سه شنبه, اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تدام برگزاری کارگاههای آموزشی انجمن علوم و صنایع غذایی به صورت آموزش برخط و مجازی / اولین دوره آموزشی کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی

    حضور انجمن صنایع غذایی ایران در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۴

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته  در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    حضور قدرتمند میلانا با ۴ برند وابسته در سی و دومین نمایشگاه آگروفود ۱۴۰۴تهران

    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    ۹۰ درصد برنج کشور مکانیزه برداشت می‌شود

    خودکفایی برنج در برنامه هفتم دست یافتنی است؟

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    ورود پرندگان مولتی‌روتر به آسمان مزارع کشور

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    هر کیلو مرغ چند شد؟ | جدیدترین قیمت سینه، فیله و ران مرغ در مغازه ها و میادین را ببینید

    به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و فعالین صنعت پرورش طیور با توجه به وضعیت مناسب تولید و عرضه مرغ، قیمت مرغ در ایام عید و ماه مبارک رمضان تغییر نخواهد کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اسفند ۲۳, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    بازار مرغ در آستانه سال جدید آرام است و هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد و قیمت‌ها هم رو به کاهش است. در حالی که امسال قیمت مرغ تا بالای ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافت و در برخی قصابی‌ها به ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان هم رسید، در روزهای منتهی به سال جدید قیمت‌ها کاهشی شده و قیمت هر کیلوگرم مرغ به طور میانگین در خرده‌فروشی‌های سطح شهر تهران در محدوده ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان تثبیت شده است.

    وضعیت تولید مطلوب است

    مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران در مورد وضعیت تولید مرغ می‌گوید: در بخش تولید فعلا شرایط مطلوب است و جوجه‌ریزی طوری صورت گرفته که ما نه فقط برای عید، بلکه برای فروردین و اردیبهشت هم هیچ نگرانی برای تامین بازار گوشت مرغ نخواهیم داشت.

    علی ابراهیمی با اشاره به وضعیت مناسب جوجه‌ریزی در ماه‌های پایانی سال بیان می‌کند: جوجه‌ریزی آذرماه تقریبا ۱۴۴ میلیون قطعه بود. جوجه‌ریزی در ماه‌های دی و بهمن هم هر کدام ۱۵۲ میلیون قطعه بود که این اعداد در طول تاریخ پرورش طیور کشور بی‌سابقه است و می‌شود گفت بی‌نظیر بوده بر این اساس فعلا تا اردیبهشت‌ماه هیچ کمبودی در بازار گوشت مرغ رخ نخواهد داد.

    او در مورد قیمت مرغ زنده درب مرغداری هم بیان می‌کند: طبق ابلاغیه‌ای که صادر شده است کف قیمت مرغ درب مرغداری به عنوان قیمت حمایتی ۵۸ هزار تومان اعلام شده است اما این اعداد نمی‌تواند ثابت باشد و قیمت‌ها به مواد اولیه پرورش مرغ مانند دان و خوراک مرغ وابسته است که روی قیمت تمام شده آن تاثیر می‌گذارد.

    رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی کشور با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته در این موقع از سال یکی از مشکلات کشور کمبود مرغ بود اما امسال اینگونه نیست و مرغ به وفور در حال تولید است، ادامه می‌دهد: با این وجود باید مراقبت کرد که وقتی قیمت‌ها پایین می‌آید مرغداران ضرر نکنند تا توان تولید دچار اِشکال نشود اما فعلا با برنامه‌ریزی‌هایی که صورت گرفته به لحاظ عرضه هیچ مشکلی در بازار نیست.

    هر کیلو مرغ چند؟

    رصد قصابی‌های شهر تهران نشان می‌دهد در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ گرم در خرده‌فروشی‌ها به قیمت ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رود. همچنین، هر کیلو سینه مرغ ۱۷۵ تا ۱۸۰ هزار تومان، هر کیلو فیله مرغ هم ۲۰۵ تا ۲۲۰ هزار تومان فروخته می‌شود. علاوه بر قصابی‌ها، عرضه گوشت مرغ گرم و منجمد در میادین میوه و تره‌بار با قیمت تنظیم بازاری در حال توزیع است و طبق اعلام مسئولان جهاد کشاورزی این روند عرضه تا پایان ماه مبارک همچنان ادامه خواهد داشت.

    در حال حاضر در میادین میوه و تره‌بار هر کیلو مرغ تازه به قیمت ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌شود. هر کیلو ران بدون پوست و دنبالچه ۱۱۲ هزار تومان؛ هر کیلو مغز ران بدون پوست و استخوان ۱۱۷ هزار تومان؛ هر کیلو سینه با استخوان ۱۲۴ هزار تومان؛ سینه بدون استخوان (شنیتسل) ۱۵۶ هزار تومان؛‌ و هر کیلو فیله ۱۸۱ هزار تومان عرضه می‌شود.

    قیمت مرغ بیشتر نمی‌شود

    با توجه به وضعیت مساعد تولید، قیمت مرغ در ایام عید و ماه رمضان گران نخواهد شد. چرا که اوایل هفته جاری مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور از صادرات ۵ محموله گوشت مرغ به کشور عراق خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر میزان جوجه‌ریزی‌ مرغداری‌هاش کشور به بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه در ماه رسیده و قرار است از ابتدای سال آینده این میزان به ۱۷۰ میلیون قطعه افزایش یابد. مهدی یوسف‌خانی، رئیس اتحادیه پرنده و ماهی هم در صحبت‌هایی با بیان اینکه قیمت مرغ در یک ماه اخیر تغییری نداشته است، گفت: با توجه به ازدیاد عرضه در برابر تقاضا پیش‌بینی می‌شود که قیمت مرغ در ایام پایانی سال و ماه رمضان تغییری نداشته باشد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارران مرغصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتگوشت مرغمرغ
    پست قبلی

    پرورش ماهی در قفس‌های دریایی اولویت کار باشد

    پست بعدی

    غذای مناسب برای وعده افطار چیست؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    صادرات شیرخشک صنعتی ۷۰ درصد افزایش یافت

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    سیاوش سلیمی رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سال گذشته ۱۷۰ هزارتن شیرخشک با ارزش ۲۰۰ میلیون دلار...

    بیشتر بخوانید
    کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام/تنظیم بازار نیازمند تسریع در ثبت سفارش

    ثبت‌سفارش روغن خام و پالم فردا آغاز می‌شود

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده ۱۰۵ هزارتومان

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان کدامند؟

    غذای مناسب برای وعده افطار چیست؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    سادات ابراهیمی: چرا دولت مطالبات گندم کاران را پرداخت نمی‌کند؟

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    کمبود شکر و روغن در کارخانه‌های صنعتی/ چالش نان برای غذاهای آماده

    خبری از توزیع آرد در ۱۷ روز گذشته نیست/ خرید آرد در سامانه متوقف شد

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.