دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نسبتی بین نامرغوبی نان و گندم وجود ندارد/ نانوایان وزن چانه‌ و کیفیت را کاهش داده‌اند/ دولت یارانه آرد را به مصرف‌کننده بدهد

    نایب رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران خاطر نشان کرد: 70 درصد گندمی که در کشور تولید می‌شود درجه یک و دارای 12 درصد پروتئین است از این‌رو نامرغوبی نان ریشه در عوامل دیگری دارد.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۹, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    علیقلی ایمانی با اشاره به دلایل کاهش تولید گندم، گفت: 2 عامل خشکسالی و افزایش قیمت نهاده‌های تولید در فصل کاشت، تولید گندم در سال جاری را تحت تاثیر قرار داد. قیمت نهاده‌های تولید توان کشاورزان را برای خرید این محصول کاهش داد.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا خشکسالی در کیفیت محصول گندم تاثیری گذاشت؟ بیان کرد: خوشبختانه خشکسالی تاثیری در درجه کیفی گندم نگذاشت. 70 درصد گندمی که در کشور تولید می‌شود درجه یک و پروتئین آن بالای 12 درصد است همچنین گلوتن قابل توجهی دارد. 30 درصد آن گندم درجه 2 و 3 است. این نکته را در نظر داشته باشید که گندم درجه 3 نیز برای پخت نان‌های تخت مرغوب است.

    دبیر خانه کشاورز گلستان با بیان اینکه کیفیت نان درکشور ارتباطی به مرغوبت گندم ندارد، گفت: برای پخت نان صرفا استفاده از آرد مرغوب شرط نیست به بیان دیگر در کیفیت نان آرد چندان تعیین کننده نیست. نگهداری گندم در سیلوها، فرآوری گندم در کارخانه‌های آرد، نگهداری آرد در خبازی‌ها، و چگونگی طبخ نان جزو عوامل موثر در پخت نان هستند.

    وی با اشاره به تلاش دولت برای ثبات قیمت نان در سال‌های اخیر، افزود: ثبات قیمت نان نارضایتی نانوایان را به‌همراه آورد به‌همین دلیل بسیاری از آنها وزن چانه‌ و کیفیت آن را کاهش دادند برای نانوا اهمیتی ندارد که چه نوع نانی به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد.

    ایمانی تصریح کرد: دولت یارانه را مستقیم به نانوایان می‌دهد تا نان با قیمت مناسب به‌دست مصرف‌کنندگان برسد از این‌رو برای نانوایان اهمیتی ندارد که کیفیت نان چگونه است. اگر یارانه آرد به نانوایان متوقف شود و مستقیم به مصرف کننده اعطا شود در این حالت نانوایان متقاعد خواهند شد که نان مرغوب‌تری تولید کند.

    وی در ادامه خاطر نشان کرد: درحال حاضر دولت آرد را کیلویی هزار تومان به نانوایان می‌فروشد. نانوا می‌تواند آرد را کیلویی 6 هزار تومان در بازار آزاد بفروشد چرا به خود سختی طبخ نان را بدهد.

    دبیر خانه کشاورز گلستان، بیان کرد: هم اکنون برداشت گندم پایان یافته است اما مراکز خرید همچنان دایر هستند زیرا برخی از کشاورزان بیش از مازاد نیاز گندم نگهداری کردند و این احتمال وجود دارد که در روزهای آینده آن را به شرکت بازرگانی دولتی تحویل بدهند.

    وی با اشاره به آغاز فصل کشت در مناطق سردسیر کشور، افزود: در مناطق سردسیری با پایان فصل برداشت، کشت جدید آغاز می‌شود نزدیک به 1.5میلیون هکتار اراضی ما در مناطق سرد زیرکشت رفته و هم اکنون گندم آن سبز شده است. در روزهای آینده کشت مناطق معتدل و گرم آغاز خواهد شد و امیدواریم در سال جاری کشت گندم در 6 میلیون هکتار را (برنامه وزارت جهاد کشاورزی) محقق کنیم.

    ایمانی بابیان اینکه شورای قیمت‌گذاری مسئول نرخ‌گذاری گندم است، تصریح کرد: اعضای این شورا متشکل از بخش دولتی و خصوصی هستند. قیمت مصوب این شورا کارشناسی علمی و منطبق باهزینه تولید است.

    این فعال اقتصادی در پایان بابیان اینکه شورای قیمت‌گذاری نگرانی درباره محاسبه قیمت را از بین برد، خاطر نشان کرد: سال گذشته قیمت گندم 100 درصد افزایش پیدا کرد. این در حالیست که امسال نرخ گندم 50 درصد افزایش پیدا کرده است.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نویننامرغوبی نان
    پست قبلی

    طبق اعلام مرکز آمار؛ در مهرماه کدام کالاهای خوراکی بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؟

    پست بعدی

    تخصیص ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات نهاده‌های دامی/ سهمیه دامداران و مرغداری‌ها تا پایان مهر داده شد/ توزیع ۱۰ میلیون تن نهاده در سال جاری

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هزینه نهاده‌های کشاورزی با کشاورز کارت پرداخت می‌شود

    تخصیص ۶.۵ میلیارد دلار برای واردات نهاده‌های دامی/ سهمیه دامداران و مرغداری‌ها تا پایان مهر داده شد/ توزیع ۱۰ میلیون تن نهاده در سال جاری

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    چرا صادرات مرکبات چاره کار کشاورزان نبود؟/ تجربه مان می‌گوید امسال هم قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد!

    مرکبات سلاحی برای مبارزه با افسردگی

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.