دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    نامتعادل بودن بازار مرغ ناشی از افزایش قیمت گوشت قرمز و حبوبات

    دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور با بیان اینکه گوشت مرغ در بهمن و اسفندماه گذشته به میزان کافی تولید شده است، گفت: افزایش قیمت کالاهایی همچون گوشت قرمز و حبوبات علت اصلی نامتعادل بودن بازار گوشت مرغ به عنوان یک کالای جایگزین است.

    توسط صبا ژاله خاکی
    فروردین ۱۰, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    «رضا مبصری» امروز (سه‌شنبه)با اشاره به اینکه تولید مرغ به اندازه کافی و به اندازه توان در حال انجام است، افزود: به‌طور معمول تولید گوشت مرغ برپایه تولید جوجه یک‌روزه به عنوان نهاده منفرد تولید در زنجیره تامین است و به اصطلاح میزان جوجه‌ریزی در واحدهای پرورشی برابر آمار قطعی موجود انجمن صنفی جوجه یک‌روزه و سامانه «سماست» (سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور) تقریبا در بهمن ماه بیش از ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه بوده است.
    وی با بیان اینکه این میزان جوجه ریزی نشان می دهد تولید کاهش نداشته، اظهارداشت: در اسفندماه ۹۹ نیز افزون بر ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شد که ظرفیت بالایی است، ما به طور عادی در کشور سالیانه به طور متوسط بین ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن گوشت مرغ تولید می کنیم که بیانگر نیاز ماهانه کمتر از ۲۰۰ هزار تنی است.
    دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور اظهار داشت: ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی، حدود ۲۶۰ هزارتن نیاز گوشت مرغ کشور را تامین می کند و می تواند افزایش تقاضای شب عید و تعطیلات ایام نوروز را پوشش دهد.
    مبصری براین باور است که تولید گوشت مرغ به اندازه کافی در شرکت های زنجیره ای با حداکثر توان انجام شده و جای هیچ شک و شبهه‌ای در این زمینه نیست.
    وی با اشاره به اینکه هر ساله در شب عید و ایام نوروز با افزایش بین ۲۰ تا ۳۰ درصدی نرخ گوشت مرغ روبرو می شدیم، ادامه‌داد: ارزیابی بازار مرغ از نظر علمی نشان می دهد که بحث عرضه و تقاضا یک مکانیزم ساده نیست بلکه ده‌ها زیرمکانیزم دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
    به گفته این مقام صنفی، قیمت کنونی مصوب گوشت مرغ با نرخ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان مربوط به پایان شهریور ماه سال گذشته و ابلاغ آن در اوایل مهرماه است که پس از ابلاغ قیمت نهاده های خوراک، واکسن و دارو و جوجه یک روزه به طور مجدد دستخوش تغییر شد، در حالی که تا به امروز قیمت مرغ زنده برای تولیدکنندگان تغییری نداشته است.
    دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور اظهار داشت: وقتی قیمت کالایی مثل گوشت مرغ که به لحاظ اقتصادی یک کالای کم کشش ثابت است نگه داشته و از سوی دیگر کالاهای پرکششی مثل گوشت قرمز، ماهی و حبوبات (منشا پروتئین گیاهی) شامل افزایش قیمت می شوند، به طور طبیعی تقاضا به سمت مصرف مرغ هدایت می شود و به طور مقطعی عرضه پاسخگوی تقاضا نخواهد شد.
    مبصری تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در مقایسه با هر کیلو گوشت قرمز با نرخ بین ۱۵۰ هزار تا ۲۰۰ هزار تومان، ماهی بالای ۵۰ هزارتومان و حبوبات بالای ۳۰ هزار تومان، نه تنها پایین بلکه واقعی نیست، بنابراین این فاصله قیمتی افزایش تقاضا را به سمت مصرف گوشت مرغ سوق داده است.
    وی اضافه کرد: اکنون نسبت قیمت گوشت مرغ با حبوبات و گوشت قرمز یکی نیست، ما نمی توانیم به اندازه تقاضا مرغ تامین کنیم زیرا به هر میزان گوشت مرغ تامین شود، تقاضا بیش از عرضه بالا می رود.
    دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور ،برخی سیاست گذاری های اشتباه را در وضعیت فعلی بازار محصولات پروتئینی دخیل دانست و گفت: فضای رسانه ای در این میان نقش بدی بازی کرده و موجب صف های طولانی خرید گوشت مرغ شد، زیرا وقتی به مردم القا می شود که با کمبود گوشت مرغ در بازار روبه‌رو هستیم، نابسامانی در بازار ایجاد می شود.
    وی افزود: براساس علم اقتصاد اگر مصرف کننده تصور کند در مقابلش فضای مه آلود و تاریکی درخصوص کالایی وجود دارد، اقدام به افزایش خرید و ذخیره سازی می کند که همین امر تقاضا را چند برابر افزایش می دهد که البته رفتاری طبیعی است.
    مبصری ادامه داد: در صورتی که تولید و قیمت گذاری منطقی انجام شود به طور حتم بازار محصولات پروتئینی دچار چنین نوساناتی نخواهد شد.
    وی بیان‌داشت: اکنون قیمت واقعی گوشت مرغ با توجه به هزینه های تمام شده تولید ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان نیست و باید با نرخی بین ۲۵ هزار تا ۲۷ هزار تومان به دست مصرف کنندگان برسد که آن هم به شرط این است که فاکتورهای تولید تغییری نداشته باشد.
    مبصری با اشاره به اینکه قیمت گوشت مرغ باید با نرخ جهانی مطابقت داشته باشد، گفت: در عین حال نمی توان مصرف یک کالا را به شدت بالا برد، در حالی که قیمت کالاهای جایگزین نیز بالا باشد و نرخ گوشت مرغ پایین بماند.
    دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور درباره اینکه تولیدکنندگان مرغ را قبل از ۴۵ روزگی به بازار عرضه نمی کنند، گفت: با توجه به شرایط نهاده های تولید، وزارت جهاد کشاورزی مقدار مشخصی خوراک برای هر قطعه مرغ گوشتی به مدت ۴۵ روز در اختیار تولیدکنندگان قرار می دهد و اگر تولیدکننده ای بخواهد از این مدت زمان تعیین شده خارج شود باید پول آزاد برای نهاده ها پرداخت کند، بنابراین تولید کنندگان نمی توانند مرغ را بیش از وزن تعیین شده نگهداری کنند.
    وی اضافه کرد: در برخی موارد ممکن است مرغ در ۴۷ یا ۴۸ روزگی به بازار عرضه شود اما به‌طور حتم بیش از این میزان تولیدکننده نمی تواند مرغ را در واحدهای تولیدی نگهداری کند.
    مبصری بر این باور است که نگهداری مرغ در وزن‌های بالاتر می‌تواند به فاصله احتمالی نرخ جوجه یک‌روزه یا نهاده ها کمک کند تا با عرضه مرغ با وزن بالا این فاصله قیمتی کم شود.
    این مقام صنفی درباره دو نرخی بودن قیمت مرغ و تاثیر آن در بازار گفت: دو نرخی شدن قیمت مرغ به شکل دولتی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان و آزاد بالای ۳۵ هزارتومان علت نیست بلکه معلول است، ما نمی توانیم به اندازه تقاضا برای مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومانی این کالا را تولید و به بازار عرضه کنیم، زیرا قیمت کالاهای جایگزین روز به روز رو به افزایش است و همه تقاضاها به سمت گوشت مرغ رفته است.
    مبصری افزود: در صورت کاهش قیمت کالاهای جایگزین همچون گوشت قرمز، ماهی و حبوبات، بازار گوشت مرغ نیز متعادل می شود.
    وی، مدیریت های استانی را در نوسان بازار مرغ موثر دانست و اظهار داشت: بخشی از این شرایط بازار به مدیریت های استانی برمی گردد که برخی استان های تولید کننده و تاثیرگذار برای تامین مرغ مورد نیاز همان استان مانع خروج محصول می شوند، یا اینکه کالا از مازندران به تبریز می رود تا قیمت ها مساوی شود؛ اگر جلوی این قضیه گرفته شود قیمت مرغ در برخی استان ها کاهش می یابد و متاثر از بازار تهران نخواهند شد.
    پیش بینی بازار متعادل مرغ در ماه رمضان
    دبیر انجمن تولیدکنندگان زنجیره گوشت مرغ کشور درباره بازار مرغ در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به حجم تولید، از چند روز آینده روند قیمت مرغ تعدیل می شود و برای ماه مبارک رمضان وضعیت بازار متعادل خواهد شد.
    به گزارش ایرنا، طبق آمارها سالیانه بیش از ۲.۵ میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه می شود.
    همچنین ۲۲۰ کشتارگاه فعال در کشور وجود دارد که توانایی کشتار مرغ مورد نیاز کشور را دارند و به صورت شبانه روز می‌توانند بیش از ۳.۵ میلیون قطعه مرغ با وزن حدود ۶ تا هفت هزار تن وارد بازار کنند.
    براساس بخش‌نامه معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، سقف سن کشتار طیور ۴۵ روز است و مقرر شده تا طیوری که سن‌شان از ۴۵ روز عبور کرده کشتار نشوند و از این رو با واحدهایی که این موضوع را رعایت نکنند، برخورد قانونی می‌شود.

    سرویس های خبری:دام طیور و ابزیان

    منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی
    پست قبلی

    جریمه ۲۸ میلیون تومانی نانوایی‌ها و مرغ فروشی‌ها در تعطیلات

    پست بعدی

    مدیر جهاد کشاورزی گناباد: اصلاح قوانین گامی برای تحقق شعار سال است

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    مدیر جهاد کشاورزی گناباد: اصلاح قوانین گامی برای تحقق شعار سال است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    جهش ۱۲ برابری تولید با توسعه گلخانه‌ها

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.