یکشنبه, تیر ۱۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نرخ انواع آجیل و میوه شب یلدا اعلام شد/ کاهش ۶۰ درصدی تولید آجیل و خشکبار/ دپوی لازم انجام شده است

    توسط آتنا نوریانی
    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    ، در تقویم رسمی ۳۰ آذر، با نام شب یلدا نامگذاری شده است. این سنت ریشه در باورهای ایرانیان باستان دارند آن‌ها بر این باور بودند که در این شب مهر متولد و اهریمن از اهورامزدا شکست می‌خورد از این‌رو از دوره باستان تاکنون ایرانیان با دور هم جمع شدن این شب را پاس می‌داشتند.

    در سفره شب یلدا، انواع میوه‌های زمستانی چون انار، هندوانه، لبو، خرمالو، آجیل و خشکبار، باسلق و شیرینی موجود است. در ادامه تلاش خواهیم کرد تا بگویم مردم برای چیدن سفره شب یلدا چقدر باید هزینه کنند.

    در همین رابطه مصطفی احمدی رییس اتحادیه آجیل و خشکبار در پاسخ به این پرسش که آیا امسال شب یلدا پررونقی خواهیم داشت؟ گفت: در سال جاری تولید آجیل و خشکبار ۶۰ درصد افت داشت از این‌رو شاهد افزایش نرخ خشکبار در بازار و کاهش قدرت خرید مردم بودیم. به همین دلیل اظهارنظر کردن در این زمینه برای من دشوار است.

    وی با بیان اینکه قیمت مصوب برای آجیل و خشکبار وجود ندارد، افزود: اتحادیه برای اینکه مردم خرید راحت‌تری در آستانه شب یلدا داشته باشند و همچنین در نظارت بازرسان خللی ایجاد نشود هر سال سقف قیمت آجیل و خشکبار را تعیین و اعلام می‌کند.

    این فعال اقتصادی بااشاره به مخلفات آجیل شب یلدا، گفت: آجیل شب یلدا دو نوع است یکی با باسلق و دیگری بدون باسلق. دیگر محتویات این آجیل عبارتند ازانجیر، پسته، فندوق، بادام منقا و…

    به گفته احمدی، آجیل شب یلدا بدون باسلق حداقل ۱۸۰ هزار تومان و حداکثر ۲۷۵ تومان، با باسلق حداقل ۱۵۰ هزار تومان و حداکثر ۲۵۰ هزار تومان است. البته ممکن است در برخی واحدها آجیل باقیمت بالاتری عرضه شود که باید بگویم که این آجیل‌ها درخواستی هستند و خریدار خواهان آجیل باکیفیت‌تری هست.

    وی ادامه داد: آجیل ۲۷۵ هزار تومان آجیل بادرجه کیفی ممتاز است. البته ممکن است که برخی واحدهای صنفی آجیل با نرخ پایین‌تری در بازار عرضه کنند که باید بگویم فروشنده برای اینکه قیمت نهایی آجیل را مناسب کند نخودچی در محتویات آن جای می‌هد یا به‌جا بادام هندی بادام زمینی در آجیل می‌ریزد.

    احمدی در پایان تصریح کرد: من به مردم توصیه می‌کنم از واحدهای دارای پروانه کسب خریداری کنند تا در صورت مشاهده تخلف بتوان به شکایت آن‌ها رسیدگی کرد یا مردم تخلف آن‌ها را به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند.

    اعلام قیمت میوه شب یلدا

    همچنین در این رابطه مصطفی دارایی نژاد رییس اتحادیه بار فروشان تهران،  درباره افزایش نرخ میوه در طولانی‌ترین شب سال، گفت: دو قلم میوه یعنی هندوانه و انار در آستانه شب یلدا همواره افزایش نرخ را تجربه می‌کنند.

    به گفته دارایی‌نژاد، ۲ میلیون تن میوه برای شب یلدا دپو شده است و از ۲۵ همین ماه به وفور در میدان عرضه می‌شود.

    وی ادامه داد: هندوانه روستای لیردف از توابع شهرستان جاسک و هندوانه میناب در بندرعباس در مقیاس زیادی کشت و برداشت شده است و در بازار عرضه خواهد شد.

    این فعال اقتصادی درباره نرخ قیمت هندوانه در آستانه شب یلدا، افزود: هندوانه گرد کیلویی ۳ تا ۵ هزار تومان، هندوانه سفید کیلویی ۵ هزار تومان، هندوانه بیضی ۵ تا ۶۵۰۰ تومان و هندوانه صادراتی حداکثر ۷ هزار تومان در میدان عرضه می‌شود.

    وی با اشاره به نرخ انار، گفت: قیمت انار ساوه کیلویی ۱۰ هزار تومان، انار ممتاز صادراتی ساوه کیلویی ۱۷ هزار، انار شیراز از ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان که انار ۲۵ هزار تومانی انار صادراتی است. انار دماوند از ۱۵ تا ۳۵ هزار تومان است که باید بگویم انار ۳۵ هزار تومانی در بازار کم است.

    دارایی‌نژاد با اشاره به اینکه قیمت کلیه سبزیجات و صیفی‌جات افت کرده است، خاطر نشان کرد: قیمت پیاز، لبو، شلغم، کاهو سالادی، گل کلم و… در میدان کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی را تجربه کرده است. قیمت لبو کیلویی ۴ تا ۶ هزار تومان و سبزیجات کیلویی ۴ تا ۶ هزار تومان در میدان خرید وفروش می‌شود.

    سیاستی برای افزایش نرخ نداریم

    علی بهره‌مند رئیس اتحادیه صنف قنادان  در پاسخ به این پرسش که آیا در آستانه شب یلدا شاهد افزایش نرخ شیرینی خواهیم بود؟ گفت: تورم حاکم بر کشور باعث شده است که قدرت خرید مردم کاهش پیدا کند از این‌رو در سال جاری واحدهای زیرمجموعه اتحادیه در آستانه شب یلدا سیاستی برای افزایش قیمت ندارند.

    وی در ادامه با اعلام نرخ انواع شیرینی، تصریح کرد: قیمت شیرینی‌تر برای واحدهای درجه یک کیلویی ۷۸ هزار تومان و برای واحدهای درجه دوم ۶۰ هزار تومان، شیرینی زبان و پاپیونی برای واحدهای درجه یک کیلویی ۶۵ هزار تومان و برای واحدهای درجه دوم کیلویی ۵۰ هزار تومان، شیرینی دانمارکی برای واحدهای درجه یک ۶۵ هزار تومان و برای واحدهای درجه دوم ۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

    به گفته این فعال اقتصادی، قیمت کیک یزدی برای واحدهای درجه یک ۴۹ هزار تومان و برای واحدهای درجه دوم ۳۹ هزار تومان تعیین و اعلام شده است.

    بنا به اظهارات بهره‌مند، در شب یلدا، مردم بیشتر شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی و شیرینی‌تر خریداری می‌کنند.

    وی در پاسخ به این پرسش که مواد اولیه شیرینی در سال جاری افزایش نرخ را تجربه کردند آیا این افزایش نرخ در قیمت نهایی شیرینی تاثیر خواهد گذاشت؟ افزود: مواد اولیه پخت شیرینی آرد، شکر و روغن است بدون تردید افزایش نرخ این مواد در قیمت نهایی نیز تاثیر می‌گذارد اما تمام تلاش ما معطوف به این مهم شده است که چندان افزایش نرخ را اعمال نکنیم.

    بهره‌مند ادامه داد: مردم برای خرید شیرینی شب یلدا با کمبودی مواجه نخواهند بود و امیدواریم که امسال مردم توان خرید شیرینی و آجیل شب یلدا را داشته باشند و بتوانند این روز را دور هم جمع شوند.

    بنا بر این گزارش، اگر قیمت سقف همه این تنقلات را در نظر بگیریم برای چیدن سفره شب یلدا یک خانواده باید حداقل ۴۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان هزینه کند. اینجا این پرسش مطرح است که چند درصد از خانواده‌های ایرانی توانایی چیدن این سفره را دارند؟

    سرویس خبری:اقتصاد وبازار

    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    اعلام نرخ گوشت گوسفندی/ کاهش تقاضا در آستانه شب یلدا/ خرید ۳۰۰ هزار راس دام صادراتی توسط اتحادیه عشایری

    پست بعدی

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا عارف معاون‌اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص لغو ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت (از اول مرداد هر...

    بیشتر بخوانید
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    وابستگی ۹۰ درصدی روغن به واردات/ تولیدکننده انگیزه‌ای برای کشت دانه‌های روغنی ندارد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت نان در تهران تغییر نداشته است

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    وزیر جهاد کشاورزی: عدم معافیت کالاهای اساسی از مالیات ۱۰ درصدی، موجب افزایش قیمت کالاهای خوراکی‌ می‌شود

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.