یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    دوغ؛ نوشیدنی ایده‌آل برای تابستان

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    منابع گیاهی ویتامین B12 برای گیاه‌خواران

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    آغاز پرداخت مطالبات گندم کاران در فارس

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    افزایش ۱۸ درصدی عرضه گوشت قرمز

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    طعم‌‌های ایرانی در میدان جهانی مزه‌ها؛ «گلفود ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

    «گلفود ۲۰۲۴» که به عنوان بزرگترین رویداد صنعت غذا و نوشیدنی جهان شناخته می‌شود، در حالی از فردا ۳۰ بهمن تا ۴ اسفند برگزار می‌شود که برترین برندهای ایرانی در آن حضور دارند تا طعم‌های منحصربه‌فرد ایرانی را به نمایندگان بیش از ۱۹۰ کشور حاضر در نمایشگاه عرضه کنند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    بهمن ۳۰, ۱۴۰۲
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    طعم‌‌های ایرانی در میدان جهانی مزه‌ها؛ «گلفود ۲۰۲۴» برگزار می‌شود

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » گروه صنعتی و پژوهشی زر از برترین برندهای ایرانی هست که امسال حضور پرقدرتی در «گلفود۲۰۲۴» دارد.

    🔹«گلفود» اما جایی برای برترین‌هاست؛ گروه زر که  یکی از معتبرترین برندهای صنعت غذا در ایران است با ارائه محصولات مختلف از جمله ماکارونی، پاستا و انواع شیرینی و شکلات در استانداردهای جهانی یکی از حامیان و بانیان اصلی برگزاری «گلفود ۲۰۲۴» است.

    🔹این نمایشگاه در ۲۴ سالن نمایشگاهی و با حضور بیش از ۵۵۰۰ شرکت معتبر دایر می‌شود و می‌توان آن را جامع‌ترین ویترین صنعت غذا و نوشیدنی جهان نامید.

    🔹تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی از کشورهای مختلف همچون آمریکا، انگلیس، ایران، ترکیه، اسپانیا، روسیه، لهستان،هلندو ایتالیا در این نمایشگاه حضور دارند.

    سرویس خبری :نمایشگاه ها و همایش ها

    منبع: پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی )
    برچسب ها: اقتصاد و بازارپاستازر ماکارونصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاگروه صنعتی و پژوهشی زرگلفودنمایشگاهنمایشگاه ها و همایش ها
    پست قبلی

    وقتی چای سبز می‌نوشید چه اتفاقی برای بدنتان می‌افتد؟

    پست بعدی

    حضور ایران در کنفرانس بین‌المللی فائو با هدف اصلاح سیستم‌های غذایی منطقه‌ای

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش ‎پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، سی و دومین دوره نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی،...

    بیشتر بخوانید
    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    همزمان با نمایشگاه اگروفود ؛ هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می گردد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    حضور گروه صنعتی پژوهشی زر در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵

    اردیبهشت ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    حضور ایران در کنفرانس بین‌المللی فائو با هدف اصلاح سیستم‌های غذایی منطقه‌ای

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    افت حداقل ۳۰ درصدی تولید محصولات اساسی با استمرار ناترازی‌های آب و برق کشاورزی

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید ماهانه مرغ به ۲۸۰ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینه‌ها و ثبات بازار

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم با قیمت مصوب ۲۰۵۰۰ تومان به ازای هر کیلوگرم در سمنان

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.