دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مرکز آمار اعلام کرد؛ جزئیات تورم خوراکی ها در تیر ماه/ کدام کالا بیشترین تورم را داشت؟

    بررسی گزارش مرکز آمار از تورم تیر ماه در گروه خوراکی ها نشان می‌دهد که روغن بالاترین تورم را داشته است؛ به گونه ای که تورم سالانه ۹۱.۱ و تورم نقطه ای ۲۹۳.۱ درصدی را تجربه کرده است.

    توسط فاطمه خداویردی
    مرداد ۳, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    بررسی گزارش مرکز آمار ایران از تورم تیر ماه در گروه کالاهای خوراکی نشان می‌دهد که در این ماه نرخ تورم سالانه (۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل) خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها ۵۵.۱ درصد، نرخ تورم ماهانه (نسبت به ماه خرداد) ۵.۷ درصد و نرخ تورم نقطه به نقطه (نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۰) ۸۷ درصد بوده است.

    در زیرمجموعه این گروه، نرخ تورم خوراکی‌ها در یک ماه ۵.۸ درصد، نرخ تورم نقطه به نقطه ۹۰.۲ درصد و نرخ تورم سالانه ۵۵.۹ درصد بوده است.

    بررسی جزئیات بیشتر نشان می‌دهد که نرخ تورم در بخش نان و غلات در یک ماه ۵.۷ درصد و نسبت به ماه مشابه پارسال ۱۰۱.۱ درصد بود. همچنین نرخ تورم سالانه در نان و غلات ۵۸.۶ درصد ثبت شده است.

    جزئیات تورم گوشت

    نرخ تورم ماهانه در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها ۱۰.۲ درصد، نرخ تورم نسبت به ماه مشابه پارسال ۶۵.۷ درصد و نرخ تورم سالانه ۴۱.۹ درصد بوده است.

    تورم گوشت قرمز و گوشت ماکیان در یک ماه ۱۱.۶ درصد، نسبت به ماه مشابه پارسال ۶۹.۶ درصد و در یک سال ۴۰.۱ درصد بوده است.

    نرخ تورم ماهانه ماهی‌ها و صدف داران یک درصد، تورم نسبت به ماه مشابه پارسال ۴۱.۴ درصد و تورم سالانه ۵۳.۲ درصد ثبت شده است.

    تورم لبنیات و روغن چقدر بود؟

    در گروه شیر، پنیر و تخم مرغ نیز نرخ تورم ماهانه ۷.۷ درصد، نرخ تورم نقطه به نقطه ۱۱۹.۲ درصد و نرخ تورم سالانه ۶۵.۲ درصد بوده است.

    نرخ تورم در بخش روغن‌ها و چربی‌ها در یک ماه ۳ درصد، نسبت به ماه مشابه پارسال ۲۹۳.۱ درصد و در یک سال ۹۱.۱ درصد بوده است.

    تورم ۴۴.۷ درصدی میوه

    تورم ماهانه میوه و خشکبار ۵.۱ درصد، نسبت به ماه مشابه پارسال ۵۰.۱ درصد و در طول یک سال ۴۴.۷ درصد بوده است.

    نرخ تورم در بخش سبزیجات (سبزی‌ها و حبوبات) در یک ماه ۰.۳ درصد و نسبت به ماه مشابه پارسال ۷۱.۶ درصد بود. همچنین نرخ تورم سالانه در سبزیجات ۶۷.۶ درصد ثبت شده است.

    نرخ تورم ماهانه شکر، مربا، عسل، شکلات و شیرینی (قند، شکر و شیرینی‌ها) ۴.۹ درصد، نسبت به ماه مشابه پارسال ۷۵.۲ درصد و سالانه ۵۹.۷ درصد بوده است.

    نرخ تورم محصولات خوراکی طبقه بندی نشده در جای دیگر در یک ماه ۵.۴ درصد، نسبت به ماه مشابه پارسال ۷۴.۴ درصد و سالانه ۵۷.۵ درصد بوده است.

    نرخ تورم در بخش چای، قهوه، کاکائو، نوشابه و آب میوه (نوشابه‌های غیرالکلی) در یک ماه ۳.۷ درصد و نسبت به ماه مشابه پارسال ۳۰.۲ درصد بود. همچنین نرخ تورم سالانه در این بخش ۳۹.۷ درصد ثبت شده است.

    جزئیات تورم خوراکی ها در تیر ماه/ کدام کالا بیشترین تورم را داشت؟

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینقیمت اقلام خوراکی
    پست قبلی

    سخنگوی کمیسیون کشاورزی: امسال خرید تضمینی گندم به ۷ میلیون تن می‌رسد

    پست بعدی

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری عنوان کرد: کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت روغن در خوزستان

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره  اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۱ هزارتومان و درب...

    بیشتر بخوانید
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری عنوان کرد: کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی قیمت روغن در خوزستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بازگشت ثبات به بازار فرآورده‌های پروتئینی با تسریع در ترخیص نهاده‌ها از گمرک

    در بازار محصولات پروتئینی چه می‌گذرد؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    قیمت هرکیلو دام زنده ۳۲۰ هزارتومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.