سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلو گرم است

    مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور گفت: سرانه مصرف ماهی در کشور حدود ۱۳ کیلو گرم بوده که هدف این است این عدد افزایش یافته و به ۲۰ کیلو گرم برسد.

    توسط زهرا اکبری
    تیر ۱۷, ۱۴۰۲
    در دسته‌بندی نشده
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلو گرم است

    رنگ کردن سالمون صحت ندارد تفاوت قیمت سالمون داخلی و قزل آلا زیاد نیست

    بازار گوشت نا به سامان بوده و عدم مدیریت درست سبب شده تا مصرف سرانه در کشور کاهش پیدا کند؛ به طوری که به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور در چند سال گذشته (۲ تا ۳ سال قبل) حدود یک میلیون تن مصرف گوشت قرمز کشور اعم از گوسفندی و گوساله بود که در حال حاضر ۵۰ درصد کاهش یافته است. پروتئین یکی از نیازمندی‌های انسان بوده و تأمین به اندازه آن تضمین کننده سلامت جامعه است. در این راستا شاید لازم باشد تا گوشت‌های جایگزین مانند مرغ و ماهی با قیمت مناسب در دسترس مردم باشد.
    رضا عباس پور نادری، مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور درباره ظرفیت تولید ماهی در کشور به مهر گفت: ظرفیت ما برای بهره برداری از ذخایر سطح‎زیان درشت و صیدگاه دریای عمان و اقیانوس هند بالاست. بخش زیادی از ناوگان صیادی به فعالیت بهره برداری از ذخایر تن‎ ماهیان و شبه تن‎ماهیان می‌پردازند.
    وی افزود: موقعیت کشور به لحاظ میزان صید در حوزه غرب اقیانوس هند جایگاه نخست را در بین کشورهای عضو OIC (کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی) دارد. این موفقیت ارزشمندی برای اقتصاد کشور است.
    وی ادامه داد: مدیریت بهره برداری از ذخایر تن ماهیان، متناسب با شرایطی که شناورها در بحث هزینه کرد و درآمد دارند عمدتاً انجام می‌شود.
    مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور درباره قیمت بالا آبزیان در کشور عنوان کرد: ماهیان جز اقلام تعزیراتی محسوب نمی‌شود و نرخ گذاری دولتی ندارد. قیمت‌ها با توجه به افزایش هزینه‌هایی که در بخش‌های مختلف تولید و خدمات رخ داده قیمت آبزیان و محصولات تبدیلی از جمله کنسرو ماهی افزایش یافته است.
    وی اضافه کرد: نرخ کنسرو ماهی در مقایسه با هزینه کردهایی که ناوگان صید داشته افزایش نسبی را تجربه کرد. علاوه بر اینکه یکی از رویکردهای اساسی سازمان شیلات برای تن‎ماهیان ارتقا عملکرد در بحث ارزش افزوده و افزایش بهره وری است. این موضوع از طریق تغییر تدریجی روش‌های صید و استفاده از روش‌های صید انتخابی و بهینه که تولید محصولات تبدیلی با قیمت رقابتی و قابلیت عرضه به بازارهای مصرف صادراتی را داشته باشد، پیگیری می‌کند.
    عباس پور نادری با بیان اینکه سیاست و اقدام به طور قطع می‌تواند در بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی جامعه صیادی و جامعه بهره بردار کمک کند، اظهار کرد: امیدواریم شاهد نتایج مثبت در بازار داخل و خارج باشیم.
    مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور در پاسخ به این پرسش که قیمت تن‎ماهیان نسبت به سال گذشته چقدر افزایش داشت، گفت: قیمت‌ها در موقعیت‌های زمانی تغییر می‌کند. در آستانه آغاز فصل صید (Monsoon) به دلیل شرایط مواج بودن دریا و بادهای موسمی که در سواحل دریای عمان وجود دارد امکان رفتن به دریا و فعالیت شناورهای صیادی به حداقل می‌رسد و قاعدتاً عرضه کمتر می‌شود بنابراین ممکن است قیمت‌ها در بازار واقعی نباشد. نرخ‌ها با توجه به شرایط عرضه و تقاضا متفاوت است. اما در کل قیمت هر کیلو تن‎ ماهیان بین ۹۵ تا ۱۰۰ هزار تومان متغیر است. سال گذشته این رقم بین ۸۱ تا ۸۳ هزار تومان بود.
    عباس پور نادری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان خاستگاه صید تن‎ ماهیان در کشور است، اظهار کرد: بخش اصلی و اعظم ذخایر تن‎ماهیان در این استان انجام می‌شود.
    سرانه مصرف ماهی در کشور
    مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور درباره سرانه مصرف کشور در بخش تن‎ماهیان و فاصله آن تا استاندارد جهانی، گفت: سرانه مصرف در کشور حدود ۱۳ کیلو گرم بوده که این عدد به طور قطع در استان‌های مختلف و بین استان‌های ساحلی و غیر ساحلی متفاوت بوده ولی رویکرد افزایش مصرف سرانه آبزیان مورد نظر و توجه شیلات است که در برنامه ریزی ها روی آن تاکید می‌شود. امید است با همراهی و حمایت و تعاملی که بین نهادهای ذیربط وجود دارد این افزایش در سال‌های آینده محقق شده و به ۲۰ کیلوگرم برسد.
    وی ادامه داد: مصرف سرانه در کشورها بستگی به فرهنگ عمومی آنها دارد. در واقع ملاحظات فرهنگی، ویژگی‌های جغرافیایی و شیوه‌های غذایی که در کشورها حاکم است تعیین کننده میزان مصرف در کشورهاست. در ایران هم به لحاظ موقعیت جغرافیایی در دسته کشورهای مناسب طبقه بندی می‌شود اما برای ما هنوز عدد ۱۳ کیلو گرم رضایت بخش نبوده و باید افزایش پیدا کند.
    هدف گذاری در بازارهای صادراتی
    صادرات زمانی اتفاق می‌افتد که قیمت‌ها رقابتی باشد. سازمان شیلات کشور در این باره چه اقداماتی انجام داده است؟ مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور گفت: اصولاً بهره برداری پایدار یعنی ماهیگیری مسئولانه که جز رویکردها و سیاست‌های سازمان شیلات است صید با در نظر گرفتن ملاحظات مختلف از جمله ملاحظات اکولوژیکی، اجتماعی، اقتصادی و… ضمن هماهنگی و تعامل بین سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی بوده که جز سیاست‌های سازمان خوار و بار کشاورزی (فائو) است.
    عباس پور نادری تاکید کرد: بدون تردید برای نتیجه بخشی این موضوع همراهی و مشارکت بهر ه بردار و تشکل‌های صیادی نیاز بوده و امید است در سایه این همکاری شاهد نتایج مثبت باشیم.
    ماهیان در حال انقراض و اقدامات احیاگرانه
    یکی از زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده ۷۶ گونه گیاهی در فهرست قرمز قرار دارد که ممکن است منقرض شوند. از این آمار ۱۹ گونه پستاندار، ۲۵ گونه پرنده، ۱۶ گونه خزنده، ۴ گونه دوزیست و ۱۰ گونه ماهی است.
    در این راستا سازمان شیلات چه برنامه‌هایی در حوزه مسؤولیت اجتماعی دنبال می‌کند؟ مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور عنوان کرد: اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN) طبقه بندی از آبزیان دارد که بر اساس ملاحظات مربوط به ذخیره زیستی و ملاحظات اکولوژیک است. بنا بر این طبقه بندی گونه‌ها و ذخائری که اساساً در معرض انقراض یا در معرض آسیب قرار دارند اعلام و سازمان شیلات برنامه مدیریتی برای حفاظت آنها را در سیاست گذاری ها لحاظ می‌کند. به عنوان مثال برخی از این گونه‌ها مانند ماهیان خاویاری در دریای خزر بر اساس توافقی که ایران با کشورهای حاشیه دریای خزر دارد طی چند سال اخیر صید آنها ممنوع است و این ممنوعیت به بهبود ذخایر کمک می‌کند. همچنین تکثیر مصنوعی و رهاسازی گونه‌های در معرض خطر برای بازسازی ذخایر کمک کننده است.
    پیوست خبری : اخبار دام طیور و ابزیان
    منبع: ایرنا
    پست قبلی

    اهمیت عضویت در شانگهای برای تجارت ایران

    پست بعدی

    نخل‌های بی سر آبادان احیا می‌شوند

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست
    دسته‌بندی نشده

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    روز گذشته دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در جلسه ستاد تنظیم بازار نرخ هر کیلو گرم سبوس گندم ۹,۵۰۰ تومان مصوب شد....

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    اجرای ۲۰ میلیون هکتار آبخیزداری نیازمند ۲۰۰ همت اعتبار است

    فروردین ۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    هدف از خرید حمایتی محصولات دام و طیور، رضایت تولید کنندگان است

    دی ۶, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    نخل‌های بی سر آبادان احیا می‌شوند

    نخل‌های بی سر آبادان احیا می‌شوند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    گرمای هوا قیمت تخم مرغ را کاهش داد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.