلامت مغز، اثبات می‌کند.

     

    چای سبز می تواند به سلامت پوست کمک کند

    بر اساس یک مطالعه اخیر در سال ۲۰۲۳، محققان دریافتند که پلی فنول های موجود در چای سبز ممکن است قادر به محافظت از پوست در برابر نور UVB باشد که به معنای سرطان پوست ملانوما و غیرملانوم است. این اثرات به صورت موضعی و خوراکی مشاهده شد.

    این اولین کشف مربوط به چای سبز و سلامت پوست نیست. یک گزارش قدیمی در سال ۲۰۱۲ نشان داد که مکمل چای سبز ممکن است بتواند به آکنه و سایر عوارض مرتبط با پوست کمک کند.

    چای سبز به کاهش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان کمک می‌کند.
    یکی از مستندترین فواید چای سبز خواص ضد سرطانی آن است. بیش از ۵۰۰۰ مطالعه در مورد چای سبز و سرطان منتشر شده است. هزاران مورد از این مطالعات نشان می‌دهند که پلی فنول‌های چای سبز و سایر ترکیبات فعال زیستی موجود در چای سبز ممکن است به پیشگیری از انواع سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، کولورکتال، کبد، تخمدان، پروستات، دهان و پوست کمک کنند.

    چند مطالعه مبتنی بر جمعیت نشان می دهد که چای سبز و سیاه هر دو به محافظت در برابر سرطان کمک می کنند. چندین مطالعه بالینی اولیه نشان می دهد که پلی فنول های موجود در چای به کشتن سلول های سرطانی کمک می کنند و ممکن است از سلول های سالم در برابر خطرات سرطان زا محافظت کنند.

     

    چای سبز برای مغز شما مفید است

    اگر به دنبال راه هایی برای فعال نگه داشتن مغز خود با افزایش سن هستید، چای سبز را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. در یک کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور انسانی که در مجله غذای دارویی منتشر شد، شرکت‌کنندگانی که روزانه مکمل عصاره چای سبز و ال تیانین استخراج شده از چای را مصرف می‌کردند، بهبودهایی را در اختلالات شناختی خفیف تجربه کردند. در آزمون توجه و اندازه گیری هوشیاری خود گزارش شده، حافظه بعد از مصرف چای در مقایسه با دارونما بهبود یافت.

    در مطالعه دیگری چای سبز برای بهبود حافظه و عملکرد اجرایی در افراد مسن و همچنین به کاهش استرس اکسیداتیو کمک می کند.

     

    چای سبز به پیشگیری از دیابت نوع ۲ کمک می‌کند

    مطالعات متعدد نشان می دهد که چای سبز به کاهش سطح قند خون و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند. همچنین نشان داده شده است که چای سبز به افزایش حساسیت به انسولین کمک می کند، به طوری که انسولین تولید شده توسط لوزالمعده می تواند به طور موثرتری سطح قند خون طبیعی را حفظ کند. چای سبز به محافظت از سلول‌هایی که انسولین تولید می‌کنند کمک می‌کند و فلاونوئیدهای موجود در چای می‌توانند به از بین بردن رادیکال‌های آزاد مضر و کاهش التهاب کمک کنند.

     

    چای سبز برای قلب شما مفید است

    چای سبز برای سلامت قلب یک فوق ستاره است. مشخص شده است که کاتچین های پلی فنولی موجود در چای سبز باعث بهبود سطح کلسترول بد می شوند که دو عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی هستند.

    در یک مطالعه مهم مبتنی بر بیش از ۴۰۰۰۰ بزرگسال ژاپنی به مدت بیش از ۱۱ سال، نتایج گزارش کرد که نوشیدن بیش از ۵ فنجان چای سبز در روز خطر مرگ ناشی از حمله قلبی یا سکته را تا ۲۶ درصد کاهش می دهد. در مقایسه با افرادی که گزارش دادند کمتر از یک فنجان چای سبز در روز می‌نوشیدند. مطالعه دیگری که در مجله اروپایی قلب و عروق منتشر شد نشان داد که نوشیدن چای سبز سه بار یا بیشتر در هفته می تواند به طور قابل توجهی سلامت کلی قلب شما را بهبود بخشد.

     

    چای سبز می‌تواند شما را هوشیارتر کند و به شما کمک کند آرام بمانید

    در حالی که قهوه مقداری کافئین برای تقویت روز شما فراهم می کند، کافئین و سایر ترکیبات زیست فعال موجود در چای سبز می توانند بدون ایجاد احساس خستگی به شما کمک کنند. به گفته متخصصان تغذیه چای سبز موجب ایجاد تمرکز می شود. کافئین موجود در چای سبز، آهسته آزادسازی می‌شود که باعث خروج یا افزایش ناگهانی نمی‌شود که فرد می‌تواند از کافئین معمولی موجود در قهوه تجربه کند.

    چای سبز می‌تواند تجربه آرامش‌بخش‌تری با وابستگی کمتر در مقایسه با نوشیدن قهوه ایجاد کند. همچنین می تواند با افزایش تولید دوپامین در مغز، اضطراب را کاهش دهد، بنابراین سلامت روان فرد را بهبود می بخشد و به افراد اجازه می دهد از استرس خلاص شوند.

    سرویس خبری:علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: چای سبزسرطانقند خون
    پست قبلی

    این چای “کلید سلامتی” است+روش تهیه

    پست بعدی

    طعم‌‌های ایرانی در میدان جهانی مزه‌ها؛ «گلفود ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    محمد شاهدی باغ خندان، متخصص حوزه کشاورزی و مشاور امور پژوهشی فرهنگستان علوم، به اهمیت تغذیه سالم در فصل گرما...

    بیشتر بخوانید
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    طعم‌‌های ایرانی در میدان جهانی مزه‌ها؛ «گلفود ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

    طعم‌‌های ایرانی در میدان جهانی مزه‌ها؛ «گلفود ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    نرخ جدید شکر ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    آموزش و ترویج دو بال ارتقای بهره‌وری در کشاورزی هستند

    آموزش و ترویج دو بال ارتقای بهره‌وری در کشاورزی هستند

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.