چهارشنبه, اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی از طریق برگزاری نمایشگاه

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    مدیریت کارآمد منابع با ایجاد نظام رهگیری محصولات کشاورزی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به ۲۲ هزار هکتار رسید

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید تضمینی گندم از مرز ۲ میلیون تن عبور کرد

    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    تولید سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر در دامداری‌های کشور

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    جای نگرانی درباره واردات نهاده‌های دامی وجود ندارد

    طی هفت ماه ابتدایی امسال؛ بیش از ۳ هزار تُن ماهی خوراکی در تهران پرورش یافت

    شهرستان لالی ظرفیت احداث مجتمع‌های سردآبی و خاویاری را دارد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نانوایی‌ها محدودیتی برای دریافت آرد در ازای پاسخ به تقاضای نان مردم ندارند

    مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: نزدیک به ۶۰ درصد نانوایان کشور افزایش سهمیه آرد داشته‌اند و سهمیه ۱۰ درصد نیز ثابت بوده و ۳۰ درصد با کاهش سهمیه مواجه شده‌اند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۸, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    در گفت‌‌و‌گوی ویژه خبری موضوع تغییرات سهمیه آرد نانوایان جزئیات آن مورد بررسی قرار گرفت و‌ محمدرسول نظافتی، مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان و محمد علی مهری معاون امور اقتصادی استانداری تهران و امیر کرملوفر رئیس کمیسیون بازرسی اتحادیه نانوایان سنتی تهران به سوالاتی پاسخ دادند.

    نظافتی گفت: در حال حاضر هیچ محدودیتی از سوی طرح هوشمندسازی در عرضه نان ایجاد نشده و مردم می‌توانند در چهارچوب نیاز‌های روزانه خود، از نانوایی‌ها خرید داشته باشند و نانوایی‌ها هم هیچ محدودیتی در دریافت سهمیه آرد یا کمک هزینه در ازای پاسخ به تقاضای نان مردم ندارند.

    کرملو نیز گفت: بحث محدودیت به صورت رسمی به هیچ از واحد‌های نانوایی اعلام نشده است. صحبت ما بحث تشویق و تنبیه نانوا و روشن شدن این موضوع است. نانوا وقتی بر حسب عدم اطلاع و عدم آموزش از سوی مجریان طرح محاسباتی را انجام می‌دهد و آن تعداد را مد نظر قرار می‌دهد. صحبت همین است که چرا یکبار به صورت واضح، سقف خرید نان اعلام نمی‌شود.

    علی مهری گفت: سوء تفاهمی برای نانوایان ایجاد شد که کارنامه نانوایان ملاک عمل برای تعیین سهمیه آرد است، اما اینطور نیست. به عنوان مثال در منطقه ۶ تهران سامانه بر اساس همه نانوایی‌های موجود در این منطقه میانگین فروش را محاسبه می‌کند و این میانگین با میانگین پخت نانوایی خاص محاسبه می‌کند. ممکن است میانگین یک نانوایی ۱۰ نان باشد، اما ملاک کسر سهمیه قرار نمی‌گیرد.

    نظافتی افزود: ۲۱ ماه از استقرار دستگاه‌های کارتخوان هوشمند در سراسر کشور و حدود ۱۰ ماه است که از تغییر نظام تخصیص سهمیه آرد یارانه‌ای به واحد‌های خبازی می‌گذرد. در این ده ماه فرایند‌هایی را داشتیم که به اطلاع مردم و نانوایان رسید. در موضوع نیاز‌های پرحجم نان، زیرساخت فراهم شده و می‌توانند در سایت ثبت نام کنند و هر میزانی که مد نظر دارند را ثبت کنند و از منوی خرید کسب و کار ها، خرید خود را انجام دهند. وقتی می‌گوییم محدودیتی وجود ندارد به همین شکل است.

    مدیر اجرایی طرح اجرایی هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: زیرساختی شکل گرفته که فرد حتی قبل از انجام فرایند ثبت نام، بتواند از منوی کسب و کار خرید خود را انجام دهد و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. کارنامه نانوایان پس از بازه‌های ده روزه، ارائه می‌شود و نانوایان می‌توانند جزئیات را ببینند.

    نظافتی در مورد کاهش سهمیه برخی نانوایان گفت: موضوع تخصیص سهمیه آرد به صورت هوشمند اتفاق می‌افتد. نظرات مردم، سوابق بازرسی و عملکردی نانوا و نظرات میدانی کارگروه‌های آرد و نان در میزان تخصیص سهمیه نانوایان موثر است. در سامانه عمده دلایل کاهش سهمیه مشخص شده، اما دلیل قطعی به دلیل تعدد دلایل وجود ندارد. حدود ۷۰ درصد واحد‌های نانوایی یا افزایش پیدا کرده یا ثابت مانده است و نزدیک به ۶۰ درصد افراد شاهد افزایش سهمیه بوده اند. نزدیک به ۳۰ درصد هم دچار کاهش سهمیه شده اند. ۵ درصد واحد‌های خبازی ما در کشور در گروه واحد‌های پر ریسک قرار می‌گیرند. یعنی اگر تخلف واحد نانوایی مستمر باشد شاهد کاهش سهمیه و افت رتبه اعتباری خواهند بود.

    علی مهری گفت: در تهران کمتر از ۱۰ درصد نانوایی‌های ما شامل کسر سهمیه شده اند. دلیل عمده آن هم فروش نان نیست و بیشتر بحث گران فروشی و کم فروشی است و حتی اگر به صورت موردی خرید‌های پرحجم نان انجام شود، تاثیری بر کاهش سهمیه نخواهد داشت.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: فارس
    برچسب ها: آرداقتصاد و بازاربازارسهمیه آردصنایع تبدیلی و تکمیلیکارتخوان هوشمندناننانوانانواییهوشمند سازییارانه آرد
    پست قبلی

    هند بازار را دوباره غافلگیر کرد!

    پست بعدی

    تسهیلات ادوات کشاورزی در محاق

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان
    اخبار اقتصاد و بازار

    گوشت تنظیم بازاری نایاب شد | قیمت گوشت چقدر شده است؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    عرضه گوشت های تنظیم بازاری در هفته های اخیر تقریبا به صفر نزدیک شده است و گوشت مخلوط گوسفندی ۳۱۵...

    بیشتر بخوانید
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    لوبیا دانه‌ای ۱۷۵ تومان شد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    توزیع روزانه قارچ به ۴۵ تن رسید

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید تضمینی گندم از مرز ۲ میلیون تن عبور کرد

    اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تمامی محصولات کشاورزی الگوی کشت استان قم کود یارانه ای دریافت میکنند

    تسهیلات ادوات کشاورزی در محاق

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گسترش صنعت و تجارت غذای حلال با 1.5 میلیارد نفر مسلمان / گردش 800 میلیارد دلار صنعت غذای حلال

    سهم یک دهم درصدی ایران از بازار ۸ هزار میلیارد دلاری برند حلال

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    گذر از بحران کمبود آبی با توسعه گلخانه‌ها امکان پذیر است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولیدکنندگان تخم مرغ در گیر و دار مشکلات؛ خواستار اجرای برنامه‌های حمایتی هستیم

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    رشد ۴۳ درصدی صادرات محصولات لبنی در سال گذشته

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.