جهاد کشاورزی در سطح ملی و استانی، تسهیلات بانکی به متقاضیان سرمایهگذاری در بخش قارچهای خوراکی پرداخت میشود.
سرپرست دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت صنایع تبدیلی و تکمیلی و همچنین فراوری قارچ در کشور افزود: در زمینه فرآوری قارچ خوراکی در کشور میتوان به فرآوردههایی نظیر پودر قارچ، قارچ خشک شده، اسلایس قارچ، انواع کنسرو قارچ و نظایر آن اشاره کرد به طور قطع با افزایش تولید قارچ خوراکی در کشور، صنایع تبدیلی و فرآوری قارچ خوراکی به منظور تأمین بازار داخلی و تسهیل صادرات آن باید توسعه یابد.
وی درباره اینکه چرا در ایران ارقام مختلف قارچ تولید نمیشود گفت: تولید انواع ارقام مختلف قارچ خوراکی و دارویی در ایران به لحاظ اقتصادی برای تولیدکنندگان توجیه دارد اما در کشور ما به جهت کمبود تولید، عدم فرهنگسازی مصرف قارچ و ناشناخته بودن ارقام مختلف استفاده از این محصول چندان مورد استقبال مصرفکنندگان نیست.
فتاحی فر اضافه کرد: بنابراین به نظر میرسد برای افزایش تولید این محصول در کشور باید برای مصرف آن نیز فرهنگسازیهای لازم انجام شود زیرا این محصول یک منبع پروتئینی غنی است.
سرپرست دفتر امور گلخانه، گیاهان زینتی و قارچ خوراکی وزارت جهاد کشاورزی درباره قیمت قارچ در کشور گفت: با توجه به بالا بودن قیمت هزینه نهادههای تولید و دستمزد کارگری، به طور میانگین هر کیلوگرم تولید قارچ برای تولیدکنندگان بین ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان تمام میشود؛ بنابراین با توجه به نوع بستهبندی یا فلهای بودن آن مصرفکنندگان میتوانند این محصول را بین کیلویی ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان تهیه کنند.