یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت مرغ پایین‌تر می‌آید؟ | کاهش ۴۰ هزار تومانی قیمت در دو ماه

    قیمت مرغ روند کاهشی به خود گرفته و متوسط قیمت هرکیلو مرغ در تهران به ۸۰ هزار تومان رسیده است. این درحالی است که در ماه‌های قبل این کالای اساسی پرمصرف قیمت ۱۲۰ هزار تومان را هم به خود دیده بود و افت ۴۰ هزار تومانی قیمت دستاورد بزرگی محسوب می شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۱۱, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

     قیمت مرغ روند کاهشی به خود گرفته و متوسط قیمت هرکیلو مرغ در تهران به ۸۰ هزار تومان رسیده است. این درحالی است که در ماه‌های قبل این کالای اساسی پرمصرف قیمت ۱۲۰ هزار تومان را هم به خود دیده بود و افت ۴۰ هزار تومانی قیمت دستاورد بزرگی محسوب می شود.

    رشد چشمگیر تولید و البته کمک گرفتن از گزینه واردات، توانست در یکی ‌دو ماه اخیر روند حرکت قیمت مرغ را معکوس و بازار این محصول را آرام کند. براساس آمار اتحادیه و تشکل‌های تولیدی در تیرماه ۱۳۲ میلیون قطعه و مرداد ۱۳۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که در مقایسه با جوجه‌ریزی کمتر از ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای اسفند پارسال و فروردین امسال، رشد چشمگیری داشته است. به گفته رئیس جهاد کشاورزی استان تهران، با بازگشت واحدهای مرغداری غیرفعال به چرخه تولید، برای نخستین بار ظرفیت جوجه‌ریزی در استان تهران به یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه رسیده و روزانه ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ قطعه مرغ وارد استان تهران می‌شود که این میزان، نیاز بازار را به طور کامل تامین کرده است. جبرئیل برادری، همچنین از تلاش این سازمان برای رساندن قیمت مرغ به نرخ مصوب ۷۳ هزار تومانی خبر داده است. ظرفیت کنونی تولید صنعت مرغ گوشتی کشور سالانه ۳ میلیون تن برآورد می‌شود. این در حالی است که تقاضای مصرف مرغ با احتساب افزایش تقاضای ناشی از گرانی گوشت قرمز، چیزی نزدیک به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن تخمین زده می‌شود و فعالان این حوزه بر این باورند که در صورت تامین پایدار نهاده‌های تولید و سرمایه در گردش مورد نیاز مرغداران، کشور نیازی به واردات گوشت مرغ ندارد.

    ظرفیت تولید بیش از ۳ میلیون تن

    در همین حال مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی از بهبود روند جوجه‌ریزی خبر داد و اعلام کرد که با روند کاهش قیمت جوجه یک‌روزه، پیش‌بینی می‌شود میزان جوجه‌ریزی در شهریور نیز در محدوده رقم مردادماه یعنی حدود ۱۳۵ میلیون قطعه‌ باشد. علی ابراهیمی با بیان این‌که آمار رسمی در خصوص سرانه مصرف نداریم، افزود: با توجه به میزان جوجه‌ریزی و تولید برآورد می‌شود ماهانه ۲۰۰ تا ۲۱۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور مصرف شود و اگر میزان جوجه‌ریزی کمتر از ۲۰۰ هزار تن باشد، بازار مرغ دچار نوسان می‌شود. مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان این‌که ظرفیت تولید طیور گوشتی بالای ۳ میلیون تن است، گفت: بنابر آمار پتانسیل سالانه تولید صنعت مرغ ۳ تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن است که با این وجود اعتقادی به واردات مرغ ندارم چراکه پتانسیل صادرات در کشور وجود دارد. به گفته ابراهیمی، مرغداران همچنان در تامین کنجاله سویا با نرخ مصوب دچار چالش هستند اما در تامین ذرت مشکلی فعلا مشکلی نیست.

    گرانی ارتباطی به تولیدکننده ندارد

    دبیر کانون مرغداران گوشتی گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده درب مرغداری ۵۵ تا ۵۶ هزارتومان است که براین اساس هرکیلو مرغ گرم با نرخ ۷۲ تا ۷۳ هزارتومان باید عرضه شود. پرویز فروغی ضمن تایید قیمت‌های بالاتر در بازار مرغ افزود: علی‌رغم کاهش قیمت مرغ زنده، هنوز در برخی مناطق مرغ گرم با نرخ ۹۰ تا ۱۰۰ هزارتومان در بازار عرضه می‌شود که این گرانفروشی ارتباطی به مرغدار ندارد. دبیرکانون پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی، به رتبه هفتم ایران در تولید مرغ تا خمین چند سال پیش اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیت بالای صنعت مرغداری انتظار می‌رود که مسئولان به جای نرخ‌گذاری دستوری با اتخاذ سیاست‌های حمایتی به پایداری تولید کمک کنند چراکه واردات مرغ نسخه موقتی برای تنظیم بازار است و استمرار آن می‌تواند ضربه مهلکی به تولید و صنعت مرغداری کشور وارد کند.

    نیازی به واردات گوشت مرغ نداریم

    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون نیز راهکار تنظیم بازار مرغ را حذف قیمت‌گذاری دستوری و دخالت نکردن در بازار اعلام کرد و گفت: دولت با حذف قیمت گذاری دستوری، واگذاری امور به بخش خصوصی و تشدید نظارت‌ها می‌تواند بازار را به تعادل برساند. به گفته ارسلان قاسمی، دولت با حمایت از دهک‌های کم درآمد همچون کالابرگ می‌تواند قدرت خرید آنها را افزایش دهد و به رغم آن‌که راهکارهای حمایتی در قانون آمده، اما بدرستی اجرا نمی‌شود. وی با بیان این‌که نیازی به واردات گوشت مرغ نداریم، گفت: با تامین به موقع نهاده‌های دامی، پتانسیل تامین ۱۰۰ درصد نیاز کشور در داخل وجود دارد. رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: بر اساس آمارهای ظرفیت تولید و با احتساب مصرف ۲ تا ۲ میلیون و ۱۰۰ هزارتنی مرغ در داخل کشور، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ وجود دارد که متاسفانه به سبب نبود تدابیر و برنامه در چند ماه اخیر بازار مرغ کشور با واردات تنظیم شده است.

    کاهش قیمت مرغ در مراکز خرید

    نگاهی به قیمت‌ کالاهای در میادین میوه و تره‌بار نشان می‌دهد بهای مرغ تفکیک شده در دو هفته اخیر میادین کاهش یافته است. آخرین نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران نشان می‌دهد مرغ تفکیک شده ۸ تا ۱۰ درصد نسبت به نرخنامه پیشین ارزان‌تر شده و معادل ۱۰ هزار تومان در هر کیلو کاهش قیمت داشته است. قیمت مرغ تازه کامل نسبت به هفته‌های قبل تغییری نداشته و کیلویی ۷۶ هزار تومان به فروش می‌رسد که ۲ هزار تومان زیر نرخ مصوب است. همزمان در مغازه‌های سطح شهر نیز قیمت کاهش یافته به میانگین کیلویی ۸۰ هزار تومان رسیده است. افزایش تولید و عرضه، قیمت مرغ را بعد از چهارماه کاهشی کرد، با این حال قیمت‌های کنونی هنوز ۲۰ درصد بالاتر از نرخ‌های ابتدای امسال است.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارتورمجوجه ریزیصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمت مرغگرانیمرغ
    پست قبلی

    افزایش قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی

    پست بعدی

    پیش‌بینی برداشت ۷ میلیون تن محصول از اراضی دیم در سال زراعی جدید

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد
    اخبار اقتصاد و بازار

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    علی احسان ظفری مدیرعامل اتحادیه تعاونی های لبنی درباره آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت لبنیات گفت: تاکنون تصمیمی در این...

    بیشتر بخوانید
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    پیش‌بینی برداشت ۷ میلیون تن محصول از اراضی دیم در سال زراعی جدید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    هم‌صدایی دولت و مردم در بحران؛ بازار کالاهای اساسی تحت نظر دولت است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.