دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    وزیر جهاد کشاورزی: مقابله با بیابان‌زایی منجر به تولید و امنیت غذایی می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی تبیین نقشه راه برای مقابله با بیابان‌زایی را الزامی دانست و گفت: مقابله با بیابان‌زایی و حفظ آب و خاک، منجر به تولید و امنیت غذایی می شود.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۱۵, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وزیر جهاد کشاورزی: مقابله با بیابان‌زایی منجر به تولید و امنیت غذایی می‌شود

    سید جواد ساداتی‌نژاد در دومین نشست کارگروه ملی مقابله با بیابان‌زایی، ضمن تبریک حلول ماه شعبان و هفته منابع طبیعی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم از هفته منابع طبیعی به عنوان یک فرصت استثنایی برای تقویت آب و خاک، پوشش گیاهی و شکوفایی این بخش استفاده کنیم.

    وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: جایگاه حوزه‌های محیط زیست و منابع طبیعی در دنیا رشد کرده و در آینده جایگاه بالاتری پیدا خواهد کرد.

    وی تصریح کرد: تا پیش از سال ۱۴۰۱ باید یک نقشه راه برای اقدامات سال جدید در حوزه مقابله با بیابان‌زایی تبیین شود تا در فروردین ماه بتوانیم راهبرد سال جدید را تصویب کنیم، البته کارگروه باید بندی را برای حوادث و اقدامات ویژه در نظر بگیرد.

    وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم اثرگذاری جلسات کارگروه مقابله با بیابان‌زایی تاکید کرد و گفت: دستگاه‌های حاضر در کارگروه، از اقدامات گذشته در زمینه مقابله با بیابان‌زایی گزارش‌هایی را ارائه دهند.

    ساداتی‌نژاد افزود: امیدواریم بتوانیم در زمینه حفظ منابع طبیعی اقدام کنیم و این کارگروه که رسالت ملی دارد، بتواند باعث ارتقا در این حوزه شود.

    ۳۲ میلیون هکتار از عرصه‌های کشور در حال بیابانی شدن هستند

    رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور نیز گفت: ۳۲ میلیون هکتار از عرصه‌های کشور در حال بیابانی شدن هستند که ۱۳.۹ میلیون هکتار کانون‌های بحرانی فرسایش، ۷.۵ میلیون هکتار به عنوان کانون‌های بحرانی در معرض هجوم شن‌های روان هستند.

    مسعود منصور افزود: از ۷.۵ میلیون هکتار کانون بحرانی، ۲.۵ میلیون هکتار کانون گرد و غبار و ریزگردها است که نیازمند یک عزم همگانی و همت عمومی است و باید تعهدات بین المللی مورد توجه قرار گیرد.

    وی تصریح کرد: در سازمان منابع طبیعی رویکردی اتخاذ شد تا از مردم، خیرین و دستگاه‌ها کمک بگیریم و سندی در سازمان بر این مبنا تبیین شد تا هم کار احیا و هم تولید و اشتغال و سرمایه‌گذاری انجام شود.

    منصور افزود: اقدام دیگر در استان‌های بیابانی این بود که حدود ۵۶ هزار هکتار از اراضی را با مشارکت سایر بخش‌ها بیابان‌زدایی کرده‌ایم، در استان‌های یزد، سمنان، کرمان، مرکزی، خراسان شمالی و سیستان و بلوچستان ۸۵ هزار هکتار با مشارکت مردمی، خیرین و دستگاه‌ها بیابان‌زدایی انجام شده است.

    وی با بیان اینکه دو هزار هکتار توسعه درختکاری بر پایه زراعت چوب در خوزستان انجام ‌شده، خاطرنشان کرد: خوزستان دو کانون ۸۰ هزار هکتاری گرد و غبار دارد که مقرر شد تحقیقات و مطالعات میدانی انجام شود تا بتوانیم احیای آن را انجام دهیم.

    رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان این که طبق اسناد بالادستی باید هر سال یک میلیون هکتار بیابان‌زدایی در کشور انجام شود، ادامه داد: در یک سال و نیم گذشته ۶ هزار و ۲۵۱ هکتار نهالکاری، ۳۰ هزار و ۸۱۴ هکتار مدیریت روان آب، ۴ هزار و ۲۵۰ هکتار تثبیت با بادشکن زنده و غیر زنده، ۱۷۶ هزار هکتار مراقبت و نگهداری، یک هزار و ۶۶۶ هکتار خاک پوشی و مالج پاشی و ۱۹۳ هزار هکتار عرصه تحت قرق انجام شده است.

    منصور با دستورالعمل‌های کنوانسیون مقابله با بیابان ‌گفت: دستورالعمل‌های کنوانسیون مقابله با بیابان‌زدایی شامل احیای سرزمین و شکوفایی اقتصادی پساپاندمی کووید ۱۹، تاب‌آوری در برابر خشکسالی، جوانان و مدیریت سرزمین و الگوهای مصرفی و تولیدی است که در نیمه دوم اردیبهشت سال ۱۴۰۱ در ساحل عاج برگزار می‌شود.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: آبخیزداریامنیت غذاییبیابان زداییتولید غذاصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوینوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    از سوی وزیر جهاد کشاورزی مصوبه اصلاح قانون خرید تضمینی برنج داخلی و پنبه ابلاغ شد

    پست بعدی

    رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی مطرح کرد: تجارب کشورها در درج قیمت تولیدکننده روی کالا

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی مطرح کرد: تجارب کشورها در درج قیمت تولیدکننده روی کالا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    بازار هیچ کمبودی ندارد و تولید به قوت خود ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.