شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار آشپزی

    لیست غذاهای مفیدی که باید در زمستان بخورید/ صبحانه مناسب فصل‌های سرد چه ویژگی‌هایی دارد؟

    مصرف برخی از غذاها به دلیل وجود ترکیبات و ارزش غذایی بالا در فصل سرد سال مناسب است زیرا افراد را در برابر بیماری‌ها مقاوم می‌کند.

    توسط پروانه خانی
    دی ۲۲, ۱۳۹۹
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    لیست غذاهای مفیدی که باید در زمستان بخورید/ صبحانه مناسب فصل‌های سرد چه ویژگی‌هایی دارد؟

    محمدباقر مینایی متخصص طب سنتی ، درباره غذاهای مناسب فصل پاییز و زمستان اظهار کرد: بسیاری از ترکیبات غذایی کیفیت خوبی ندارند به همین دلیل مردم باید بر سفره از غذاهای با کیفیت استفاده کنند یعنی غذاهایی که از ترکیبات اورگانیک تهیه شده باشند؛ یکی از ترکیباتی که باعث گرم شدن بدن می‌شود “جوی دو سر” است، بلغور جوی دو سر را می‌توان در سوپ استفاده کرد. این سوپ حاوی سبزیجات به خصوص “جعفری” و استخوان یا پای مرغ است که برای بدن بسیار مفید است؛ خانواده‌هایی که جوان یا نوجوان دارند می‌توانند به جای آب از شیر استفاده کنند.

    وی درباره دومین غذایی که باعث گرم شدن بدن می‌شود، گفت: دومین غذای مفید در فصل پاییز و زمستان “جغول بغول” است، این غذا از جگر سفید همراه با قلوه و دل تهیه می‌شود؛ طرز تهیه “جغول بغول” به این صورت است که ابتدا روغن را در یک ماهی‌تابه بریزید، پیاز(پیاز ریز استفاده شود) را خرد و تفت دهید، مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و جگر سفید، دل و قلوه را که ریز کنید و داخل آن بریزید و تفت دهید. وقتی تفت داده شد مقداری آب داخل آن بریزید و بگذارید بپزد.10 دقیقه مانده به اینکه برای خوردن آماده شود، رب انار را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن رب انار و بعد از 10 دقیقه میل کنید. رب انار به کبد، پانکراس و مخاطات دیوارهای معده و روده برای جذب بهتر، کمک می‌کند.

    مینایی افزود: جغول بغول دارای ریزمغزی‌های بسیار مفید مورد نیاز بدن به خصوص در فصل پاییز و زمستان است، این غذا به علت داشتن آهن، ویتامین B1، B2، B6 و B12 به عنوان یک ماده آنتی آلرژی هم می‌تواند محسوب شود.

    متخصص طب سنتی درباره سومین غذا اظهار کرد: آبگوشت از غذاهای در دسترس است. آبگوشت را به دو نوع شامل نخود و لوبیا همراه با گوشت کتف، گردن، راسته یا آبگوشت با قلوه‌گاه و دنده‌گاه گوسفند می‌توانید تهیه کنید و این آبگوشت چون دارای حبوبات است پر از ریزمغزی‌های مورد استفاده بدن است.

    مینایی بیان کرد: چهارمین غذای بسیار مفید، شله زرد است، زعفران موجود در این غذا می‌تواند به عنوان یک مرقق محسوب شود. از برنج بومی شهر دزفول یا شیراز به نام “عنبربو” استفاده کنید. این غذا به عنوان یک عامل محافظت کننده بدن، در برابر عوامل آزار رساننده محیطی محسوب می‌شود.

    وی درباره پنجمین غذا که باعث گرم شدن بدن می‌شود، گفت: حلوا و کاچی از غذاهای مناسب افراد میان سال و پیر است، این غذا مقوی و برای کبد بسیار مفید است این غذا را بیشتر شب‌هنگام استفاده کنید.

    متخصص طب سنتی با بیان اینکه فرنی و شیر برنج از غذاهای ارزان و در دسترس است، تصریح کرد: فرنی و شیربرنج از غذاهای بسیار مفید هستند به شرطی که در فرنی از آرد برنج عنبر بو و در شیر برنج از برنج عنبر بو استفاده شود؛ کودکان، نوجوانان و جوانان می‌توانند از عسل کنار یا شیره انگور برای شیرین کردن این غذا استفاده کنند البته میانسالان و افراد پیر کمتر استفاده کنند.

    وی همچنین درباره صبحانه مناسب بیان کرد: صبحانه مناسب برای افراد پیر و میانسال حلوا ارده با نان، کره دوغی، عسل و نان و نان، پنیر و سبزی و مقداری سیاه دانه است و نوجوانان و کودکان نان، پنیر لیقوان و چای شیرین میل کنند.

     

    سرویس خبری : آشپزی

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    پست قبلی

    مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام: مشکلی در تأمین نهاده‌های دامی تا پایان سال نداریم/ آغاز توزیع تخم ‌مرغ در تهران با قیمت مصوب از امروز

    پست بعدی

    هشدار درباره عدم تامین به موقع ارز دانه‌های روغنی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی
    اخبار آشپزی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وعده‌های غذایی هم باید خوشمزه و قابل خوردن و هم سرشار از موادمغذی باشند. اما اگر موادمغذی و فیبر در...

    بیشتر بخوانید
    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    5 مدل اسموتی توت فرنگی جذاب و خوشمزه

    آذر ۳, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    هشدار درباره عدم تامین به موقع ارز دانه‌های روغنی

    هشدار درباره عدم تامین به موقع ارز دانه‌های روغنی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    چشم انتظاری مصرف کنندگان برای کاهش قیمت برنج همزمام با ورود محصول نو به بازار

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.