سالاد ماکارونی ایتالیایی غذایی سبک است که پر از گوجه فرنگی تازه آبدار و گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، زیتونهای سیاه، پنیر موزارالای خامهای تازه و سبزی روکولای فلفلی است. این سالاد ماکارونی بینظیر با سس سرکه قرمز و گشنیز فوقالعاده میشود. این سالاد ماکارونی به عنوان یک پیش غذای مناسب برای ناهار سبک است. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی ساده و سالم را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سرکه قرمز سه قاشق غذاخوری
سیر (له شده) یک حبه
نمک دریایی یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
پاستا نیم کیلو
پنیر موزارلا خرید آنلاین ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی خشک ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی دو عدد
زیتون سیاه ۷۰ گرم
سبزی روکولا یا جعفری دو دسته
طرز تهیه سالاد ماکارونی ایتالیایی
یک قابلمه بزرگ آب را با نمک روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس روغن، سرکه، سیر، نمک و چند فلفل سیاه آسیابشده را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. قابلمه را فعلا کنار بگذارید. بسته پاستا را به آب اضافه کرده و مطابق آنچه روی بسته پاستا درج شده اجازه دهید بپزد. سپس آن را زیر آب خنک بگیرید تا ماکارونی خنک شود. دقت کنید که آب اضافه آن کامل گرفته شود.
پاستا، پنیر موزارلا، گوجه فرنگی خشک شده با آفتاب، گوجه فرنگی تازه خرد شده و زیتون را به ظرف مد نظرتان به همراه سس اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس بگذارید ۲۰ دقیقه بماند، فقط گاهی اوقات در این مدت مواد سالاد را هم بزنید تا طعمها قاطی شوند. روکولا یا جعفری را با نمک، فلفل و سرکه اضافی برای طعمدار شدن سالاد ماکارونی اضافه کنید. سالاد ماکارونی شما آماده است، نوش جانتان!
چند نکته درباره سالاد ماکارونی ایتالیایی
بهتر است سالاد ماکارونی را یک روز جلوتر و بدون روکولا تهیه کنید و یک شب در یخچال قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از سرو سالاد آن را از یخچال خارج کرده و روکولا را به آن اضافه کنید.
سالاد ماکارونی ایتالیایی را میتوانید تا ۵ روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.