سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مرغ هم چند نرخی شد!

    قرارگاه ساماندهی مرغ در فروردین امسال نرخ مصوب هر کیلو مرغ گرم را ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد اما قیمت این کالا در سطح بازار بیش از ۳۰ هزار تومان است

    توسط آتنا نوریانی
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشتار ۱۰ تن مرغ گرم مازاد بر نیاز هرمزگان/کمبودی در تامین مرغ نداریم

    از اواخر سال گذشته تاکنون، بازار مرغ هرازگاهی به بهانه های مختلف دچار نوساناتی می شود به طوریکه خبری از عرضه با نرخ مصوب نیست که این امر مشکلات متعددی را برای خانوارها ایجاد کرده است‌.

    علی رغم آنکه قرارگاه ساماندهی مرغ در فروردین  امسال قیمت مصوب هر کیلو مرغ گرم برای مصرف کننده را ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرد، اما عرضه با این نرخ دوام زیادی نیاورد و مجدد  قیمت در سطح بازار به بالای ۳۰ هزار تومان رسیده که بسیاری از مسئولان افزایش نرخ مصوب ذرت و کنجاله سویا و کرایه حمل و نقل را دلیل اصلی این موضوع عنوان می کنند.

    بررسی های میدانی از سطح بازار نشان می دهد که هر کیلو مرغ با نرخ ۳۲ تا ۳۷ هزار تومان در مغازه های پروتئینی به فروش می رسد و به رغم ممنوعیت قطعه بندی، همچنان سینه، فیله، کتف، جوجه کباب زعفرانی و … در سایه کمبود نظارت ها با نرخ های بالایی عرضه می شود.

    برمبنای برنامه ستاد تنظیم بازار، ماهانه حداقل ۱۲۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری باید صورت گیرد که بنابر آمار ماه های اخیر میزان جوجه ریزی تحت تاثیر عوامل مختلف همچون افزایش قیمت جوجه و سایر نهاده های تولید کمتر از این میزان بوده که تلفات ناشی از تنش های گرمایی و افت وزن گیری در فصل گرما هم‌ مزید بر علت شده تا میزان عرضه مرغ در بازار کاهش یابد که پشتیبانی امور دام با استفاده از ذخایر مرغ منجمد به دنبال تنظیم بازار است. درحالیکه مسئولان تشکل ها اذعان می کنند تا زمانیکه نرخ مصوب مرغ اصلاح نشود، نابه سامانی های قیمت مرغ، کمبود عرضه و در نهایت خروج مرغداران از گردونه تولید یکی پس از دیگری بواسطه زیان در فروش ادامه خواهد داشت.

    حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین دلایل نابه سامانی های قیمت مرغ در بازار، میزان جوجه ریزی، تاثیر گرانی سایر محصولات پروتئینی بر میزان مصرف با خبر شویم:

    مشکلات شبکه توزیع علت اصلی التهابات قیمت مرغ در بازار/قیمت گذاری دستوری، بازار مرغ را متشنج کرد

    برومند چهار آیین رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی مادر تخصصی توسعه صنعت طیور با اشاره به گلایه های مرغداران نسبت به تاخیر در توزیع نهاده های دامی اظهار کرد: واحدهای مرغداری که طی ۴۰ تا ۵۰ روز اخیر، نهاده مورد نیاز خود را از سامانه بازارگاه خریداری کرده اند، اما هنوز ذرت و کنجاله به مرغداران‌ تحویل داده نشده است که همین‌ موضوع تولیدکنندگان را مجبور به خرید از بازار آزاد کرده است.

    وی قیمت کنونی هر کیلو کنجاله سویا در بازار آزاد را ۷ هزار و ۴۰۰ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان و ذرت را ۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: بنابر اذعان مسئولان نهاده به میزان کافی وارد شده، اما در بنادر رسوب کرده است و  ترخیص آن با اما و اگرهای زیادی روبروست به طوریکه امکان دارد بعد از دوره پرورش، نهاده بدست مرغدار برسد.

    چهارآیین ادامه داد: علی رغم افزایش هزینه های تولید، مرغدار با نرخ مصوب ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان اقدام به توزیع مرغ در بازار می کند، اما انحرافات توزیع بعد از کشتارگاه منجر به عرضه مرغ با نرخ های ۲۷، ۲۸ و ۳۰ و بعضا بالاتر در بازار می شود.

    این مقام مسئول مشکلات ناشی از پخش شبکه مویرگی‌ را از دیگر التهابات بازار در تمامی کالاها از جمله مرغ دانست و گفت: هیچ مرغداری نمی تواند یک گرم مرغ زنده را بالاتر از نرخ مصوب بفروشد و چنانچه این کار را انجام دهد، سهمیه بازارگاه و جوجه ریزی بسته می شود؛ بنابراین مرغدار چاره ای جز تحویل مرغ در این‌مسیر ندارد. هر چند واقعیت امر آن است که قیمت تمام شده بالاتر از نرخ مصوب است.

    رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی مادر تخصصی صنعت طیور افزود: بنابر آمار از ۱۱ فروردین به بعد، قیمت نهاده های تولید از جمله ذرت، سویا، حمل و نقل، ریز مغذی و واکسیناسیون بشدت افزایش یافت که این امر در هزینه تمام شده تولید تاثیر بسزایی داشت. هر چند در همان مقطعی که قرارگاه نرخ ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان هم اعلام کرد، تشکل ها این نرخ را قبول نداشتند و معتقد بودند که قیمت ۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان واقعی است.

    وی در شرایط فعلی قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده را ۲۱ هزار تومان و مرغ گرم را ۲۷ هزار تا ۳۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر مرغدار گوشتی به سبب عرضه مرغ با نرخ مصوب متحمل زیان است.

    چهارآیین درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: برآوردها حاکی از آن است که جوجه ریزی تا پایان تیر به  ۱۰۰ میلیون قطعه رسید که با این وجود نسبت به خرداد ۱۰ میلیون قطعه کمتر است، اما به طور کلی این میزان‌جوجه ریزی برای کشور قابل قبول است و تنها حاشیه های وارده به صنعت مرغداری التهاباتی ایجاد کرده که ورود دولت به این بازار رقابتی و برخورد با تولیدکننده به این موضوع دامن زده است.

    این مقام مسئول ادامه داد: با توجه آنکه قیمت تمام شده بالاتر از نرخ مصوب فعلی است، از این رو مرغدار در فروش هر کیلو مرغ ۴ هزار تومان زیان می کند که با این وجود پیش بینی می شود که با مشکل کمبود مرغ در بازار روبرو شویم.

    وی با اشاره به اینکه تامین مرغ به میزان کافی مقدور نیست، افزود: با کاهش قدرت خرید خانوار و اثر کالای جایگزین، تمامی فشارها متحمل بازار مرغ است که این موضوع در کنار افت وزن گیری در فصل گرما منجر به کاهش ۲۵ هزارتنی عرضه مرغ در بازار شده است.

    رئیس هیئت مدیره شرکت تعاونی مادر تخصصی صنعت طیور در واکنش به کیفیت پایین نهاده دامی بیان کرد: در حال حاضر ۹۰ درصد ذرت وارداتی مربوط به اوکراین است، درحالیکه قبلا ذرت از برزیل وارد می شد که کیفیت بهتری داشت که با وجود کیفیت پایین ذرت و کنجاله سویا، تلفات نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از ۲ برابر رسیده است که این موضوع موجب شده تا با کمبود عرضه مرغ در بازار داخل روبرو شویم.

    وی با بیان اینکه کاهش قدرت خرید مردم یک شبه حل نمی شود، افزود: در حال حاضر دولت با توزیع مرغ منجمد بدنبال ایجاد تعادل در بازار است چرا که یک شبه نمی توان مشکل قدرت خرید مردم را حل کرد تا آنها بتوانند به سراغ دیگر منابع پروتئینی روند‌.

    چهارآیین از استمرار کاهش وزن گیری و تلفات ناشی از فصل گرما تا ۱۵ شهریور خبر داد و گفت: در اغلب نقاط کشور وزن گیری هر قطعه جوجه در فصل گرما ۲۵۰ گرم کاهش می یابد که این امر بیانگر کاهش ۲۵ هزار تنی عرضه در هر ماه است که با کاهش قدرت خرید و اثر کالای جایگزین، نوسانات بازار ادامه خواهد داشت‌.

    این مقام مسئول ادامه داد: در فصل گرما با کاهش وزن گیری و افزایش تلفات به جای آنکه ۲۳۰ هزار تن گوشت مرغ در بازار توزیع شود، ۲۰۰ هزار تن عرضه شده است که این امر کاهش ۱۰ درصدی عرضه در هر ماه را نشان می دهد.

    چهارآیین با بیان اینکه ۴ میلیون تن نهاده دامی در بنادر رسوب کرده است، تصریح کرد: با توجه به مشکلات ترخیص، این میزان نهاده در معرض آلودگی های محیطی قرار دارد که این موضوع در کاهش کیفیت تاثیر گذار است.

    زنگ خطر تعطیلی ۵۹ درصد واحدهای مرغداری به صدا درآمد

    محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در تولید مرغ نداریم، اظهار کرد: با توجه به مشکلات سیستم توزیع، قیمت مرغ از شمال تا جنوب شهر متفاوت است.

    وی افزود: با مدیریت سیستم توزیع دیگر نیازی به نظارت بر سطح مغازه ها نیست چرا که در شرایط فعلی مشکلات سیستم توزیع موجب شده قیمت مرغ در مغازه ها تا ۳۵ هزار تومان به فروش برسد.

    یوسفی با بیان اینکه ماهانه طبق برنامه ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه باید جوجه ریزی شود، گفت: با توجه به آنکه جوجه یکروزه موجود زنده است، از این رو افزایش یا کاهش تولید و جوجه ریزی ماهانه ۱۱۵ تا ۱۴۰ میلیون قطعه امری طبیعی است.

    رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی ادامه داد: با توجه به جوجه ریزی ماهانه ۱۱۵ تا ۱۴۰ میلیون قطعه، ۱۷۰ هزار تن گوشت مرغ در یک‌ماه تولید می شود و در مواقعی که تولید مازاد بر نیاز داخل است، پشتیبانی امور دام مازاد تولید را باید خریداری و ذخیره سازی کند تا در مواقع کمبود و التهاب قیمت در بازار عرضه کند.

    وی از توزیع روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تن مرغ خبر داد و گفت: با توجه به ممنوعیت قطعه بندی در فروشگاه ها، این میزان جوابگوی نیاز کشور است. هر چند برخی مغازه داران اقدام به قطعه بندی می کنند که تخلف است.

    این مقام مسئول ادامه داد: اگر تمام نیاز مرغدار همچون جوجه ، دان و سایر نهاده های تولید بر مبنای جوجه ریزی ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه با نرخ مصوب تامین شود، امکان برآورد هزینه های تولید وجود دارد، چنانچه ۵۰ درصد دان با نرخ مصوب و ۵۰ درصد بازار آزاد تامین شود، امکان برآورد نرخ مشخص به دلیل نوسانات نهاده در بازار سیاه وجود ندارد.

    یوسفی درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: اگر تا ۲ ماه آینده وضعیت دان به سامان نرسد، ۵۹ درصد مرغداری ها تعطیل می شود، بنابراین دولت باید تصمیماتی مبنی بر تامین دان با نرخ مصوب بیندیشد.

    رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی ادامه داد: با توجه به شرایط کمبود و گرانی دان هشدارهای لازم را داده ایم که امیدواریم دولت بتواند نیاز مرغداران را برطرف کند تا وضعیت دامداران برای مرغداران تکرار نشود.

    وی با اشاره به اینکه عرضه مرغ با نرخ بالاتر از مصوب ارتباطی به مرغدار ندارد، بیان کرد: در حال حاضر دستگاه های نظارتی کنترل شدیدی برمرغداری ها انجام می دهند به طوریکه ضمن کنترل میزان تلفات پایان دوره، مابقی مرغ تولیدی باید تحویل داده شود، در غیراین صورت امکان جوجه ریزی و خرید نهاده وجود ندارد.

    رهاشدگی بازار مرغ پس از کشتار/قیمت مصوب فعلی جوابگوی هزینه تولید نیست

    حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی از رها شدگی بازار مرغ پس از کشتار خبر داد و  اظهار کرد: وقتی مرغدار، محصول خود را به نرخ مصوب عرضه می‌کند، هیچ دلیلی وجود ندارد که به دست مصرف کننده با قیمت‌های بسیار گران‌تر برسد.

    وی افزود: با توجه به آنکه مرغداران به تکالیف خود مبنی بر عرضه مرغ با نرخ مصوب عرضه می کنند، از این رو ایرادات و اشکالات بازار ناشی از این است که ساز و کاری برای مسیر کشتارگاه تا عرضه تعریف نشده است و در این مسیر با انحراف شدید رو به رو هستیم.

    اسداله نژاد در واکنش به عرضه مرغ بالاتر از نرخ مصوب در بازار بیان کرد: در حال حاضر مرغداران مرغ تولیدی را با نرخ مصوب یا حداکثر ۵۰۰ تومان بالاتر از قیمت مصوب عرضه می کنند که با این وجود عرضه با نرخ های فعلی در بازار منطقی نیست.

    نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه گرانی مرغ بر کاهش قدرت خرید خانوار تاثیر بسزایی دارد، بیان کرد: با توجه به تاثیر پذیری گرانی مرغ بر میزان خرید، مرغداران موافق این موضوع نیستند، اما زمانیکه که قیمت مولفه های تولید همچون ذرت، کنجاله، دان آماده و حمل و نقل تغییر می کند، چاره ای جز اصلاح قیمت نیست.

    وی در پایان تصریح کرد: در حال حاضر بازار شرایط خوبی ندارد چرا که مدیریت دقیقی بر بازار صورت نمی گیرد که انتظار می رود در دولت آینده توجه جدی به مقوله تولید مرغ به عنوان کالای استراتژیک صورت گیرد.

    اواخر سال گذشته بازار مرغ دچار نوسانات شدیدی شد که دولت برای کنترل بازار این کالا، قرارگاه ساماندهی مرغ را تشکیل داد و پس از بررسی هزینه تمام شده در ۱۷ فروردین، نرخ مصوب مرغ را اعلام کرد که متاسفانه چندی نگذشت که بازار مرغ تحت تاثیر عوامل مختلف دچار نابه سامانی شد که تلفات ناشی از تنش های گرمایی و افت وزن گیری در فصل گرما هم مزید بر علت شده تا عرضه کاهش یابد که با وجود ازدیاد تقاضا ناشی از گرانی سایر محصولات پروتئینی و کاهش جوجه ریزی در واحدهای مرغداری بواسطه گرانی هزینه های تولید، معلوم نیست چه بر سر آینده صنعت مرغداری و تامین مرغ مورد نیاز کشور آید.

    سرویس خبری : اقتصاد وبازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییطیورقیمت مرغ
    پست قبلی

    خرید تضمینی برگ سبز چای به ۹۳ هزار و ۸۰۰ تن رسید/ پرداخت ۷۱ درصد مطالبات چایکاران

    پست بعدی

    تامین ارز کالاهای اساسی ۲۷ درصد رشد کرد

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد
    اخبار اقتصاد و بازار

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    قاسم پیشه ور عضو اجلاس اتاق اصناف کشاورزی گفت: واردات برنج با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان انجام می...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    در تیتر امشب مطرح شد؛ بررسی دلایل گرانی کالاها با وجود نظارت مستمر بر بازار

    تامین ارز کالاهای اساسی ۲۷ درصد رشد کرد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    ۸۰ درصد مطالبات کلزاکاران ایلامی پرداخت شد

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    صادرات پسته ایران به اتحادیه اروپا بدون مانع ادامه دارد/ تحقق ۱۰۵ میلیون دلار درآمد ارزی

    صادرات پسته ایران به اتحادیه اروپا بدون مانع ادامه دارد/ تحقق ۱۰۵ میلیون دلار درآمد ارزی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.