دوشنبه, تیر ۳۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    ثبت سفارش خرداد ماه برنج هنوز بارگیری نشده است

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    افزایش ۳ برابری اعتبارات سامانه‌های نوین آبیاری در بودجه ۱۴۰۴

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    افزایش سرمایه‌گذاری حوزه شیلات به بیش از ۵۰ همت در سال‌جاری

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    صادرات حلال، قربانی ناهماهنگی سازمان‌ها

    بی‌نظمی و نبود انسجام میان نهادهای مسئول، صادرات محصولات ایرانی از جمله کالاهای حلال را با چالش جدی مواجه کرده است؛ مسئله‌ای که به گفته رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، می‌تواند به بی‌اعتمادی بازارهای بین‌المللی منجر شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صادرات حلال، قربانی ناهماهنگی سازمان‌ها

    صادرات حلال، قربانی ناهماهنگی سازمان‌ها
    بی‌نظمی و نبود انسجام میان نهادهای مسئول، صادرات محصولات ایرانی از جمله کالاهای حلال را با چالش جدی مواجه کرده است؛ مسئله‌ای که به گفته رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، می‌تواند به بی‌اعتمادی بازارهای بین‌المللی منجر شود.

    درحالی که گردش مالی حلال در جهان در سال حدود 8 هزار میلیارد دلار است، کشور بزرگ فعال در حوزه تجارت حلال عمدتاً غیر اسلامی هستند و سهم جمهوری اسلامی ایران با ظرفیت‌های عظیم خود یک دهم درصد است و ایران با وجود ظرفیت‌های تولیدی و حتی فرهنگی، هنوز نتوانسته جایگاه باثباتی در این بازار کسب کند

    یکی از مهم‌ترین دلایل این عقب‌ماندگی نبود انسجام و هماهنگی میان نهادهای تصمیم‌ساز و اجرایی در حوزه صادرات حلال است و به اصطلاح هر دستگاهی در این ارتباط ساز خود را می زند؛ مشکلی که به گفته رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، نه‌تنها فرصت‌های منطقه‌ای را از بین می‌برد، بلکه می‌تواند به حذف تدریجی کالاهای ایرانی از بازارهای جهانی منجر شود.

    محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با خبرنگار در این ارتباط اظهار داشت: با وجود اینکه ایران تمام شرایط لازم و زیرساخت های صادرات غذای حلال را به کشورهای مختلف دارد اما سهم کشورمان از تجارت این محصول در دنیا کمتر از یک صدم درصد است.

    وی افزود: کشورهای مختلفی از جمله کشورهای غیر اسلامی در صدر صادرات این محصول هستند که ایران امروز جایگاه مناسبی ندارد اما امید می‌رود این روند در آینده اصلاح شود.

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به لزوم انجسام بخش‌های مربوط با موضوع حال و صادرات این محصولات ادامه داد: در حالی که بخش های مختلفی در کشور از جمله وزارت جهاد کشاورزی و دامپزشکی، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت،سازمان ملی استاندارد و اتاق بازرگانی با موضوع حلال و صادرات این محصول نقش دارند اما با وجود اینکه سالها درباره این موضوع صحبت شده اما انسجام لازم میان این دستگاه در بحث صادرات حلال ایجاد نشده است.

    وی تصریح: تمام بخش‌های مرتبط با موضوع صادرات حلال را می توان حول اتاق بازرگانی و با برندی ثابت شکل داد و این آمادگی اکنون در اتاق باززگانی وجود دارد.

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران به اهمیت رویکردهای جدید در صادرات و لزوم پایبندی به تعهدات تجاری تأکید کرد و گفت: کشورهای اسلامی به درستی از برند حلال در صنایع غذایی، دارویی و گردشگری بهره بهره برده‌اند، اما ایران هنوز جایگاه شایسته‌ای ندارد.

    وی با اشاره به اینکه صادرات صرفاً به معنی خروج کالا از کشور نیست گفت: صادرات نماد فرهنگ، تفکر و نظم اقتصادی یک کشور است برای ماندگاری در بازارهای هدف باید به قراردادها و انتظارات طرف‌های تجاری نیز پایبند باشیم.

    امینی بیان کرد: بی‌نظمی و اجرای نادرست پیمان‌ها ممکن است باعث بی‌اعتمادی و در نهایت منجر به حذف محصولات ایرانی از قفسه فروشگاه‌های بین‌المللی شود.

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی موجود در کشورهای همسایه نظیر عراق، افغانستان و پاکستان تأکید کرد: نباید تنها به این بازارهای ابتدایی اکتفا کرد. صادرکنندگان باید به سمت ایجاد شبکه‌های عمیق در بازارهای هدف و تحلیل علمی آن بازارها حرکت کنند.

    وی خاطرنشان کرد: تکیه بر یک واسطه یا واردکننده برای صادرات، راهبردی پایدار محسوب نمی‌شود. برای موفقیت در عرصه صادرات، لازم است با هدف‌گذاری دقیق، به دنبال نفوذ واقعی در بازارهای جهانی باشیم و صرفاً به حضور در ویترین فروشگاه‌های آن کشورها اکتفا نکنیم.

    بنابراین گزارش دستیابی به جایگاهی شایسته در بازار جهانی محصولات حلال، نیازمند رویکردی منسجم، هدفمند و مبتنی بر تحلیل بازار است. رفع ناهماهنگی بین دستگاه‌های متولی، پرهیز از موازی‌کاری، و تدوین راهبردی واحد در کنار توسعه زیرساخت‌های بازاریابی، می‌تواند زمینه‌ساز حضور پایدار و رقابتی برندهای ایرانی در بازارهای بین‌المللی باشد. صادرات موفق، نه‌فقط در گرو کیفیت محصول، بلکه در گرو کیفیت تصمیم‌سازی و هم‌افزایی نهادی است.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:خبرگزاری تسنیم

    برچسب ها: اتاق بازرگانی ایراندکتر محسن امینیصادراتصنایع غذاییکالاهای حلال
    پست قبلی

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    پست بعدی

    تورم خوراکی‌ها اعلام شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    خرید تضمینی روزانه تخم مرغ به ۱۰ هزارتن رسید

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره  اتحادیه مرغداران میهن گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۳۱ هزارتومان و درب...

    بیشتر بخوانید
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    گرانی برنج زیر ذره‌بین نهادهای قضایی؛ برخورد با تخلفات بازار کالا

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    تورم خوراکی‌ها اعلام شد

    پر بازدیدها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    راهکار دستیابی به خودکفایی دانه‌های روغنی چیست؟

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و ذخیره پشتیبانی امور دام، کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد.

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.