دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مهر تایید متخصصان تغذیه بر محصولات ویژه زرماکارون

    نشست تخصصی جمعی از اساتید و متخصصان تغذیه کشور با مدیران تحقیق و توسعه شرکت زرماکارون و مهر تایید بر کیفیت محصولات تولیدی این شرکت.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۴, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    حضور پر رنگ گروه زر در «ایران اگروفود ۱۴۰۳» با معرفی محصولات دانش بنیان جدید

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » بنابرگزارش روابط عمومی گروه زر ، استفاده از رویکردهای تغذیه‌ای خاص می‌تواند نقش مهمی در بهبود سلامت جامعه داشته باشد.

    شرکت زرماکارون یکی از زیر مجموعه های گروه صنعتی و پژوهشی زر بر اساس رسالت اجتماعی خود و توجه ویژه به سلامت غذایی جامعه ، سه محصول پروفیتو، هفت غله و وگانو را تولید و به بازار عرضه کرده است.

    درهمین زمینه و با هدف آشنایی بیشتر با سه محصول ویژه زرماکارون که برای ورزشکاران ، گیاه خواران و جامعه سلامت محور تولید می شود، جمعی از متخصصان تغذیه کشور با مدیران تحقیق و توسعه گروه تولیدی و غذایی زرماکارون نشست تخصصی برگزار کردند.

    دکتر سید علی کشاورز استاد پیشکسوت دانشگاه و متخصص تغذیه دراین نشست صمیمی ضمن اشاره به تولیدات با کیفیت مواد غذایی در گروه زر گفت : هرسه محصول تولیدی زر ماکارون ارزش غذایی بالایی دارد و از ویژگی‏های پاستای پروفیتو میتوان به میزان بالای پروتئین (2 برابر پاستای معمولی) ، کیفیت بهتر پروتئینها، فیبر بیشتر (8 برابر پاستای معمولی) و کربوهیدرات کمتر (20 درصد کمتر از پاستای معمولی)، اشاره کرد.

    دکتر کشاورز تصریح کرد : ترکیبات پاستای پروفیتو شامل آرد سمولینا ، آرد یولاف (جوی دوسر) ، کنسانتره پروتئین آب پنیر، ایزوله پروتئین نخود و فیبر گندم است.

    همچنین مدیر تحقیق و توسعه زرماکارون ضمن ارائه توضیحاتی درباره سه محصول ویژه این شرکت گفت :

    اختراع فرمولاسیون و فرآیند تولید پاستای پروفیتو، وگانو و هفت غله در زرماکارون به ثبت رسیده است و همچنین دو مقاله در ارتباط با این محصولات در مجله (ISI) انگلیسی Food Science and Nutrition در سال 2020 منتشر شده است.

    مدیر تحقیق و توسعه زرماکارون افزود : سهم مصرفی از پاستا در هر وعده غذایی 55 گرم است و این میزان از مصرف پروفیتو معادل سه عدد سفیده تخم مرغ خواهد بود که برای عضله سازی می تواند در برنامه غذایی ورزشکاران قرار گیرد.

    قندهاری گفت : نتایج مطالعات تغذیه ای نشان داده است که مصرف پروفیتو، برای افراد میانسال نیز بسیار مفید و در حفظ توده عضلانی آنها کارساز است .

    وی که به عنوان مدیر تحقیق و توسعه زرماکارون در حضور متخصان تغذیه کشور سخن می گفت، درباره محصول وگانوی زرماکارون هم اضافه کرد : درتهیه پاستا وگانو از تخم دانه کتان (بعنوان منبع امگا ۳ گیاهی) استفاده شده است و منابع زینک و ویتامین ب12 هم در پاستا وگانو گنجانده شده است .

    قندهاری همچنین با اشاره به پاستا هفت غله که یکی دیگراز محصولات ویژه این شرکت است ، گفت : پاستا هفت غله از غلات مختلف مانند برنج، ذرت ، جو دوسر و کینوآ تهیه شده است که هم پروفایل آمینو اسیدی آن نسبت به پاستای معمولی بهبود یافته و هم دارای ریز مغذی ها زیادی است.

    همچنین دکتر حسین ایمانی هیات علمی دانشگاه تهران و یکی از متخصصان حوزه تغذیه ، با اشاره به محصولات ویژه زرماکارون گفت : فیبر موجود دراین پاستای هفت غله پنج برابر پاستای معمولی است و برای دستگاه گوارش مناسب است و منجر به ایجاد احساس سیری میشود.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی )
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییبازارزر ماکارونصنایع تبدیلی و تکمیلیگروه صنعتی زرمتخصصان تغذیه
    پست قبلی

    صادرات ماهانه تخم مرغ به ۱۴ هزار تن رسید

    پست بعدی

    لغو مصوبه تعدد پروانه تولید صنایع غذایی از سوی هیات مقررات زدایی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره
    اخبار اقتصاد و بازار

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا گل محمدی افزود: برای خودکفایی در تولید شکر دو برنامه شامل تغییر فصل کشت چغندرقند از بهاره به پاییزه...

    بیشتر بخوانید
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    لغو مصوبه تعدد پروانه تولید صنایع غذایی از سوی هیات مقررات زدایی

    لغو مصوبه تعدد پروانه تولید صنایع غذایی از سوی هیات مقررات زدایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    پول کلزاکاران باید یک ماهه پرداخت می‌شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.