یکشنبه, خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    قیمت شکر به ۵۳ هزارتومان رسید/لوبیا چیتی ارزان شد

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    ثبت‌سفارش «برنج» و «انبه» آغاز شد

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ ۶۱هزار تومان شد

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    راهکار دستیابی به خودکفایی ۴ محصول کشاورزی چیست؟

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    خراسان‌جنوبی پیشگام پرورش ماهی در منابع آبی محدود

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    سطح مبارزه علیه ملخ‌های بومی به ۸۸ هزارهکتار رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مرغداران با دپوی تخم مرغ در واحد‌ها رو‌به‌رو هستند

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سلامت کلیه‌ها را با ۱۶ خوراکی خوشمزه تضمین کنید

    کلیه‌ها همراه با کبد، تصفیه‌‌خانه‌های اصلی بدن هستند، اگر به هر دلیل فعالیت‌ آنها دچار اختلال شود، سلامت بدن به خطر می‌افتد.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    تیر ۹, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توصیه‌های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

    بیماری‌های کلیه بسیار رایج هستند و حدود ۱۰درصد از جمعیت دنیا را تحت تاثیر قرار می‌دهند. کلیه‌ها اندام‌های لوبیا شکل کوچک، ولی قوی هستند که بسیاری از عملکرد‌های مهم بدن را انجام می‌دهند.

    آن‌ها مسئول تصفیه مواد زائد، رها کردن هورمون‌های تنظیم کننده فشار خون، متعادل ساختن مایعات بدن، تولید ادرار و بسیاری وظایف حیاتی دیگر هستند. زمانی که کلیه‌ها به درستی کار نکنند، مواد زائد، از جمله مواد حاصل از غذا، در خون تجمع می‌یابد. از این رو رعایت یک رژیم ویژه و مصرف مواد غذایی مفید برای کلیه برای افراد مبتلا به بیماری‌های کلیه ضروری است.

    اگرچه محدودیت‌های غذایی با توجه به میزان شدت بیماری در افراد متفاوت است اما معمولا به همه آن‌ها توصیه می‌شود مصرف مواد سدیم، پتاسیم، فسفر و پروتئین (البته افراد دیالیزی به پروتئین بیشتری نیاز دارند) را محدود کنند.

    خوشبختانه بسیاری از مواد غذایی دارای مقدار کمی از این عناصر هستند.

    ۱. گل کلم

    منبع خوب موادی همچون ویتامین C ,K ,B و فولات است. همچنین دارای فیبر زیاد و ترکیبات ضدالتهابی مانند ایندول است. یک فنجان (۱۲۴ گرم) از آن حاوی ۱۹ میلی‌گرم سدیم ، ۱۷۶ میلی‌گرم پتاسیم و ۴۰ میلی‌گرم فسفر است.

    ۲. بلوبری

    این میوه سرشار از مواد مغذی از بهترین منابع آنتی‌اکسیدان‌هاست. آن‌ها به خصوص حاوی آنتی‌اکسیدانی به نام آنتوسیانین هستند که برای بیماری قلبی، سرطان‌های خاص، زوال شناختی و دیابت مفید است. یک فنجان (۱۴۸ گرم) بلوبری تازه حاوی ۱.۵ میلی‌گرم سدیم، ۱۱۴ میلی‌گرم  پتاسیم و ۱۸ میلی‌گرم فسفر است.

    ۳. ماهی خاردار

    ماهی خاردار دریایی یک منبع خوب پروتئین است که حاوی اسید‌های چرب بسیار سالم امگا ۳ است. امگا۳ به کاهش التهاب کمک می‌کند و خطر زوال عقل، افسردگی، و اضطراب را کاهش می‌دهد. این ماهی در مقایسه با ماهی‌های دیگر فسفر کمتری نیز دارد. با این حال مقادیر اندکی در هر وعده مصرف کنید.

    ۸۵ گرم ماهی خاردار پخته حاوی ۷۴ میلی‌گرم سدیم، ۲۷۹ میلی‌گرم پتاسیم و ۲۱۱ میلی‌گرم فسفر است.

    ۴. انگور قرمز

    نه تنها خوشمزه هستند بلکه صد‌ها ریزمغذی مختلف را به بدن شما می‌رسانند. آن‌ها مملو از ویتامین C هستند و خواص آنتی‌اکسیدانی و فلاونوئید دارند. همچنین حاوی رِزوِراترول هستند که برای سلامت قلب، دیابت، زوال شناختی مفید است. نصف فنجان (۷۵ گرم) از آن حاوی ۱.۵ میلی‌گرم سدیم، ۱۴۴ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۵ میلی‌گرم فسفر است.

    ۵. سفیده تخم مرغ 

    اگرچه زرده تخم مرغ بسیار مغذی است اما فسفر زیادی دارد. از این رو سفیده آن انتخاب بهتری برای افراد مبتلا به بیماری‌های کلیه است. سفیده تخم مرغ یک منبع خوب پروتئین سازگار با کلیه است. به علاوه برای افراد دیالیزی عالی هستند. دو سفیده تخم مرغ بزرگ (۶۶ گرم) حاوی ۱۱۰ میلی‌گرم سدیم، ۱۰۸ میلی‌گرم  پتاسیم و ۱۰ میلی‌گرم فسفر است.

    ۶. سیر

    سیر می‌تواند گزینه خوبی برای طعم نمک باشد که باید برای افراد مبتلا به بیماری‌های کلیه محدود شود. همچنین منبع خوبی از منگنز، ویتامین C و ویتامین B6 است و حاوی ترکیبات سولفوری است که خواص ضدالتهابی دارند. سه حبه (۹ گرم) سیر حاوی ۱.۵ میلی‌گرم سدیم، ۳۶ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۴ میلی‌گرم فسفر است.

    ۷. گندم سیاه

    بسیاری از غلات کامل فسفر بالایی دارند، اما گندم سیاه یک استثناء سالم است. گندم سیاه بسیار مغذی است و ویتامین‌های ب، منیزیم، آهن، و فیبر را فراهم می‌کند. همچنین فاقد گلوتن است و برای کسانی که سلیاک دارند گزینه‌ای عالی است. نصف فنجان (۸۴ گرم) گندم سیاه پخته حاوی ۳.۵ میلی‌گرم سدیم، ۷۴ میلی‌گرم پتاسیم و ۵۹ میلی‌گرم فسفر است.

    ۸. روغن زیتون

    این روغن یک منبع چربی عالی و بدون فسفر است. معمولا افراد دچار بیماری‌های کلیوی پیشرفته دچار کاهش وزن می‌شوند و مصرف مواد غذایی پرکالری، اما سالمی همچون روغن زیتون اهمیت می‌یابد. بخش عمده این روغن از یک چربی تک‌سیر شده به نام اولئیک اسید تشکیل شده است که ضدالتهاب است. یک قاشق غذاخوری (۱۳.۵ گرم) از آن حاوی ۰.۳ میلی‌گرم سدیم، ۰.۱ میلی‌گرم  پتاسیم و  فسفر: ۰ میلی‌گرم است.

    ۹. بلغور

    بلغور از محصولات غله‌ای کامل گندم است و جایگزین عالی برای دیگر غلات کامل به شمار می‌آید که فسفر و پتاسیم بالایی دارند. همچنین منبع عالی ویتامین‌های ب، منیزیم، آهن، و منگنز است. به علاوه یک منبع خوب پروتئین گیاهی و فیبر محسوب می‌شود. نصف فنجان (۹۱ گرم) از آن حاوی ۴.۵ میلی‌گرم سدیم،۶۲ میلی‌گرم پتاسیم و ۳۶ میلی‌گرم فسفراست.

    ۱۰. کلم برگ

    سرشار از ویتامین‌های K ,C و بسیاری از ویتامین‌های گروه B است. به علاوه حاوی فیبر غیرمحلول است که به سیستم گوارش کمک می‌کند. یک فنجان (۷۰ گرم) کلم خورد شده حاوی ۱۳ میلی‌گرم سدیم، ۱۱۹ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۸ میلی‌گرم فسفر است.

    ۱۱. مرغ بدون پوست

    با وجود آن‌که محدود کردن میزان پروتئین برای بیماری‌های کلیه بسیار مهم است اما تامین پروتئین مورد نیاز از یک منبع باکیفیت نیز حیاتی است. سینه مرغ بدون پوست یک گزینه عالی است. حتما مرغ تازه استفاده کنید و از مرغ‌های آماده پرهیز کنید. ۸۴ گرم سینه مرغ بدون پوست حاوی ۶۳ میلی‌گرم سدیم، ۲۱۶ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۹۲ میلی‌گرم فسفر است.

    ۱۲. فلفل دلمه‌ای

    این فلفل‌ها سرشار از ویتامین C هستند که یک آنتی‌اکسیدان قوی به شمار می‌آید. همچنین دارای ویتامین A هستند که برای عملکرد سیستم ایمنی مفید است که در افراد مبتلا به بیماری‌های کلیه به خطر می‌افتد. یک فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک (۷۴ گرم) حاوی ۳ میلی‌گرم سدیم، ۱۵۶ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۹ میلی‌گرم فسفر است.

    ۱۳. پیاز

    کم کردن نمک می‌تواند کار سختی باشد و باید به فکر جایگزینی برای آن باشید. پیاز یک گزینه عالی برای اضافه کردن طعم و مزه به غذا‌ها است. تفت دادن آن با روغن زیتون و سیر فکر خوبی است. پیاز دارای ویتامین ث، منگنز، ویتامین‌های ب و فیبر‌های پروبیوتیک است. یک پیاز کوچک (۷۰ گرم) حاوی ۳ میلی‌گرم سدیم، ۱۰۲ میلی‌گرم پتاسیم و ۲۰ میلی‌گرم فسفر است.

    ۱۴. ترب

    ترب منبع عالی ویتامین C است. همچنین به اضافه کردن طعم و مزه به غذا‌ها نیز کمک می‌کند. نصف فنجان (۵۸ گرم) از آن حاوی ۲۳ میلی‌گرم سدیم، ۱۳۵ میلی‌گرم پتاسیم و ۱۲ میلی‌گرم فسفراست.

    ۱۵. شلغم

    شلغم دوست کلیه و جایگزینی عالی برای سبزیجات دارای پتاسیم زیاد مانند سیب‌زمینی و کدو حلوایی است. نصف فنجان (۷۸ گرم) از آن حاوی ۱۲.۵ میلی‌گرم سدیم، ۱۳۸ میلی‌گرم پتاسیم و ۲۰ میلی‌گرم فسفر است.

    ۱۶. آناناس

    بسیاری از میوه‌های استوایی مانند موز، پرتقال و کیوی پتاسیم زیادی دارند اما آناناس از این قضیه مستثنی است در عوض فیبر، منگنز، ویتامین C و بروملین زیادی دارد. یک فنجان (۱۶۵ گرم) از آن حاوی ۲ میلی‌گرم سدیم، ۱۸۰ میلی‌گرم  پتاسیم و ۱۳ میلی‌گرم فسفر است.

    سرویس خبری : علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: امنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذامحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    راهکارهای مناسب برای از بین بردن «آرسنیک» در برنج

    پست بعدی

    روزانه ۲۰ تن مرغ منجمد در بازار های خراسان شمالی توزیع می شود

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    راهنمای جامع تغذیه و رژیم غذایی: سفری به سوی سلامتی و تناسب اندام

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش دکتر کرمانی طبق آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، دیابت و برخی از انواع...

    بیشتر بخوانید
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    متفورمین، تخم‌گذاری مرغ‌ها را افزایش می‌دهد

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    روزانه ۲۰ تن مرغ منجمد در بازار های خراسان شمالی توزیع می شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    تحقق خودکفایی در تولید گوشت نیازمند کاهش هزینه‌ها و ثبات بازار

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    اعلام نرخ رسمی مرغ در هفته جاری

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    پشت پرده گرانفروشی نان چیست؟

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بازار سیاه روغن؛ بازی تولیدکنندگان در شبکه توزیع

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    قیمت مرغ منجمد تعیین شد

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.