سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    صنعت دامپروری به مرز ورشکستگی رسید/ دامداران بر سر دو راهی ماندن یا تعطیلی!

    ماجرای ادامه دار کمبود و گرانی خوراک دام، موجب شده نه تنها دامداران خراسان جنوبی بلکه سراسر کشور، به سختی واحد‌های دامداری را سرپا نگه دارند.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۱۲, ۱۴۰۰
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ضعف سامانه بازارگاه باعث ایجاد فساد در توزیع خوراک دام می‌شود

    کمبود و گرانیِ علوفه، قوت غالب دام‌ها به ماه هشتم خود رسیده است؛ صنعت دامداری همچنان در بی مهری‌ها و کم توجهی‌ها به سر می‌برد و تولید کنندگان در شرایط سختی قرار دارند.

    دامدارانی که در شرایط خشکسالی و فقر مراتع، به سختی شکم دام هایشان را سیر می‌کنند و در کنار آن ناکافی بودن علوفه‌های یارانه‌ای و مشقت‌های تهیه خوراک از بازار آزاد، کار را برای ادامه حیات صنعت دامداری و دامپروری سخت‌تر کرده است.

    دامداری

    مشاهدات میدانی خبرنگار از دامداری‌ها نشان می‌دهد فعالان صنعت دامپروری همچنان با کمبود علوفه و حتی نبود آن دست و پنجه نرم می‌کنند و لاغری دام‌ها حکایت از ناکافی بودن سهمیه‌ها و حال ناخوش این بخش حیاتی تولید دارد.

    وقتی کاهِ بی ارزش و سیب زمینی، خوراک دام می‌شوند!

    سهمیه ناچیز علوفه یارانه ای، کار را به جایی رسانده است که دامداران برای سیر کردن شکم دام‌ها مجبور به خرید کاه، خیار، کاهو و حتی سیب زمینی می‌شوند.

    هدایتی یکی از دامداران بزرگ روستای کوشه خوسف واقعیت تلخی را از وضعیت نابسامان تهیه خوراک دام بازگو می‌کند.

    او می‌گوید: خوراک دام با قیمت مناسب در دسترسمان نیست و مجبور شدم ۱۰ تن سیب زمینی را برای زنده ماندن گوسفندانم خریداری کنم.

    صنعت دامداری

    این دامدار با گلایه از سهمیه کم علوفه ادامه می‌دهد: بیشتر دام‌های این مجموعه مولد و آبستن هستند و به صلاح نیست در این شرایط که کشور نیاز به دام‌های مولد دارد، آن‌ها را راهی کشتارگاه‌ها کنیم؛ به ناچار باید با این شرایط بسازیم.

    یکی دیگر از دامداران روستای شریف آباد بیرجند نیز می‌گوید: علوفه‌ای که به ما می‌دهند را جلوی الاغ بگذاریم، نمی‌خورد! چه رسد به اینکه به خورد گاو و گوسفند برود.

    او بیان می‌کند: دام‌ها از مجبوری این علوفه‌ها را می‌خورند و اگر هم بخواهیم علوفه با کیفیت به آن‌ها بدهیم، توان خرید کنسانتره کیلویی ۷ هزار تومان را نداریم.

    این دامدار در ادامه به ناکافی بودن سهمیه‌ها اشاره می‌کند و می‌گوید: هر رأس گاوی که در روز باید ۱۴ کیلو کنسانتره بخورد تا روزی ۳۵ کیلو شیر بدهد را تنها سه کیلو خوراک یارانه‌ای می‌دهند و مانده ایم بقیه نیاز دام را از کجا تهیه کنیم؟

    او ادامه می‌دهد: از مجبوری، کاه نیچه خریده ایم تا شکم گاو‌ها را سیر کنیم، کاهی که هیچ کیفیتی ندارد و کمکی به افزایش تولیدات شیر و گوشت نمی‌کند.

    به دادِ دامداران نرسید، ورشکست می‌شویم

    دامداری‌های صنعتی خراسان جنوبی این روز‌ها همانند دامداری‌های سنتی حال و روز خوشی ندارند و تولید کنندگان به سختی خوراک دام را تهیه می‌کنند.

    به سراغ یکی از بزرگترین دامداری‌های صنعتی خراسان جنوبی در حوالی روستای شریف آباد رفتیم، انبار این مجتمع ۳۰۰ رأسی گاو که تا پارسال انباشته از علوفه و کنسانتره بود، حالا کمتر از ۲۰۰ کیلو خوراک داشت و تولید کنندگان برای تأمین خوراکِ فردای دام‌ها مانده بودند.

    علوفه

    زنگویی از تولید کنندگان موفق دام خراسان جنوبی با دلی پر از درد به سؤالات پاسخ می‌دهد، او می‌گوید: مسئولان در شرایطی که باید مرهمی بر درد دامداران باشند، فلفل بر زخم ما می‌پاشند و در شرایط کمبود علوفه، واقعاً مورد کم مهری و بی توجهی قرار گرفته ایم.

    این تولید کننده هشدار می‌دهد: با تداوم این وضعیت، دامداری‌ها یکی پس از دیگری دچار ورشکستگی می‌شوند و صنعت دامداری کشور آسیب جدی می‌بیند.

    او بیان می‌کند: برای رونق دامپروری باید توجه ویژه و نه سطحی به این صنعت شود و خوراک دام چه به صورت یارانه‌ای و چه آزاد، به وفور در اختیار دامدار قرار گیرد.

    کاهش تولیدات دامی در نتیجه‌  کمبود علوفه

    غصه کمبود آذوقه دام برای دامدار کم بود که حالا اُفت تولید شیر و گوشت هم شرایط را برای ادامه حیات دامداری‌ها سخت‌تر کرده است.

    دامدارانی که نباید دغدغه‌ای به جز تولید داشته باشند، حالا با گوسفندان و گاو‌هایی لاغر و نحیف مواجه می‌شوند که خوراک کافی به آن‌ها نمی‌رسد تا چاق و فربه شوند.

    شیر گاو

    یکی از دامداران منطقه ارسک می‌گوید: گاوی که روزانه باید تا ۳۵ کیلو شیر بدهد به سختی ۱۵ کیلو شیر دارد و نه تنها واحد ما بلکه بیشتر دامداری‌های این منطقه با افت شدید تولید شیر مواجه شده اند.

    او اضافه می‌کند: چون مجبوریم خوراک بی کیفیت بخریم در نتیجه، تولیدات شیر و گوشت نیز کم شده است.

    واقعیت زمانی تلخ‌تر می‌شود که دام‌های مولد که آینده صنعت دامپروری کشور هستند راهی کشتارگاه‌ها می‌شوند، گوسفندان و گاو‌های آبستن یا شیرده!

    دامدار بیرجندی در پاسخ به این سؤال که چرا دام‌های آبستن را می‌فروشید، می‌گوید: پاسخ سؤال شما را باید مسئولان بدهند که می‌گویند نباید دام‌های مولد از بین بروند، بهتر است این افراد به جای این صحبت ها، خوراک و آذوقه را به میزان کافی در اختیار دامدار بگذارند تا آن‌ها مجبور به فروش و کشتار دام‌ها نشوند.

    او بیان می‌کند: دامدار نباید دغدغه تهیه علوفه و کنسانتره داشته باشد، او باید به این فکر باشد که چگونه با روش‌های علمی، تولیدات را افزایش دهد، اما الان چه؟ باید کاری کنیم که دام‌ها زنده بمانند، تازه خیلی‌ها هم در چرخه گرسنگی و بیماری تلف می‌شوند.

    دلالان در کمین دام / سرمایه‌های کشور به راحتی قاچاق می‌شوند

    با وجود این که در شرایط خشکسالی، دامداران به سختی علوفه دام‌هایشان را تأمین می‌کنند، اما در سایه کمرنگ شدن نظارت ها، قاچاق کاه و دام از مرز‌های غربی شدت گرفته و چنانچه مسئولان به این موضوع توجه نکنند، سرمایه‌های مولد کشور در معرض نابودی قرار می‌گیرند.

    دادرس مدیرعامل اتحادیه دام سبک با انتقاد از بی توجهی دولت به حمایت از دامداران می‌گوید: با وجود پیگیری‌های مکرر، برنامه حمایتی معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی به سبب عدم تخصیص اعتبارات لازم محقق نشده که این امر در کنار نبود نهاده دولتی در بازار موجب شده است دامدار توان نگه داری دام خود را نداشته باشد که در نهایت چاره‌ای جز ارسال دام‌های مولد و بره‌های جوان به کشتارگاه ندارد.

    او قیمت کنونی هر کیلو دام سبک در بازار داخل را ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان اعلام و بیان می‌کند: با توجه به خرید دام با نرخ‌های بالاتر از سوی قاچاقچیان و پدیده قاچاق دام از مرز‌های غربی، برنامه حمایتی هر چه سریع‌تر باید انجام شود.

    گاو و گوسفند

    غریبی مدیرعامل اتحادیه دامداران خراسان جنوبی نیز با تأیید قاچاق علوفه و دام مولد از استان می‌گوید: اختلاف قیمت دام به نسبت نرخ ارز موجب شده تا دام مولد از خراسان جنوبی به سمت مرز‌های غربی بارگیری و تخلیه شود.

    او بیان می‌کند: دامدار به دلیل شرایط سخت خشکسالی و کمبود آذوقه توان نگهداری دام را ندارد و مجبور به فروش آن به دلالان می‌شود.

    مدیرعامل اتحادیه دامداران خراسان جنوبی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی می‌خواهد تا ماهانه ۱۰ هزار تن جو دولتی به استان اختصاص دهند تا میزان کنسانتره تولیدی برای دام‌های سنگین استفاده شود.

    آب سرد مسئولان بر تن دامداران / تا ۱۰ ماه آینده خبری از بهبود وضعیت علوفه نیست!

    مسئولان سازمان جهاد کشاورزی هر چند قبول دارند سهیمه دامداری‌ها جوابگوی نیاز دام نیست، اما می‌گویند قرار هم نیست دام‌ها فقط با نهاده‌های یارانه دار تغذیه شوند و بقیه اقلام مثل کاه، یونجه و ذرت علوفه‌ای را باید خود تشکل‌ها و دامداران تأمین کنند.

    ابراهیمی معاون بهبود تولیدات دامی خراسان جنوبی با قبول ناکافی بودن علوفه یارانه‌ای می‌گوید: در شرایط فعلی حداقل تا ۱۰ ماه آینده، شرایط دامداری و تأمین علوفه بهتر نخواهد شد و دامداران باید برای ۱۰ ماه آینده خود برنامه ریزی و پیش بینی کنند.

    دامداران

    او در خصوص نارضایتی دامداران از قیمت بالای علوفه نیز بیان می‌کند: قیمت علوفه بر اساس عرضه و تقاضا است و توصیه ما به دامداران این است که، علوفه مورد نیاز دام را در سر خرمن و قبل از انتقال انبار، خریداری کنند تا متحمل ضرر و زیان نشوند.

    به عمل کار برآید، به سخندانی نیست

    ۳۵ درصد جمعیت خراسان جنوبی در زمینه پرورش و تولیدات دامی اشتغال دارند و معیشت آنان وابسته به دامداری و ادامه فعالیت این صنعت است.

    بیش از ۲۱ میلیون رأس دام سبک و سنگین استان تا پارسال به برکت سرسبزی طبیعت از مراتع و دشت‌ها تغذیه می‌کردند، اما امسال به واسطه کاهش شدید بارندگی‌ها و فقر مراتع، علوفه‌های یارانه‌ای نیز جوابگوی نیاز دام‌ها نیست.

    علوفه دامی

    دامداران می‌گویند اقلام علوفه‌ای مانند کاه، یونجه و ذرت علوفه‌ای نسبت به پارسال تا ۴ برابر افزایش قیمت داشته است و اگر دولت سهمیه نهاده‌های یارانه دار را افزایش ندهد و جو به میزان کافی در اختیار قرار نگیرد، دامداری‌ها به ناچار باید دامپروری را کنار گذاشته و با این صنعت راهبردی خداحافظی کنند.

    فعالان صنعت دامداری چاره کار را در افزایش سهمیه نهاده‌های یارانه‌ای می‌دانند تا بلکه دامداران از زیر بار سنگین هزینه‌های علوفه آزاد، کمر راست کنند و دام‌ها هم نفسی تازه کنند.

    سرویس خبری : دام ، طیور و آبزیان

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: تامین نهادهدامدامیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذا
    پست قبلی

    بازار میوه های وارداتی رونقی ندارد/ افت ۱۰ درصدی قیمت میوه در این هفته

    پست بعدی

    ۲۰ هزار تن محصول زردآلوی ابرکوه به بازارهای داخلی و خارجی عرضه شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    زردآلوی ابرکوه در انتظار توسعه زیرساخت‌های صادرات

    ۲۰ هزار تن محصول زردآلوی ابرکوه به بازارهای داخلی و خارجی عرضه شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۴ میلیون و ۸۲۰ هزارتن رسید

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.