پنجشنبه, تیر ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    صادرات انار ارتباطی به گرانی ندارد؛ افزایش ۳ برابری هزینه‌های تولید، قیمت انار را بالا برد

    توسط پروانه خانی
    آذر ۱۰, ۱۳۹۹
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران ، با اشاره به دلایل گرانی انار اظهار کرد: تولید انار همانند برخی میوه‌های دیگر تحت تاثیر شرایط جوی بهار مقداری کاهش یافت، اما آنچه حائز اهمیت است، یک سوم محصول انار به دلیل واریته‌های مخصوص قیمت آن بالای ۲۰ هزار تومان است.

    او با اشاره به اینکه عموم انار‌های متداول در بازار قیمت مناسبی دارند، افزود: قیمت کنونی انار‌های درجه یک ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان و درجه دو ۷ تا ۸ هزار تومان است و در کل ۴ تا ۵ درصد تولید با قیمت‌های بالای ۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

    شادلو از افزایش حداقل ۳ برابری هزینه‌های تولید خبر داد و گفت: با توجه به تورم بالا، قیمت سبد پلاستیکی از ۳ تا ۴ هزار تومان به ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان رسیده است و البته قیمت سایر ملزومات بسته‌بندی، جمع آوری و هزینه‌های تولید هم افزایش غیر قابل قبولی داشتند که این موضوع در بازار بی تاثیر نیست.

    نایب رئیس اتحادیه باغداران ادامه داد: با وجود آنکه عمده انار تولیدی در بازار داخل و برای صادرات عرضه می‌شود، از این رو امکان نگه‌داری برای زمان‌های طولانی وجود ندارد.

    محدودیتی در عرضه انار شب یلدا نداریم

    او با اشاره به اینکه محدودیتی در عرضه انار شب یلدا نداریم، بیان کرد: عمده انار تولیدی به سبب عدم شرایط نگهداری طولانی مدت باید تا پایان آذر عرضه شوند، در غیر این صورت خسارت افت و ضایعات بالاست.

    شادلو درباره اینکه آیا گرانی انار به صادرات مربوط می‌شود یا خیر؟ بیان کرد: بنابر سیاست گذاری تولید محصولات باغی، باغاتی احداث شد که طی ۳۰ تا ۵۰ سال به اوج باردهی رسیده است، آنچه قدر مسلم است سیاست گذاری کشت باغ‌های مادری به امید بازار داخل نبوده و طی سال‌های اخیر تولید بیش از مصرف داخل بوده است که بنابر سرانه مصرف حدود ۵۰ درصد محصولات باید صادر شوند.

    این فعال بخش خصوصی ادامه داد: امسال بارندگی‌های مستمر در زمان گل دهی و بارش تگرگ منجر به خسارت شد و تا حدودی تولید را تحت تاثیر قرار داد و از طرف دیگر هزینه‌های تولید با شرایط تورم جامعه به ۳ برابر رسید که هم اکنون با توقف صادرات به بهانه تنظیم بازار داخل، دیگر هیچ کشوری حاضر به انعقاد قرارداد با ما نیست، چرا که تجار خارجی بازار اطمینان می‌خواهند که در تعهدات استمرار وجود داشته باشد.

    نایب رئیس اتحادیه باغداران صادرات محصولات باغی را امری ضروری دانست و گفت: گرچه امسال قیمت تحت تاثیر برخی مسائل افزایش یافته است، اما به هیچ عنوان نباید اقدام به قطع صادرات کنیم چرا که فزونی تولید در آینده مشکلاتی ایجاد می‌کند.

    او تولید و مصرف محصولات باغی را لازم و ملزوم یکدیگر دانست و گفت: در مواقعی که قیمت محصول کمتر از نرخ تمام شده تولید است، به رغم ریسک بالای تولید باید نگران این موضوع بود که تولیدکننده حتی جوابگوی هزینه تولید هم نیست و این موضوع در آینده مصرف‌کننده را متحمل زیان خواهد کرد.

    به گفته شادلو، طی سه سال اخیر سرمای شدید بهار منجر به خشکیدگی برخی درختان انار شد که رسیدن محصول به ثمر مستلزم مدت زمان ۳ تا ۴ سال است.

    این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: در مواقعی که قیمت محصولات افزایش می‌یابد، افراد با خرید‌های هیجانی بر تشنج بازار دامن می‌زنند، اما در مجموع امسال تولید انار به طور نسبی خوب است.

     

    • بیشتر بخوانید:
    • تولید انار امسال بیشتر از سال گذشته / بخش عمده ای از انار کشور صادرات می شود

    سرویس خبری :‌کشاورزی و باغبانی

    برچسب ها: صادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذا
    پست قبلی

    بازدهی بالای شرکت‌های استارت آپی در دوره کرونا

    پست بعدی

    واحدهای صنفی چگونه سهمیه مرغ دولتی بگیرند؟

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    صادرات ۶ هزار تن از محصولات باغی و گلخانه‌ای سیستان و بلوچستان
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    رباتی برای پایش مواد مغذی گیاهان گلخانه‌ای

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    0

    مریم نداف‌زاده با مدرک دکتری تخصصی مهندسی مکانیک بیوسیستم - طراحی ماشین‌های کشاورزی از دانشگاه تربیت مدرس درباره این طرح...

    بیشتر بخوانید
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بسته بندی Skin جدید برای مرغ و کاهش اتلاف مواد مصرفی

    واحدهای صنفی چگونه سهمیه مرغ دولتی بگیرند؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۵ درصد کسری گوشت قرمز از طریق واردات تامین می‌شود

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    قیمت‌منطقی هرکیلو گوشت گوساله ۶۰۰ هزارتومان

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.