آقای سید محمدآقامیریگفت: براساس الزامات بهداشتی که هر کشوری برای مراقبت و کنترل بیماری دارد و گزارشاتی که سازمان بهداشت جهانی دام باید ارسال کند، صادرات محصولات پروتئینی انجام می شود.
به گفته او، در گذشته کشور ما با آنفلوانزا فوق حاد پرندگان دست و پنجه نرم می کرد که سال گذشته با تلاش استان ها توانستیم بیماری را مهار کنیم و عاری از بیماری شویم.
آقامیری میگوید: با توجه به اینکه کشور میانه راه گذر پرندگان مهاجر است که به دنبال آن خطرات زیستی محیطی زیادی وجود دارد، اما گزارشی از آلودگی که منجر به اپید می شود را نداشتیم که امیدواریم شرایط کشور ما در سازمان بهداشت جهانی همچنان سبز باشد.
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: شرایط سبز کشور ما در سایت سازمان بهداشت جهانی منجر به آزادسازی صادرات مرغ، پر و پای مرغ، تخم مرغ خوراکی، تخم مرغ نطفه دار و جوجه یکروزه شد.
با مردمی سازی یارانه ها صادرات طیور آزاد شد که به رغم گذشت چندماه از اینموضوع، صادرات محدودی صورتگرفته است که با توجه به برنامه سازمان دامپزشکی در خصوص ریشه کنی بیماری های مشترک انسان و دام، بنابر اظهارات رئیس سازمان دامپزشکی پس از گذشت ۶ سال صادرات محصولات طیور به عراق رفع ممنوعیت شد که اینامر در رونق تولید تاثیر بسزایی دارد.
- بیشتر بخوانید:
- هشدار دامپزشکی خوزستان؛ مرغ زنده نخرید