شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    وزیر علوم در پیامی به کنگره ملی و بین‌المللی علوم دامی ایران: ارتقای استاندارد علمی در بخش کشاورزی، ضرورت فرابخشی است

    وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نوشت: ارتقای سطح فناوری و استانداردهای علمی و همچنین ارتقای کیفیت تولید و بهره‌وری برای افزایش صادرات با استفاده از دانش و تجربه مراکز آموزشی و تحقیقاتی برای استفاده از تمام ظرفیت بخش کشاورزی؛ یک ضرورت فرابخشی است.

    توسط فاطمه خداویردی
    شهریور ۲۴, ۱۴۰۰
    در دسته‌بندی نشده, اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وزیر علوم در پیامی به کنگره ملی و بین‌المللی علوم دامی ایران: ارتقای استاندارد علمی در بخش کشاورزی، ضرورت فرابخشی است

    به گزارش روز چهارشنبه از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل در پیامی به نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی علوم دامی ایران افزود: ایران اسلامی با اقلیمی چهار فصل، خاکی حاصلخیز و برخورداری از منابع طبیعی متنوع و نیروی انسانی متخصص و کارآمد توانایی تولید محصولات کشاورزی غنی را دارد و در صورت حمایت از فرآیند بین المللی شدن کشاورزی؛ قابلیت آن را دارد ضمن دستیابی به توسعه پایدار، به عنوان کشوری توسعه‌یافته در جهان مطرح شود.

    وی ادامه داد: در این راستا، فراهم کردن شرایط مناسب برای تولید محصولات دارای مزیت نسبی و سازگار با اکولوژی کشور به منظور استقرار کشاورزی پایدار، اقتصادی و دوستدار محیط زیست؛ ارتقای کیفیت تولید و بهره‌وری برای افزایش صادرات با استفاده از دانش و تجربه مراکز آموزشی و تحقیقاتی و با ارتقای سطح فناوری و استانداردهای علمی؛ حمایت مالی و سرمایه‌گذاری مناسب؛ استفاده از تمام ظرفیت بخش کشاورزی؛ تسهیل و تشویق در برندسازی محصولات و توسعه زنجیره‌های عرضه محصولات، از اولویت‌های بخش کشاورزی و اساساً یک ضرورت فرابخشی است.

    وزیر علوم، با بیان اینکه برای دستیابی به توسعه یافتگی در این بخش، به عزمی سترگ و همت عالی برنامه‌ریزی هدفمند، نقشه‌ راه جامع، مشارکت حاکمیت، جامعه علمی و همه افراد موثر در این فرآیند نیاز است، اظهار داشت: بررسی برنامه‌های پنج سال توسعه کشور بیانگر آن است که هنوز بر سر چگونگی ترسیم نقشه راه توسعه، به نظری واحد و یکپارچه نرسیده‌ایم. در یک برنامه توسعه واقع‌گرا، به فرموده بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران که فرمود “کشاورزی محور استقلال است”، کشاورزی باید محور توسعه فرض شود.

    زلفی‌گل خاطرنشان کرد: امروزه تولید اقلام غذایی مورد نیاز جوامع بشری یک دغدغه نیست، بلکه داشتن کشاورزی پیشرفته، شاخص ارزیابی و توسعه کشورهاست. دستیابی به کشاورزی فعال که لازمه تثبیت امر مهم امنیت غذایی است، در اولویت برنامه‌های توسعه‌ای اغلب کشورهای جهان قرار دارد و خوشبختانه به عنوان یکی از اهداف مهم برنامه‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور در رأس برنامه‌های رئیس جمهور مردمی و انقلابی مورد تأکید جدی قرار گرفته است.

    وی یادآور شد: دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها به ویژه دانشگاه‌های با مأموریت خاص و گروه‌های نخبگان و انجمن‌های علمی در پیشرانی و تدوین برنامه‌های توسعه‌ای، هدایت و نظارت بر فرایند توسعه بایستی مورد توجه و حمایت قرار گیرند.

    زلفی گل اظهار داشت: پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد حداقل تا ۳۰ سال آینده برای تأمین نیازهای بشر، نیاز به افزایش ۶۰ درصدی پروتئین حیوانی است. در کشور ایران نیز پرورش دام دارای دو گرانیگاه پرورش سنتی و صنعتی است.

    وی افزود: در تعدادی از رشته‌ها همچون پرورش طیور و گاو شیری این صنعت بسیار پیشرفته و همسان جهان در اوج استفاده از فناوری‌های روز است، امّا در بعضی رشته‌های دیگر پرورش به صورتی کاملاً سنتی حاکم است. این دوگانگی می‌تواند برای مدیران بالادست در جهت برنامه‌ریزی با هدف رسیدن به وضعیت مطلوب ایجاد اشکال کند. همچنین وابستگی شدید پرورش دام به نهادهای وارداتی به ویژه خوراک دام، نقطه ضعف بزرگ آن محسوب می‌شود.

    وزیر علوم خاطرنشان کرد: یادمان باشد نیروی انسانی پایه‌گذار توسعه پایدار و حرکت هر کشور به سمت پیشرفت و آبادانی است.

    وی تصریح کرد: اکنون که نخبگان و فرهیختگان این صنعت در اولین کنگره بین‌المللی و نهمین کنگره علوم دامی ایران در یک هم اندیشی بزرگ مجازی گرد هم آمده‌اند پسندیده است که ضمن انتقال اطلاعات و داده‌های علمی در زمینه آینده این صنعت که پیشران سایر صنایع به خصوص صنایع غذایی و اقتصاد کشور است، به خوبی تبادل نظر کرده و با ترسیم چشم اندازی پایدار و رو به رشد، در ایجاد امنیت غذایی کشور نقش بی بدیل خود را ایفا کنند.

    وزیرعلوم با قدردانی از همه دست‌اندرکاران برگزاری این کنگره، افزود: از همه دبیران علمی، اجرایی، داوران محترم و همه اندیشمندان و دانشمندان متخصص این حوزه؛ به ویژه رئیس محترم دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و رییس کنگره؛ جناب آقای دکتر اسداله تیموری یانسری که امکان برگزاری این کنگره بین‌المللی ارزشمند را فراهم آورده‌اند، سپاسگزاری می کنم.

    نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین‌المللی علوم دامی ایران صبح امروز با حضور بیش از  هزار محقق داخلی و سخنرانی بیش از ۳۰ دانشمند خارجی در زمینه علوم دامی، به صورت مجازی و حضوری آغاز به کار کرد و فردا ۲۵ شهریور به کار خود پایان خواهد داد.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت
    منبع: ایرنا
    برچسب ها: استاندارد های علمیافزایش صادراتتوسعه پایدارصادراتصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلوم، تحقیقات و فناوریفناوری غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوین
    پست قبلی

    مشکل خرمای بوشهر درسال مانع زدایی از تولید داخلی حل می‌شود؟

    پست بعدی

    معاون استاندار تهران: از بخش خصوصی در تامین نهاده دامی استفاده می شود

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تولیدکنندگان از گرانی نهاده های دامی گلایه دارند

    معاون استاندار تهران: از بخش خصوصی در تامین نهاده دامی استفاده می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    چگونه برنج سفید را مقوی کنیم؟

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.