دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    سراب قطب تولید سیب زمینی/ صادرات به کشورهای همسایه رونق گرفت

    تبریز- شهرستان سراب به عنوان قطب تولید سیب زمینی در آذربایجان شرقی است که به طور سالیانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتن سیب زمینی در این شهرستان تولید و به کشورهای همسایه صادر می‌شود.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۱۶, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    گروه استان‌ها – آناهیتا رحیمی؛ شهرستان سراب در جنوب شرقی استان آذربایجان شرقی واقع شده است که به عنوان قطب تولید سیب زمینی شناخته شده است.

    سطح زیر کشت سیب زمینی در شهرستان سراب، سه هزار هکتار است که به طور سالیانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن سیب زمینی در این شهرستان تولید می‌شود و به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شود.

    در حال حاضر شهرستان سراب، قطب تولید سیب زمینی در استان آذربایجان شرقی است که تولید سیب زمینی در این شهرستان نسبت به سال گذشته افزایش یافت است.

    بیشترین میزان تولید سیب زمینی در شهرستان سراب

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: سه شهرستان عجب‌شیر، بستان آباد و سراب در استان آذربایجان شرقی بیشترین میزان تولید سیب زمینی را به خود اختصاص داده‌اند.

     

    اکبر فتحی ادامه داد: سیب زمینی تابستانه عجب‌شیر مشکلی در بازار ندارد اما تولید سیب زمینی در شهرستان‌های سراب و بستان آباد همزمان با استان همدان و سایر نقاط سیب زمینی خیز کشور در بازار عرضه می‌شوند که طبیعتاً با مشکلات عرضه انبوه و کاهش قیمت‌ها مواجه خواهد شد که این خود، یکی از معضلات اصلی سیب زمینی کاران است که در این راستا اقداماتی در رابطه با صنایع تبدیلی انجام گرفته است.

    سه شهرستان عجب‌شیر، بستان آباد و سراب در استان آذربایجان شرقی بیشترین میزان تولید سیب زمینی را به خود اختصاص داده‌اند

    وی افزود: طی دو سال گذشته اقدامات خوبی برای صادرات سیب زمینی از سوی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان شرقی انجام گرفته است و صادرات چشمگیر سیب زمینی به کشورهای عراق و هندوستان انجام یافته است.

    فتحی گفت: سطح زیر کشت سیب زمینی در استان آذربایجان شرقی، ۷ هزار و ۷۵۰ هزار هکتار است که بالغ بر ۲۸۵ تن محصول به دست می‌آید.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراب گفت: در شهرستان سراب به طور سالیانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن سیب زمینی تولید می‌شود.

     

    نادر زارع تالی ادامه داد: سطح زیر کشت سیب زمینی در شهرستان سراب، ۳ هزار هکتار است که متوسط عملکرد نیز ۳۵ تن در هکتار است.

    وی افزود: طی جلسات صورت گرفته با صادرکنندگان، سیب زمینی تولید شده در این شهرستان به کردستان، کشور عراق و جمهوری آذربایجان نیز صادر شده است.

    سطح زیر کشت سیب زمینی ۳ هزار هکتار است که متوسط عملکرد نیز ۳۵ تن در هکتار است

    زارع تالی گفت: تفاوت قیمت سیب زمینی بر اساس کیفیت آن است که به استفاده کشاورز از بذر اصلاح شده، تأمین به موقع کود و آبیاری مناسب باز می‌گردد.

    وی به ارائه کلاس‌های آموزشی و ترویجی برای کشاورزان اشاره کرده و افزود: ارائه کلاس‌های آموزشی و ترویجی منجر به افزایش کیفیت محصول کشاورزان خواهد شد.

    مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراب بیان کرد: میزان تولید سیب زمینی در سال گذشته حدود ۱۰۰ هزار تن بوده است که نسبت به سال گذشته ۱۰ تن افزایش یافته است.

     

    زارع تالی ادامه داد: متأسفانه در سال گذشته سیب زمینی این شهرستان روی دست کشاورزان ماند و به فروش نرفت اما با توجه به اینکه بیشترین سطح زیر کشت و تولید سیب زمینی مختص شهرستان سراب است که جلسات صورت گرفته با صادرکنندگان و تولیدکنندگان، منجر به معرفی تولیدات و کیفیت سیب زمینی این شهرستان گردید.

    وی به نقش مؤثر صادرکنندگان در فروش سیب زمینی شهرستان سراب تأکید کرده و گفت: در همین راستا جلسات متعددی با صادرکنندگان، تولیدکنندگان و هم چنان سازمان‌های ذی ربط برگزار شد که هدف از این جلسات، معرفی کیفیت و تولید سیب زمینی در این شهرستان بود به گونه‌ای که ۷۰ درصد سیب زمینی در این شهرستان در مزارع به فروش رسیده است.

    افزایش قیمت کود و ادوات کشاورزی

    یک کشاورز سرابی گفت: ۴۵ سالی می‌شود که در حوزه کشاورزی فعالیت دارم و در حال حاضر نیز، حدود ۳ سالی است که به تولید سیب زمینی مشغول هستم. برای اولین بار در استان آذربایجان شرقی، به اخذ مجوز برای تکثیر بذر سیب زمینی اقدام کرده‌ایم تا به سایر استان و شهرستان‌ها نیز تحویل دهیم.

     

    قدرت معلمی ادامه داد: محصول سالیانه سیب زمینی که از زمین کشاورزی ۱۰ هکتار به دست می‌آید، چیزی حدود ۱۰۰ تن می‌باشد.

    وی افزود: در نبود سردخانه و کارخانه، تمام زحمات ما به باد می‌رود چرا که سردخانه‌های موجود در شهرستان سراب، کافی نیست.

    این کشاورز سرابی گفت: در سال جاری، سیب زمینی‌های تولید شده به استان زنجان، اردبیل و خود شهرستان سراب فروخته شده است.

    معلمی ادامه داد: افزایش قیمت سم، کود، هزینه‌های کارگران و ادوات کشاورزی از دیگر مشکلات موجود در بخش کشاورزی است و متأسفانه کشاورزان در قبال افزایش قیمت‌ها تسلیم می‌شوند و چاره‌ای به جز پرداخت این ندارند و مسئولین ذی ربط نیز به خرج و مخارج کشاورزان توجهی ندارند.

    متأسفانه در سال گذشته سیب‌زمینی‌ها روی دست کشاورزان مانده بود و به دلیل نبود سردخانه و نگهداری در انبارهای سنتی، با قیمت پایین‌تری به فروش رفت

    وی افزود: هر کشاورز باید در زمین کشاورزی خود، سردخانه مجزایی داشته باشد تا هزینه‌های هنگفت حمل و نقل در جیب خود کشاورز بماند؛ در حال حاضر باید تلاش کنیم تا خرج و مخارج اضافی برای کشاورزان را کاهش دهیم چرا که تمامی تولیدکنندگان تحت فشار هستند.

    این کشاورز سرابی بیان کرد: متأسفانه در سال گذشته سیب‌زمینی‌ها روی دست کشاورزان مانده بود و به دلیل نبود سردخانه و نگهداری در انبارهای سنتی، با قیمت پایین‌تری به فروش رفت.

    شهرستان سراب، قطب تولید سیب زمینی در استان آذربایجان شرقی است که به طور سالیانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تن سیب زمینی در این شهرستان تولید و به کشورهای همسایه صادر می‌شود.در حال حاضر قطب تولید سیب زمینی در استان آذربایجان شرقی، بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده و در این میان، صادر کنندگان نقش مؤثری را در فروش سیب‌زمینی‌های این شهرستان داشته است.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: سیب زمینیصادرات سیب زمینیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوینقیمت کود و ادوات کشاورزیکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    بیش از۵۰۸ میلیارد تومان اعتبار رهاوردسفررئیس جمهوری برای کشاورزی بوشهر

    پست بعدی

    توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی/ دولت مشکل تامین ارز را حل کند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وحید صباغ در گفت و گو، اظهار کرد: در گذشته حبوبات به صورت بهاره کشت می‌شد اما طی چند سال...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هزینه نهاده‌های کشاورزی با کشاورز کارت پرداخت می‌شود

    توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی/ دولت مشکل تامین ارز را حل کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    نقش مرزنشینان در حمایت از معیشت مردم در دوران جنگ

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.