دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    میوه خشکسالی بر درخت بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری

    بادام گران شده است نسبت به سال گذشته، گردو نیز، همچنین هلو و محصولاتی که مختص چهارمحال و بختیاری است، چرا ؟ فروشنده می‌گوید؛ خشکسالی است و محصولات نسبت به مدت مشابه بسیار کمتر یافت می‌شود.

    توسط آتنا نوریانی
    شهریور ۱۴, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی به صورت جدی، یک دهه‌ای می‌شود که سفت و سخت گریبان چهارمحال و بختیاری را که دیرزمانی تامین‌کننده آب استان‌های پایین دست بود و سرزمین آبهای روان شهرت داشت، گرفته است و حالا چاره‌ای جز مدیریت بهینه مصرف آب در همه بخش‌ها وجود ندارد.

    از آن سرزمین پر از آب شیرین چهارمحال و بختیاری که زمانی۱۱درصد آب شیرین ایران را در خود داشت، تنها چند چشمه و رود نیم بند باقی مانده است که خروجی آب آن‌ها نیز روز به روز کمتر از گذشته می‌شود و داغی آب تبخیر شده در کناره‌های رودخانه‌های زاینده‌رود و کارون به وضوح قابل مشاهده است.

    انگار هوای چهارمحال و بختیاری در شهریورماه امسال گرمتر از سال‌های گذشته شده است و  گاهی صدا جیر جیر موتور کولرهای آبی پشت بام‌ها تا این وقت آخرین ماه تابستان هنوز در دو سه کوچه‌ آن طرف‌تر نیز شنیده می‌شود.

    امسال دما در چهارمحال و بختیاری ۱.۷ درجه گرم‌تر شده است

    میوه خشکسالی  بر درخت بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری

    معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: میانگین دمای هوای استان در سالجاری در مقایسه با میانگین بلندمدت دوره مشابه ۱.۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌تر شد.

    معصومه نوروزی  افزود: امسال میانگین دمای استان در فصل بهار ۲.۷ درجه و در تابستان یک درجه سانتی‌گراد در مقایسه با مدت مشابه بلندمدت گرم‌تر شده است.

    معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بارش‌های پاییز امسال کمتر از نرمال خواهد بود، خاطر نشان کرد: در مهرماه به طور معمول بارش موثری نخواهیم داشت و بارش‌های موثر از نیمه دوم آبان آغاز می شود که بنا بر نقشه‌های پیش‌یابی این بارش‌ها کمتر از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

    ذخایر آب زیرزمینی چهارمحال و بختیاری ۵۷۰ میلیون مترمکعب کاهش یافت

    میوه خشکسالی  بر درخت بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: با تداوم خشکسالی‌ها طی ۱۰ سال گذشته ذخایر آب زیرزمینی استان با کسری ۵۷۰ میلیون مترمکعبی مواجه شده است.

    فردوس کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تبعات خشکسالی و تغییر اقلیم بر منابع آب این استان به ویژه در بخش ذخایر زیرزمینی اظهار داشت: تداوم خشکسالی در طول سالهای اخیر، دشت‌های استان را در وضعیت ناگواری قرار داده است و منابع آب زیرزمینی با افت شدید مواجه شده به طوری که از ۱۰ دشت اصلی استان ۶ دشت ممنوعه و چهار دشت ممنوعه بحرانی اعلام شده است.

    وی وابستگی استان به منابع آب زیرزمینی را بیش از ۷۰ درصد اعلام کرد و افزود: افت ذخایر زیرزمینی بی‌شک استان را برای تامین آب شرب، کشاورزی و صنعت با مشکل مواجه کرده و  این موضوع استفاده از آب سطحی به جای منابع زیرزمینی را به یک ضرورت تبدیل کرده است.

    کریمی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی بارش‌های سال آبی جاری نسبت به سال گذشته آن، تصریح کرد: این موضوع نشان می‌دهد که کاهش بارش‌ها به ویژه بارش برف در سال آبی جاری، تغذیه منابع آب‌ زیرزمینی استان را به همین میزان کاهش داده است و باید نسبت به مصرف این منابع، مدیریت بهینه مصرف آب را بیش از پیش به کار گرفت.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری، اصلاح الگوی کشت را یکی از راهکارهای مدیریت مصرف در زمان خشکسالی عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه ۹۰ درصد آب موجود به مصرف بخش کشاورزی می‌رسد از همین رو اصلاح الگوی کشت می‌تواند تا حد زیادی از مشکلات ناشی از کم‌آبی بکاهد.

    کریمی خاطر نشان کرد: در سایر بخش‌ها نیز انتظار می‌رود صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب از سوی مردم رعایت شود تا با مشکل جدی تامین آب شرب مواجه نشویم.

    خشکسالی باعث کمبود آب در برخی از نقاط چهارمحال و بختیاری شده است

     

    مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت: بروز خشکسالی در برخی مناطق استان، سبب کمبود و قطعی آب در برخی روستاها و شهرهای استان شده است.

    فرشاد متقی در گفت‌و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از شهرهایی که به تازگی با مشکل جدی کمبود آب روبرو شده است شهر فرخشهر است که چاه تامین کننده آب این منطقه خشک شده و نیروهای این شرکت در تلاش برای حفر چاه جدید هستند.

    مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: علاوه‌بر فرخشهر، شهرهایی از جمله کیان، هفشجان و بن و روستاهای اطراف شهر سورشجان، لردگان و خانمیرزا با تنش آبی مواجه هستند و آب در این مناطق با قطعی و نوبت‌بندی روبرو شده است.

    متقی، مدیریت مصرف آب و صرفه‌جویی را راهکار کوتاه‌مدت مقابله با تنش آبی دانست و از مردم استان درخواست کرد تا نسبت به مصرف آب به ویژه در مصارف غیرشرب نظیر آبیاری حیاط و باغچه خانه و یا شست‌و شوی خودرو صرفه‌جویی کرده تا از تابستان عبور کنیم.

    وی، اجاره و حفر چاه جدید را از راهکارهای میان‌مدت و بلندمدت رفع تنش آبی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۴۰ روستای استان با تانکر آبرسانی می‌شود که تامین آب پایدار برای این روستا در دستور کار قرار دارد.

    مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری، میانگین مصرف استاندارد آب به ازای هر نفر در شبانه‌روز را ۱۳۰ لیتر اعلام کرد و گفت: بیشتر از این میزان مصرف در استان آب تولید می‌شود اما به سبب مصرف بالا در برخی مناطق با کمبود آب روبرو می‌شویم.

    بی‌آبی گریبان عشایر را گرفته است

    میوه خشکسالی  بر درخت بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری

    مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به تداوم خشکسالی در استان گفت: امسال به دلیل خشکسالی و گرمای هوا، بیش از ۴۵ میلیون لیتر آبرسانی سیار به مناطق عشایرنشین استان انجام شد.

    یحیی حسین‌پور در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی آبرسانی سیار به مناطق عشایری استان افزود: آبرسانی سیار به منظور تامین آب شرب مورد نیاز عشایر در این مناطق اجرایی شده است.

    به گفته وی، امسال پنج میلیون لیتر آبرسانی سیار به مناطق عشایری کوهرنگ، ۲۰ میلیون لیتر به لردگان ، چهار میلیون لیتر به فارسان و شهرکرد، ۶ میلیون لیتر به شهرستان اردل، پنج میلیون لیتر به بروجن و پنج میلیون لیتر به شهرستان کیار انجام شده است.

    وی اظهار داشت: آبرسانی سیار به مناطق عشایری به وسیله ۱۰ کامیون آبرسان و در مناطق سخت‌گذرتر با استفاده از تراکتور و نیسان تانکردار انجام شده است.

    حسین‌پور با اشاره به اینکه همه ساله اعتبارات خاصی برای تامین آبرسانی سیار به امور عشایر استان اختصاص داده می‌شود، افزود: بیش از ۲۰ میلیارد ریال برای آبرسانی سیار به این مناطق در سالجاری برآورد شده است.

    وی به اجرای طرح نزدیک‌سازی آب شرب به مناطق عشایری در راستای طرح تامین آب شرب پایدار در مناطق عشایری اشاره کرد و گفت: پارسال ۴۰ کیلومتر لوله‌گذاری پلی‌اتیلن، برای نزدیک‌رسانی آب شرب به مناطق عشایری در راستای اجرای طرح تامین آب شرب پایدار برای عشایر اجرا شد.

    مدیرکل امور عشایر استان اظهار داشت: با توجه به خشکسالی و خشک شدن چشمه‌ها و چاه‌های مالداری در مناطق عشایی استان، امسال ۵۰ باب چشمه در مناطق عشایری استان بهسازی و آبشخور دامی جدید احداث شد.

    به گزارش ایرنا، براساس آخرین سرشماری ۲۲ هزار ۹۲۳ خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۸ نفر جمعیت در استان ساکن هستند.

    مراتع در حال خشک شدن است

    میوه خشکسالی  بر درخت بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری

    رییس اداره مرتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش بارندگی و خشکسالی در سال زراعی جاری گفت: خشکسالی باعث شده پوشش علوفه‌ای مراتع استان ۵۰ درصد کاهش یابد.

    فرامرز مردانیبا اشاره به اینکه میزان بارندگی اثر مستقیم بر تولید  علوفه در مراتع دارد، افزود: با کاهش میزان بارندگی میزان تولید علوفه نیز کاهش یافت و این امر باعث شده که مراتع استان پوشش گیاهی خوب نداشته باشد و دامداران و بهره‌برداران استان دچار مشکل شوند.

    به گفته وی، میزان بارندگی در سال زراعی جاری کاهش داشت و بارش‌ها در سال زراعی جاری پراکنش مکانی و زمانی مناسب نیز نداشت.

    وی اظهار داشت: با کاهش میزان تولید علوفه، ظرفیت مراتع نیز کاهش یافت و تعداد دام موجود در مراتع استان نیز در شرایط فعلی نصف شده است و دامداران و بهره‌برداران از مراتع به دلیل خشک شدن مراتع و کم بودن پوشش گیاهی و خشک شدن چشمه‌ها و چاه‌های مالداری ازمراتع کمتر استفاده کردند.

    به گفته مردانی، ۴۰ درصد دامدارانی که پروانه چرای دام در مراتع داشتند به دلیل کاهش علوفه تولیدی در مراتع و خشک شدن چشمه‌ها امکان استفاده از مراتع را ندارند.

    مردانی افزود: به ازای هر یک میلیمتر بارندگی در مراتع درجه یک هشت کیلوگرم علوفه تولید می‌شود که این میزان تولید علوفه در مراتع فقیر، متوسط استان متفاوت است.

    خسارت بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری۳هزار و ۱۰۰میلیارد تومان اعلام شد

    میوه خشکسالی  بر درخت بی‌آبی در چهارمحال و بختیاری

    رییس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: خشکسالی و کاهش بارندگی سال‌ اخیر بیش از سه هزار و ۱۰۰ میبلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان وارد شد.

    عطاءالله ابراهیمی افزود: به دلیل خشکسالی و کاهش بارش در سال زراعی جاری تولیدات بخش کشاورزی استان یک سوم کاهش یافته است.

    ابراهیمی به کاهش سطح آب سفره‌های زیرزمینی در دشت‌های شهرکرد، سفیددشت، فرادنبه و خانمیرزا اشاره کرد و گفت: میزان بارندگی سال زراعی جاری نسبت به میان مدت و کوتاه مدت کاهش داشت.

    وی افزود: براساس میانگین بلند مدت میزان بارندگی در کل کشور به طور متوسط ۲۵۰ میلمتر بود که در سال‌های گذشته این میزان کاهش یافت و به ۲۳۰ میلیمتر رسید و این میزان در استان از ۵۹۰ میلیمتر در بلندمدت به ۴۸۰میلیمتر در سال زراعی جاری رسیده است.

    ب چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانه‌های زاینده‌رود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارش‌ها در این استان، استان‌های خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

    خشکسالی‌های اخیر از سال ۱۳۸۶ در چهارمحال و بختیاری آغاز شده و پیامدهای ناگواری بر منابع آب، محیط‌زیست و فعالیت‌های اقتصادی این استان به‌ویژه در بخش کشاورزی داشته است.

    ۱۰۰ درصد مساحت این استان در سالجاری درگیر خشکسالی شده است.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیجهاد کشاورزیدامدامیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    آبی برای کشت پاییزه در ساوه اختصاص نمی‌یابد

    پست بعدی

    ۳۲۴ میلیارد ریال برای طرح های آب وخاک کهگیلویه و بویراحمد هزینه شد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    فرهاد شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال زراعی جاری جهاد کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد

    ۳۲۴ میلیارد ریال برای طرح های آب وخاک کهگیلویه و بویراحمد هزینه شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.