سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    گیاهان کم آب‌بر جایگزین برنج در حوضه‌های آبریز خوزستان می‌شود

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله منجمد ۴۶۰ هزار تومان تصویب شد

    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    ضرورت مبارزه با آفت سن گندم و غلات در مزارع

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    ۱۱۰ میلیون قطعه جوجه ریزی جوابگوی نیاز کشور است

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی تخم مرغ به ۶ هزارتن رسید

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    ۱۷ هزار تُن چای سنواتی برای کمپوست به مراکز تحقیقاتی منتقل شد

    فروش اینترنتی گوسفند زنده در سایت دام سبز

    قاچاق دام سنگین؛ آیا کشور در تولید دام سبک و سنگین خودکفا است؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    مافیای تجاری پشت واردات سیر از چین/ ۴۰ درصد تولید داخلی صادر می‌شود/ در همدان سردخانه سیر نداریم

    مدیر عامل تعاونی کشاورزی سیرکاران استان همدان خاطر نشان کرد: از آنجایی‌که سردخانه برای نگهداری سیر در استان همدان وجود ندارد کشاورزان سیر را در خاک نگه می‌دارند تا خشک شود سپس آن را برداشت می‌کنند.

    توسط آتنا نوریانی
    دی ۱۵, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    از سیر تا پیاز کشت سیر در همدان / نادیده گرفتن «اسانس‌های میلیاردی»

    حجت‌الله حیدریان با اشاره به میزان تولید سیر در سال جاری، گفت: در استان همدان کشاورزان در تیر ماه حدود 55 هزار تن سیر برداشت کردند. در داخل کشور مصرف سیر چندان رایج نیست از این‌رو بخشی از تولید داخلی به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می‌شود.

    وی با بیان اینکه 40 درصد از سیر تولیدی صادر شد، تصریح کرد: استان‌های دیگر از زمانی‌که محصول جوانه می‌زند تا وقتی که خشک می‌شود آن را مصرف می‌کنند سیر استان همدان اگر در سردخانه‌های سنتی بماند باز هم جوانه نمی‌زند. و از آنجایی‌که استان همدان سردخانه‌ ندارد محموله برای نگهداری به استان البرز آورده می‌شود.

    به گفته این فعال کشاورزی، برای احداث سردخانه در همدان تلاش کردیم اما از آنجایی‌که بانک با اعطای تسهیلات با سود 5 درصد موافقت نکرد از راه‌اندازی سردخانه صرفه نظر کردیم.

    حیدریان قیمت سیر در سردخانه‌ها را کیلویی 40 تا 45 هزار تومان عنوان کرد و افزود: سیر موجود در انبارهای سنتی کیلویی 22 تا 23 هزار تومان است چرا که این سیر جوانه زده و قابلیت مصرف خوراکی دارد و نمی‌توان برای ترشی و تولید سوسیس و کالباس از آن استفاده کرد.

    وی با اشاره به تولید سیر در دیگر استان‌های کشور، گفت: سیر در استان‌های خوزستان، زنجان و اردبیل تولید می‌شود اما باید به این نکته اشاره کنم که سیر در دشت مغان اردبیل بیشتر از همدان تولید می‌شود اما ماندگاری این سیر به نسبت استان ما پایان‌تر است چراکه رطوبت سیر این استان بالاست و بعد از مدتی جوانه می‌زند این در حالیست که کشاورزان همدانی سیر را تا 20 تیر ماه در خاک نگه می‌دارند تا خشک شود سپس آن را برداشت می‌کنند اینگونه می‌توان محصول را انبارهای سنتی نیز نگهداری کرد.

    این فعال کشاورزی با بیان اینکه سیر همچنان از چین وارد کشور می‌شود، تصریح کرد: تعاونی سیرکاران تلاش زیادی کرد که مانع ورود سیر چینی به کشور شود اما تلاش‌های ما به نتیجه نرسید و این محصول را مافیاها تجاری وارد کشور می‌کنند. باید به این اشاره کنم که سیر چینی کیفیت و خاصیت لازم را ندارد این در حالیست که می‌توان از سیر ایرانی حداقل 70 نوع دارو تولید کرد. سیر مریانج همدان در کشور اسپانیا خواهان زیادی دارد.

    حیدریان صنایع تبدیلی سیر را در کشور ضعیف عنوان کرد و خاطر نشان کرد: شرکت‌های تبدیلی سیر به‌دلیل عدم حمایت از آنها یا تعطیل شدند و یا در آستانه ورشکستگی هستند. در صنایع تبدیلی می‌توان عرق سیر را گرفت همچنین آن را پودر و خشک کرد.

    وی در پاسخ به این پرسش که سیر به کدام کشورها صادر می‌شود؟ تصریح کرد: روسیه، ارمنستان، پاکستان، افغانستان، ازبکستان و از ترکیه به کشورهای اروپایی می‌رود. افزایش قیمت سیر باعث شده است که این محصول از سوی مردم خریداری نشود و ما چاره‌ای جز صادرات آن نداریم.

    به گفته این فعال کشاورزی، قیمت سم و کود افزایش چشمگیری داشت و همین مسئله خرید کود را از توان کشاورز خارج کرد. کود فسفاته بسته‌ای 544 هزار تومان شده است از این رو کشاورزان مجبور هستند محصول خود را به‌صورت سلف کیلویی 15 هزار تومان بفروشد در حالی‌که از اگر در زمان برداشت بفروشد حداقل می‌تواند کیلویی 18 هزار تومان بفروش برساند؛ کشاورزان 5 تن سیر 75 میلیون تومان بفروش رسید.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: ایلنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    صادرات دام به دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز متوقف شد

    پست بعدی

    حمایت از صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی از اولویت های مجلس است

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    گیاهان کم آب‌بر جایگزین برنج در حوضه‌های آبریز خوزستان می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    عبدالرضا سید احمدی امروز ۲۳ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شرایط خشکسالی، بر اساس تصمیم شورای...

    بیشتر بخوانید
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    ضرورت مبارزه با آفت سن گندم و غلات در مزارع

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    ۱۷ هزار تُن چای سنواتی برای کمپوست به مراکز تحقیقاتی منتقل شد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    حمایت از صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی از اولویت های مجلس است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کالاهای اساسی در بندرعباس آسیب جدی ندیده است

    کالاهای اساسی در بندرعباس آسیب جدی ندیده است

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ایران در حال از دست دادن توان تولید محصولات اساسی است

    اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    اعلام نرخ رسمی مرغ در هفته جاری

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مصوبه کارگروه ارزی درباره رسیدگی به ارزش کالاهای اساسی ابلاغ شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.