جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    هوش مصنوعی منجر به پوست‌اندازی کشاورزی سنتی ایران می‌شود؟

    نهادهای متولی کشاورزی با تاکید بر استفاده از فناوری از جمله هوش مصنوعی به دنبال افزایش بهره‌وری در کشت هستند.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۱, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ضرورت تدوین نقشه راه کشاورزی (بخش سوم و پایانی) : بخش کشاورزی و سیاست‌هایی که در اجرا به بیراهه می‌رود

    کشاورزی ایران با آنچه در جهان در حال اتفاق است فاصله زیادی دارد. تولید سنتی ما همچون چنبره‌ای تفکر کشاورزان را در خود اسیر کرده و آموزش و ترویج فناوری در حرف باقی مانده است. در حالی که فناوری کنترل از راه دور باعث مدیریت اراضی کشاورزی در کشورهای صنعتی می‌شود هنوز کشاورزان ما زیر آفتاب و باران پوست خود را به تاراج می‌دهند.

    اینترنت اشیا، حسگرها، سیستم‌های مکان‌یابی و هوش مصنوعی منجر به افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی در مزرعه‌ها شده، نام‌هایی است که به گوش برخی بهره برداران ایرانی ناآشنا و غریب است. امروز دیگر شناسنامه دار بودن محصولات اینکه در چه خاکی، با چه سیستم آبیاری و با چه کود و سمی پرورش کرده مساله نیست بلکه استانداردهای یکسانی تعریف و تدوین شده که در صورت داشتن این استانداردها محصولات در بازار جهانی اقبال پیدا خواهند کرد.

    تحولاتی که از هوش مصنوعی می‌توان انتظار داشت

    پیش بینی شده جمعیت آینده کره زمین سال ۲۰۵۰ میلادی به حدود ۱۰ میلیارد نفر برسد. افزایش جمعیت، ساخت خانه و جاده را افزایش داده و بخش زیادی از زمین‌های مستعد کشاورزی را تبدیل به مسکن کرده است. این جمعیت نیاز به مواد غذایی را ۵۰ درصد افزایش می‌دهد. بنا بر گزارش‌های منتشر شده فقط حدود ۳۷ درصد از کل سطح زمین برای تولید محصولات غذایی مورد استفاده است. کشورهای پیشرفته از امروز به دنبال تغییر روش‌ها برای تأمین و تضمین امنیت غذایی جمعیت خود هستند. یکی از این روش‌ها به‌کارگیری هوش مصنوعی برای افزایش بهره‌وری است.

    هوش مصنوعی کمک می‌کند تا به وسیله داده‌ها درباره دما، بارش، سرعت باد، تابش خورشید و… با تحلیل آنها و مقایسه این داده‌ها در مقاطع مختلف به اطلاعات ذی‌قیمتی دست یافت که در نهایت منجر به افزایش بهره‌وری می‌شود.

    سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) یکی از زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی بوده که متولی بسترسازی این فناوری است. رئیس این سازمان هوش مصنوعی را به عنوان مهم‌ترین فناوری نوین مرز دانش دانست و گفت: استفاده از این فناوری در بخش کشاورزی به ویژه گلخانه‌ها اثربخش و می‌تواند موجب بهره‌وری شود.

    فاصله از شعار تا عمل

    شعارزدگی یکی از آفت‌های بخش اجرا بوده از این رو بسیار از طرح‌های مطلوب فقط روی کاغذ می‌آیند و با گذشت سال‌ها از اجرای آن خبری نمی‌شود. مدیران مربوط با بیان مزایای پروژه‌ها از مطلوبیت اجرا چیزی نمی‌گویند. حال باید دید هوش مصنوعی می‌تواند زمینه ساز پوست اندازی کشاورزی سنتی ایران شود؟ به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، سید مجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اینکه از هوش مصنوعی در سال‌های اخیر در بسیاری از حوزه‌ها برای افزایش بهره‌وری و بازدهی استفاده می‌شود، گفت: استفاده از هوش مصنوعی به کشاورزان کمک می‌کند تا از طریق تحلیل داده‌ها در نتایج از نظر کمی و کیفی پیشرو باشند.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ظرفیت این فناوری برای تحول در بخش کشاورزی بالا است، اظهار امیدواری کرد، با راه‌اندازی پژوهشکده هوش مصنوعی با ارتقا پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به پژوهشگاه فناوری‌های نوین کشاورزی و دستیابی به دانش‌های فنی در این حوزه، تحول چشمگیری در آینده بخش کشاورزی شاهد باشیم.

    وی با تاکید بر استفاده بهینه از فناوری‌های نوین گفت: با استفاده از هوش مصنوعی می‌توان تحولات قابل توجهی در بخش کشاورزی و امنیت غذایی به وجود آورد و به تحقق خودکفایی در این حوزه نزدیک‌تر شد.

    رئیس سازمان تات با اشاره به اینکه استفاده از فناوری هوش مصنوعی نه تنها به توسعه اقتصادی بلکه به حفظ محیط زیست و افزایش استقلال اقتصادی نیز کمک خواهد کرد، بر بکارگیری از هوش مصنوعی در راستای تحول و انقلاب بهره‌وری در بخش کشاورزی تاکید کرد.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: مهر
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی و باغبانیهوش مصنوعی
    پست قبلی

    برداشت ۲۲۰۰ تن محصول گردو از باغات اقلید

    پست بعدی

    نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛ مصرف دو وعده گوشت در هفته ریسک دیابت را افزایش می دهد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محققان می گویند؛ مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

    نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛ مصرف دو وعده گوشت در هفته ریسک دیابت را افزایش می دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    قیمت پیاز در میدان مرکزی به ۱۲ هزارتومان رسید

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران یازدهمین تولیدکننده مرغ در دنیا/ پتانسیل تامین ۵۰۰ هزارتن مرغ به بازار‌های منطقه فراهم شد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    ۲ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی قارچ در سطح کشور داریم

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.