دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون جهاد کشاورزی: مبارزه با آفت سرخرطومی کار علمی و مردمی است

    معاون توسعه و منابع وزارت جهاد کشاورزی گفت: محدودیتی بابت اعتبارات مورد نیاز برای مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی وجود ندارد اما مبارزه با این آفت یک کار علمی و مردمی است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۳۱, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0

    هوشنگ محمدی عصر دوشنبه در حاشیه جلسه کارگروه کشاورزی شرق استان کرمان که در سالن اجتماعات فرمانداری بم برگزار شد، افزود: کشاورزان خودشان باید پای کار آمده و کارهایی که مرکز تحقیقات و مروجین کشاورزی اعلام می‌کنند انجام دهند و برخی از موضوعات نیاز به اعتبار ندارد.

    وی ادامه داد: در حال حاضر زمان برداشت محصول خرما در شهرستان‌های شرقی استان کرمان است و اگر بخواهیم روش‌های دیگری را برای مبارزه با آفت سوسک سرخرطومی به کار بگیریم محصول آسیب می‌بیند و صادرات دچار مشکل می‌شود.

    معاون توسعه و منابع وزارت جهاد کشاورزی افزود: اگر کمبود اعتباری رخ دهد وزارتخانه حتما تامین اعتبار لازم را انجام می‌دهد، اصل موضوع روش علمی است و مراکز تحقیقاتی ما روش‌های فائو را رد کرده‌اند و روشی را خودشان پیش می‌برند که امیدواریم نتیجه دهد.

    محمدی بیان کرد: مبلغ ۴۰ میلیارد ریال به صورت تنخواه برای انجام کارهای تحقیقاتی در جهاد کشاورزی مرکز استان در نظر گرفته شده است و در صورت نیاز مجدد طبق دستور وزیر جهاد کشاورزی تامین اعتبار صورت می‌گیرد.

    وی اضافه کرد: از اداره جهاد کشاورزی بم بازدیدی به عمل آمد و متاسفانه با گذشت بیش از ۲۰ سال از زلزله سال ۸۲ به دلایل مختلفی همکاران ما در جهاد کشاورزی بم هنوز در کانکس مستقر هستند و مقرر شد ظرف مدت یک ماه آینده ساختمان آب و فاضلاب بم تجهیز و در اختیار جهاد کشاورزی قرار گیرد.

    معاونت توسعه و منابع وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: ساختمان جدید جهاد کشاورزی یا به این ساختمان ملحق می‌شود و یا ساختمان جدیدی که منابع مالی آن نیز از محل فروش اموال مازاد تامین شده احداث خواهد شد.

    محمدی تصریح کرد: یکی از دیگر مشکلات نخلستان‌های شهرستان‌های شرقی استان کرمان خشکیدگی خرما است که مرکز تحقیقات در حال کار است و امیدواریم نتایج خوبی حاصل شود.

    وی با اشاره به بیمه صندوق کشاورزی تصریح کرد: سبک و سیاق بیمه باید تغییر کند که این موضوع هم چیزی نیست که نتوان تغییر داد، البته نمی توان آن را با بیمه خودرو مقایسه کرد.

    معاونت توسعه و منابع وزارت جهاد کشاورزی در خصوص استقرار اداره جهادکشاورزی در شهرستان‌های جدید نیز گفت: اداره جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در شهرستان‌های جدید زیر ۷۰ هزار نفر راه اندازی نمی‌شود و این ادارات در مجتمع‌های اداری شهرستان‌ها ایجاد می‌شوند.

    محمدی بیان کرد: وزارت جهادکشاورزی تنها نهادی است که خدمات الکترونیکی ایجاد نکرده است و به زودی مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی تحت نظارت دولت راه‌اندازی می‌شود.

    در موضوع آفت‌ها هیچ کار علمی و تحقیق انجام نشده است

    فرماندار بم نیز در این نشست گفت: اقتصاد منطقه شرق استان کرمان بر پایه کشاورزی است و درآمد بالای ۹۰ درصد مردم متاثر از بخش کشاورزی است.

    محمد برزنگ بیان کرد: ۹۵ درصد محصول زیر کشت شهرستان‌های شرقی استان کرمان از نوع خرمای مضافتی است و سطح زیر کشت نخیلات شهرستان بم حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار است.

    وی افزود: ۱۵ سال است که خشکیدگی خوشه خرما وارد شهرستان بم شده و اکنون نیز با آفت جدید سوسک سرخرطومی حنایی مواجه شدیم که خطر این آفت زندگی، اقتصاد و کشاورزی مردم را تهدید می‌کند.

    فرماندار بم تاکید کرد: آفت‌های دیگر ثمر باغ‌ها را تهدید می‌کرد و خسارت میزد اما این آفت جان نخلستان‌های ما را می‌گیرد و این بسیار وحشتناک است.

    به گفته برزنگ متاسفانه در چند سال اخیر که با خشکیدگی و زنجره خرما روبرو شدیم تحقیق و کار علمی صورت نگرفته است.

    برزنگ بیان کرد: در برخی از باغ‌ها تا ۸۰ درصد هم محصول کشاورز نابود شده است.

    فرماندار بم تصریح کرد: اگر قرار است هیچ کار دیگری در جهاد کشاورزی انجام ندهیم باید تمام اعتبارات برای تحقیقات سوسک سرخرطومی گذاشته شود ‌تا این آفت مهار شود.

    برزنگ خاطرنشان کرد: صنعت بیمه در دنیا جزو ضرورت‌های زندگی است و اکنون در بیمه خرما، خساراتی که به کشاورز وارد شده است را چه کسی جبران می‌کند؟ صندوق بیمه، حق بیمه را کامل بگیرید و خسارت هم کامل پرداخت کند.

    وی خاطرنشان‌کرد: در بخش روداب اکثر کشاورزی وابسته به آب سد نسا است و متاسفانه کانال‌های ۲، سه و چهار که متولی آن جهاد است کامل نشده و آب سد وارد زمین می‌شود.

    سطح زیر کشت نخیلات در نرماشیر ۱۹ هزار و ۳۰۰ هکتار است

    فرماندار شهرستان نرماشیر نیز در این نشست گفت: سطح زیر کشت نخیلات در نرماشیر ۱۹ هزار و ۳۰۰ هکتار است و سالانه ۶۴ هزار تن تولید خرما داریم.

    حمید طبسی نژاد افزود: کانون اصلی آفت سوسک سرخرطومی حنایی شهرستان نرماشیر است که این آفت به واسطه انتقال پاجوش از استان سیستان و بلوچستان وارد این شهرستان شده و اکنون گریبان‌گیر کشاورزان شهرستان بم شده است.

    وی اظهار داشت: اگر موضوع این آفت حل نشود به بحران و سپس به تهدید تبدیل خواهد شد و جوانان ما به سوی قاچاق سوخت و اتباع بیگانه روی می‌آورند و مشکل بزرگ امنیتی ایجاد می‌شود.

    فرماندار نرماشیر بیان کرد: هفت روستای شهرستان نرماشیر به آفت سوسک سرخرطومی حنایی آلوده شده است و اکنون رستم آباد مرکز این شهرستان نیز دچار آفت شده است.

    به گفته وی ۳۰ درصد باغ‌های نرماشیر یعنی حدود ۲۰۰ هکتار به این آفت آلوده شده است و همچنین تعداد درختان آلوده شهرستان از ابتدا ۱۰۳ اصله بوده که ۹۹ اصله تیمار و مابقی امحا شده است.

    طبسی نژاد گفت: بالغ بر ۴۰ درصد از نخیلات نرماشیر دچار خشکیدگی خوشه خرما شده اند و کشاورزان نرماشیری دیگر محصول خرما ندارند.

    وی افزود: با توجه به اینکه با آفت‌های زیادی در نخیلات روبرو هستیم نیاز داریم که مرکز تحقیقات این شهرستان فعال شود.

    فرماندار نرماشیر در خصوص قطعی موتور پمپ‌های کشاورزی نیز گفت: قطعی موتور پمپ‌ها مشکل بزرگی برای کشاورزان در شرق استان ایجاد کرده و نارضایتی کشاورز را به دنبال داشته است، زیرا در فصل آبدهی درختان موتور پمپ کشاورزبه مدت هفت ساعت در روز خاموش می‌شود و خسارات زیادی به کشاورزی وارد کرده است.

    شن‌های روان نخیلات و خانه‌های ما را گرفته است

    حسین سعیدنیا فرماندار فهرج و مجید امینیان فرماندار گنبکی نیز با اشاره به اینکه آفت خشکیدگی خرما بیش از ۵۰ درصد محصول خرما در این ۲ شهرستان را خراب کرده است و خسارت‌های زیادی را به کشاورز وارد کرده است خواستار آن شدند تا برای اینکه این شهرستان‌ها با آفت سوسک سرخرطومی روبرو نشوند چاره‌ای اندیشیده شود.

    سعیدنیا فرماندار فهرج درباره شن‌های روان می‌گوید سال گذشته بیش از۳۰ روز آب و هوای فهرج خطرناک بوده است و تمامی ادارات ما به مدت ۱۱ روز تعطیل شدند.

    وی افزود: شن‌های روان باغ‌ها و نخیلات و خانه‌های ما را گرفته است و متاسفانه ما در حوزه خشکیدگی خرما، شن‌های روان و انرژی تجدیدپذیر دست کشاورز را نگرفته‌ایم.

    امینیان فرماندار گنبکی نیز گفت: با توجه به اینکه گنبکی به تازگی به شهرستان ارتقا یافته است انتظار داریم که اداره جهاد کشاورزی در این شهرستان استقرار یابد.

    به گفته وی خشکیدگی خرما در گنبکی ۳۰ الی ۷۰ درصد در هر باغ متفاوت است و آفت سوسک سرخرطومی نیز مرگ خاموش و تهدید جدی برای نخیلات شرق استان کرمان است.

    خرمای بم هم مانند مرکبات آن از بین می‌رود

    فرمانده ناحیه بسیج سپاه مقاومت بم نیز در این نشست گفت: اگر هر گوشه دیگری از کشور این اتفاق رخ داده بود امروز مردم راه‌ها را بسته بودند اما این مردم مظلوم شرق استان کرمان نشسته‌اند و نگاه می‌کنند و منتظر عملکرد مسئولان هستند.

    سرهنگ احمد بدرآبادی ادامه داد: حتی مسئولان کشوری ما اسم شرق استان کرمان را نمی‌دانند و همگی درباره جنوب استان صحبت می‌کنند.

    وی افزود: همان طور که مرکبات بم مانند لیمو و پرتقال از بین رفت و همگی گفتند تحقیق می‌کنیم و کاری نکردند اگر اکنون بنشینیم و کاری نکنیم خرمای بم هم به این سرنوشت دچار می‌شود.

    فرمانده ناحیه بسیج سپاه مقاومت بم اظهار کرد: شرق استان کرمان پیشانی جنگی و لبه جلویی منطقه نبرد است و اگر اتفاقی برای شرق رخ دهد مرکز کشور ضربه می‌خورد.

    به گفته وی اگر خرما در شهرستان‌هایی مانند ریگان و گنبکی نابود شود بدون شک شهرها خالی از سکنه می‌شود، بنابراین نیاز است متولیان امر در این خصوص چاره‌اندیشی کنند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی
    منبع: ایرنا
    برچسب ها: آفتبمخرمانخلستان
    پست قبلی

    مقابله جهادی با بیابان‌زایی در ۳ میلیون هکتار از مناطق بحرانی کشور

    پست بعدی

    ۶۴ طرح کشاورزی در استان اردبیل آماده بهره‌برداری است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    فریبرز عباسی افزود: مجلس برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در قانون بودجه امسال بیش از هفت‌هزار میلیارد ریال تصویب کرده که...

    بیشتر بخوانید
    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    ۶۴ طرح کشاورزی در استان اردبیل آماده بهره‌برداری است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    سایه دلالان بر کشت و زرع، تهدیدی برای معیشت کشاورزان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.