دوشنبه, اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    وضعیت بازار آجیل و خشکبار در روزهای پایانی سال/ کمبود آجیل نداریم

    رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار اتاق اصناف ایران ضمن اشاره به تأمین بودن آجیل شب عید، تاثیر نرخ ارز بر این بازار را مدنظر قرار داد و گفت که قیمت آجیل تابعی از نرخ ارز است، اما صادرات غیرتخصصی نیز بازار داخلی را تحت‌ تأثیر قرار داده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۲۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وضعیت بازار آجیل و خشکبار در روزهای پایانی سال/ کمبود آجیل نداریم

    علیرضا ارزانی ممقانی – رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار اتاق اصناف ایران – در گفت‌وگو، درباره وضعیت بازار آجیل و خشکبار عید در روزهای پایانی سال اظهار کرد: ما هیچ کمبودی در تأمین آجیل شب عید نداریم و تنها مشکل ما کاهش مشتریان است. وضعیت اقتصادی مردم مناسب نیست و این مسئله تأثیر مستقیمی بر میزان خرید گذاشته است. ما پیش‌بینی کرده بودیم که امسال استقبال کمتری از خرید آجیل شود، اما نه تا این حد. این شرایط صنعت آجیل را با چالش جدی مواجه کرده است.

    وی درباره تأثیر نرخ ارز بر قیمت آجیل گفت: قیمت آجیل تابعی از نرخ ارز است. به‌عنوان مثال، قیمت جهانی پسته ۱۰ دلار است؛ بنابراین زمانی که نرخ دلار ۵۰ هزار تومان باشد، قیمت پسته نیز ۵۰۰ هزار تومان خواهد شد. این روند همیشه به همین شکل بوده است.

    ارزانی ممقانی در خصوص تأثیر کمبود آب و انرژی بر کیفیت آجیل افزود: وضعیت آب بحرانی است و کمبود آن روی کیفیت محصولات تأثیر گذاشته است. البته آجیل و خشکبار کالاهای آسیب‌پذیری نیستند، اما کاهش منابع آبی و قطعی آب در برخی مناطق مشکلاتی را ایجاد کرده است.

    وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش قیمت آجیل فقط به دلیل نوسانات نرخ ارز است یا عوامل دیگری نیز در آن دخیل هستند؟ توضیح داد: علاوه بر تأثیر نرخ ارز، صادرات غیرتخصصی نیز بازار داخلی را تحت‌ تأثیر قرار داده است. در برخی موارد، افراد غیرمتخصص به‌دلیل کمبود ارز و نیاز به واردات قطعات خودرو، اقدام به صادرات پسته و خشکبار کرده‌اند که این موضوع به بازار جهانی ما لطمه زده است. تجار و صادرکنندگان تخصصی سال‌ها برای ایجاد سهم بازار ایران در جهان تلاش کرده بودند، اما این اقدامات غیرکارشناسی باعث از بین رفتن آن شده است.

    رئیس کارگروه آجیل و خشکبار درباره قیمت آجیل شب عید نیز گفت: آجیل شب عید شامل آجیل شور و شیرین است که ترکیب آن تعیین‌کننده قیمت خواهد بود. اقلامی مانند پسته، بادام‌هندی و مغز فندق جزو کالاهای گران‌قیمت هستند، درحالی‌که بادام‌زمینی، تخمه و نخودچی قیمت پایین‌تری دارند. در حال حاضر، قیمت آجیل از ۷۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان متغیر است.

    ارزانی ادامه داد: در حال حاضر قیمت هر کیلو پسته بر اساس کیفیت پسته اکبری از ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، پسته احمدآقایی از ۷۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، پسته بادامی از ۷۰۰ تا ۹۲۰ هزار تومان، پسته فندقی از ۶۰۰ تا ۸۵۰ هزار تومان، پسته کله قوچی از ۷۷۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۱۸۰ هزار تومان و مغز پسته از یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارند.

    وی افزود: همچنین مغز بادام درختی از ۷۴۰ تا ۹۸۰ هزار تومان، مغز بادام درختی لوکی ایرانی از ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۴۸۰ هزار تومان، بادام کاغذی از ۶۵۰ تا ۸۵۰ هزار تومان، فندق با پوست از ۵۶۰ تا ۸۳۰ هزار تومان، مغز فندق از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، گردو از ۲۷۵ تا ۴۰۰ هزار تومان، بادام هندی از ۹۰۰ هزار تومان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، مغز بادام زمینی از ۱۴۵ تا ۲۹۰ هزار تومان، تخمه کدو گوشتی از ۲۷۵ تا ۳۷۵ هزار تومان، تخمه آفتابگردان دور سفید از ۱۵۰ تا ۲۵۰ هزار تومان نرخ گذاری شده است.

    به گفته رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار اتاق اصناف ایران، نخودچی از ۱۵۸ تا ۲۳۰ هزار تومان، کشمش از ۱۳۰ تا ۳۸۰ هزار تومان، مویز از ۳۲۵ هزار تومان تا یک میلیون تومان، انجیر خشک از ۲۵۰ تا ۹۵۰ هزار تومان، آجیل لوکس از یک میلیون و ۲۰۰ هزارتومان تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتومان، آجیل درجه یک از ۷۵۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزارتومان، آجیل چهار مغز از یک میلیون و ۱۵۰ هزارتومان تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتومان، آجیل اقتصادی از ۳۸۰ تا ۷۵۰ هزارتومان، آجیل شیرین از ۶۵۰ هزارتومان تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و خرمای رطب از ۱۶۰ هزار تومان تا ۲۸۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

    وی در پایان با اشاره به اهمیت آجیل در فرهنگ پذیرایی نوروزی اظهار کرد: مردم ایران به مهمان‌نوازی و آیین‌های سنتی نوروز اهمیت زیادی می‌دهند. آجیل بخش مهمی از این سنت است، اما متأسفانه شرایط اقتصادی باعث کاهش قدرت خرید مردم شده است. ما نیز برای حفظ مشتریان خود از سود قانونی‌مان کاسته‌ایم تا بتوانیم محصولاتمان را به فروش برسانیم. امیدواریم وضعیت اقتصادی کشور بهبود یابد و مردم بتوانند مانند گذشته، سفره‌های نوروزی خود را با بهترین اقلام تزئین کنند.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: آجیل و خشکباربازارشب عید
    پست قبلی

    پرتقال؛ میوه‌ای که خطر افسردگی را کاهش می‌دهد

    پست بعدی

    غلات کمترین تورم سالانه را در بهمن ماه تجربه کرد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    برنج یکی از مواد غذایی پرمصرف در ایران است. هر ایرانی معمولاً روزانه یک وعده برنج را در فهرست غذایی...

    بیشتر بخوانید
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    غلات کمترین تورم سالانه را در بهمن ماه تجربه کرد

    غلات کمترین تورم سالانه را در بهمن ماه تجربه کرد

    پر بازدیدها

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    کشت برنج در ایلام ممنوع شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.