شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    فرماندار بم: دهکده خرما با نام مجتمع فرآوری‌خرما به راهش ادامه می‌دهد

    فرماندار شهرستان بم گفت: نام دهکده خرما تغییر کرده و با نام مجتمع فرآوری این محصول استراتژیک به راهش ادامه خواهد داد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    هادی شهسوارپور روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها به تشریح موضوع پرداخت و گفت: خرما مهمترین محصول استراتژیک در شرق استان کرمان است که تولید و به بازار عرضه می‌شود و اشتغال قابل توجهی دارد که عمدتاً به عنوان درآمد تک محصولی برای مردم این منطقه مطرح است و همیشه باید تحت توجه و نظر باشد و در راستای توسعه حرکت کند.

    وی ادامه داد: زمانی که یک محصول استراتژیک تولید می‌شود فقط بحث تولید نیست و باید اتفاقات دیگر از جمله صنایع بسته‌بندی و فرآوری و صنایع جانبی دیگر و مهمترین موضوع یعنی بحث بازاریابی و صادرات محصول و گشایش بازارهای جهانی در طی این فرآیند به حساب آیند.

    به گفته شهسوارپور براساس یک فرآیند سنتی محصولی تولید و عرضه می‌شود و عملا روش‌هایی که طی چند دهه گذشته انجام شده است ادامه دارد .

    فرماندار بم اظهار داشت: سئوال هایی که اینجا مطرح می‌شود اینکه آیا باید همین روال ادامه پیدا کند یا تغییری ایجاد شود؟ آیا از تکنولوژی باید استفاده شود یا همان روش سنتی جوابگو است؟ آیا برای اینکه بازارهای جدید جهانی بدست آید همان روال سنتی جوابگو است یا باید روش‌ها و بسته‌بندی و سلایق جدید صورت بگیرد؟

    شهسوارپور ادامه‌داد: اگر ادعا داریم محصول تولیدی ما یک محصول استراتژیک بوده و باید به عنوان یک برند خاص در دنیا مطرح شود آیا با همین روال موجود این کار قابل ادامه است یا خیر؟

    به گفته وی این سئوالات همیشه در ذهن آدم‌ها متبادر می‌شود و باید به آن‌ها پاسخ مناسب داد.

    فرماندار بم تاکید کرد: همه اذعان را دارند که برای این محصول باید بازارهای جدیدی پیدا کرد و مشکلاتی که طی سالیان گذشته دست به گریبان وضعیت خرما بوده است ساماندهی شود .

    وی گفت: در سال ۹۶‌بیش از ۴۰درصد خرما در سردخانه ها باقی ماند و نه نتها کشاورزان در آن سال دچار مشکل شدند بلکه صادرات را نیز تحت الشعاع خود قرار داد و با مشکلاتی روبرو کرد.

    به گفته فرماندار بم یافتن بازارها و راهکار های جدید نیز ابتکارات و راه و روش‌های جدیدی می‌خواهد که باید این امر توسط یک عده افراد توانای کار انجام شود.

    شهسوارپور اظهارداشت: اولین و مهم‌ترین کار برای اینکه بتوانیم از وضعیتی که در آن قرار داریم عبور کنیم و به وضعیت ایده‌آل و بهتری برسیم شناخت مشکل است که توسط کارشناسان و به پیشنهاد مشاورین و نخبه‌ها و کسانی که در این صنعت فعالیت می‌کنند شناسایی می‌شود.

    وی تصریح‌کرد:طی بررسی‌های انجام گرفته متوجه شدیم تاکنون اتفاقی که به نتیجه‌ای منتهی شود یا سودی عاید کشاورز شود رخ نداده است برای همین دهکده خرما مطرح شد.

    به گفته فرماندار آنچه مهم است پیدا کردن راه حل برای تکمیل زنجیره ارزش خرما بوده و آن ایجاد یک فرآیند نوین و پایدار است که بتواند تمام خواسته‌های کشاورز تا تولیدکننده و سرمایه‌گذار همچنین بازاریابی، فروش و ایجاد بازارهای جدید را پوشش دهد .

    شهسوارپور در ادامه افزود: دو موضوع در نظرگرفته شده یکی اینکه فرآیند حال حاضر جهت رفع مشکل بررسی شود و دیگری اینکه فرآیند جدید به چه شکل و سیاقی باشد .

    وی اضافه کرد: فرآیند موجود از سیستم خاصی پیروی نمی‌کرد و براساس تجربه و اقداماتی که طی سالیان متمادی بوده ادامه داشته است و برای اینکه این ساختار سنتی و قدیمی شکسته شود مستلزم یکسری تغییرات است و این تغییرات ممکن است ساختاری باشد و باعث شود بسیاری از روش‌هایی که اکنون انجام می‌شود را تحت الشعاع خود قرار دهد.

    به گفته فرماندار بم مجموعه فرمانداری به عنوان نهاد حاکمیتی و نماد دولت، کمک‌کننده و تسهیل‌گر بخش خصوصی بوده تا بتواند فرآیندها و مشکلات را رفع کند که در این خصوص چندین کارگروه متشکل از افرادی که در این مساله فعالیت می‌کردند تشکیل دادیم که مستندات آن‌ها موجود است.

    وی تاکیدکرد: از اولین اقداماتی که پیگیری کردم بحث خرما بود که با کارشناسان مربوطه و نخبگان این مبحث جلساتی را برگزار کردم و درنهایت مشخص شد در بحث خرما مشکلاتی از جمله بحث بازاریابی و فروش وجود دارد.

    شهسوارپور گفت: نبود امکان عرضه خرما به بیشتر کشورهای دنیا یا افرادی که بتوانند این محصول را در کشورهای دیگر عرضه کنند و همچنین نبود بسته بندی مدرن و سنتی بودن ارتباط بین تولیدکننده و سرمایه گذار و صادرکننده از جمله مشکلات مربوط به این مبحث بود.

    وی توضیح داد: مقرر گردید جایگاهی تعریف شود که بتوان محصول خرما و فرآورده‌های آن را به نحو احسن و شایسته صادر و عرضه کرد که در ابتدا بحث دهکده خرما مطرح شد و ۴۰ نفر سرمایه‌گذار اعلام آمادگی کردند.

    به گفته شهسوار پور دهکده خرما به عنوان یک خواسته ملی در استان و کشور مطرح شد تا از دیدگاه ملی به این محصول نگاه شود چرا که این محصول جمعیت ۵۰۰ هزار نفری شرق استان و بخش عمده‌ای از جنوب استان کرمان و سیستان بلوچستان را پوشش می‌دهد که خاستگاه صادرات این محصول شهرستان بم است و گاهاً از نظر کشاورزان وجود خرماهای مناطق دیگر در بم تهدید به حساب می‌آمد.

    به گفته فرماندار همه افرادی که در گزارش قبلی صحبت‌هایی بیان کردند از اعضای دهکده خرما بودند که خودشان ایده دادند و مطرح کردند و در نهایت ما به عنوان دولت و تسهیل کننده کمک کردیم بخش خصوصی ورود کند و موفق شود .

    فرماندار بم ادامه داد:راهی به جز نجات خرما و ارزش واقعی این محصول که هزینه گزافی گردن کشاورز و تولیدکننده می‌گذارد ندارد و در این مسیر ممکن است تغییراتی ایجاد شود که این تغییرات خواسته و ناخواسته مورد قبول برخی افراد نباشد.به گفته شهسوارپور باید جراحی عظیمی در بحث خرما داشته باشیم زیرا یک‌سری اتفاقات و تغییرات رخ می‌دهد که بسیاری افراد با آن موافق نیستند زیرا برای تغییر نیاز به ساختار جدید داریم

    وی بیان کرد: در جلسه‌ای در تهران که با حضور دکتر منصوری معاونت توسعه روستایی ومناطق محروم و معاون وزیر کار و رفاه اجتماعی که عضو کارگروه اصلی توسعه روستایی هستند برگزار شد مطرح گردید که وضعیت بررسی شود و ببینند این مساله اقتصادی است یا خیر؟ همچنین کار به مشاوری که از طرف اتاق بازرگانی کرمان انتخاب شد واگذار گردید.

    به گفته شهسوارپور مشاور اتاق بازرگانی صنایع معادن کرمان نیز اعلام کرد که این مساله باید در ۲ واحد ۴۰‌هزار تنی اجرا شود اما کسی مایل به سرمایه‌گذاری در این زمینه نشد تا زمانی که دکتر اسماعیلی(مدیرعامل مجتمع معدنی فرآوری روی خان خاتون بم) که در دهکده خرما نیز مشارکت کرده بود پیشنهاد راه‌اندازی یک مجتمع فرآوری خرما را داد.

    فرماندار بم هدف از راه‌اندازی این مجتمع را ایجاد ارزش افزوده برای خرما در بحث فرآوری و صنایع جانبی، بسته بندی،صادرات و ایجاد بازارهای جدید دانست و افزود: در صورت حمایت ظرف سه الی پنج سال آینده شاهد تحول عظیمی در بحث محصول خرما خواهیم بود همچنین امکان دارد به پیشنهاد برخی افراد دهکده خرما نیز با ظرفیت ۸۰ تن همراه با این مجتمع پیش برود.

    شهسوار پور گفت : بنابراین دهکده‌خرما راهش را تحت عنوان مجتمع فرآوری و صادرات‌خرما ادامه خواهد داد و تمام موارد مدنظر ما در قالب یک الی دو پروژه پیگیری خواهد شد.

    فرماندار بم تصریح کرد:مجتمع فرآوری هم اکنون وارد فاز عملیاتی شده و زمینی جداگانه در اختیار سرمایه‌گذار قرار گرفته است .

    وی ادامه داد: راهی به جز نجات خرما و ارزش واقعی این محصول که هزینه گزافی گردن کشاورز و تولید کننده می گذارد نداریم و در این مسیر ممکن است تغییراتی ایجاد شود که این تغییرات خواسته و ناخواسته مورد قبول برخی افراد نباشد و نمی‌توان گفت که کل مجموعه به مشکل خورده است زیرا مطمئنا در مقابل هر تغییری مقاومت‌هایی صورت می‌گیرد.

    به گفته شهسوارپور باید جراحی عظیمی در بحث خرما داشته باشیم زیرا یک‌سری اتفاقات و تغییرات رخ می‌دهد که بسیاری افراد با آن موافق نیستند زیرا برای تغییر نیاز به ساختار جدید داریم.

    فرماند گفت : آنچه رخ می‌دهد حلقه‌های مفقود شده‌ای است که اکنون وجود ندارد و در راستای تکمیل زنجیره ارزش خرما است بطور مثال زمانی که سردخانه داریم قرار نیست سردخانه دیگری احداث شود و می‌توانیم فرآورده‌های دیگری از خرما تولید کنیم.

    وی گفت:طرح دهکده‌خرما در ابتدا با ۴۰‌نفر آغاز شد ولی در نهایت ۱۰‌نفر سرمایه‌گذار باقی‌ماند که درخواست تسهیلات روستایی با نرخ به روز شده برای آنها داده شده و در صورت اعلام همکاری از سمت این افراد، این پروژه آغاز می‌شود.

    شهسوارپور درخصوص نحوه تسهیلات مجتمع فرآوری خرما می‌گوید: سود این تسهیلات بالای ۱۰ درصد است که به صورت سرمایه در گردش است و پیشنهاد شده مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در اختیار این مجتمع قرار گیرد اما هنوز نهایی نشده است .

    فرماندار بم تاکید کرد: سرمایه گذار مجتمع فرآوری خرما اعلام کرده که اگر تسهیلاتی هم در اختیارش قرار ندهند این مجتمع را در بازه زمانی ۳ تا۵ سال راه اندازی خواهد کرد.

    وی خاطرنشان کرد: هدف دولت این است بخش خصوصی قوی باشد و قرار نیست کسب و کاری تعطیل شود و کسب و کار جدیدی بیاید این مجتمع در تکمیل زنجیره ارزش خرما است و مطمئناً تأثیرگذاری آن روی تمام سرمایه‌گذاری هایی که اتفاق افتاده است .

    شهسوارپور توضیح داد: در شهرستان بم سه اصل مهم وجود دارد که یکی از آن‌ها کشاورزی است که باید تغییراتی در آن رخ دهد زیرا بیش از۷۰درصد جمعیت از این طریق امرار معاش می‌کنند و هر کسی مخالف است برای بهتر شدن وضعیت راه حل دهد و فقط مخالفت نکند.

    وی در پایان گفت: اشتغال‌زایی این مجتمع به صورت مستقیم و غیرمستقیم خواهد بود و بخش غیرمستقیم آن برای ما مهم است زیرا کشاورز را جامعه هدف خود قرار می‌دهد .

    شهرستان بم در فاصله ۱۹۵ کیلومتری استان کرمان واقع شده است.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    قالیباف: طرح تقویت امنیت غذایی منجر به حل اختلاف دو وزارتخانه می‌شود

    پست بعدی

    تا اردیبهشت ماه؛ تولید نیشکر ۷۰ درصد افزایش یافت

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    داریوش سالم‌پور افزود: برای کل سه میلیون هکتار باغات کشور نزدیک به یک میلیون تن انواع کود از جمله کودهای...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۳ هزار هکتار از اراضی هفت تپه طعم نیشکر می‌گیرند

    تا اردیبهشت ماه؛ تولید نیشکر ۷۰ درصد افزایش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.