دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان اعلام کرد پایش ۲۴ ساعته پارامترهای حوزه کشاورزی با سامانه‌های دانش‌بنیان/دولت”تسهیل‌گر”باشد نه “تصدی‎‌گر”

    با توجه به شرایط خشکسالی حاکم بر کشور، یکی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری یزد اعلام کرد که محصولاتی را برای مدیریت ۲۴ ساعته منابع در بخش کشاورزی ارائه کرده و انتظار دارد برای کاربردی شدن فناوری در این حوزه حساس ارگان‌های دولتی "تولی‌گری" کنند و "تصدی گری" را به شرکت‌های دانش بنیان واگذار کنند و به عنوان تسهیل کننده امور همواره در کنار شرکت‌های دانش بنیان باشند و برای حل چالش‌های کشور به دانش بنیان‌ها اعتماد شود.

    توسط فاطمه خداویردی
    خرداد ۱۶, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کشاورزی گلستان مستعد پیشگامی در تحقق تولید دانش‌بنیان

    میترا اسمعیل زاده حسینی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این شرکت دانش بنیان از سال ۱۳۹۳ تاسیس و در پارک علم و فناوری یزد مستقر شده است، افزود: این شرکت از سال ۱۳۹۸ موفق به کسب مجوز دانش بنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد و محور فعالیت‌های خود را در زمینه فناوری‌های نوین در علوم محیطی با تمرکز ویژه بر مدیریت منابع آب و کشاورزی هوشمند قرار داد.

    وی “کشاورزی نوین و هوشمند”، “مدیریت منابع آب”، “ساخت دستگاه‌های الکترونیکی تخصصی در حیطه علوم محیطی، کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست، زمین شناسی، عمران آب، جغرافیا، سنجش از دور و GIS”، “طراحی و تولید نرم افزارهای تخصصی در حیطه علوم محیطی- داده کاوی، تحلیل اطلاعات و مدل‌سازی بر مبنای قابلیت‌های هوش مصنوعی” را از محورهای کاری این شرکت نام برد و یادآور شد: بر این اساس ما در این شرکت با تحقیق و توسعه، موفق به تولید محصولات متعدد سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه علوم محیطی شدیم.

    اسمعیل زاده، توسعه نرم افزارهای پایش، پیش بینی و مدیریت سیل و خشکسالی در مقیاس ملی تحت عنوان “پیک باران”، “نرم افزار مدیریت هوشمند مزرعه تحت عنوان “بادرام” و نرم افزار پردازش پیشرفته داده‌های حجیم را از جمله محصولات تولیدی این شرکت نام برد و افزود: علاوه بر آن موفق به پیاده سازی نرم افزار طراحی الگوی کشت، نرم افزار یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، تولید نرم افزار پردازش تصویر در علوم کشاورزی و منابع طبیعی و نرم افزار پیش بینی قیمت محصولات کشاورزی با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی شدیم.

    مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: علاوه بر عرضه محصولات نرم افزاری، دستگاه‌هایی نیز در حوزه کشاورزی ارائه کردیم که نمونه آن دستگاه‌ دیتالاگر مینیاتور هوشمند فوق کم مصرف با قابلیت ارسال و ذخیره اطلاعات مناسب برای پایش مداوم پارامترهای محیطی در مزارع، باغات، گلخانه‌ها، مراکز پرورش دام و طیور است.

    به گفته وی، این محصول که دارای گواهی ثبت اختراعات است و در مدل‌های متفاوتی با تعداد سنسورهای مختلف متناسب با نیاز کاربر طراحی و تولید شده است.

    اسمعیل‌زاده، دستگاه دمانگار مینیاتور هوشمند با قابلیت ارسال و ذخیره اطلاعات و  مجهز به صفحه نمایشگر مناسب برای پایش مداوم پارامترهای محیطی در گلخانه‌ها، سردخانه‌ها، انبارها، مراکز پرورش دام و طیور را از دیگر محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان عنوان کرد و گفت: دستگاه سطح سنج فوق کم مصرف التراسونیک برای اندازه گیری آب‌های سطحی و همچنین برای اندازه گیری سطح آب در چاه‌های پیزومتری و مخازن از دیگر دستگاه‌های ساخته شده در این شرکت است.

    وی یادآور شد: ما از دل مجموعه‌ای از نرم افزارها و سخت افزارهای فوق و برقراری ارتباط بین بخش نرم افزاری و سخت افزاری در بستر اینترنت اشیاء موفق به تولید محصول دانش بنیان با عنوان “سامانه هوشمند مدیریت یکپارچه آب و کشاورزی” شدیم.

    وی با اشاره به سامانه “پیک باران” تولید شده در این شرکت توضیح داد: این سامانه یک سیستم پایش، پیش بینی و مدیریت سیل و خشکسالی است و از مزایای استفاده از این سامانه می‌توان به تجهیز ارگان مربوط به یک سیستم پیش هشدار در زمینه سیل و خشکسالی و کاهش قابل توجه خسارات کلان این بلایای طبیعی اشاره کرد.

    به گفته وی، بهره گیری از این سامانه در زمینه‌های مختلف مدیریت کلان منابع آب، برنامه ریزی برای مدیریت مصرف آب در بخش های مختلف شرب، کشاورزی و صنعت، پیش بینی تولید برق آبی، پیش بینی اعتبارات خشکسالی و توزیع آن، برنامه ریزی الگوی کشت به منظور تامین امنیت غذایی، برنامه ریزی برای مدیریت آتش سوزی در جنگل ها و مراتع، پیش بینی صادارت و واردات محصولات کشاورزی، مدیریت آفات و بیماری های گیاهی، مدیریت مراتع و تامین علوفه مورد نیاز،اشاره کرد.

    اسمعیل زاده اظهار کرد: با توجه به نقش فناوری های نوین در کشاورزی و حرکت شتابان دنیا به سمت کشاورزی هوشمند، بهره گیری از محصول دانش بنیان ” سامانه هوشمند مدیریت یکپارچه آب و کشاورزی” تحت عنوان “زیما اسمارت” می‌تواند به مدیریت یکپارچه واحدهای بهره برداری کشاورزی با حداقل هزینه منتج شود؛ چرا که رویکرد این سامانه نگاه فرآیندی برای حل مشکلات است که در طول مراحل کاشت، داشت و برداشت کشاورز با آن روبرو می‌شود و ما در این سامانه به عنوان یک پایشگر مداوم در تمامی مراحل در کنار کشاورز هستیم و تمامی عوامل و پارامترهای موثر بر عملکرد محصول را ۲۴ ساعته مورد پایش و پردازش قرار می دهیم و در نهایت در کوتاه ترین زمان ممکن و با هزینه های حداقلی مناسب ترین راهکار حل مساله را ارائه می‌کنیم.

    مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، در خصوص تجاری سازی محصولات تولید شده در این شرکت، دستیابی به مرحله فرآیند تجاری سازی محصولات را مستلزم پشت سر گذاشتن فرآیند طولانی مدت و حساس تحقیق و توسعه محصول و تحلیل بازار دانست و گفت: در غیر این صورت تجاری سازی شتاب زده با تحمیل هزینه‌های هنگفت مادی و معنوی و شکست همراه است،

    وی گفت: در حال حاضر فرآیند تجاری سازی محصولات ما با پیشرفت قابل قبولی روبرو بوده و در ادامه مسیر امید است با حمایت از تولید داخلی فضای کار مناسب و امنی برای محصولات دانش بنیان فراهم شود.

    وی به شرایط خشکسالی حاکم در کشور اشاره کرد و یادآور شد: افزایش فراوانی و شدت خشکسالی و همچنین تغییر اقلیم در سال‌های اخیر منجر به افزایش احتمال وقوع و شدت بلایای طبیعی در عرصه‌های کشاورزی چون تنش‌های خشکی، دمایی، طغیان رودها، آفات و غیره شده است ضمن آنکه بحران جدی منابع آبی در کشور و خروج بخش قابل توجهی از این منابع آبی به صورت مجازی که با صادرات محصولات کشاورزی صورت می گیرد لازم است افزایش بهره وری آب در این حوزه مورد توجه ویژه قرار گیرد.

    حسینی خاطر نشان کرد: با توجه به ویژگی‌های فنی و عملکرد محصولات دانش بنیان شرکت در حوزه کشاورزی، مدیریت منابع آب و خشکسالی تحت عنوان “پیک باران” و “زیما اسمارت” بهره گیری از این سامانه‌ها می‌تواند در پیش آگاهی، کنترل و کاهش خسارات کلان ناشی از وقوع بلایای طبیعی نظیر سیل، خشکسالی، هجوم آفات، سرمازدگی و گرمازدگی و همچنین مدیریت اصولی و علمی منابع آبی موثر واقع شود.

    وی تاکید کرد: در شرایط فعلی کشور، اعتماد به دانش و تجربه بخش خصوصی در قالب شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی می‌تواند کلید و راهگشای حل مشکلات موجود باشد.

    این محقق در ادامه به بیان چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان بخش کشاورزی پرداخت و گفت: از مهمترین موانع و چالش‌های پیش روی شرکت‌ها در حوزه کشاورزی می‌توان به حاکمیت کشاورزی سنتی در عرصه‌های کشاورزی، عدم اعتماد کشاورزان به دانش به دلیل تجربه‌های تلخ گذشته و شکست پروژه‌های سودجویانه، عدم حمایت و توجه ارگان‌های متولی به جایگاه و نقش شرکت‌های دانش بنیان برای حل معضلات موجود در بخش کشاورزی اشاره کرد.

    وی، رقابت بخش دولتی با شرکت‌های دانش بنیان به دلیل ورود به حوزه تولید محصول و در نتیجه تقابل با شرکت‌ها و دشواری در یافتن نیروی کار متخصص و دانش آموخته در حوزه فناوری‌های نوین در علوم محیطی به دلیل ضعف در تربیت نیروی انسانی آماده به کار  را از دیگر چالش‌های شرکت های دانش بنیان حوزه کشاورزی ذکر کرد و افزود: باتوجه به نامگذاری امسال به نام دانش بنیان‌ها به نظر من اولین گام برای رشد، توسعه و ارتقای محصولات دانش بنیان و تولید داخلی اعتماد و حمایت همه جانبه، واقع گرایانه و به دور از شعار ارگان‌های دولتی به عنوان متولی امور از این شرکت‌ها است. در واقع لازمه دستیابی به خودکفایی و عدم وابستگی به کشورهای خارجی در حوزه کشاورزی مستلزم همکاری دو جانبه بخش دولتی و خصوصی در قالب دانش بنیان‌ها است.

    وی ادامه داد: انتظار ما این است که در سال مزین به تولید دانش بنیان و در اولین گام، ارگان‌های دولتی به نقش اصلی خود یعنی “تولی‌گری” برگردند و “تصدی گری” را به شرکت‌های دانش بنیان واگذار کنند و به عنوان تسهیل کننده امور همواره در کنار شرکت‌های دانش بنیان باشند. همچنین انتظار می‌رود موانع و چالش‌های بی شمار و طاقت فرسای موجود در حوزه دارایی و بیمه برای این شرکت‌ها مرتفع شود چون همواره این مشکلات باعث اتلاف وقت و انرژی ارزشمندی می‌شود که باید صرف تحقیق و توسعه و در نهایت تولید محصولات دانش بنیان شود.

    اسمعیل زاده اضافه کرد: با توجه به مشکلات مالی بی‌شماری که این شرکت‌های در مراحل مختلف TRL محصول با آن روبرو می‌شوند، تقویت بنیه مالی این شرکت‌ها به عنوان شتابدهنده در ارتقای محصول و تجاری سازی آن نقش بسزایی دارد.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: خشکسالیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوین
    پست قبلی

    سلسله یادداشت های تبیین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت الگوی تولید محصولات باغبانی در الگوی اسلامی‌ایرانی پیشرفت

    پست بعدی

    چرا دنیا درگیر بحران غذا و انرژی است؟

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    چرا دنیا درگیر بحران غذا و انرژی است؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    گفت‌وگو| قیمت شیر خام هنوز تغییر نکرده است

    تولید شیرخام به ۱۲.۵ میلیون تن می‌رسد

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.