«ایرج صفایی» روز شنبه اظهار داشت: در این طرح نهادهها و بیمه محصولات به صورت اعتباری با تخفیف ۲۰ درصد در اختیار کشاورزان استان قرار خواهد گرفت.
وی اولویت انعقاد قرارداد را با کشت آبی عنوان کرد و گفت: با این وجود طرح برای کشت دیم نیز قابل اجرا خواهد بود.
صفایی در ادامه سازمان تعاون روستایی را بازوی سازمان جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی مردم دانست و افزود: هوشمندسازی و بکارگیری استارتاپ ها در تنظیم بازار محصولات کشاورزی و همچنین سایر وظایف مرتبط با شبکه تعاون روستایی، یکی دیگر از برنامه های اصلی این سازمان است که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه همچنین به تامین و توزیع میوه شب عید نیز اشاره کرد و گفت: با انتخاب مباشر تامین و توزیع استانی، میوه مورد نیاز جهت تنظیم بازار تامین و وارد استان خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به انتخاب سازمان تعاون روستایی به عنوان مجری خرید محصولات کشاورزی توسط شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست های حمایتی محصولات کشاورزی اظهار داشت: شبکه تعاونی های روستای استان کرمانشاه با بهرهگیری از ظرفیت ها، زیرساخت ها و پتانسیل موجود خود آماده خرید تمامی محصولات اساسی کشاورزی شامل گندم و کلزا از کشاورزان استان است.
صفایی همچنین رویکرد جدید سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران را هوشمندسازی و نوآوری در شبکه تعاونی های روستایی عنوان و خاطرنشان کرد: مستند سازی اموال تشکل ها و همچنین تفکیک آنها از اموال سازمان را از دیگر برنامه های پیش روی سازمان است.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار بخش کشاورزی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.