شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ساوه در معرض سنجش یک رویداد ملی

    پس از 6 سال وقفه در برگزاری جشنواره انار آنهم در سطح شهرستانی در سرزمین یاقوت‌های سرخ، بنا بر اعلام مقامات این شهرستان قرار است امسال نخستین جشنواره ملی انار در ساوه برگزار شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۲۰, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / تولید یاقوت سیاه، چالش ها و راهکارها

    علل چند سال گذشته در برگزاری مستمر جشنواره سالانه انار حتی در سطح شهرستانی موجب شده بود تا خبرگزاری ایسنا به دفعات خلاء برگزاری این جشنواره را در قالب گزارش ها و اخبار مختلف گوشزد کرده و در گفت‌وگوهای متعدد با باغداران، صاحبنظران، کارشناسان اقتصادی و مسئولان جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان به طور مشروح به این موضوع پرداخته است و در تمامی این گفتگوها همگان بر برگزاری این آئین تاکید داشته و به مزایا و دستاوردهای آن اشاره کرده بودند، اما باز هم خبری از برگزاری مستمر و با کیفیت نبود.

    گزارش‌هایی با عناوین “جوانه جشنواره انار خشکید”، ” جشنواره انار، فرش قرمزی که پهن نمی‌شود! ” “چراغ خاموش جشنواره در قطب تولید انار! نمی‌توانیم یا نمی‌خواهیم!؟ ” از جمله گزارشاتی بودند که در پی از ایجاد وقفه در برگزاری جشنواره انار در سال‌های گذشته بر روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفته است.

    در این گزارش‌ها تاکید شده بود که جشنواره انار پنجره‌ای برای معرفی رخدادها و اتفاقاتی است که در حوزه تولید این میوه رخ می‌دهد و علاوه بر طرح عناوین جدید، فضایی را برای شناساندن دقیق‌تر و علمی‌تر این میوه و بازارش فراهم می‌کند. اما متاسفانه ساوه به عنوان شهر پرآوازه جهان در تولید اناری مرغوب و ارگانیک، چندسالی است که از این موهبت محروم است و کوچه باغ‌های این شهر خالی از حضور گردشگران در فصل انارچینی هستند.

    در مجموع، طی سال های گذشته،  قلم تاریخ ساوه بارها در مرکب باقی ماند و نتوانست رویدادی با عنوان جشنواره انار این شهرستان را ثبت کند، اما ظاهرا امسال با همت مسئولان، این قلم به مرکب آغشته شد تا این رویداد را در سال جاری پس از یک وقفه چهارساله و آن هم برای اولین بار در سطح ملی به ثبت برساند.

    دبیر ستاد برگزاری جشنواره ملی انار ساوه با اشاره به اینکه این جشنواره فرصتی برای ارزیابی توان و ظرفیت دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی شهرستان برای برگزاری یک رویداد ملی است، به ایسنا گفت: تکالیف دستگاه های اجرایی مشارکت کننده در برگزاری جشنواره ملی انار ساوه مشخص شد.

    محمدمسعود داوری با اشاره به اینکه جشنواره انار ساوه برای نخستین بار است که در سطح ملی برگزار خواهد شد، اظهار کرد: جدیت و اهتمام تمامی دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و تشکل های کشاورزی شهرستان به منظور مشارکت در این رویداد ملی ضرورت دوچندان دارد.

    وی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی و نمایشگاه انار از ۱۱ الی ۱۳ آبان ماه سال جاری گفت: این رویداد ملی قرار است با حضور مقامات کشوری، تنی چند از سفرای کشورهای خارجی و تولیدکنندگان انار از نقاط مختلف کشور در مسجد جامع ساوه و در قالب جشنواره و نمایشگاه عرضه انار و فرآورده‌های آن برگزار شود.

    دبیر اتاق تعاون ساوه و زرندیه در ادامه با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره ملی انار بهترین فرصت برای معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این منطقه به گردشگران داخلی و خارجی است، اظهار کرد: شهرستان ساوه دارای مزیت صنعتی، کشاورزی، گردشگری و تاریخی است و در تلاش هستیم تمامی ظرفیت‌های بالقوه این منطقه در این جشنواره سه روزه به خوبی تبیین شود.

    وی همچنین با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی جشنواره گفت: تشکیل کارگروه علمی با مشارکت جهاد کشاورزی و جهاد دانشگاهی به منظور نگاه تخصصی و علمی به برگزاری جشنواره، مهمترین و اصلی‌ترین کارگروه است که کار تحقیقاتی و پژوهشی در تولید محصول انار را انجام خواهد داد.

    وی گفت: این کارگروه قرار است با دعوت از کارشناسان و اساتید دانشگاه، آخرین یافته‌های تحقیقاتی در تولید و مبارزه با آفات انار را به باغداران و تولیدکنندگان این میوه بهشتی آموزش دهد.

    وی تشکیل کارگروه تخصصی اقتصادی و بازرگانی با مدیریت اتاق بازرگانی برای دعوت از سرمایه‌گذاران، گردشگران و تجار، کارگروه زیربنایی با مدیریت شهرداری برای تامین زیرساخت‌های برگزاری جشنواره، کارگروه گردشگری با مدیریت میراث فرهنگی و کارگروه فرهنگی با مدیریت اداره ارشاد و سپاه را دیگر کارگروه‌های جشنواره ملی انار بیان کرد و افزود: پس از برگزاری دومین جلسه ستادی جشنواره با دعوت از مدیران کارگروه و کمیته‌های ستاد برگزاری جشنواره ملی انار ساوه به میزبانی اتاق تعاون، تکالیف و وظایف هر یک از دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی مشخص و برای اجرا ابلاغ شد.

    داوری افزود: در این جلسه همچنین مقرر شد اتاق بازرگانی دفتر ساوه نسبت به اجرای مصوبات ستاد برگزاری جشنواره ملی انار مبنی بر مشارکت صنایع در تامین هزینه‌های جشنواره اقدام و شهرداری نیز به عنوان مسئول کمیته زیربنایی مکلف به احداث غرفه‌های نمایشگاه، سرویس‌های بهداشتی و بهسازی فضای فیزیکی و محوطه شود.

    وی بیان کرد: همچنین اداره جهاد کشاورزی نسبت به رایزنی برای حضور حداکثری باغداران و کشاورزان در غرفه‌های نمایشگاه اقدام و در قالب کارگروه علمی جشنواره نیز وظایف محوله را عملیاتی کند.

    وی همچنین تاکید کرد: تکالیف و وظایف سایر دستگاه های اجرایی، تشکل های صنفی و تعاونی در حوزه کشاورزی و باغداری و نیز بخش خصوصی مشخص و جهت اجرای مصوبات ستاد ابلاغ شد. با توجه به اینکه مدت زمان کوتاهی تا برگزاری جشنواره فرصت باقی مانده، لذا انتظار می‌رود کارگروه‌ها و اعضای ستاد ضمن اجرای تکالیف و مصوبات ستاد گزارش روزانه‌ای از فعالیت‌های صورت گرفته را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

    به گفته دبیر ستاد برگزاری جشنواره ملی انار ساوه، برگزاری جشنواره غذاهای محلی و سنتی و نیز مسابقه عکاسی در قالب برنامه‌های جانبی جشنواره از دیگر فعالیت‌هایی است که برای اجرا در این رخداد ملی پیش‌بینی شده است.

    به گزارش ایسنا، برگزاری جشنواره انار آنهم در سطح ملی می‌تواند ساوه را به خوبی معرفی کند، چرا که هنوز برخی این شهر را به نام انار و ویژگی‌های منحصر بفردی که دارد نمی‌شناسند و در پی غفلت و تعلل مسئولان در سال های گذشته شاهد خلاء برگزاری این جشنواره در ساوه و برگزاری جشنواره های مختلف انار در نقاط دیگری از کشور هستیم که البته انار تولیدی آنها از نظر کیفیت به هیچ وجه قابل مقایسه با انار ساوه که خاستگاه انار جهان است، نیست. بویژه اینکه قطعا می‌توان از این فرصت برای شناساندن سایر مزیت های شهر خرده طلا در حوزه صنعتی، کشاورزی(با تولید افزون بر ۷۰ نوع محصول زراعی و باغی)، تاریخی و گردشگری استفاده کرد.

    برپایی غرفه‌های جانبی نظیر موسیقی سنتی، معرفی محصولات دیگری نظیر پسته و طالبی و شیرینی‌های محلی موسوم به نان قندی و روح‌افزا می‌تواند جشنواره انار ساوه را در قالب یک جشنواره کشاورزی، فرهنگی و پژوهشی، از سایر جشنواره‌ها متمایز کند و البته عاملی در ارتقای روحیه کشاورزان نیز خواهد بود و تاکیدی بر این مطلب است که به لحاظ ویژگی‌های شاخص و استثنایی انار ساوه، هر اناری انار ساوه نیست.

    معرفی اقلیم خاص ساوه برای تولید محصولات کشاورزی نظیر انار، طالبی، پسته و زیتون، محور دیگری است که این جشنواره می‌تواند دنبال کند و امید است مسئولان با همتی مضاعف نسبت به برپایی این رویداد فرهنگی و کشاورزی اهتمام جدی داشته باشند.

    امیدواریم اهداف برگزاری این جشنواره به خوبی محقق شود و صرف اینکه گفته شود “برگزار کردیم” مدنظر نباشد بلکه همان طور که گفته شد اولا به معنای واقعی در سطح ملی برگزار شده و ثانیا این جشنواره برای تولیدکننده انار بکار آید و گامی در جهت معرفی بیشتر شهر خرده طلا در حوزه‌های گوناگون برداشته شود.

    برگزاری آخرین جشنواره انار ساوه در سطح شهرستانی به روزهای انتهایی آذرماه سال ۱۳۹۵ برمی‌گردد، گرچه پیشتر نیز جشنواره انار به صورت مقطعی و چند سال در میان د ر قطب تولید انار کشور برگزار می‌شد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    • بیشتر بخوانید:
    • سرمازدگی بهاره ترمز عملکرد انار ساوه را کشید/۲۰ هزار تن محصول از بین رفت
    منبع: ایسنا
    برچسب ها: جشنواره انارجهاد کشاورزیساوه
    پست قبلی

    استقرار ۲۲ شرکت دانش‌بنیان کشاورزی در فرودگاه قزوین طی دو سال

    پست بعدی

    مقابله با مگس مدیترانه‌ای بیش از ۹۷ درصد اثربخشی داشته است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    داریوش سالم‌پور افزود: برای کل سه میلیون هکتار باغات کشور نزدیک به یک میلیون تن انواع کود از جمله کودهای...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    مقابله با مگس مدیترانه‌ای بیش از ۹۷ درصد اثربخشی داشته است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    ۵۶ درصد اراضی کشاورزی با آب های زیرزمینی آبیاری می شود

    اقدامات جهاد کشاورزی برای مقابله با تنش‌های آبی

    مرداد ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.