چهارشنبه, اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی از طریق برگزاری نمایشگاه

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید تضمینی گندم از مرز ۲ میلیون تن عبور کرد

    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    تولید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    جای نگرانی درباره واردات نهاده‌های دامی وجود ندارد

    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت

    شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع‌های سردآبی و خاویاری را دارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    نقش کودهای زیستی یا بیولوژیک در حفظ خاک و سلامت انسان

    کارشناس ارشد اقتصادی گفت: استفاده از کودهای زیستی یا بیولوژیک در سلامت انسان ها، محیط زیست، کیفیت محصولات و حفظ خاک نقش به سزایی دارد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دولت کوتاه آمد؛ برگشت قیمت کود به نرخ قبل

    مهدی افشاری، کارشناس ارشد اقتصادی در نشست اختصاصی در خصوص علل کپک زدگی برخی از محصولات تبدیلی کشاورزی مانند نان، رب گوجه فرنگی و… را تولید بی کیفیت آنها دانست و گفت: این محصولات بی کیفیت در بستر خاک تولید می‌شود که در آن از سموم و کود‌های شیمیایی  استفاده بی رویه شده است که این موضوع هم برای انسان‌ها و هم برای خاک و محیط زیست زیان آور است.

    او گفت: در بیشتر کشور‌های دنیا، تولید کننده‌های کود، پایه کود هر منطقه را بر اساس فلور منطقه و نوع خاک آن تولید می‌کنند که از دل خاک طراحی شده است.

    کارشناس ارشد اقتصادی گفت: در کشور ما هم مجموعه‌های وجود دارند که کود‌های کشاورزی را برپایه میکروارگانیسم تولید می‌کنند.

    افشاری گفت: با توجه به ضایعات بخش کشاورزی می‌توان کود‌های زیستی و ارگانیک را از آنها تولید کرد.

    کود بیولوژیکی یا کود زیستی، ماده‌ای حاوی میکرو ارگانیسم‌های زنده است که با افزایش عرضه یا در دسترس بودن مواد مغذی اولیه به گیاه و خاک میزبان، رشد را تقویت می‌کنند. این کود‌ها معمولاً از مواد گیاهی یا مواد معدنی زنده مانند باکتری ها، قارچ‌ها و سینو باکتری‌ها (جلبک‌های سبز آبی) به دست می‌آیند و به شکل کود‌های مایع یا دانه‌ای هستند.

    کود‌های زیستی راه زیادی را طی کرده اند از شناخت به عنوان مکمل کود‌های شیمیایی تا جایگاه فعلی آن‌ها به عنوان کمک‌های تغذیه‌ای که می‌تواند عناصر رشد حیاتی را به شکلی که به راحتی جذب شود تجهیز کند. آن‌ها اغلب به عنوان یک منبع تجدیدپذیر از مواد مغذی گیاهی در نظر گرفته می‌شوند و سلامت خاک را ارتقا می‌دهند و به یک عنصر حیاتی در مدیریت یکپارچه محصول و خاک تبدیل شده اند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: خاککشاورزیکود زیستیمحیط زیست
    پست قبلی

    هدفگذاری ایجاد ۴۷ زنجیره ارزش محصولات زنبور عسل در برنامه هفتم توسعه

    پست بعدی

    مصرف روزانه گوجه فرنگی به کاهش پُرفشاری خون کمک می کند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    0

     جعفر گوهرگانی، مدیرکل دفتر محیط زیست، توسعه پایدار و امور فناوری وزارت جهاد کشاورزی در جلسه تدوین ضوابط فنی و دستورالعمل‌های...

    بیشتر بخوانید
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    خرید دانه‌های روغنی به ۱۳۹ هزار تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات به زنبورداران شهرستان نیر پرداخت شد

    مشکلات زنبورداران کشور به بهانه روز جهانی زنبور/ ظرفیت تولید بهترین عسل‌ها را داریم

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    خسارات کشاورزان قزوینی از کشت محصولات جالیزی

    مصرف روزانه گوجه فرنگی به کاهش پُرفشاری خون کمک می کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    کاهش ۵۰ درصدی قیمت تخم مرغ/ قیمت مصوب هفته آینده اعلام می‌شود

    اردیبهشت ۷, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    جدول قیمت‌ جدید کالاهای اساسی؛ ببینید | از شیطنت‌ در بازار روغن تا لوبیاچیتی کیلویی نیم میلیون!

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    برداشت بیش از ۴۱ هزار تن برگ سبز چای بهاره

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو چای سرگل بهاره ۴۰۰ هزارتومان

    قیمت هرکیلو چای سرگل بهاره ۴۰۰ هزارتومان

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    رنگی که جان می‌گیرد؛ هشدار درباره نمک‌های سرطان‌زا

    رنگی که جان می‌گیرد؛ هشدار درباره نمک‌های سرطان‌زا

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.