یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    لیستی از غذاهای بدون کربوهیدرات و یا با کربوهیدرات پایین کدام غذاها کربوهیدرات ندارند؟

    این غذاها معمولاً حاوی کربوهیدرات کمتری در مقایسه با همتایان پر کربوهیدرات خود هستند، که آن ها را برای کسانی که رژیم غذایی کم کربوهیدرات دارند یا شرایطی مانند دیابت یا سندرم متابولیک را مدیریت می کنند، مناسب می کند.

    توسط فاطمه خداویردی
    مهر ۳۰, ۱۴۰۲
    در دسته‌بندی نشده, اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    به نقل از هلث کارت، تلاش برای کاهش وزن و متابولیک بهتر، بسیاری را به کشف رویکردهای مختلف رژیم غذایی سوق داده است. یکی از این رویکردها، مصرف غذاهای بدون کربوهیدرات است که ظاهراً مواد مغذی ضروری را برای بدن فراهم می کند و در عین حال کربوهیدرات ها را از رژیم غذایی حذف می کند.

     

     

    شناخت کربوهیدرات ها

    قبل از اینکه به سراغ غذاهای بدون کربوهیدرات برویم، داشتن درک روشنی از کربوهیدرات ها ضروری است. کربوهیدرات ها یکی از سه درشت مغذی، در کنار پروتئین ها و چربی ها هستند که انرژی بدن ما را تامین می کنند.

    آنها به اشکال مختلف از جمله قند، نشاسته و فیبر موجود هستند و در بسیاری از غذاهای رایج مانند غلات، میوه ها، سبزیجات و حبوبات وجود دارند.

    درواقع، کربوهیدرات ها نقش حیاتی در تامین انرژی برای عملکردهای بدن دارند.

     

     

     

     

    لیست غذاهای کم کربوهیدرات

    این غذاها معمولاً حاوی کربوهیدرات کمتری در مقایسه با همتایان پر کربوهیدرات خود هستند که آنها را برای کسانی که از رژیم غذایی کم کربوهیدرات پیروی می کنند یا شرایطی مانند دیابت یا سندرم متابولیک را مدیریت می کنند، مناسب می کند.

    لیست غذاهای کم کربوهیدرات:

    1. سبزی های برگ دار: اسفناج، کلم پیچ، کاهو، و برگ چغندر در میان غذاهای بدون کربوهیدرات از بهترین گزینه ها هستند.
    2. سبزیجات چلیپایی: کلم بروکلی، گل کلم، کلم بروکسل و کلم به عنوان مواد غذایی تقریباً بدون کربوهیدرات شناخته شده اند.
    3. توت ها: توت فرنگی، زغال اخته، تمشک و شاه توت سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند و در مقایسه با سایر میوه ها دارای محتوای کربوهیدرات کمتری می باشند.
    4. گوشت و مرغ: تکه های بدون چربی گاو، مرغ و بوقلمون در لیست غذاهای کم کربوهیدرات قرار دارند.
    5. ماهی و غذاهای دریایی: ماهی سالمون، قزل آلا، میگو و صدف ها، کربوهیدرات کمی دارند و اسیدهای چرب امگا 3 را برای سلامت قلب فراهم می کنند.

     

     

     

    لیست غذاهای بدون کربوهیدرات

    این لیست به افراد اجازه می دهد کربوهیدرات ها را از رژیم غذایی خود حذف کنند. با این حال، توجه به این نکته مهم است که تقریباً همه غذاهای طبیعی حاوی مقادیر کمی کربوهیدرات هستند.

    غذاهایی که معمولاً کربوهیدرات صفر در نظر گرفته می شوند، معمولاً کربوهیدرات بسیار کمی دارند، (معمولاً کمتر از 1 گرم در هر وعده)

    لیست غذاهای بدون کربوهیدرات:

    1. گوشت و مرغ: غذاهایی مانند گوشت گاو، مرغ و بوقلمون
    2. غذاهای دریایی: ماهی ها و صدف ها مانند ماهی کاد، سالمون، میگو و خرچنگ، عموماً کربوهیدرات کمی دارند و سرشار از پروتئین هستند.
    3. تخم مرغ: تخم مرغ کربوهیدرات کمی دارد و مواد مغذی ضروری مانند پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی را بری بدن فراهم می کند.
    4. چربی ها و روغن ها : کره، روغن زیتون، روغن نارگیل و سایر روغن های سالم فاقد کربوهیدرات هستند.
    5. برخی از محصولات لبنی: در حالی که بیشتر محصولات لبنی حاوی کربوهیدرات هایی به شکل لاکتوز هستند، برخی از گزینه ها مانند کره و پنیرهای کهنه دارای حداقل مقدار کربوهیدرات می باشند.

    توجه به این نکته ضروری است که اگرچه این غذاها کربوهیدرات بسیار کمی دارند، اما مواد مغذی مهم دیگری مانند پروتئین ها، چربی ها، ویتامین ها و مواد معدنی را نیز فراهم می کنند.

     

     

     

    ایده برای وعده‌ی غذایی کم کربوهیدرات

    برای کسانی که از سبک زندگی کم کربوهیدرات پیروی می کنند، یافتن گزینه های غذایی خوشمزه و رضایت بخش که مصرف کربوهیدرات را کنترل می کند می تواند یک چالش باشد.

    با این حال، با کمی خلاقیت و آگاهی از مواد مناسب، وعده های غذایی کم کربوهیدرات می توانند هم سالم و هم لذت بخش باشند.

    در اینجا چند ایده برای شما وجود دارد:

    1. مرغ یا ماهی کبابی با سبزیجات بخارپز: یک پروتئین بدون چربی مانند مرغ یا ماهی کبابی را با مخلوط رنگارنگ بروکلی بخارپز، گل کلم و مارچوبه برای یک وعده غذایی کم کربوهیدرات ترکیب کنید.
    2. رشته کدو حلوایی با سس مارینارا: ماکارونی را با رشته کدو حلوایی مارپیچی جایگزین کنید و روی آن را با سس مارینارای خانگی تزیین کنید.
    3. برنج سرخ شده با گل کلم: از گل کلم به عنوان جایگزین برنج استفاده کنید و آن را با سبزیجات و منبع پروتئین مورد علاقه خود مانند میگو، مرغ یا توفو سرخ کنید.
    4. تاکوهای بسته بندی شده کاهو: تاکو را با برگ های بزرگ کاهو عوض کنید و آنها را با گوشت چرخ کرده یا بوقلمون چاشنی شده همراه با پنیر خرد شده پر کنید.
    5. سالمون پخته شده با کلم بروکسل بوداده: کلم بروکسل را با روغن زیتون، سیر و ادویه جات در حالی که یک فیله ماهی قزل آلا را برای یک شام کم کربوهیدرات می‌پزید، تفت دهید.

     

    سرویس خبری: آشپزی

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آشژزیصنایع غذاییصنعت غذصنایع تبدیلی و تکمیلیکربوهیدرات
    پست قبلی

    یک مسئول در وزارت جهاد کشاورزی: باغات کشور شناسنامه‌دار شوند/بعضی کشورها فقط محصول شناسه‌دار می‌خرند

    پست بعدی

    ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن
    اخبار آشپزی

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    توسط هانیه سیفی مجد
    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کتلت یکی از غذاهای مورد علاقه ما ایرانی‌هاست که اغلب آن را با سیب‌زمینی و گوشت درست می‌کنیم. اما اگر...

    بیشتر بخوانید
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    اجرای ۲۰ میلیون هکتار آبخیزداری نیازمند ۲۰۰ همت اعتبار است

    فروردین ۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

    اسفند ۲, ۱۴۰۳
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    هدف از خرید حمایتی محصولات دام و طیور، رضایت تولید کنندگان است

    دی ۶, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    ۲۴ هزار تن گندم از کشاورزان خرمشهر خریداری شد

    ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    هدفگذاری کاشت ۶ هزار هکتار پیاز در جنوب کرمان/ راهکار جلوگیری از زیان کشاورزان چیست؟

    خرید توافقی پیاز کلید خورد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

    تعاون روستایی ۶۳۰ هزار تن گندم کشور را خریداری کرد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.