این دسر محلی ایرانی کمی شبیه به مسقطی بوده و طعم شیرین و عالی دارد. مواد اصلی این دسر شامل نشاسته گل، شیر، شکر و کره بوده که با زعفران و گلاب نیز عطر و طعم آن فوق العاده خواهد شد. می توانید شیر را در طبخ دسر مشکوفی حذف کرده و مسقطی زعفرانی را آماده کنید. این دسر خوشمزه و مقوی برای کودکانی نیز بسیار عالی بوده و می توانید برای وعده صبحانه و یا عصرانه و میان وعده برای کودکان خود آماده و سرو کنید.
از دیگر انواع دسرهای خوشمزه و مقوی می توان به واتروشکا، کاچی، شله زرد، سوفله شکلات، چنگمال، تیرامیسو و… اشاره کرد.
مواد لازم
- نشاسته گل: ۴ قاشق غذاخوری
- شیر: ۲ پیمانه
- شکر: ۵ قاشق غذاخوری
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران: ۱ قاشق چایخوری
- گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل
- گام 1
ابتدا در یک قابلمه مواد نشاسته و شیر را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا گلوله نشود.
- گام 2
سپس ظرف را بر روی حرارت ملایم گذاشته و مواد را مرتب هم بزنید.
- گام 3
گلاب را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- گام 4
سپس کره را اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ذوب شود.
- گام 5
زعفران دم کرده را نیز اضافه و مخلوط کنید.
- گام 6
بعد از ۱۰ دقیقه، شکر را به مواد اضافه و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
- گام 7