دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت میلیونی نوبرانه های بهاری | چغاله بادام ۲ میلیون تومان شد | عرضه گسترده نوبرانه ها چه زمانی است؟

    در حال حاضر چغاله بادام از گران‌ترین محصولات عرضه‌شده در میوه‌فروشی‌های سطح شهر است به‌طوری‌که در برخی مغازه‌ها ۵۰۰ گرم آن حدود یک‌میلیون تومان و هر کیلوی آن تا ۲ میلیون تومان ‌هم فروخته می‌شود. هر کیلو ملون و طالبی هم در برخی مغازه‌ها تا ۸۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    فروردین ۱۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زیاده روی در خوردن گوجه سبز برای چه کسانی مضر است

    نوبرانه‌های بهاری ازجمله چغاله بادام، ملون و طالبی از اواخر اسفندماه سال گذشته به بازار عرضه شد و حالا روزبه‌روز بر تعداد عرضه‌کنندگان این نوبرانه‌ها افزوده می‌شود؛ آن‌هم با قیمت‌هایی عجیب‌وغریب. در حال حاضر چغاله بادام از گران‌ترین محصولات عرضه‌شده در میوه‌فروشی‌های سطح شهر است به‌طوری‌که در برخی مغازه‌ها ۵۰۰ گرم آن حدود یک‌میلیون تومان و هر کیلوی آن تا ۲ میلیون تومان ‌هم فروخته می‌شود. هر کیلو ملون و طالبی هم در برخی مغازه‌ها تا ۸۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

    نایب‌رئیس اتحادیه باغداران کشور در مورد علت میلیونی شدن نوبرانه‌ای مانند چغاله بادام می‌گوید: برداشت زودهنگام نوبرانه‌های بهاری اتفاق خوبی نیست و این موضوع نه ازنظر علمی و ارزش غذایی برای مصرف کنندگان و نه به لحاظ اقتصادی برای تولیدکنندگان درست نیست.

    مجتبی شادلو ادامه می‌دهد: ضرر اقتصادی این ماجرا آنجاست که به فرض یک کیلو چغاله بادام یا گوجه‌سبز که الآن عرضه می‌شود اگر در زمان مناسب برداشت شود حداقل چند ده برابر محصول نهایی خواهد داد که ارزش غذایی بالایی هم دارد. اما متأسفانه برخی سودجویان با این هدف که زودتر نوبرانه بازار را در دست بگیرند، اقدام به عرضه زودهنگام این محصولات می‌کنند که اشتباه بزرگی است و درواقع نباید اصلاً محصول در این موقع برداشت شود.

    نایب‌رئیس اتحادیه باغداران کشور در پاسخ به اینکه نوبرانه‌های بهاری و تابستانی از چه زمانی به‌صورت گسترده و با قیمت پایین‌تر به بازار عرضه می‌شوند؟ می‌گوید: بارهای نوبرانه و تازه چین تقریباً از اردیبهشت‌ماه به بازار عرضه می‌شود و از ماه بعد شاهد فراوانی و تنوع بیشتر در محصولات خواهیم بود به‌طوری‌که نوبرانه‌هایی مانند گوجه‌سبز درشت می‌شود و به‌اصطلاح عموم‌خور می‌شود و از آن‌طرف سیب گلاب بهاره و هلو و آلو هم می‌آید و هر چه گرمای هوا بیشتر می‌شود بر تنوع میوه‌های تابستانی افزوده می‌شود.

     

    وضعیت تولید محصولات باغی

    به‌رغم وقوع باد و باران و سرمای هوا در روزهای نخست فروردین، پیش‌بینی می‌شود که امسال بازار محصولات باغی در مناطق مختلف کشور خوب باشد. نایب‌رئیس اتحادیه باغداران کشور در مورد وضعیت تولید میوه‌های بهاری و تابستانی می‌گوید: هنوز پیشگویی در این زمینه زود است اما خوشبختانه به لحاظ آب و هوایی تاکنون مشکل آن‌چنانی نداشتیم. هرچند در برخی از مناطق واقع در نوار نیمه گرمسیری کشور تولید محصولات کشاورزی به دلیل سرمای ابتدای سال یک مقدار تهدید شد ولی درمجموع اتفاق خاص دیگری مانند تگرگ و سیل پیش نیامد.

    شادلو ادامه می‌دهد: به‌جز در منطقه سیستان و بلوچستان که سرما مقداری روی محصولات صیفی تأثیر گذاشت، در سایر مناطق کشور تغییرات آب و هوایی شدید نداشتیم، بااین‌حال هنوز در شرایطی نیستیم که بتوانیم وضعیت تولید محصولات باغی را به‌صورت دقیق پیش‌بینی کنیم اما نگرانی‌ای بابت وقوع هوای سرد در روزهای نخست سال وجود ندارد و حتی می‌شود گفت این اتفاق خوب هم بود چون سرمای اخیر، زمان گلدهی درختان میوه در نوار سردسیری کشور را که عمده میوه‌های تابستانی بازار را تأمین می‌کند، به عقب انداخت و با وقوع سرمای اخیر، احتمال وقوع سرمازدگی شدید کمتر شد و از طرف دیگر، وقتی درخت میوه دیرتر گل می‌کند زمان رسیدن و طول عمر محصول که باید روی درخت باشد رعایت می‌شود و با این رویه محصول باکیفیت‌تر برداشت خواهد شد.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازارچغالهصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتگرانیگوجه سبزنوبرانه
    پست قبلی

    سطح زیرکشت دیم گیاهان دارویی به ۴۰ هزارهکتار رسید

    پست بعدی

    پایان اوج‌گیری شاخص قیمت جهانی مواد غذایی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش قیمت بستنی و شوک مشتری در آرژانتین

    پایان اوج‌گیری شاخص قیمت جهانی مواد غذایی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    رویای خودکفایی گوشت قرمز تا ۳ سال آینده محقق می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.