شنبه, اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    صادرات تخم مرغ به ۱۷ هزارتن رسید

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد

    هدفگذاری کاشت ۶ هزار هکتار پیاز در جنوب کرمان/ راهکار جلوگیری از زیان کشاورزان چیست؟

    خرید توافقی پیاز کلید خورد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نهاده‌های دامی در بازارِ امن توزیع

    چالش‌های امسال بازار نهاده‌های دامی تولید خوراک دام موجب شد تا واکاوی‌ها برای رفع این معضل با توجه به اهمیت خوراک دام و طیور در کشور، دوچندان شود تا بازار این نهاده تاثیرگذار در نهایت طی ماه گذشته به ساحلِ امنی برسد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    دی ۱۴, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هزینه نهاده‌های کشاورزی با کشاورز کارت پرداخت می‌شود

    با وجود اینکه حجم گسترده‌ای از ارز ۴۲۰۰ تومانی صرف واردات نهاده‌های دامی می شود و براساس اعلام بانک مرکزی، تامین ارز به نسبت سال گذشته رشد داشته، اما بازار نهاده‌های دامی با نابسمانی‌های بی‌سابقه‌ای مواجه و علاوه بر کمبود، قیمت این نهاده‌ها در بازار با افزایش دور از انتظاری روبرو شد.

    در این میان دولت با راه‌اندازی سامانه بازارگاه، قصد رصد، پایش و ساماندهی تامین و توزیع نهاده‌های دامی را داشت تا واردات کافی نهاده‌ها را مدیریت و به میزان لازم در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهد، اما در این مسیر با مشکلاتی مواجه و منجر به اتخاذ سیاست‌های کاربردی در این زمینه شد.

    از سویی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی برای رفع این مشکل به کمک دولت آمد و برخی نمایندگان مجلس به‌ویژه نمایندگان عضو این کمیسیون، در تذکرات شفاهی خود به وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت خواستار رفع مشکل نهاده‌های دامی و ساماندهی واردات این محصول شدند.

     

    نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در رفع این معضل یکی از نمایندگان اثرگذار بود که با تذکر شفاهی به وزیر جهاد کشاورزی در صحن علنی مجلس، به بیش از ۶ مشکل موجود در این حوزه همچون وارد نکردن نهاده‌ها به سامانه بازارگاه از سوی شرکت‌های واردکننده و اخذ هزینه پشت ‌بارنامه از تولیدکنندگان، نبودن فرآیند تهیه و توزیع نهاده‌ها در اختیار یک وزارتخانه، سَرک‌ها و کسری بار و تامین تنها ۵۵ درصد نیاز کشور از بازارگاه اشاره کرد.

    مشکلی در تامین نهاده‌های دامی نداریم
    نماینده مردم ملایر و عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم در نشست بررسی و رفع مشکلات تامین نهاده‌های دامی شهرستان ملایر، اظهار داشت: حدود ۱۹ ایراد به فرآیند تامین و توزیع نهاده‌های دامی بررسی و احصا شد که به بخش دولتی و خصوصی وارد بود و با تبیین این ایرادات، بخش قابل توجهی از آنها برطرف شد.

    حجت الاسلام آزادیخواه با بیان اینکه اخیرا با راه‌اندازی سامانه بازارگاه، سر و سامانی به حوزه توزیع داده شده و ایرادها نیز به تدریج رفع خواهد شد، بیان کرد: با اقدامات انجام شده و تعدیل قیمت‌ها، حداقل تا سه ماه آینده هیچ مشکلی در تامین و توزیع نهاده‌های دامی نداریم.

    به گفته او، در حوزه کنجاله هیچ مشکلی در کشور نداریم، در حوزه تامین ذرت شرایط‌ بهتر از گذشته است و تنها مشکل ما در زمینه تامین جو است که کمبود داریم و این شرایط باید مدیریت شود.

    حجت الاسلام ازادیخواه نماینده ملایر

    رییس مجمع نمایندگان استان همدان با اشاره به اینکه مرغ نیز با قیمت مناسب در بازار عرضه می‌شود و رضایت روی جذب مشتری است، ادامه داد: در توزیع نهاده‌های دامی هر اندازه به سمت جلو پیش برویم، شرایط بهتر خواهد شد.

    حجت الاسلام آزادیخواه ضمن تاکید بر فعال‌سازی کارخانه‌های تولید خوراک دام در این شهرستان، خواستار اعمال مدیریت به موقع برای جذب سهمیه ملایر طبق سرانه دام و طیور شد.

    طبق اعلام سازمان جهاد کشاورزی همدان، با توجه به ایجاد وقفه‌ای در تامین نهاده‌های دامی، حدود یک‌ماه است که این روند به روال عادی برگشته و در بخش طیور بازار با مازاد عرضه مواجه است و با افزایش تولید، قیمت مرغ حتی از قیمت مصوب نیز پایین‌تر آمده و طبق دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی به واحدهای دامی کوچک و روستایی نهاده به صورت خوراک آماده و کنسانتره (جیره متراکم دام) و به واحدهای صنعتی دام سنگین با ظرفیت بیش از ۴۰۰ راسی که قابلیت کنترل کیفیت را دارند، نهاده به صورت خام داده می‌شود.

    واحدهای تولید خوراک دام کوتاهی کنند، باید خسارت دهند

    «منصور رضوانی‌جلال» رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تاکید بر اینکه کوتاهی در ارائه خوراک دام قابل بخشش نیست و نهاده‌هایی که به دست دامداران می‌رسد باید کیفیت لازم را داشته باشند، گفت: واحدهایی که این فرمول را رعایت نکنند و هر آسیبی که به دامدار وارد شود، باید خسارت بدهند.

    وی با تاکید بر اینکه فعلا خوراک دام به واحدهای صنعتی بالای ۴۰۰ راس به دلیل داشتن واحد کنترل کیفی داده می‌شود، یادآور شد: در آینده نزدیک تامین نهاده واحدهای دامی کوچک به روال عادی برمی‌گردد.

    رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به جایگاه خوب ملایر از نظر دامی و صنایع تبدیلی دام و تولید لبنیات، افزود: این شهرستان ۲ واحد بزرگ دامی دارد و بیش از ۱۳ درصد واحدهای دامی استان همدان را به خود اختصاص داده است.

    این نکته قابل ذکر است که طبق گزارش شرکت تعاونی دامداران ملایر، تا نیمه آذر امسال نهاده‌های دامی به صورت مستقیم در این شهرستان توزیع و یک‌هزار و ۵۰۰ نفر نهاده گرفتند و ۲۰۰ تُن نیز کنسانتره توزیع شده است.

    ولدی فرماندار ویژه ملایر

    لزوم فعال‌سازی کارخانه‌های تولید خوراک دام در ملایر

    معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز در ادامه این نشست با اشاره به تهمیدات دولت در زمینه تخصیص ارز حمایتی ۴۲۰۰ تومانی به تامین نهاده‌های دامی، خواستار تشدید نظارت‌ها در توزیع نهاده دامی در این شهرستان و جذب سهمیه ملایر طبق سرانه دامی شد و اظهار داشت: واحدهای کوچک دامی نیز به مرور مورد حمایت و اخذ نهاده‌های دامی قرار می‌گیرند.

    «قدرت الله ولدی» بر لزوم فعال‌سازی کارخانه‌های تولید خوراک دام در ملایر تاکید کرد و افزود: دولت به خوبی این مشکل را مدیریت کرد و با حل مشکل گرانی و کمبود نهاده‌ها، از بسیاری تبعات ناخواسته جلوگیری شد.

    بر اساس گزارش سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، سهمیه این استان در نهاده‌های دامی بیش از ۵۵ هزار و ۸۷۰ تُن است که سهم ملایر از این مقدار بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تُن بر اساس دام موجود بود که این شهرستان حدود ۹ درصد از سهمیه جو، ۱۳.۵ درصد سهمیه ذرت و حدود ۱۷ درصد از سهمیه سویای استان را به خود اختصاص داده است.

    معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان نیز در حاشیه این نشست به خبرنگار ایرنا گفت: طبق دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی، نهاده‌های دامی به واحدهای بزرگ صنعتی به صورت خام و به واحدهای کوچک به صورت کنسانتره داده می‌شود.

    بر اساس گزارش سازمان جهاد کشاورزی همدان، سهمیه این استان در نهاده‌های دامی بیش از ۵۵ هزار و ۸۷۰ تُن بود که سهم ملایر بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تُن بر اساس دام موجود بود که این شهرستان حدود ۹ درصد از سهمیه جو، ۱۳.۵ درصد سهمیه ذرت و حدود ۱۷ درصد از سهمیه سویای استان را به خود اختصاص داده است.

    «علی دولو» با تاکید بر اینکه هر واحد و دامداری باید از یک محل نهاده تهیه کند تا قابل رصد و نظارت باشد، گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که اتحادیه دامداران با کارخانه‌های تولید خوراک دام داشت، خوراک دام در سه نوبت باید رصد، نمونه‌برداری و آزمایش شود و کارخانجات نیز موظف هستند طبق فرمول داده شده خوراک با کیفیت تولید و در اختیار دامداران قرار دهند.

    به گفته وی، کارخانجاتی که به تعهدات خود عمل نکنند و یا شرایط مناسب تولید را نداشته باشند، سهمیه نهاده آنها قطع می‌شود.

    دامداری

    پلاک‌کوبی ۷۰۰ هزار راس دام در استان همدان

    معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان همدان گرفتن سهمیه نهاده دامی را در گرو پلاک‌کوبی دام‌های سبک و سنگین طبق قانون دانست تا بتوان به راحتی تولیدات دامی را کنترل کرد.

    دولو ادامه داد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار راس دام در سطح استان همدان پلاک‌کوبی شده که ۶۲۰ هزار راس آن ثبت شده و تلاش ما بر این است که تا پایان سال با پلاک‌کوبی حداکثری دام‌ها، شناسنامه‌ای برای دام‌های استان داشته باشیم.

    به گفته او، ۲۷ واحد از ۱۸۰ واحد گاو شیری در استان همدان، ۹ واحد از ۹۸ واحد گوساله پرواری و ۱۶ واحد از ۷۶ واحد بره پرواری استان در شهرستان ملایر فعال است که بر اساس تعداد دام، سهمیه نهاده‌های دامی در اختیار تعاونی‌ها قرار می‌گیرد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییتامین نهادهدامدامیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    شبکه توزیع سنتی تخم‌مرغ عامل افزایش قیمت آن در تهران است

    پست بعدی

    یک میلیون ۲۸۷ کیلوگرم گوشت سفید در گچساران تولید شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال
    اخبار اقتصاد و بازار

    توزیع روزانه مرغ تهران به ۱۷۰۰ تن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    0

    مهدی یوسف خانی دبیر انجمن کشتارگاه ها و صنایع بسته بندی طیور گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید،...

    بیشتر بخوانید
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۵ درصد کسری گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین‌می شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    بازار کج دار و مریز هندوانه کاران هند ایران

    بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    یک میلیون ۲۸۷ کیلوگرم گوشت سفید در گچساران تولید شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    هشدار به سودجویان در خریدوفروش اراضی جنگلی و ملی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در  سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    حضور چشم گیر هلدینگ میلانا در سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع سلولزی

    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    رشد ۵۰ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در تعطیلات نوروزی

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    هدف‌گذاری اجرای ۷۰ هزار هکتار سامانه‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    پیش‌بینی برداشت ۸۱ هزارتن محصول گوجه فرنگی از مزارع دهرم فارس

    پیش‌بینی برداشت ۸۱ هزارتن محصول گوجه فرنگی از مزارع دهرم فارس

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.