سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    بذر ایرانی در میان ۲۰ رقم برتر جهان/مطالبه برای مدیریت واردات به سبک ترکیه

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    لزوم توسعه کشت گلخانه‌ای برای تضمین امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پیش بینی خرید تضمینی ۸ میلیون تن گندم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    قابلیت خودکفایی در تولید کره/واردات ممنوع نیست اما صرف نمی‌کند

    به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات کره و افزایش قیمت این محصول در بازار؛ توجه به تولید آن در داخل افزایش یافته و گفته می شود در شرایط فعلی واردات این کالا صرفه اقتصادی ندارد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    مهر ۱۰, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    علت افزایش قیمت کره‌ در بازار چیست؟

    طی روزهای گذشته افزایش ۲ برابری قیمت کره در بازار سر و صدای زیادی به پا کرده است. اخیراً وزارت صمت اعلام کرده که براساس تصمیمات کارگروه تنظیم بازار نرخ مصوب کره داخلی ۱۰۰ گرمی ۸ هزار تومان و هر کیلوگرم کره داخلی ۸۰ هزار تومان است. در این میان عده‌ای بحث ممنوعیت کره را مطرح کرده بودند و همین موضوع را دلیل گرانی عنوان می‌کردند که مسئولان وزارت صمت این مساله را نیز تکذیب و اعلام کردند که واردات ممنوع نیست بلکه فقط با ارز نیمایی یا آزاد قابل انجام است.
    به گفته مسئولان صنعت لبنیات کشور، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات کره که حدود دو سال قبل انجام شد و اتمام ذخایر کره‌ای که با ارز دولتی وارد شده بود دلیل گرانی این کالا است.
    همچنین فعالان صنعت لبنی و دامداری کشور معتقدند که ما قادر به تأمین کره مورد نیاز در داخل هستیم و نیازی به واردات آن نداریم.
    بنابراین می‌توان گفت شرایط اقتصادی فعلی در حالی که بسیاری از بخش‌ها را تحت فشار قرار داده فرصت بسیار مغتنمی برای بسیاری از صنایع است تا ظرفیت‌های مغفول آنها شکوفا شود چرا که با واقعی شدن نرخ ارز، واردات بسیاری از محصولات از جمله کره دیگر صرفه اقتصادی ندارد و تولید آن در داخل به نفع همه است.
    در همین زمینه محمدرضا بنی طبا، سخنگوی انجمن لبنی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: سال ۱۳۹۷ با شدت گرفتن تحریم‌ها دولت تصمیم گرفت حدود ۴۵ هزار تن کره با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کند و ۱۳ شرکت لبنی این واردات را انجام دادند. این واردات طی مدت سه ماه انجام شد و تمام این ۴۵ هزار تن کره تا آخر خردادماه ۹۸ وارد کشور شد ضمن اینکه بعد از این واردات ارز ۴۲۰۰ تومانی دیگر به واردات کره تعلق نگرفت و حذف شد.
    وی اضافه کرد: طی ۱.۵ سال گذشته این کره‌های وارداتی با نرخ مصوب در بازار عرضه شد؛ مصرف روزانه کره در کشور قریب به ۱۰۰ تن است.
    کره خارجی حداقل ۳۵ درصد گران‌تر است / ‬ واردات صرف نمی‌کند
    بنی طبا درباره اینکه برخی عنوان کردند که شرکت‌های لبنی واردکننده کره اقدام به توزیع کره‌های وارداتی به قیمت دو برابر کرده‌اند؟، افزود: این مساله به هیچ عنوان صحت ندارد چرا که شرکت‌های واردکنننده از سازمان بازرسی و تعزیرات حکومتی نیز درخواست کرده‌اند که از انبارهای آنها بازدید به عمل آید چرا که ۴۵ هزار تن کره وارداتی طی این مدت به اتمام رسیده و با توجه به مصرف روزانه کره این اتفاق عجیبی نیست.
    وی با بیان اینکه کره‌ای که هم اکنون در بازار توزیع می‌شود تولید داخل است، گفت: واردات کره ممنوع نیست اما صرفه اقتصادی ندارد و هم اکنون کره تولید داخل حداقل ۳۵ درصد ارزان‌تر از کره خارجی است و هر کیلوگرم کره وارداتی در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار تومان تمام می‌شود و بنابراین قیمت ۱۰۰ گرم کره وارداتی به صورت فله بین ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان خواهد بود ضمن اینکه هزینه بسته بندی و … نیز به آن اضافه می‌شود.
    به گفته بنی طبا تا قبل از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات کره به صرفه بود و تولید داخل چندان صرفه اقتصادی نداشت اما الان وضعیت برعکس شده است.
    این فعال بخش خصوصی درباره اینکه برخی عنوان می‌کنند کشور ما هنوز ظرفیت تولید کره را ندارد، ادامه داد: ما از لحاظ فنی و تکنولوژی مورد نیاز چنین ظرفیتی را داریم. طی حدود ۲ الی ۳ سال گذشته سرمایه گذاری بسیار خوبی در این حوزه شده است.
    قادر به تأمین کره مورد نیاز کشور در داخل هستیم
    وی درباره اینکه عنوان می‌شود شیر تولیدی در کشور چربی لازم را برای تولید کره ندارد نیز توضیح داد: این مساله صحیح است گاوهای کشور عمدتاً از نژاد هولشتاین هستند که چربی شیر این نژاد کم است البته اخیراً نژادهای جدیدی نیز وارد شده که آنها چنین مشکلی ندارد ضمن اینکه مصرف سرانه لبنیات و شیر در کشور ما کاهش یافته و چون هم اکنون با شیر مازاد مواجه هستیم از محل چربی این محصول مازاد چربی مورد نیاز برای تولید کره تأمین می‌شود.
    بنی طبا نیاز سالانه کشور به کره را حدود ۳۵ هزار تن اعلام و اضافه کرد: کارشناسان پیش بینی می‌کنند که با افزایش قیمت کره به احتمال قوی مصرف آن در کشور کاهش می‌یابد و همین مساله نیز باعث خواهد شد تولید داخل برای تأمین نیاز کافی باشد.
    وی با بیان اینکه حجم زیادی از کره وارداتی به کشور از نیوزلند وارد می‌شد و بنابراین طعم تمام کره‌ها نیز یکسان بود، گفت: الان به تعداد برندهایی که در کشور داریم کره با طعم‌های مختلف تولید خواهد شد که این نیز اتفاق بسیار خوبی است.
    اگر دولت اجازه صادرات شیرخشک بدهد، تولید کره افزایش می‌یابد
    در همین زمینه برخی از فعالان بخش خصوصی نیز توسعه صادرات شیرخشک را یکی از راه‌های افزایش تولید کره در کشور عنوان می‌کنند. در همین زمینه موسی رهنمایی، قائم مقام نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره توان کشور برای تولید کره گفت: کشور ما هم از نظر تکنولوژی و فنی و هم از نظر تولید شیر قادر به تأمین کره مورد نیاز داخل است.
    رهنمایی ادامه داد: اگر دولت اجازه صادرات شیرخشک بدهد تولید کره نیز افزایش می‌یابد چون از محل خشک کردن شیر، به تولید شیرخشک و خامه می رسیم و از خامه استحصالی نیز کره تولید می‌شود.

    سرویس های خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: خبرگزاری مهر
    پست قبلی

    راه اندازی خط تولید رب گوجه فرنگی

    پست بعدی

    افت ۵ هزار تومانی قیمت گوشت در بازار

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مهار نوسان قیمت دام از دامداری تا خرده فروشی با رونق خرید تضمینی

    افت ۵ هزار تومانی قیمت گوشت در بازار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    نوری قزلجه: رویکرد اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولیدکنندگان است

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    رصد روزانه بازار در کمیته زیر‌بنایی دولت/ تعادل به بازار کالاهای اساسی بازگشته است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    اکسیژن‌رسانی پایدار به مزارع پرورش ماهی در زمان قطع برق با نانوحباب

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    بازار هیچ کمبودی ندارد و تولید به قوت خود ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.