سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    محصولات باغی اردبیل همچنان چشم انتظار صنایع تبدیلی

    استان اردبیل با تولید نزدیک به ۴۲۰ هزار تن انواع محصولات باغی همچنان با کمبود صنایع تبدیلی و عدم بازار فروش مناسب که سبب ضرر و زیان هنگفت باغداران می‌شود دست و پنجه نرم می‌کند؛ اما کورسوی امیدی با اظهارات اخیر استاندار اردبیل در خصوص توسعه این صنعت روشن شده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    شهریور ۳, ۱۴۰۰
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    امروزه با رشد و پیشرفت علم و تکنولوژی ارتباط بین صنعت و کشاورزی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین روش‌های افزایش ارزش افزوده تولیدات کشاورزی، توسعه اشتغال و افزایش درآمد در کشور به‌خصوص مناطق روستایی شناخته می‌شود.

    استان اردبیل با توجه به قرارگیری در موقعیت خاص جغرافیایی و بهره‌مندی از آب و هوای مناسب و خاک حاصل‌خیز یکی از مستعدترین مناطق کشور در تولیدات کشاورزی بوده و با تولید سالانه بیش از ۴ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی سهم بسزایی در تولید محصولات کشاورزی را داشته است.

    از همین رو بخش عمده‌ای از اقتصاد استان اردبیل وابسته به کشاورزی بوده و هرگونه خلل و یا توسعه در این بخش نقش تاثیرگذاری در معیشت و وضعیت اقتصادی مردم و استان اردبیل را داراست؛ لذا کمبود صنایع تبدیلی در این استان همواره سبب ضرر و زیان هنگفت کشاورزان و باغداران شده و آفتی دیرینه بر پیکره کشاورزی استان اردبیل است.

    کشاورزی اردبیل نیازمند صنایع تبدیلی و فرآوری است

    یکی از باغداران اردبیلی در خصوص کمبود صنایع تبدیلی در استان اردبیل عنوان کرد: در حدود ۲۰ سال است که در حوزه باغداری فعالیت دارم و در طی این مدت علاوه بر سودی که داشتم شاهد ضرر و زیان‌های زیادی نیز شده‌ام به طوری‌که در برخی از سال‌ها که فروش کم است محصولاتمان که سیب درختی است به روی هم تلنبار شده و از بین می‌رود.

    وی بیان کرد: در استان‌های دیگر شاهد این همه ضرر و زیان و از بین رفتن محصولات کشاورزی نیستیم، زیرا در جوار تولید محصولات، کارخانجاتی وجود دارد تا این محصولات را تبدیل به دیگر مواد غذایی از جمله کمپوت، آبمیوه و… کنند که متاسفانه استان اردبیل از وجود چنین امکاناتی به حد کافی برخوردار نیست.

    این باغدار گفت: در ایام برداشت میوه به‌خصوص در شهرستان مشگین‌شهر شاهد انباشت سیب به‌صورت گسترده در کنار باغ‌ها هستیم چرا که بازار فروش درست و حسابی وجود نداشت و اگر در این شرایط صنایع تبدیلی مناسبی مرتبط وجود داشت هیچ یک از این مشکلات به وجود نمی‌آمد.

    این باغدار تاکید کرد: مسؤولین استان در اسرع وقت به وضعیت باغداران که بدون هیچ چشم‌داشتی فعالیت می‌کنند رسیدگی نمایند و همچنین با ایجاد صنایع تبدیلی باعث رشد و توسعه کشاورزی و باغداری استان شوند.

    اما در حالی‌که موضوع عدم بازار فروش مناسب محصولات باغی و کمبود صنایع‌تبدیلی به یک مشکل دیرینه در حوزه کشاورزی استان اردبیل تبدیل شده است، چند روز پیش استاندار اردبیل طی بازدید، یکی از صنایع تبدیلی موجود در استان اردبیل از توسعه این صنعت در استان اردبیل خبر داد.

    تولید سالانه ۴۲۰ هزار تن محصولات باغی در استان اردبیل

    اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در خصوص وضعیت میزان تولیدات محصولات باغی استان و نیاز به توسعه صنایع تبدیلی در استان اردبیل گفته بود: در حال حاضر ۴۲۰ هزار تن محصولات باغی در استان اردبیل تولید می‌شود که از این مقدار ۳۰۰ هزار تن از این محصولات به لحاظ کیفیت مناسب به‌صورت تازه‌خوری مصرف سنتی و عادی در استان و سایر استان‌های کشور عرضه می‌شود.

    ۱۲۰ هزار تن از محصولات باغی اردبیل نیازمند صنایع تبدیلی است

    وی با بیان این‌که به دلیل افزایش قابل توجه محصولات باغی نیاز به راه‌اندازی صنایع‌تبدیلی باغی است، افزود: ۱۲۰ هزار تن از محصولات باغی که درجه ۲ بوده و نیازمند تبدیل به احسن شدن دارد که ظرفیت شرکت هفت آسمان فعال در حوزه فرآوری محصولات باغی ۶۰ هزار تن است و عملیات اجرایی یک واحد دیگر در شهرستان پارس‌آباد نیز با ظرفیت ۶۰ هزار تن در سال ۹۸ آغاز شده که در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

    وی با اشاره به اینکه این واحدها از ارزان فروشی محصولات باغی پیشگیری می‌کند افزود: باغداران با امیدواری بیشتر و نگهداری محصولات باغی خود با بهره‌گیری از سمپاشی به سمت صنعتی شدن و اقتصادی شدن حرکت خواهند کرد و محصولات این زحمتکشان با قیمت مناسب به فروش می‌رسد.

    اکبر بهنام‌جو ادامه داد: ۱۵۰ میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه و راه‌اندازی فاز دوم در کنار این مجموعه در نظر گرفته شده که با راه‌اندازی فاز دوم هفت آسمان بیشتر مشکلات باغداران از لحاظ بازار فروش حل می‌شود.

    وی بازار هدف این واحدها را کشورهای آسیای میانه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه برشمرد و گفت: این محصولات در صورت تبدیل به صنایع بهتر، مدت ماندگاری بیشتری خواهند داشت و در تمام فصول سال از صنایع تبدیلی باغی بهره‌مند خواهیم شد.

    حمایت از سرمایه‌گذاران حوزه صنایع تبدیلی استان اردبیل

    خلیل نیکشاد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: سیاست‌های هدایتی و حمایتی از سرمایه‌گذارانی که قصد ورود در حوزه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی را داشته باشند انجام می‌گیرد تا از خام فروشی محصولات کشاورزی جلوگیری شود و در کنار آن باعث افزایش ارزش افزوده و اشتغال‌زایی در استان خواهد شد.

    وی تشریح کرد: در حوزه محصولات کشاورزی باید بعضی سیاست‌های حمایتی که فرابخشی است و در ارتباط با سایر وزارتخانه‌ها اعمال شود و هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌های مرتبط انجام گیرد همانند ارائه تسهیلات بانکی کم‌بهره که نظام بانکی باید اهتمام بیشتری در این خصوص داشته باشد.

    لزوم تغییر نظام سنتی بازار محصولات کشاورزی به نظام مدیریتی مدرن

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: ضوابط و مقررات گمرکی مساله دیگری است که در خصوص تعرفه‌ها و عوارضی که برای صادرات و واردات محصولات کشاورزی در زمان‌های مختلف اعمال می‌شود مورد توجه قرار گیرد و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز برای صادرکنندگان نیز یکی دیگر از موارد حمایتی از این بخش بوده است.

    نیکشاد گفت: در کنار این موارد باید مدیریت بازار فروش و جریان‌سازی بازار با خرید تضمینی محصولات کشاورزی انجام گیرد و با راهبرد نوین از نظام سنتی به مدیریت بازار مدرن وارد شویم که برای تحقق آن باید تمامی اتحادیه‌ها و تشکل‌ها به‌صورت تخصصی به این موضوع ورود کنند و علاوه بر آن ورود محصولات کشاورزی به بازار بورس نیز یکی دیگر از از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

    صنایع تبدیلی یکی از نیازهای اساسی امروزی بخش کشاورزی است

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اردبیل نیز اظهار کرد: محصولات کشاورزی بعد از فرآیند تولید، تبدیل به یک ماده خام برای کشاورزی می‌شود که اگر این ماده خام فرآیند صنعتی را در یک یا دو مرحله سپری کند، تبدیل به یک محصول با ارزش جهت عرضه به بازار می‌شود.

    عیسی شاهی زارع در خصوص اهمیت صنایع تبدیلی بیان کرد: در جهان امروزی تبدیل محصولات کشاورزی به محصولات موازی و با ارزش یک اصل است که این موضوع سبب تولید ثروت مشروع و مضاعف می‌شود و همچنین از ضرر و زیان کشاورزان و از بین رفتن محصولات زراعی و باغی جلوگیری می‌کند.

    نبود صنایع تبدیلی در استان یک عقب‌ماندگی ارثی است

    شاهی زارع گفت: نبود صنایع‌تبدیلی در استان اردبیل یک عقب‌ماندگی مضاعف به ارث رسیده است که باید در ۲۰ سال گذشته همزمان با دیگر استان‌ها در اردبیل نیز شاهد احداث صنایع تبدیلی بودیم، اما متاسفانه هیچ پیشرفت در حوزه صنایع تبدیلی نداشته‌ایم که جای دارد در ادامه توجه بیشتری به این حوزه شود.

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اردبیل تاکید کرد: با توجه به آمار تولیدات محصولات زارعی، دامی، باغی و… در سطح استان در حال حاضر در کلیه حوزه‌های کشاورزی از جمله؛ شیلات، طیور، زراعت، باغ و … به صنایع تبدیلی نیاز داریم.

    صنایع بسته‌بندی از مهم‌ترین صنایع کنونی جهان است

    وی افزود: در ارتباط با شیلات هیچ صنایع تبدیلی در استان وجود ندارد و همچنین در حوزه طیور، دام و باغداری نیز در حد بسته‌بندی‌های نه‌چندان مطلوب فعال هستیم، باید بدانیم که بسته‌بندی در جهان معاصر ارزش کالا را در بازار بالا می‌برد و نقش بسیار موثری در فروش محصولات دارد.

    اما در روزهای اخیر خبرهای خوبی در خصوص توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی و باغی در استان اردبیل به گوش رسید و استاندار اردبیل از راه‌اندازی بزرگترین شرکت صنایع تبدیلی کشاورزی در زمینی به مساحت ۵ هکتار در آینده نزدیک خبر داد.

    بزرگترین شرکت صنایع تبدیلی در پارس‌آباد راه‌اندازی می‌شود

    اکبر بهنام‌جو در جریان سفر به شهرستان پارس‌آباد اظهار کرد: بزرگترین شرکت صنایع تبدیلی کشاورزی با همت شرکت کشت و صنعت گلدشت سبز در زمینی به مساحت ۵ هکتار در آینده نزدیک به‌ بهره‌برداری می‌رسد.

    وی افزود: این شرکت صنایع تبدیلی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ۹ هزار متر مربع ساختمان‌سازی و ۳۵۰ میلیارد تومان برای تهیه ماشین آلات داخلی و خارجی این مجموعه هزینه شده است که فاز اول آن در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

    استاندار اردبیل با بیان این‌که ظرفیت صنایع تبدیلی گوجه فرنگی ۱۰۰۰ تنی در این مجموعه آماده شده است، بیان کرد: در کنار آن صنایع تبدیلی سیب درختی نیز ایجاد شده و از اهمیت ویژه‌ای برای استان برخوردار است.

    وی ادامه داد: فروش سیب درجه ۳ در استان با مشکل مواجه بوده و سالانه ۳۵۰ هزار تن در استان سیب تولید می‌شود که ۱۰۰هزار تن از این محصول درجه ۳ است.

    بهنام‌جو تصریح کرد: سیب‌های درجه اول و درجه ۲ به‌صورت تازه خوری در سطح استان و سایر استان‌ها توزیع می‌شد اما سیب‌های درجه سوم به‌دلیل نبود صنایع تبدیلی از بین می‌رفت.

    وی ادامه داد: بخش خصوصی در شهرک صنعتی پارس‌آباد با ظرفیت ۲۵ تن در ساعت این محصول (سیب درختی) را تبدیل به احسن خواهند کرد و زیر ساخت‌های لازم برای این مجموعه توسط دولت انجام شده است.

    استاندار اردبیل با اشاره به این‌که چند مجموعه در سطح استان برای صنایع تبدیلی سیب‌های درختی راه‌اندازی شده، گفت: صددرصد محصول سیب در این شرکت‌ها تبدیل به کنسانتره می‌شود و چند مجموعه نیز برای بهره مندی از کنسانتره نیز در سطح استان راه‌اندازی شده که از جمله آن تسنیم نوش نیر با ۲۰۰نفر اشتغال به چرخه فعالیت باز می‌گردد.

    بهنام‌جو بیان کرد: در کنار این خطوط، مجموعه دیگری نیز جهت تبدیل هلو و شلیل به کنسانتره راه‌اندازی می‌شود، دستگاه‌های هسته‌گیر، ریزانه کردن و صنایع تبدیلی این محصول نیز خریداری شده و به‌زودی از گمرک بازرگان ترخیص می‌شود.

    استاندار اردبیل ادامه داد: این اقدامات نوید خوبی برای باغداران و کشاورزان جهت افزایش راندمان تولید و امید به آینده است که امیدواریم این زنجیره همچنان تداوم داشته باشد.

    با توجه به این‌که بخشی از تولیدات کشاورزی در نتیجه‌ی نبود صنعت و امکانات تبدیل و نگهداری ضایع می‌‍‌شود، صنایع فرآوری کشاورزی می‌تواند در راستای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا‌بردن بهره‌وری بخش کشاورزی با جلوگیری از خام فروشی محصولات تولیدی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز به‌عنوان جزئی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش کنند.

    از آن‌جایی‌ که بخش عمده‌ای از تولید ناخالص استان از محل محصولات کشاورزی و صنایع وابسته به آن است باید حجم بیشتری از سرمایه‌گذاری‌ها را در حوزه کشاورزی و صنایع مرتبط با آن قرار داده شود تا این بخش در کنار سودآوری، زمینه اشتغال مضاعف و محرک را فراهم آورد و بخش کشاورزی با داشتن ظرفیت‌های بی‌نظیر و متنوع پیشران و رکن اساسی رونق تولید محسوب می‌شود بنابراین باید در این حوزه برنامه‌ریزی‌ها درست و هدفمند صورت گیرد.

    خوشبختانه برخلاف سال‌های گذشته که توجهی به صنایع‌تبدیلی استان اردبیل نمی‌شد در طی روزهای اخیر خبرهای خوشی در خصوص توسعه صنایع‌تبدیلی باغی در استان اردبیل به گوش رسید که در صورت اجرای کامل این طرح‌ها، نویدبخش روزهای خوش در حوزه کشاورزی استان اردبیل است.

    اما باید منتظر ماند و دید که این وعده‌ها و خبرهای خوش نیز همانند برخی از وعده‌های گذشته بر روی کاغذ باقی می‌ماند و یا این بار عزمی جدی برای رفع مشکلات کشاورزان و باغداران استان اردبیل در بین مسؤولان ایجاد شده است.

    سرویس خبری : صنایع تبدیلی وتکمیلی کشاورزی

    منبع: خبرگزاری فارس
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذامحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    شکر تا آخر سال گران نمی‌شود/ دولت سیزدهم به خودکفایی کمک کند

    پست بعدی

    کاهش ۳۵ درصدی تقاضای مواد غذایی نسبت به محرم گذشته/ افزایش ۹۰ درصدی شکر از ابتدای سال/ حبوبات بیشترین کاهش تقاضا را دارد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    میانگین برداشت در این ناحیه به‌دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب، به ۹ تُن در هکتار می‌رسد که در مقایسه...

    بیشتر بخوانید
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    شرکت‌های لبنی اجازه افزایش قیمت ندارند/شوینده‌ها گران نمی‌شود

    کاهش ۳۵ درصدی تقاضای مواد غذایی نسبت به محرم گذشته/ افزایش ۹۰ درصدی شکر از ابتدای سال/ حبوبات بیشترین کاهش تقاضا را دارد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    برداشت هلو از باغ‌های مهاباد ۱۰ درصد افزایش یافت

    فواید یک میوه تابستانی؛ از بهبود بینایی تا کاهش التهاب

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.