جمعه, مرداد ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ضرورت دانش‌بنیانی شدن صنعت نان

    رئیس خانه صنعت و معدن تهران با تاکید بر ضرورت دانش‌بنیان شدن صنایع گفت: انتظار می‌رود در دانشگاه‌های کشورمان به صنعتی سازی تولید نان توجه و واحدهای آموزشی و رشته‌های دانشگاهی خاص این‌حوزه در نظر گرفته شود، چون با توجه به اینکه درصد زیادی از ریز مغذی‌های ما از نان تامین می‌شود بنابراین باید رعایت کنیم که حتما سلامت محور بوده و آموزش‌های لازم در این صنعت داده شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۲۳, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    سید محمد مرتضوی – عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران – در نشستی با توجه به اهمیت ورود تکنولوژی به صنایع مختلف اظهار کرد: تقریبا در تمام کشورهای دنیا یک اتفاق جدیدی افتاده و آن این است که هتل ها، رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها با توجه به پیشرفت تکنولوژی این امکان برایشان به وجود آمده که با تجهیزات خیلی کوچکتری بتوانند نان و شیرینی‌های دلخواه خودشان را تولید کنند.

    وی افزود: در گذشته این امکان از نظر تکنولوژیکی ایجاد نمی‌شد، ولی بتدریج با به وجود آمدن تکنولوژی‌های مدرن در ایران، پدیده‌ای به نام کافه نان ایجاد شد.

    رئیس خانه صنعت و معدن تهران افزود: یک نانوایی سنتی که به عنوان مثال درآمد ماهیانه ۷۰ میلیونی دارد اگر وارد فضای کافه نان شود درآمدش می‌تواند به چندین برابر افزایش یابد.

    مرتضوی گفت: تکنولوژی‌های نو و جدید توانسته در فضای کارگاهی کوچکتری این امکان را به وجود بیاورد که موسسات، کافی شاپ ها، هتل‌ها بتوانند علامت و امضای خود را داشته باشند و این فرآیند مبارکی است و اتفاق جدیدی است که ما در عصری قرار گرفتیم که امضای مورد علاقه خودمان را در شیرینی و نان داشته باشیم.

    به گفته وی؛ انتظار می‌رود در دانشگاه‌های کشورمان به صنعتی سازی تولید نان توجه شود و واحدهای آموزشی و رشته‌های دانشگاهی خاص این‌حوزه در نظر گرفته شود، چون با توجه به اینکه درصدزیادی از ریز مغذی‌های ما از نان تامین می‌شود بنابراین باید رعایت کنیم که حتما سلامت محور باشد و آموزش‌های لازم در این صنعت داده شود.

    ایجاد فرصت‌های شغلی جدید با صنعت بیکری در نانوایی ها

    محمدجواد کرمی –  رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیم حجیم تهران بزرگ – با بیان اینکه صنعت بیکری از جمله صنایع مهم و اشتغال‌زای کشورمان است گفت: در سال ۱۴۰۳ که به عنوان “جهش تولید با مشارکت مردم” نامگذاری شده، توسعه این صنعت و ایجاد اشتغال برای فعالان آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

    وی افزود: از نظر صنعت بیکری، این کار به افزایش تقاضا برای نان و شیرینی‌های با کیفیت و تازه می‌انجامد. این امر به نوبه خود منجر به افزایش تولید، فروش و سودآوری واحدهای بیکری می‌شود. همچنین، با ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در این صنعت، به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند.

    کرمی ادامه داد: از نظر مشتریان، دسترسی به نان و شیرینی‌های تازه و باکیفیت در کافی شاپ‌ها و سایر واحدهای هورکا(هتل، رستوران و کافی‌ شاپ)، تجربه لذت‌بخش‌تری را برای آنها رقم خواهد زد. این امر می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و وفاداری آنها به این واحدها منجر شود. از نظر واحدهای هورکا، تجهیز به بیکری می‌تواند به آنها در ارائه خدمات متمایزتر به مشتریان و افزایش درآمدشان کمک کند.

    رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیم حجیم تهران اظهار کرد: همچنین، با پخت نان و شیرینی در محل، می‌توانند از ضایعات نان و شیرینی بکاهند و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند. در مجموع، تجهیز کافی شاپ‌ها و سایر واحدها به بیکری، یک اقدام برد-برد برای همه طرف‌های ذینفع است.

    ۹۰ هزار نانوایی در ایران نیاز به تجهیز دارد

    همچنین مرشدی، یکی از صنعتگران حوزه بیکری در این زمینه با بیان اینکه طبیعتا تجهیز کافی شاپ ها، رستوران‌ها و هتل‌ها به بیکری از جهات مختلف اثربخش است گفت: با تجهیز و رسیدن به بیکری مردم می‌توانند از نان‌های تازه و مغذی و سالم بهره‌مند شده از طرفی اشتغال زایی زیادی نیز ایجاد می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه مصرف نان در کشور ما زیاد است گفت: می‌توان گفت کشورمان، یکی از پرمصرف‌ترین کشورها در مصرف نان است و حدود ۹۰ هزار نانوایی در ایران وجود دارد و شاهد گردش مالی زیادی در این صنعت هستیم.

    مرشدی با بیان اینکه بدون شک این صنعت به دلیل مصرف بالای آن، ارتباط مستقیم با سلامت مردم دارد، گفت: حدود ۵۰ سال است که در بخش ماشین آلات حوزه بیکری فعالیت دارم و باید به نکته مهم اشاره کنم که علیرغم مصرف سرانه بالای نان در کشور و اهمیت این صنعت ولی از لحاظ آموزشی، اقدامات و فعالیت‌های رضایت بخشی صورت نگرفته است.

    وی با تاکید بر ضرورت دانش بنیان شدن این صنعت و اهمیت آن در جایگاه سلامت و اقتصادی مردم گفت: ضرورت دارد در دانشگاه‌های کشورمان به این صنعت توجه بیشتر شود و واحدهای آموزشی و رشته‌های دانشگاهی خاص این‌حوزه در نظر گرفته شود، چون با توجه به اینکه درصد زیادی از ریز مغذی‌های ما از نان تامین می‌شود بنابراین باید رعایت کنیم که حتما سلامت محور باشد و آموزش‌های لازم در این صنعت داده شود.

    لزوم توجه به کیفیت نان 

    همچنین حسین جوانشیر یکی دیگر از صنعتگران در حوزه صنعت بیکری گفت: از آنجایی که نان، قوت غالب مردم بوده و در سفره همه ایرانیان وجود دارد، طبیعتا توجه به کیفیت نان بسیار مهم است، چون با سلامت مردم سروکار دارد.

    وی افزود: برای تولید نان خوب، مواد اولیه و ماشین آلات مناسب و دانش فنی مورد نیاز است که خداراشکر همه اینها در کشور ما موجود است و کافه بیکری‌های متعددی فعالیت می‌کنند و سطح کیفی نان در کشور افزایش یافته و قطعا این موضوع در سلامت مردم تاثیر گذار است.

    جوانشیر افزود: آمار بسیاری از بیماری‌هایی که به دلیل مصرف برخی نان‌ها وجود دارد از قبیل بیماری‌های روده و معده با مصرف نان‌های با تخمیر کامل و مغذی کم می‌شود و قطعا در سلامتی مردم خیلی تاثیر خواهد داشت.

    مهدی خان محمدی یکی دیگر از فعالان صنعت بیکری و نانوایی نیز در این رابطه اظهار کرد: با توجه به اینکه اصلی‌ترین و مهمترین پارامتر و استفاده از مواد اولیه تازه است، نقش و اهمیت نان به‌عنوان یک ماده اولیه و محصول نهایی دو چندان است.

    وی افزود: نان به عنوان تامین کننده قسمت عمده‌ای از کالری‌ها، ویتامین ها، پروتئین‌ها و دیگر مواد مورد نیاز بدن از اهمیت زیادی برخوردار است. ۴۳ درصد از کالری مورد نیاز مردم شهر نشین و ۵۶ درصد از کالری مورد نیاز خانواده‌های روستایی از طریق نان به دست می‌آید.

    خان محمدی اظهار کرد: تهیه و تولید نان سالم و بهداشتی ارتباط مستقیمی با سلامتی افراد جامعه خواهد داشت. چنانچه بتوان در رستوران‌ها، هتل‌ها و کافه‌ها نان را به صورت روزانه و تازه تولید کرد، علاوه بر اشتغالزایی، تازگی نان قطعا باعث افزایش رضایت مشتریان خواهد شد. همچنین با توجه به اینکه نان صنعتی، نانی سالم، غنی و عاری از آلودگی و مواد افزودنی غیر مجاز می‌باشد، قطعا این اقدام کمک شایانی به سلامت جامعه خواهد کرد.

    لازم به ذکر است؛ ششمین نمایشگاه‌های تخصصی غذا و نوشیدنی از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۳ مردادماه سال جاری در سایت نمایشگاهی شهر آفتاب با حضور فعالان این صنعت برگزار می‌شود.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار 

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییدانش بنیانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنعت نانکیفیت ناننان
    پست قبلی

    مجوز کشت تابستانه شلتوک در ۱۱۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان صادر شد

    پست بعدی

    مابقی مطالبات گندمکاران هفته آینده پرداخت می‌شود

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست
    اخبار اقتصاد و بازار

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    0

    ارسلان قاسمی عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: در بازار برنج سیستم واسطه گری و دلالی رواج دارد که این...

    بیشتر بخوانید
    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    مابقی مطالبات گندمکاران هفته آینده پرداخت می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    قیمت سیب‌زمینی نصف شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دوست یا دشمن بیماران قلبی؟

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.