سه شنبه, تیر ۳۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    مصرف سالانه شکر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن است

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    توزیع نهاده مدت دار و تولید قراردادی شرط دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز

    تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج

    تشکیل ۱۰۳۷ پرونده تعزیراتی مرتبط با تخلف در حوزه برنج

    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    وزیر جهاد کشاورزی : ایران آماده مشارکت و همکاری در امنیت غذایی جهانی و پیشرفت روستایی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    صف‌های طولانی مردم و وعده‌های مدام مسئولان

    در حالی که مسئولان دولتی مدام وعده کاهش قیمت مرغ را می دهند و عنوان می کنند که نگرانی در تامین این کالا وجود ندارد، صف ها برای خرید مرغ دولتی هر روز طولانی‌تر می‌شود.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اسفند ۱۳, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معاون جهاد کشاورزی البرز: کاهش قیمت گوشت مرغ با افزایش توزیع نهاده ها محقق می شود

    در حالی که رئیس جمهور در سخنرانی ۲۲ بهمن خود در تشریح دستاوردهای دولت عنوان کرد که مردم در شرایط کرونا هیچ گاه برای مواد غذایی صف نبستند. برخی سوءمدیریت‌ها و بی‌تدبیری‌ها، بارها مردم را به صف مواد غذایی کشانده و در حال حاضر نیز صف‌های طولانی برای خرید مرغ با نرخ دولتی، صحنه‌ای است که هر روز آن را می‌بینیم.

    بر اساس این گزارش قیمت مرغ به جز در مراکز محدودی که مرغ دولتی با نرخ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان عرضه می‌کنند، در مرغ فروشی‌های سطح شهر تهران و بسیاری دیگر از شهرها در حال حاضر از مرز ۳۳ هزار تومان عبور کرده است؛ حتی تشکل‌های صنفی تولیدکننده مرغ نیز قیمت منطقی مرغ را ۲۵ هزار تومان اعلام می‌کنند.

    قیمت مرغ زمانی که دولت حسن روحانی در سال ۹۲ روی کار آمد حدود ۶,۴۰۰ تومان در هر کیلوگرم بود و ۶ برابر شدن قیمت این ماده پروتئینی موجب حذف این ماده پروتئینی از سفره دهک‌های پایین درآمدی شده است؛ این در حالی است که مرغ طی دو سال گذشته به دلیل افزایش شدید قیمت گوشت قرمز، جایگزین گوشت قرمز شده بود.

    کمبود شدید عرضه مرغ در استان‌های مختلف کشور و صف‌های طویل در شرایط کرونا!

    برخی از مخاطبان در ارتباط با خبرنگار  از کمبود جدی عرضه مرغ در برخی از استان‌های کشور خبر داده و گفتند که در شهرهایی مانند کرمان، آبادان، شیراز و خوزستان میزان عرضه مرغ به شدت کاهش یافته است؛ به گفته این مخاطبان در استان‌هایی مانند کرمان و خوزستان کمبود عرضه شدیدتر است.

    مسئولان دولتی مدام وعده کاهش قیمت مرغ به نرخ مصوب را می‌دهند در حالی که نه تنها قیمت این کالا به نرخ مصوب نرسید بلکه طی هفته‌های اخیر همچنان روند افزایشی را طی کرده و با توجه به اینکه در آستانه شب عید قرار داریم نگرانی‌ها درباره کمبود و گرانی بیشتر قیمت مرغ افزایش یافته است

    همچنین در استان‌هایی از جمله آذربایجان غربی و کرمانشاه نیز از کمبود مرغ و تشکیل صف‌های طولانی برای خرید این کالا خبر داده می‌شود.

    در این میان مسئولان دولتی مدام وعده کاهش قیمت مرغ به نرخ مصوب را می‌دهند در حالی که نه تنها قیمت این کالا به نرخ مصوب نرسید بلکه طی هفته‌های اخیر همچنان روند افزایشی را طی کرده و با توجه به اینکه در آستانه شب عید قرار داریم نگرانی‌ها درباره کمبود و گرانی بیشتر قیمت مرغ افزایش یافته است.

    فروردین ماه امسال مدیرعامل وقت شرکت پشتیبانی امور دام گفته بود: مردم برای خرید گوشت و مرغ عجله نکنند چرا که تا آخر سال افزایش قیمتی در این حوزه نداریم.

    وزیر وعده جهاد برای کاهش قیمت مرغ؛ وقتی که قیمت ۱۸ هزار تومان بود!

    کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی ۹ تیر ۱۳۹۹ در سفری که به استان اردبیل داشت، اعلام کرد که قیمت مرغ کاهش خواهد یافت.

    خاوازی با تاکید بر اینکه این وزارتخانه اجازه کمبود مرغ و گوشت در سفره مردم را نخواهد داد، گفته بود: با افزایش تولید نهاده‌های دامی قیمت مرغ کاهش پیدا خواهد کرد که در این زمینه وزارت صمت نیز باید نظارت‌ها را افزایش دهد . زمانی که وزیر جهاد کشاورزی این وعده را داد، متوسط قیمت مرغ گرم در بازار حدود ١٨ هزار تومان بود.

    مصرف افزایش یافته است

    به دنبال افزایش قیمت این کالا در روزهای هفته اخیر؛ اوایل اسفندماه مدیرکل پشتیبانی امور دام استان تهران با بیان اینکه. مصرف مرغ در تهران ظرف یک هفته از هزار تا ۱۲۰۰ تن به ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ تن رسید، گفت: قیمت از هفته جاری به نرخ مصوب می‌رسد.

    رضا سالمی دیروز نیز در اظهار نظری تازه قول هفته آینده را برای کاهش قیمت مرغ داده است.

    بازار مرغ در خرده فروشی‌ها، رها شده است

    در این میان وزارت جهاد کشاورزی میزان تولید مرغ را کافی عنوان می‌کند و دستگاه‌های نظارتی را مقصر گرانفروشی این کالا می‌داند در همین راستا مرتضی رضایی، معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگویی افزود: متأسفانه رویه دو گانه‌ای در قیمت گذاری محصولات دامی اتفاق افتاده که بسیار اشتباه است. به عنوان مثال در محصولاتی مانند مرغ قطعه بندی شده، قیمت بازار با نرخ مصوب بسیار تفاوت دارد به طوری که اگر سری به فروشگاه‌ها بزنیم، قیمت بعضی از قطعات مرغ تا دو و نیم برابر قیمت مصوب این کالا و کاملاً به ضرر مصرف کنندگان است.

    سود حاصل از این تفاوت قیمت‌ها قطعاً به جیب تولید کننده نمی‌رود و این نوع قیمت گذاری، رها بودن بازار خرده فروشی مرغ و تخم مرغ و نبود کنترل در این بازار را نشان می‌دهد

    معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: قیمت مصوب مرغ درب مرغداری ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان و لاشه بسته بندی شده آن ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است اما در حوزه قطعه بندی شاهد قیمت‌های عجیبی هستیم.

    رضایی تاکید کرد: سود حاصل از این تفاوت قیمت‌ها قطعاً به جیب تولید کننده نمی‌رود و این نوع قیمت گذاری، رها بودن بازار خرده فروشی مرغ و تخم مرغ و نبود کنترل در این بازار را نشان می‌دهد.

    اگر ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده باشد، نباید کمبودی وجود داشته باشد!

    در همین زمینه حبیب اسدالله نژاد با اشاره به اینکه قیمت مرغ در واحدهای مرغداری و عرضه عمده افزایش نداشته است، عرضه این کالا را به قیمت ۳۲ هزار تومان گران فروشی و سودجویی خواند و از دستگاه‌های نظارتی خواست با گران فروشان قاطعانه برخورد کنند.

    اگر ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده باشد، با توجه به نیاز کشور نباید کمبودی در حوزه تأمین مرغ وجود داشته باشد

    وی با اشاره به اینکه ستاد تنظیم بازار درخواست ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی برای بهمن ماه را داشته است، اضافه کرد: اگر این میزان جوجه‌ریزی انجام شده باشد، با توجه به نیاز کشور نباید کمبودی در حوزه تأمین مرغ وجود داشته باشد و مرغداران گوشتی وظیفه خود را در راستای سیاست‌های برنامه ریزی تولید به شرط تولید جوجه مطابق با سیاست ابلاغی انجام می‌دهند

    اسدالله نژاد قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده را در صورت تأمین صد درصد نهاده به شکلی که در حال حاضر انجام می‌شود حدود ۱۶ هزار تومان و مرغ گرم آماده طبخ را ۲۳ هزار تومان اعلام کرد و گفت: متأسفانه طی هفته‌های اخیر تقاضای کاذب در بازار افزایش داشته و مردم خیلی بیشتر از نیازشان مرغ خریداری می‌کنند.

    این فعال بخش خصوصی با اشاره به اینکه بسیاری از واحدها نیز اقدام به عرضه مرغ به صورت قطعه بندی کرده‌اند، گفت: این مسئله نیز باعث افزایش قیمت شده؛ به خاطر اینکه حاشیه سود این واحدها بسیار بالاست و گاهی مرغ دولتی هم وارد این چرخه می‌شود.

    قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده در صورت تأمین صد درصد نهاده به شکلی که در حال حاضر انجام می‌شود حدود ۱۶ هزار تومان و مرغ گرم آماده طبخ ۲۳ هزار تومان است؛ متأسفانه طی هفته‌های اخیر تقاضای کاذب در بازار افزایش داشته و مردم خیلی بیشتر از نیازشان مرغ خریداری می‌کنند

    این فعال بخش خصوصی همچنین با بیان اینکه از دیگر دلایل افزایش قیمت مرغ عرضه آن به دو نرخ آزاد و دولتی است، ادامه داد: این مسئله باعث افزایش سود جویی هم در توزیع پس از کشتار و هم در توزیع صنفی شده است ضمن اینکه نظارتی بر روند عرضه مرغ به واحدهای صنفی و از واحدهای صنفی به مصرف کننده وجود ندارد و این مسئله نیز چالش‌های زیادی را به وجود آورده است.

    اسدالله نژاد متوسط قیمت آزاد مرغ را در بازار حدود ۱۸,۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به قیمت مرغ زنده قیمت مرغ گرم در بازار غیر دولتی هم نباید بیش از ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان باشد.

    بنابراین واضح است که در چرخه تولید تا عرضه مرغ برای مصرف کننده نهایی، حلقه مفقوده ای وجود دارد که در تمام زنجیره اختلال ایجاد کرده است و مسئولان به جای وعده‌های مکرر و بی حاصل بهتر است مشکل کار را اعلام و در جهت حل آن اقدام کنند. چرا که ادامه این وضعیت برای ایام عید مشکل جدی ایجاد خواهد کرد و تشکیل این صف‌های طولانی در شرایط کرونا برای سلامت جامعه بسیار خطرناک است.

    همچنین یادآوری این نکته نیز خالی از لطف نیست که از ابتدای امسال تا هفتم اسفندماه ۳.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات نهاده‌های دامی به کشور اختصاص یافته اما این یارانه سر سفره مردم نیامده است و مشخص نیست که چه کسانی از آن منتفع شده‌اند.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازارتامین نهادهصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاقیمت مرغگرانی
    پست قبلی

    خرماکلا؛ روستایی که به معدن گل تبدیل شد

    پست بعدی

    معاون طرح دانه‌های روغنی مطرح کرد: تولید ۴۰۰ هزار تن کلزا در سال 99

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه
    اخبار اقتصاد و بازار

    عدم ارائه فاکتور و ضعف در نظارت‌ها عامل اصلی گرانی میوه

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    0

    اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی تهران گفت: در حال حاضر شرایط بازار دلخواه مردم نیست چراکه در فصل...

    بیشتر بخوانید
    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    جمعیت دام کشور مطلوب است/ قیمت دام زنده کاهشی شد/بازار گوشت قرمز مطلوب می شود

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    مصرف سالانه شکر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتن است

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    توزیع نهاده مدت دار و تولید قراردادی شرط دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    معاون طرح دانه‌های روغنی مطرح کرد: تولید ۴۰۰ هزار تن کلزا در سال 99

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / وقفه‌ای در جریان تامین و توزیع کالا وجود ندارد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.