یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    خرمای سیستان و بلوچستان در سفره مردم روسیه، هند ، پاکستان و مالزی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    افزایش خودسرانه قیمت لبنیات / قیمت‌های رسمی باید زودتر اعلام شوند

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    تاکید نمایندگان مجلس بر پرداخت به موقع مطالبات گندمکاران

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    طرح‌های آبخیزداری سدی مقابل سیلاب در غرب مازندران/ نقش ۷۰ درصدی در کاهش خسارت‌ها

    برآیند وقوع متعدد سیلاب در غرب مازندران و تحمیل خسارت های مالی و جانی و تاسیسات و زیرساخت های منطقه این است که برنامه ریزان امر باید طرح‌های آبخیزداری را در این مناطق جدی بگیرند.

    توسط صبا سالم
    شهریور ۲۱, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
    0
    سیل به کشاورزی قم ۹۲۰ میلیارد ریال خسارت زد

    وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌ها دغدغه ای که سال هاست گریبانگیر اهالی غرب مازندران شده،  در یک دهه اخیر روند صعودی به خود گرفته و شدت بیشتری یافته است بنحوی که خسارات متعددی به ساکنان شهرها و روستاهای منطقه به ویژه در روستاها و مناطق بالا دست ییلاقی وارد شده است.

    برآیند  بررسی ها و اخبار مرتبط با سیل‌های گذشته بیانگر سیل خیز بودن غرب مازندران است و خفته بودن خطر سیل را برای ساکنان مناطق مختلف به ویژه روستاها به عنوان یک تهدید مستمر گوشزد می کند.

    متاسفانه به دلیل وقوع سیلاب ها هر ساله بخش مهمی از زیرساخت‌های منطقه به ویژه در حوزه راه ، کشاورزی ، برق و مسکن دستخوش موج خروشان سیل شده و آسیب های جدی به مردم منطقه وارد می شود.

    در آخرین مورد ششم مرداد ماه امسال در حوزه غرب استان به ویژه در چالوس وقوع سیل خسارت جانی و مالی فراوانی بر جا گذاشت که به تاکید کارشناسان می شد با طرح های آبخیزداری جلوی این خسارتها را گرفت.

    به گزارش ایرنا ، وقوع سیلاب بامداد هفتم مرداد ماه سال جاری در بخش ییلاقی و کوهستانی مرزن آباد چالوس در مجموع حدود هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش زیرساخت ها  از جمله محورهای ارتباطی و تخریب هفت دستگاه پل بر جا گذاشت.

    واسپول ، مچر. دز ماکتی ، نوکرس. الیت ، انگوران، پولادکوه ، علی آباد، گیجان، پولادکوه سر ، چهارباغ ، علی آباد جز روستاهای کوهستان غرب بخش مرزن آباد چالوس هستند که در حادثه سیل اخیر بیشترین خسارت را دیدند.

    سیلاب باعث تخریب صد درصدی ۴۳ واحد مسکونی  و خسارت به ۲۶۳ بنای مسکونی از ۲۰ درصد تا ۷۰ درصد شد و خرابی های بر جای مانده به حدی است که در بعضی از نقاط روستایی از جمله واسپول و پولادکوه آثاری از سکونتگاه اهالی باقی نمانده است.

    نقش بی بدیل طرح‌های آبخیزداری در کاهش سیل

    کارشناسان اداره کل منابع طبیعی غرب مازندران در این راستا ضمن جمع آوری اطلاعات در زمینه میزان بارش و دبی سیلاب به تهیه گزارش فنی و تحلیلی سیلاب و علل وقوع به بررسی میزان خسارت و ارائه راهکار برای رخدادهای آینده اقدام کردند.

    در این بررسی موقعیت منطقه در وقوع سیلاب با توجه به داده های بارش ها و سیلاب اخذ شده از دستگاه های متولی امر، بازدیدهای میدانی و مشاهدات عینی از منطقه نشان داد که عمده سیل ایجاد شده و خسارات وارده در زیرحوزه روستای دلیر شهرستان چالوس، با شدت کمتر در زیر حوزه آسیابرود شهرستان چالوس و همچنین زیرحوزه هلوکله دوهزار و بخش های پایین دست حوضه آبخیز سه هزار شهرستان تنکابن وارد کرده است.

    با توجه به نظر کارشناسان منابع طبیعی در سیل اخیر بارش ها بصورت بارش رگباری و در مدت زمان کوتاه رخ داد که منجر به وقوع سیل بصورت جریان واریزهای بوده که منجر به انسداد پلها و ابنیه فنی احداث شده در مسیر آبراهه ها و خروج از مسیر آبراهه شده است.

    مهمترین نکته این که خسارت سیل در مناطقی که اقدامات آبخیزداری در سنوات گذشته اجرا شده کمترین میزان بوده ولی خسارات ایجاد شده در مناطقی بوده که از اقدامات آبخیزداری بی بهره بوده و تاثیر تخریبی سیل در بالادست زیرحوزه ها کم و در خروجی این زیرحوزه های در پایین دست بیشترین خسارت ثبت شده است.

    این در حالی است که به نظر کارشناسان این حوزه این رخداد نشات گرفته از اجرا نشدن طرح‌های آبخیزداری در این منطقه می باشد و می توان با اجرای طرح‌های آبخیزداری از طغیانی شدن رودخانه ها که هر ساله خسارت سنگین چند هزار میلیارد تومانی در هنگام بارندگی‌های شدید جلوگیری کرد.

    با نگاهی به مساحت ۶۴۰ هزار هکتاری حوزه آبخیزداری زیر پوشش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر که غرب مازندران را با ۳۱۳ هزار هکتار عرصه جنگلی و ۱۹۷ هزار هکتار مرتع از رامسر تا رویان زیر پوشش دارد، اهمیت اجرای طرح‌های آبخیزداری با توجه به وسعت زیر پوشش و جمعیت ثابت و شناور آن بیشتر احساس می‌شود.

    طرح های آبخیزداری اجرا شده

    با توجه به ضرورت اجرای طرح آبخیزداری در کاهش خسارت سیلاب‌ها و طغیان رودخانه‌ها در غرب مازندران و نگاه ویژه دولت در یکسال گذشته سبب شد که دولت ۲۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای اجرای ۱۴ سازه آبخیزداری با حجم عملیات چهار هزار و ۶۹۱ متر مکعب برای این منطقه تأمین کند و برای امسال نیز بیش از ۳۲ میلیارد تومان مصوب شود تا هرچه زودتر طرح های آبخیزداری به سرانجام برسد.

    معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر به سیل اخیر در حوزه چالوس اشاره کرد و اظهار داشت:  برغم کم بودن میزان بارندگی، شدت بارندگی بالا بوده که در بالادست به دلیل شیب زیاد، فقر پوشش گیاهی، عمده بارش رخ داده تبدیل به رواناب و بروز سیل در سیل اخیر چالوس شد.

    محمدرسول رجبی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  یادآور شد: با توجه به اقدامات آبخیزداری انجام شده در این حوزه خسارات وارده حداقلی بوده است اما در آبراهه اصلی زیر حوزه روستای دلیر چالوس علاوه بر شکل گیری روان آب ناشی از بارندگی و آب شدن بخشی از یخچال طبیعی واقع در بالادست به دلیل گرمای هوا در چند روز قبل از وقوع سیل بارندگی رخ داده منجر به افزایش حجم قابل توجه روان آب شد.

    وی بر لزوم اجرای طرح‌های آبخیزداری در محدوده ۱۶ رودخانه از ۳۴ رودخانه غرب مازندران تاکید کرد و گفت: به دلیل اجرا نشدن طرح های آبخیزداری و تجاوز به حریم و بستر آبراهه اصلی در مسیر رودخانه در دلیر و انگوران شاهد خسارت انسانی و مالی بودیم.

    وی خاطرنشان کرد: در پنج سال گذشته بیش از ۷۳ میلیارد تومان اعتبار از محل های صندوق توسعه ملی و استان برای اجرای عملیات ۲۰۰ طرح آبخیزداری در حدود ۵۰۰ هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی غرب مازندران را اجرا شد که شامل بندهای سنگی ملاتی و سنگی کابیونی و دیوار سنگی ملاتی هستند که بیش از ۳۱۵ هزار هکتار حوزه منابع طبیعی منطقه را شامل می شود.

    وی ادامه داد: از این تعداد شش پروژه شامل سازه بندهای مشبک بتنی موسوم به سرشاخه‌گیر بر روی رودخانه‌های مهم منطقه از جمله رودخانه‌های کرکرودسر و خیرود نوشهر، تیروم‌رود تنکابن و چالکرود و پلنگ‌رود و میجران شهرستان رامسر با ۸۴ هزار و ۶۴۰ هکتار، عرصه‌های منابع طبیعی منطقه را پوشش می‌دهد.

    معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – نوشهر با اشاره به اجرا بودن سازه‌های سنگین بندهای مشبک بتنی موسوم به سرشاخه‌گیر در ۶ رودخانه این منطقه خواستار تامین اعتبارات قابل توجه ملی و استانی برای اجرای این پروژه در ۱۰ رودخانه فاقد بندهای سرشاخه گیر منطقه شد.

    با اجرای طرح‌های آبخیزداری علاوه بر کاهش خطرات ناشی از سیل می توان بخش زیادی از فرسایش خاک را کنترل و موجب توسعه و تقویت پوشش گیاهی در شیب‌های ناپایدار و تامین آب برای تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی شد.

    کاهش سیل

    به گفته کارشناسان، فقر پوشش گیاهی به دلیل شرایط توپوگرافی و عمق کم خاک و چرای بیش از ظرفیت پوششی منطقه ، وجود یخچالهای طبیعی در بالادست زیرحوزه های کوهستانی به عنوان یکی از پتانسیل های بالقوه شکل گیری سیل در فصول گرم ، پراکندگی روستاهای منطقه و وجود محورهای ارتباطی غیر استاندارد در مناطق کوهستانی که منجر به قطع شدن آبراهه های فرعی و اصلی شده و تجاوز به حریم و بستر رودخانه ها منشأ سیل و دلایل بروز آن محسوب می شود.

    کارشناسان در راستای مدیریت و سازگاری با سیل راهکارهای عملی از جمله جلوگیری از تصرف به عرصه های طبیعی و اراضی ملی و تغییرکاربری آنها، مدیریت چرای دام در مراتع بالا دست، انجام اقدامات اصلاحی و احیایی مراتع و اقدامات مدیریتی و بیولوژیک آبخیزداری به منظور حمایت از طبیعت به منظور جذب و نگهداشت بیشتر بارش و کاهش روان آب سطحی و از همه مهمتر اجرای اقدامات آبخیزداری شامل سازه های سبک و نزدیک به طبیعت در بالادست زیرحوضه های کوهستانی و احداث سازه های مکانیکی در آبراهه های به منظور حفظ خاک، اصلاح شیب، کاهش سرعت جریان آب، افزایش زمان تمرکز و کاهش دبی در اوج سیل را بسیار حائز اهمیت می دانند.

    بر اساس آمار رسمی در زمان حاضر اجرای طرح آبخیزداری در  ۹۰ میلیون هکتار از اراضی کشور ضروری است که مسوولان امر گفتند برای اجرای ۱۸ میلیون هکتار طرح آبخیزداری در کشور به ۵۰ هزار میلیارد تومان بودجه و اعتبار نیاز است.

    نکته مهم این که اجرای طرح های آبخیزداری از اولویت های دولت سیزدهم است که از سوی مسوولان امر باید جدی گرفته شود زیرا علاوه بر حفظ آب و خاک و مانع بروز سیلاب و حرکت روان آب ها به سمت شهرها و روستاها ، نقش بسیار موثری نیز در تغذیه سفره های آب زیرزمینی دارد.

    کاهش فرسایش خاک

    به دلیل از بین رفتن لایه مفید و مؤثر خاک روند تجدید حیات گونه‌های مختلف گیاهی در بیشتر مناطق جنگل‌ها و مراتع با مشکل مواجه شده است و این وضعیت به دلیل افزایش و شدت میزان بارندگی در غرب مازندران از شدت بیشتری برخوردار است و شاهد زنده آن نیز افزایش سیل‌ در این منطقه در چند سال اخیر است.

    به تاکید صاحبنطران و دست اندرکاران امر  سالانه ۱۶ تن در هکتار فرسایش آبی و ۳۰ تن در هکتار فرسایش بادی در کشور رخ می دهد که حجم زیادی از خاک کشور را از دسترس خارج می‌کند که با اقدامات موثر آبخیزداری می توان فرسایش آبی را به ۹ تن در هر هکتار کاهش داد.

    استقلال و امنیت غذایی و زیستی کشور به اعتقاد کارشناسان  وابسته به سه عنصر آب ، خاک و پوشش گیاهی است که خاک تحت مدیریت مستقیم سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور است و عناصر آب و پوشش گیاهی نیز متاثر از آن است.

    بر اساس آمار موجود  به طور میانگین هر سیلاب حدود ۴۰ میلیارد ریال خسارت در بردارد و طی دهه اخیر شاهد وقوع بیش از هفت هزار و ۸۰۰ سیلاب در کشور بودیم که به ایجاد ۲۰۰ میلیون متر مکعب رسوب در مخزن سدها منجر شده است و این رسوبات علاوه بر کاهش عمر سدها منجر به پر شدن مخزن آن می‌شود که پروژه های آبخیزداری ۷۰ درصد خسارت ناشی از سیل را در کشور کاهش داده و باعث می‌شود در هر هکتار ، هزار متر مکعب آب به سفره‌های آب زیرزمینی نفوذ کند.

    رضا علیخانی، معاون هماهنگی و امور عمرانی استاندار مازندران با اشاره به زیان های سنگین سیل مردادماه در بخش کوهستان چالوس و زیرساخت های منطقه افزود: منابع طبیعی باید در کمترین زمان نقاط نیازمند به احداث سیل بند و طرح آبخیزداری را شناسایی و در این حوزه با برنامه ریزی و با اعتبار لازم گام بردارند.

    در همین پیوند ، علی قاسمی فرماندار چالوس بر ضرورت اجرای طرح های آبخیزداری و سیل بند در نقاط سیل خیز به ویژه سیل اخیردر این شهرستان تاکید کرد.

    وی با اشاره به این که در سال های اخیر اعتبارات قابل توجهی از محل صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح های آبخیزداری در غرب مازندران اختصاص یافت، افزود: منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه باید براساس اولویت طرح های آبخیزداری را در این نقاط بحرانی اجرا کند و از سوی دیگر روند تخصیص اعتبار ملی و استانی برای شتاب بخشی به اجرای طرح های آبخیزداری مورد توجه ویژه مسوولان استانی و کشوری قرار گیرد.

    به اعتقاد کارشناسان امر نقش بی بدیلی طرح های آبخیزداری برای مهار سیل و جلوگیری از خسارات به مردم ایفا می کند و مسوولان نهادهای مربوط نسبت به اجرای این مهم در غرب مازندران توجه بیشتر داشته باشند.

    تقویت سفره آب‌های زیرزمینی و افزایش پوشش گیاهی

    به تاکید کارشناسان امر بحران کاهش بارندگی و آب در کشور و پیرو آن در استان مازندران، ضرورت اجرای طرح‌های آبخیزداری را بیش از پیش پررنگ تر می‌کند، بر اساس آمارها در مجموع میانگین بارش باران در سه ماهه نخست امسال در مازندران نسبت به بهار سال گذشته ۲۳ درصد و میانگین بلندمدت آماری حدود ۴۱ درصد کاهش داشته است.

    امروز مشکل کمبود آب در کشور به یک بحران جدی تبدیل شده و به گفته صاحبنظران یکی تاثیرگذارترین راه‌های برون‌رفت از آن اجرای پروژه‌های آبخیزداری است تا علاوه بر کنترل خطرات سیلاب‌ها، در تامین آب با تغذیه سفره‌ آب‌های زیرزمینی در مازندران به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی از این معضل کاسته شود.

    کارشناسان جبران بحران آب و تامین آب سفره‌های زیرزمینی را یکی از تاثیرهای مهم آبخیزداری بیان می‌کنند بنحوی که به ازای هر هکتار عرصه منابع طبیعی زیر پوشش آبخیزداری سالانه ۵۳۰ متر مکعب آب باران و برف ذخیره می‌شود.

    از سوی دیگر با اجرای طرح‌های آبخیزداری شاهد افزایش پوشش جنگلی و مرتعی و نیز محصولات کشاورزی در منطقه خواهیم بود و به ازای هر هکتار طرح آبخیزداری افزایش ۱۲۰ کیلوگرمی علوفه و پوشش گیاهی در عرصه‌های منابع طبیعی را رقم خواهد خورد.

    مازندران دارای ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری یکی در ساری مرکز این استان و دیگری در غرب مازندران با مرکزیت نوشهر است که حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ـ نوشهر بیش از ۶۶۲ هزار هکتار از مساحت مازندران را در بر دارد.

    سرویس خبری: اخبار کشاورزی و باغبانی
    • بیشتر بخوانید:
    • محمدصالحی: ملت ایران می تواند به هر تهدید بیگانه پاسخی دندان شکن دهد
    • امیدواری برای کاهش خسارت سیل در گلستان با توسعه آبخیزداری
    • نماینده وزارت جهاد خسارت سیل را در جنوب کرمان بررسی می‌کند
    منبع: ایرنا
    برچسب ها: آبخیزداریسیلابنوشهر
    پست قبلی

    رییس بنیاد ملی گندمکاران مطرح کرد؛ استقبال کشاورزان از اقدام دولت سیزدهم در تعیین نرخ خرید تضمینی گندم/ ۸۲ درصد پول گندمکاران پرداخت شد

    پست بعدی

    پیوستن ایران به جمع کشورهای تولیدکننده داروی چندقلوزایی دام از پلاسمای اسب باردار

    صبا سالم

    مربوطه پست ها

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    فرهاد شریفی روز یکشنبه در گفت و گو با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال زراعی جاری جهاد کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    جدیدترین نسل آنتی بیوتیک با خاصیت “پرهیز مصرف صفر” تولید شد/صادرات حدود ۲میلیون دلار داروی دامی

    پیوستن ایران به جمع کشورهای تولیدکننده داروی چندقلوزایی دام از پلاسمای اسب باردار

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افت شدید قیمت جهانی دانه های روغنی و گندم

    ایران در تولید دانه‌های روغنی ظرفیت خودکفایی دارد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.