جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    وضعیت گندم، نان و آرد در شیراز/لزوم افزایش دستمزد کارگران نانوایی‌ها

    به دنبال اجرای سیاست‌های جدید دولت در بحث گندم، آرد و نان و البته کالاهای استراتژیک، طی هفته‌های اخیر، مباحث و سئوالاتی مربوط به کیفیت نان، کاهش زمان فعالیت نانوایی‌ها و تشکیل صف‌های طولانی و ... مشکلاتی برای نانوایان ایجاد شد، در راستای تشریح وضعیت فارس در ارتباط با گندم، آرد و نان، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی فارس در یک کنفرانس خبری به سئوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۱۱, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مهدی جمالی یکشنبه ۱۱ تیر، در کنفرانس خبری که به میزبانی استانداری فارس برگزار شد، توضیح داد: وظیفه تامین کالاهای اساسی، به ویژه گندم و آرد برعهده اداره کل غله بوده و شرکت خدمات بازرگانی در زمینه تامین و حفظ ذخیره کالاهای استراتژیک و البته توزیع بر اساس سیاست‌های کلان ملی، مسئولیت دارد.

    افزایش ۲ برابری خرید در فارس

    جمالی گفت: خوشبختانه و به لطف الهی و بارندگی‌های نسبتا خوب، میزان تولید گندم توسط کشاورزان فارس در سال زراعی گذشته، افزایش قابل توجهی داشته است، به نحوی که تا صبح امروز، ۸۴۳ هزار تُن گندم از تولیدکنندگان با نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری و ذخیره شده است.

    او با بیان اینکه حجم گندم خریداری شده در سال زراعی قبل از این، ۴۱۴ هزار تُن بود، گفت: با توجه به اینکه پروسه برداشت گندم از مزارع فارس همچنان در محدوده میان‌بند این استان ادامه دارد و در حال حرکت به سمت شمال فارس هستیم، امیدواریم تا پایان برداشت، بیش از یک میلیون تُن گندم مازاد از کشاورزان خریداری شده باشد.

    وضعیت پرداختی به گندم‌کاران فارس

    جمالی با اشاره به پرداخت ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به گندمکاران فارس و باقیماندن ۲۰۰۰ میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان این استان، خاطرنشان کرد: این پرداختی براساس قیمت پایه سال گذشته یعنی ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه شده است و منتظر تصویب نرخ نهایی برای مشخص شدن این مطالبات هستیم.

    مدیرکل غله فارس گفت: سال گذشته و با توجه به خشکسالی‌ها، شاهد کاهش قابل توجه در تولید گندم بودیم و به همین دلیل برای تامین مازاد نیاز داخلی استان، ۱۵۰ هزارتُن گندم از بنادرجنوبی وارد شد. اما امسال، خوشبختانه نیاز استان از محل تولید گندمکاران به شکل کامل تامین شده است.

    واردات برنج

    او همچنین گفت: سال گذشته و با هدف تامین نیاز مصرف کنندگان بالغ بر ۳۵ هزار تن برنج وارد و با توجه به سیاست‌های ستاد تنظیم بازار، حدود ۲۰ هزار تن آن در بازار توزیع شد.

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی فارس گفت: امسال هم در بحث برنج، رویه سال گذشته در پیش خواهد بود.

    توسعه زیرساخت‌ها

    جمالی خاطرنشان کرد: از سال گذشته بحث ایجاد و توسعه زیرساخت‌ها مد نظر قرار گرفته و در فارس مرمت و تعمیراساسی دو انبار کالاهای اساسی، اجرایی و کامل شده است.

    او با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها، منجر به آرامش بیشتر در تامین و ذخیره کالاهای استراتژیک خواهد شد، گفت: امروز با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در زیرساخت نگهداری گندم و تولید آرد، مشکل چندانی وجود ندارد.

    نگاه ویژه دولت به نان

    جمالی گفت: بعد از اجرای سیاست‌های دولت برای مردمی‌سازی یارانه‌ها، موضوع بهبود روش‌های نظارتی برای تکمیل چرخه تولید و عرضه نان، مورد توجه قرار گرفت.

    او با بیان اینکه تا قبل از این، خرید گندم و تولید و عرضه آرد، تحت سامانه انجام می‌شد، گفت: برای اصلاح این ساختار باید فروش نان نیز در قالب یک سامانه تحت نظارت قرار می‌گرفت که وزارت اقتصاد و دارایی متولی طراحی این سامانه شد.

    جمالی با اشاره به نصب پوزهای هوشمند در فارس از سال گذشته، گفت: گام اول این برنامه تا اسفند سال قبل ادامه داشت و از ۲۳ اسفند ۱۴۰۱، گام بعدی آغاز شد که مربوط به شناورسازی سهمیه آرد و متناسب سازی آن با عملکرد نانوایی‌ها بود.

    او با یادآوری اینکه در این گام، سهمیه نانوایی‌ها متناسب با میانگین عرضه نان و توسط سامانه انجام شد، گفت: این طرح اشکالات فنی مختلفی داشت و فارس نیز اولین استانی بود که با هدایت استاندار، ایرادات را به سازمان‌های بالادستی برای اصلاح، گزارش داد.

    شفاف‌سازی در خصوص روش شناورسازی آرد

    جمالی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران در خصوص لزوم شفاف‌سازی بحث میزان سهمیه آرد و تناسب آن با حجم فروش نان، گفت: این شفاف‌سازی یک ضرورت و اولویت به شمار می‌رود، اما مجری اصلی طرح وزارت اقتصاد و دارایی است.

    او تاکید کرد که هر نانوایی باید مطلع باشد که در ازای فروش چه تعداد نان سامانه، تراکنش نامتعارف محاسبه نکرده و منجر به خطای سیستم نمی‌شود.

    جمالی با بیان اینکه اداره کل غله یکی از اعضاء کارگروه گندم، آرد و نان محسوب می‌شود، گفت: در بحث نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها، یک کارگروه در سطح ملی، استانی و شهرستانی، عهده‌دار مسئولیت بوده و عمده وظیفه بر دوش وزارتخانه‌های بهداشت، صمت، جهادکشاورزی و سازمان تعزیرات است.

    کیفیت نان ارتباط آن با وزن چانه!

    این مقام مسئول در پاسخ به سئوال  با قبول اینکه کیفیت نان در اکثر نانوایی‌های فارس، مطلوب نیست، گفت: کیفیت نان تابعی از وزن چانه است؛ هرچه وزن چانه خمیر بیشتر باشد، کیفیت نان می‌تواند مطلوب‌تر شود.

    او گفت: اکنون ۶۳ درصد از واحدهای نانوایی لواش، ۱۸ درصد سنگک، ۷.۶ درصد فانتزی یا حجیم، ۵.۲ درصد تافتون و ۳.۷ درصد بربری است؛ بنابراین اکثر خبازی‌ها نان با چانه سبک پخت می‌کنند که کیفیت آنها مطلوبیت مناسبی ندارد.

    اصلاح قیمت راهکاری برای بهبود کیفیت

    جمالی در پاسخ  گفت: برای بهبود کیفیت نان یکی از راهکارها، اصلاح قیمت نان است؛ اگر قیمت نان سنگک ریگی برای صاحب نانوایی، متناسب با هزینه‌ها و مقرون به صرفه باشد، تمایل به پخت این نوع از نان بیشتر خواهد شد.

    او گفت: در کل کشور، سه استان تهران، قم و فارس، بیشترین تمایل به سمت نان سنگک را دارند، برای بهبود کیفیت نان هم باید به سمت اقتصادی شدن این نوع از نان برویم. چنین موضوعی البته از سیاست‌های مد نظر دولت است.

    فارس اولین استان عرضه کننده نان کامل

    مدیرکل غله فارس در ادامه گفت: برای اولین بار در کشور، با حمایت و هدایت استاندار محترم، در فارس ۱۷ واحد نانوایی به پخت و عرضه نان کامل اختصاص یافت.

    وی با بیان اینکه امکان وارد کردن نان لواش به این چرخه وجود ندارد، گفت: برای اجرایی شدن این طرح، یک خط تولید آرد سبوس‌دار به شکل آزمایشی ایجاد شد و اگر قرار بر افزایش تعداد این واحدهای خبازی باشد، باید زیرساخت تولید آرد مناسب هم ایجاد شود.

    تلاش برای تامین آرد با کیفیت

    جمالی گندم تولید شده در فارس را دارای ویژگی‌های متفاوت دانست و گفت: گندم تولیدی در جنوب، میانه و شمال فارس دارای تفاوت‌هایی بوده و آرد حاصل از آن هم متفاوت است.

    او اضافه کرد: برای آنکه آرد با کیفیتی تولید و عرضه شود، مخلوطی از گندم خریداری شده در کل فارس، در اختیار کارخانه آرد قرار می‌گیرد.

    جمالی در عین‌حال تاکید کرد که همه نانوایی‌ها، اختیار نسبی برای انتخاب کارخانه تامین کننده آرد خود را دارند و می‌توانند از بین ۱۷ کارخانه یکی را برگزینند و البته اگر کیفیت آرد ارائه شده به آنان مناسب نباشد، از مسیرهای قانونی قادر به پیگیری خواهند بود.

    مدیرکل غله فارس خاطرنشان کرد که کیفیت آرد تولید شده توسط کارخانه‌ها به شکل مستمر سنجیده می‌شود و اگر یک واحد، محصولی با کیفیت پائین‌تر از استاندارد تولید کند، امتیاز خود را از دست خواهد داد.

    ذخیره استراتژیک کالای اساسی

    جمالی گفت: شرکت خدمات بازرگانی عهده‌دار مسئولیت تامین و حفظ ذخیره استراتژیک کالاهای اساسی، نظیر شکر است و در توزیع آن سیاستگزار و تصمیم‌گیر نیست.

    مدیرکل غله و خدمات بازرگانی فارس اضافه کرد: ما براساس سیاست‌های ستاد تنظیم بازار، شکر خام را تامین کرده در اختیار کارخانه‌ها قرار می‌دهیم و شکر تصفیه شده تحویل گرفته و انبار می‌کنیم.

    جمالی گفت: توزیع این کالا، براساس سیاست و ابلاغ ستاد تنظیم بازار انجام می‌شود و این اداره کل اختیاری در بحث توزیع و تعیین میزان آن ندارد.

    تنها ۵ درصد قیمت آرد از نانوا دریافت می‌شود

    وی در ادامه توضیحات خود پیرامون وضعیت نان در فارس، گفت: نانوایی‌ها تنها ۵ درصد کل قیمت تمام شده آرد را پرداخت می‌کنند و ۹۵ درصد آن یارانه است.

    جمالی با تصریح اینکه از کیفیت نان لواش رضایتی وجود ندارد و باید به سمت تغییر این نوع نان حرکت کنیم، در خصوص نارضایتی نانواها از میزان دستمزدها، گفت: پائین بودن دستمزد کارگران خبازی‌ها را قبول داریم.

    وی ادامه داد: طی سه سال گذشته قیمت نان تغییری نکرده و به تبع آن میزان دستمزد کارگران نانوایی‌ها، علیرغم سخت و طاقت فرسا بودن این حرفه افزایشی نداشته است؛ امیدواریم که با همسان سازی قیمت نان، دستمزد افزایش یابد.

    دلیل کاهش ساعت پخت نانوایی‌ها در فارس

    جمالی با بیان اینکه سامانه جدید، خطاهای ۱۲ گانه برای نانوایی تعریف کرده است، گفت: هر یک از این خطاها منجر به کاهش سهمیه آرد نانوایی و به تناسب آن کاهش زمان فعالیت خواهد شد.

    مدیرکل غله فارس در عین حال خاطرنشان کرد: در استان فارس بخشی از سهمیه کاهش یافته مربوط به بهمن سال گذشته عودت داده شده و بخشی نیز امروز یعنی یازدهم تیرماه، بازگشت داده خواهد شد.

    جمالی اضافه کرد که میزان سهمیه عودت داده شده آرد به خبازی‌ها در شهرستان‌های فارس به ۱۰۰ درصد میزان کسری بالغ شده و در بعضی واحدها هم کمتر بوده است.

    برنامه برای ممیزی توزیع آرد

    مدیرکل غله فارس همچنین از برنامه‌ریزی برای ممیزی دریافت کنندگان سهمیه آرد در جامعه عشایر نیز خبر داد و تاکید کرد که آرد باید به خانوارهای کوچ‌رو تعلق بگیرد.

    جمالی با اشاره به اینکه سهم خرید نان توسط اتباع بیگانه بسیار زیاد است، گفت: قیمت هر یک کیلو نان لواش، حدود ۲۸۰۰ تومان است و خرید مقادیر زیاد این نان توسط برخی از اتباع برای مصارف غیرانسانی است.

    این مقام مسئول تاکید کرد که تلاش برای ساماندهی و رفع این مشکل نیز با اقدامات مدیریتی و نظارتی، استمرار دارد.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: آرداستان فارساقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیفارسقیمتگندمناننانوایی
    پست قبلی

    تولید ۲۴۱ میلیون اصله نهال در نهالستان‌های دولتی و غیردولتی کشور

    پست بعدی

    افزایش تولید گندم با وجود خشکسالی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست
    اخبار اقتصاد و بازار

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    ارسلان قاسمی عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: در بازار برنج سیستم واسطه گری و دلالی رواج دارد که این...

    بیشتر بخوانید
    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    افزایش تولید گندم با وجود خشکسالی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.