دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    صرفه جویی یک ونیم میلیون تنی آرد با هوشمند سازی یارانه آرد و نان

    کارشناس اقتصادی گفت: شفاف سازی فعالیت نانوایان و صرفه جویی یک ونیم میلیون تنی آرد در پخت نان از مهم‌ترین مزیت‌های اجرای طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان بود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    تمامی نانوایی های تهران تا نیمه اول مرداد به کارتخوان مجهز می شوند

    برنامه امروز بالاتر به بحث هوشمند سازی یارانه آرد و نان با حضور نظری رئیس اتحادیه نانوایان سنتی وشوریده کارشناس اقتصادی پرداخت .

    در این برنامه نظری رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران گفت:  ابتدای طرح هوشمند سازی یارانه آرد و نان  گفتند که این طرح هم به صورت تشویقی هست و نقش موثری در  جلوگیری از هدر رفت آرد دارد و اما بعد از گذشت یک مدت شاهد آن بودیم که این سامانه  تنها اثر تنبیهی داشته است و اثر  تشویقی این طرح آن بود که مقرر شده بود بعضی افراد سهمیه نان بیشتری دریافت کننداما ما چنین موضوعی را شاهد نبودیم.

    وی افزود: پنج آیتم اصلی خوراک پرسنل حامل های انرژی خمیر مایه کرایه حمل حقوق و دستمزد است که ما شاهد آن نبودیم.

    نظری با بیان اینکه  بیزنس پلن این طرح به هیچ از اتحادیه ها ارائه داده نشده است گفت: سقف سهمیه نه میلیون تن سهمیه گندم بوده است و اکنون به یازده میلیون تن گندم رسیده است و چگونه است که گندم بیشتری مصرف میشود اما صرفه جویی در آرد صورت میگیرد.

    رئیس اتحادیه نانوایان سنتی با بیان اینکه  ما اصلا نانوایی در تهران نداریم که مجوز داشته باشند اما پخت نداشته باشند  افزود: حتی نانوایی هایی بوده اند که به دلیل موضوع انحصار وراثت مشکل داشتند و نمی‌توانستند سهمیه دریافت کنند و مشکل آنها را ما حل کردیم.

    نظری بیان کرد: چهل درصد سهیمه کافی نیست و طبق قانون هوشمند سازی یارانه ها گفته شده است که این طرح برای مصرف کننده است.

    او گفت: فانتزی ها و صنعتی ها اکنون سهمیه نمیگیرند و گفته شده است که بیست درصد نانوایان سهمیه شان کاهش پیدا کرده است اما نانوایی نیست که سهمیه آنها نسبت به بهمن ۱۴۰۱ کاهش پیدا نکرده باشد. یک ایرادی است سایت دارد این است که جوابگو نیست و هنگام صادر کردن  نانوایان به مشکل برمی خورند نانوا ها چون سامانه کشوری شده است.

    وی افزود:  دو سامانه هوشمند سازی نانوایان همپوشانی ندارد و ما دوست داریم که مشکلات رفع شود و نانوایان مشکلی نداشته باشند.

    نظری تاکید کرد: حرف من آن است که اکنون به دلیل قیمت غیر واقعی مردم به اندازه نیاز خود مصرف نمی‌کنند. نانوا اگر کارت خوان خود را مصرف نکند نمی‌تواند آرد دریافت کند و این رو دوستان باید مشخص کنند این چگونه است و اگر کسی نقدی خرید کند با کارت نانوا کارت کشیده میشود.

    در ادامه  این برنامه   شوریده کارشناس اقتصادی گفت: این طرح در اردیبهشت ۱۴۰۱ استقرار پیدا کرد و اکنون نان به عنوان یک کالای مهم است و با تغییرات قیمت تقاضای آن تغییر نمی‌کند و این نیاز دارد که دولت و حاکمیت روی این موضوع ورود کند و شفافیت چرخه را داشته باشند.

    وی افزود:در بهمن ماه گام دوم طرح انجام شد. گام سوم که مشارکت مردم بود در آذر ماه سال گذشته اتفاق افتاد و ما زیاد مشارکت مردم که گزارش تخلف نانوایان بود را ما ندیدم

    شوریده گفت: فواید این طرح بیش از ضرر های آن بود. روزانه دوازده میلیون تراکنش ما داشتیم و یک مقداری از نانوایان مجوز داشتند اما پخت نمی‌کردند و با این طرح شفاف سازی شدند‌‌. بالغ بر یک و نیم میلیون تن ما در سال گذشته مصرف کمتری داشتیم و صرفه جویی صورت گرفته است.

    شوریده  بیان کرد: بعد از اجرای طرح ما دو سناریو میتوانیم در نظر بگیریم که یکی محافظه کارانه و یکی واقع بینانه است. این صرفه جویی از ابتدای طرح تا پایین ۱۴۰۲ است. ما ابتدای سال ۱۴۰۱ حذف ارز ترجیحی را داشتیم و قیمت برخی از محصولات افزایش داشته است و از آنجایی که آرد و نان هزینه غیر مصرفی دارد اگر افزایش قیمت ها اتفاق می افتاد مصرف آرد و نان ما افزایش پیدا میکرد. در سناریو واقع بینانه سه میلیون آرد صرفه جویی شده است.

    کارشناس اقتصادی افزود: به نظر من این چهل درصد کافی نیست و این طرح نواقصی دارد و باید در کنار نکات مثبت آن نکات منفی هم گفته شود و نظر کارشناسی من این است که قیمت نان نباید ثابت بماند تولید کننده که ضربه ببیند قطعا مصرف کننده هم آسیب می بیند.

    شوریده گفت: ما سال نود و هشت ۸/۱ میلیارد تن نان مصرف داشتیم و طبق سامانه سه درصد سهمیه نان ما افزایش پیدا می‌کند و نه درصد بابت افزایش قیمت ها به دنبال حذف ارز ترجیحی ما سال ۱۴۰۱ باید ۹/۴ میلیون تن باید مصرف می‌داشتیم.

    او گفت:مهاجرت به سمت کشور ما در سال های گذشته افزایش پیدا کرده است و قطعا بالای ده میلیون تن مصرف ما میشد، این سهمیه های تغییر یافته اکنون دقیق است و سوال من این است که چرا اکنون واگذار شده است. از مجریان طرح باید دلایل این طرح و مشکلات صورت بگیرد.

    وی تصریح کرد: ما اکنون یک طرحی را اجرا کردیم و می‌گوییم اگر اجرا نمی‌کردیم چه اتفاقی می افتاد و اکنون مثلا بنزین یک کالای مهم در کشور ما است و با تغییرات قیمت ما تغییر در تقاضای آن نخواهیم داشت. تغییر الگوی مصرف اتفاق می‌افتد. کالای ضروری در اقتصاد یک تعریفی دارد و کشش قیمتی آنها پایین است.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: آردنانهوشمندسازییارانه
    پست قبلی

    صادرات خدمات فنی مهندسی آب و خاک ایران به ۱۹ کشور

    پست بعدی

    کشورهای عربی منطقه متقاضی گوشت شتر ایران

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره
    اخبار اقتصاد و بازار

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا گل محمدی افزود: برای خودکفایی در تولید شکر دو برنامه شامل تغییر فصل کشت چغندرقند از بهاره به پاییزه...

    بیشتر بخوانید
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    جهاد کشاورزی کرمان به پرورش‌دهندگان شتر تسهیلات می‌دهد

    کشورهای عربی منطقه متقاضی گوشت شتر ایران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.