سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    نیروی انسانی ماهر؛ مهم‌ترین عامل موثر در زنجیره تولید کشاورزی

    معاون آموزش و ترویج کشاورزی سازمان تات، نیروی انسانی ماهر را به عنوان مهم‌ترین عامل موثر در زنجیره تولید کشاورزی و افزایش بهره‌وری معرفی کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۸, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت کود شیمیایی در آستانه فصل کشت 10 برابر شد

    عطاالله ابراهیمی معاون آموزش و ترویج سازمان تات و رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی در گردهمایی سراسری معاونین آموزشی مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان‌ها که روز یکشنبه ششم آذر ماه به صورت مجازی برگزار شد، ضمن تبیین سیاست‌ها و رویکردهای آموزش کشاورزی، گفت: امنیت ملی به امنیت غذایی وابسته است، امنیت غذایی یکی از ارکان مهم کشور و وابسته به تربیت نیروی انسانی ماهر در بخش کشاورزی است.

    وی با بیان این که با توجه به رشد سریع جمعیت جهان، تولید غذای بیشتر و استفاده از فناوری نوین بیش از پیش به عنوان یک نیاز محسوب می‌شود، افزود: تأمین نیازهای تولید غذای سالم و ضرورت اجتناب از تخریب محیط زیست و مسأله سلامت مردم نیازمند دانش و آگاهی تولیدکننده است.

    ابراهیمی استفاده بهینه از منابع آب و خاک کشور را یکی از ضروریات توسعه پایدار حفاظت از محیط زیست دانست و افزود: از سویی کاهش در تنوع ژنتیکی و تهدید ذخایر ژنتیکی باید حتماً مدنظر قرار گیرد. ما نیازمند برنامه‌ریزی جدی برای تأمین نیاز غذایی هستیم با توجه به ارکان امنیت غذایی که شامل فراوانی، در دسترس بودن، ارزان بودن و منشأ داخلی بودن غذا در کنار حفظ منابع پایه و محیط زیست است.

    وی تحقیق، ترویج و آموزش کشاورزی را در دانش‌بنیان کردن عوامل مؤثر در زنجیره تولید کشاورزی کشور بسیار حائز اهمیت خواند و اظهار داشت: مهمترین این عوامل، نیروی انسانی ماهر است که باعث افزایش تولید از طریق بهره‌وری می‌شود.

    نیروی انسانی ماهر و حرکت به سمت اقتدار غذایی

    رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی خطاب به معاونین آموزشی مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: شما به عنوان متولیان آموزش کشاورزی با توجه به مهمترین چالش‌های نیروی انسانی بخش کشاورزی شامل میانگین سنی بالای بهره‌برداران، کمبود نیروی انسانی ماهر، اشتغال ناچیز دانش‌آموختگان کشاورزی و کاهش تقاضای اجتماعی به آموزش‌های کشاورزی، در حرکت از امنیت غذایی به سمت اقتدار غذایی باید روی تربیت نیروی انسانی ماهر بخش کشاورزی برنامه‌ریزی درست داشته باشید و مجدانه در این راه تلاش کنید.

    معاون آموزش و ترویج سازمان تات با اشاره به این که در سال‌های گذشته روند رو به رشد جذب فارغ‌التحصیلان کشاورزی را داشته‌ایم، بیان کرد: اما در جذب دانشگاه‌ها روند نزولی داریم که در دوره‌های کاردانی مهارتی خلأ بزرگی است.

    وی با اشاره به این که عمده کشاورزان ما زیر دیپلم هستند، افزود: زنگ خطر کشاورزی سطح سواد و دانش تولیدکنندگان بخش کشاورزی است. در ماده ۲۱ و ۲۳ و بند ب ماده ۶۵ قانون برنامه ششم توسعه به نظام آموزش کشاورزی اشاره شده و راه‌حل‌هایی برای کیفی‌سازی و تعادل‌بخشی بین پذیرفته شدگان بیان شده است اما آن طور که باید و شاید به این مهم پرداخته نشده و هنوز راه طولانی در پیش داریم.

    قانون جامع آموزش پشتوانه مؤسسه آموزش و ترویج

    ابراهیمی قوانین بالادستی را به عنوان پشتوانه جدی برای آموزش کشاورزی دانست و گفت: قانون افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی از همین دست قانون‌های حمایتی است اما کافی نیست، بر همین اساس، اولویت‌بندی در حوزه فعالیت‌های آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد که تدوین و تصویب قانون جامع آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان قانون جامع و پشتوانه آموزش و ترویج کشاورزی در دستور کار است.

    وی با بیان این که نیروی انسانی در راستای اهداف و راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی به عنوان مهمترین رکن تحول بخش کشاورزی است، گفت: ارتقای سطح دانش و مهارت نیروی انسانی متناسب با اهداف توسعه پایدار کشاورزی، توسعه سرمایه‌های انسانی و اجتماعی آینده بخش کشاورزی، هدایت تحصیلی نوجوانان روستایی و علاقه‌مند، فرهنگ‌سازی و ایجاد انگیزه، پرورش و تربیت نیروی انسانی ماهر، توسعه مهارت‌های شغلی، توسعه دانش نگرش و مهارت‌های فنی هنرجویان و دانشجویان کشاورزی و در نهایت هدایت شغلی دانش‌آموختگان به کسب و کارها و مشاغل کشاورزی در راستای توسعه پایدار کشاورزی از مهم‌ترین اهداف مجموعه آموزش و ترویج کشاورزی است که در این گردهمایی به آنها اشاره شد.

    توسعه هنرستان‌های کشاورزی تا پایان برنامه هفتم توسعه

    رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی همچنین توسعه هنرستان‌های کشاورزی تا پایان برنامه هفتم توسعه، کیفی‌سازی آموزش‌ها، ترغیب ورودی دانشگاه‌ها و هدایت صحیح با توافقاتی که با وزارت علوم و آموزش و پرورش انجام شده است، اجرایی شدن طرح‌های جدیدی مثل طرح ۳ -۳ (سه سال هنرستان، سه سال آموزش عالی با هدف و نیازسنجی شده و ایجاد اشتغال) با رویکرد کیفی‌سازی آموزش‌ها، احیای شورای عالی راهبردی آموزش کشاورزی، برنامه‌های کمی و کیفی در حوزه آموزش عالی، بازنگری رشته‌ها و تغییر محتوا، توسعه مهارت‌های عالی در قالب کارورزی دانشجویان، تدوین استانداردهای صلاحیت حرفه‌ای، شناسایی، جذب و نگهداری استعدادها و نخبگان، تربیت کاردان ماهر کشاورزی، جذب دانشجویان دوره‌های کاردانی و کارشناسی رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی، بازآموزی اعضای هیأت علمی و … را از دیگر اهداف و چشم‌اندازهایی این مؤسسه برشمرد.

    در پایان این گردهمایی، معاونین آموزشی کشور مسائل، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را مطرح کرد و توسط معاون آموزشی، معاونت علمی و فناوری و مدیران کل حوزه آموزش پاسخ‌های لازم ارائه شد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیوزارت جهاد كشاورزى
    پست قبلی

    سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات در پروژه‌های امنیت غذایی

    پست بعدی

    ۴ سال انتظار برای دریافت تراکتور

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وحید صباغ در گفت و گو، اظهار کرد: در گذشته حبوبات به صورت بهاره کشت می‌شد اما طی چند سال...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشاورزان 4000 دستگاه تراکتور تحویل می‌گیرند

    ۴ سال انتظار برای دریافت تراکتور

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.